2023-04-05
事源朋友前一日打去諗住book位,點知話full book今日收工即刻趕過去鋪頭到希望walk in可以入到唔洗等咁耐但朋友收工遲左,諗住等佢黎到先入去,怕霸住張枱太耐..問左店員,店員好好咁見仲未有人排隊,比我入去坐坐等,仲話等朋友黎先開始計用餐時間75分鐘🥰邊等邊睇定menu,見到有得揀half n half,咁當然要試2隻味啦😋最後同朋友揀左Canadian&Meat de Cavemen😋佢pizza雖然係即叫即整,但都唔洗等太耐Meat de Cavemen滿足食肉獸食慾😂真係啖啖肉,有火腿同2款肉腸,食都唔同口感,再加上洋蔥,即使食2塊都唔覺膩,加上佢pizza皮焗到有小小燶燶地,帶小小焦香😋Canadian 有啡菇,食落好juicy,唔會太乾,係催眠自己好似健康🤏🏻🤏🏻ge 首選🤣🤣其實2個女仔食1個13寸嘅pizza已經好夠,但無奈地佢個Garlic Chess Bread實在太吸引,所以我地都係叫左個黎試下Garlic Chess Bread一黎到已經聞到好香,加埋佢個自家48小時發酵麵團真係不得了,咬落去好鬆軟,然後佢d蒜似係生蒜切粒咁,除左增添口感外,仲多左🤏🏻🤏
但朋友收工遲左,諗住等佢黎到先入去,怕霸住張枱太耐..
Meat de Cavemen
Canadian
Garlic Chess Bread
一黎到已經聞到好香,加埋佢個自家48小時發酵麵團真係不得了,咬落去好鬆軟,然後佢d蒜似係生蒜切粒咁,除左增添口感外,仲多左🤏🏻🤏🏻辛辣咁,食完成個口都會有濃濃蒜味,要做定心理準備,唔建議第一次約會就黎食呢個🤭🤭
最後因為真係太多食唔晒,所以我地都係打包去,店員好好咁幫我地打包到好靚🥰
整體評價
環境:4.5/5