2014-12-19 2412 瀏覽
深水埗 "高登" 出口出左後, 🏃大幾 5分鐘就行到喇~ 🔜🔁路痴既我都識行去~前兩日訂定位, 💪去到唔駛等~一入到去, 朋友們話好少打邊爐既地方, 🍲無果種油煙味道!! ✌️似乎我無提議錯呢~ "藥膳雞鍋"加左藥膳-淮山, 龍眼肉(好似係), 杞子等等...既湯底, 心理上都好似養生 d~ 又唔會好難接受既中藥味道~另會上一碟大約十幾件既厚肉黃油雞件!! 一食就知唔係雪藏雞!! 正!!👍 食 :炸魚皮, 響鈴, 西洋菜, 羊肉, 極品黑豚肉, 豆腐, 午餐肉, 雜菌拼盤籃, 栗米, 手打墨魚滑, 木耳🍻 飲 :一渣酸梅湯, 一渣蘋果雪梨茶, 一支啤酒, 可樂唔逐樣講係因為食物同飲品都👍👍, 我最鍾意黑豚肉,   切得好薄快熟!! 又唔會乾憎憎!! 🎣 同埋墨魚滑好彈同有鮮味~🙋💁🙅👬 5個好朋友 gathering hehehaha😆 坐左兩三個鐘~👍👍 一定會要黎~

🔁路痴既我都識行去~

前兩日訂定位, 💪去到唔駛等~

"藥膳雞鍋"

食 :

🍻 飲 :
一渣酸梅湯, 一渣蘋果雪梨茶, 一支啤酒, 可樂

唔逐樣講係因為食物同飲品都👍👍, 我最鍾意黑豚肉,

👍👍 一定會要黎~
2014-12-17
  • 手打墨魚滑