Bochord

2025-01-26 58 瀏覽
今日黎到一間好有情調嘅餐廳食法國菜好似置身係一間古典圖書館入邊😍環境好靚🖤我哋揀咗4-course Menu🍴$468------------------------------Bread🥖暖笠笠餐包外脆內軟海鹽牛油🧈💚當中比較喜歡海鹽牛油French Yellow Chicken & Black Truffle Mousseline煙燻雞Mousse用紅酒汁做底 上面加左酥脆蔬菜片 不過嫌裝飾花有點多Silver Sillago Fish & Crab Meat炸魚配蟹肉Lobster Bisque Soup  (+$58)我地加左$58 酥皮龍蝦湯個龍蝦味好香濃,上面仲有酸種包酥皮同白蘭地忌廉,口感就更順滑。Red Wood Charcoal Grilled Australian Baby Lamb Ribs12 小時真空低溫烹調羊排骨 肉質軟滑😍呢碟好有驚喜👍🏻👍🏻👍🏻Traditional Roasted USDA Prime Beef我朋友叫左3成熟 恰到好處煎得啱啱好幾重牛味 好食!!甜品叫左2個 🍐+🥭Mango Mousse CakePear Mousse Cake餐廳
今日黎到一間好有情調嘅餐廳食法國菜
 Bread
煙燻雞Mousse用紅酒汁做底
上面加左酥脆蔬菜片 不過嫌裝飾花有點多
炸魚配蟹肉
Lobster Bisque Soup  (+$58)
我地加左$58 酥皮龍蝦湯
12 小時真空低溫烹調羊排骨 肉質軟滑😍
呢碟好有驚喜👍🏻👍🏻👍🏻
我朋友叫左3成熟 恰到好處煎得啱啱好
幾重牛味 好食!!

甜品叫左2個 🍐+🥭
Mango Mousse Cake