2020-12-06 55 瀏覽
一起叫雞⋯翼然後係Netflix and Chill!大家諗到d咩?唔好亂諗啊!我係講緊我去咗一間叫wingman 號餐廳專食雞翼,帶大家黎睇睇門口都幾港式藝術feel 入面有近年好興嘅霓虹燈可以打卡疫情關係我就黎叫外賣拎走嘅叫咗個叫Netflix and chill 嘅餐!佢係可以揀3種口味同一個小食嘅燈燈燈燈.....走啦走啦可惜係 薯條到屋企就「林」哂 真係時間問題 但好香同味道都幾正我叫咗黑松路薯條以下炸大家嘅係3種雞翼嘅口味:Cali style (巴馬臣芝士蒜蓉味),Mongolian bbq (蒙古燒烤味)同 Hoisin Glazed(黑芝麻海鮮蜂蜜味)個人最鐘意係蒙古BBQ味因為有好重嘅孜然香肉好嫩而且幾入味巴馬臣芝士味 好多芝士碎不過如果有埋芝士醬會更正黑芝麻海鮮蜂蜜味甜甜地咁幾得意 又有咬口因為芝麻脆口不過唔太食到海鮮味!特色餐廳推薦一下
門口都幾港式藝術feel
入面有近年好興嘅霓虹燈可以打卡