2016-06-24 881 瀏覽
平日返工的午市飯堂 必數percent kitchen莫屬。$48起 又計埋卡路里俾我們睇 keep fit中的女士最喜歡。今日好友黎接我放工 我咪帶佢去試下囉。加上佢係做開gym既 呢間餐廳一半係gym room 好像可以一對一 或者自己friend咁組埋一group 幾好。好友同教練傾左好內 為食的我就去揀家野食先。蘋果帆立貝沙律帆立貝處理得唔錯 唔會太硬 都算甜噃。沙律菜幾新鮮 mix左幾種 配上酸酸甜甜的黑醋汁 鐘意佢加埋蘋果 豐富左口感 做前菜剛剛好 夠開胃。黑松露鵝肝多士色香味都不錯。鵝肝幾嫩 煎得金香。多士薄薄 鬆脆不會硬。黑松露醬絕對是一個好好的點綴 提昇左鵝肝的香味。煙三文魚牛油果薄餅鐘意佢係薄批 好香脆 兩個女仔 唔會太飽。煙三文魚一片片好大塊 足料。牛油果醬做pizza base我都是第一次試 幾特別。特別讚的是芝士好多 好rich. 呢度好特別的是 有protein smoothie 加左蛋白粉。應該係專為做gym人士而設。我個friend即刻話要試。百分百Feel好多蔬果組成 我試左一啖 好新鮮的蔬菜味。口感幾滑。本身好想叫豬手 但實在無可能食得曬 哈哈。唯有

蘋果帆立貝沙律

黑松露鵝肝多士

煙三文魚牛油果薄餅

百分百Feel
好多蔬果組成 我試左一啖 好新鮮的蔬菜味。口感幾滑。

本身好想叫豬手 但實在無可能食得曬 哈哈。唯有下次同多點朋友再黎encore.