2023-05-19
黎到SoHo有咁多酒吧既選擇 今次黎到holy eats 牆身好多畫作仲有搶眼既neon lights 開間酒吧主打fusion菜 東南亞泰式既食物都有助酒一流 講起酒類 喺度紅酒白酒cocktail 都有! 店員仲好細心嘅問我哋有冇食物敏感🥹值得加分 ✨HAMACHI CEVICHE ($198)COCONUT MILK, LIME JUICE, CORIANDER, CUCUMBER, PED ONIOIL JALAPESOS, ROASTED PEANUTS前菜係椰奶嘅味道 加上雞肉同莞茜🥹💕 仲有少少青瓜好似沙律咁 份量十足 係清新既味道 🫣鍾意香草類嘅朋友絕對不能錯過!✨HALF ROASTED CHICKENAIR DRIED 'THREE YELLOW CISICKEN', 5 SPICES, SAUTÉED MUSHROOM, GINGER SCALCION雞肉肉質厚身同埋好滑 出面既雞皮燒到脆卜卜 加上檸檬汁簡直絕配 🤣✨✨ BEEF TACO (2PCS)SOFRITO, CHIMICHUBRE, ONION牛肉taco 配上面嘅青醬 加上新鮮嘅洋蔥 一隻手啱
✨HAMACHI CEVICHE ($198)
✨HALF ROASTED CHICKEN
✨ BEEF TACO (2PCS)
SOFRITO, CHIMICHUBRE, ONION
牛肉taco 配上面嘅青醬 加上新鮮嘅洋蔥 一隻手啱啱好拎起食完
🫣STEAMED GYOZA ($118)
餃子餡多汁又好食! 除咗傳統嘅中式餃子 我都好鍾意呢類型既蒸餃子,又健康又好食🥰中間仲有泡菜 唔會食到好油膩🥰