2023-09-16
同朋友去葵廣行街,見2樓新開甜品店,有我最鍾意食嘅西班牙人氣美食🥨Churros油炸條,一於要試下😋我叫左杯🍨《路飛的下午茶》🍨$55,賣相好靚好cute啊😍,造型好似兔仔耳🐰,兩大條Churro🥨炸得金黃鬆脆,中心軟嫩,配上自家製嘅玄米茶味手工雪糕、日本熊本縣玄米茶凍、糯米糍、脆米、台灣黑糖,非常之足料啊自家製嘅玄米茶雪糕有驚喜啊😍👍,入口茶香帶甘,淡淡的米香洋溢係口中,口感清爽綿滑,中和Churro的油膩感之餘,更提升整體味道啊層次感,炸Churro和玄米茶雪糕之間互相達致完美平衡,愈食愈想追住食😋,好耐無食甜品食得咁開心滿足,值得推薦👍😋📍Bunny Churros @bunnychurros💒葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023店#bunnychurros #bunnychurroshk #churros #吉那棒 #西班牙油炸鬼 #葵廣 #葵涌廣場 #小食 #手工雪糕 #甜品 #自家製 #新鮮 #即炸 #香港人口味
📍Bunny Churros @bunnychurros
💒葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023店