2024-10-10
King Ludwig 德國餐廳由我細個已經食過好多次,今次同同事lunch,發現一啲都唔貴,幾好食而且仲勁大份😂 我哋揀咗All Day Breakfast同埋香煎三文魚柳,個餐有包埋餐湯同埋咖啡,我哋另加咗$25要咗一個沙律,超大份😂 兩個人食已經好夠!All Day Breakfast 🍳$105 好大份!牛油果好新鮮,同埋佢有個烘蛋餅幾好食!香煎三文魚柳 $110 煎到好香脆,三文魚柳大大嚿!切落去入邊仲好嫩滑!洋蔥炒得好香!呢間嘢嘅用料真係好唔錯。是日甜品 $30最後每人加咗甜品,黑森林蛋捲,完全唔係Hea你嗰種甜品!蛋糕鬆軟濕潤!朱古力味唔錯!有啲Berries醬點下,真係食到好飽好滿足!真係冇諗過佢嘅午餐又做得幾好!平日午餐時段唔算多人,見到嚟嘅食客都係上咗年紀同朋友gathering。喺銅鑼灣返工嘅朋友都可以考慮吓呢間,性價比高!嗰日我食完飽到夜晚都差啲食唔到飯😂
All Day Breakfast 🍳$105
好大份!牛油果好新鮮,同埋佢有個烘蛋餅幾好食!
香煎三文魚柳 $110
是日甜品 $30