2016-09-19 264 瀏覽
機緣巧合之下一家三口嚟到agnes b. 餐廳食晚飯,一入到去,餐廳環境舒適,侍應服務態度也好好。叫咗兩份set dinner+一份黑松露意粉, set dinner有前菜/主菜/甜品同餐飲。南瓜沙律,-菜好新鮮,mixed咗類似麥米的東西喺𥚃面幾特別,個人喜歡不太酸的沙律醋,而這款沙律酸度適中易入口,讚龍虾帶子扁意粉-意粉軟硬適中,食材够新鮮,份量雖然細咗啲但真心好味法式燒春雞-無骨,入面塞滿鮮菇,淋上秘制嘅燒汁,食落去啖啖肉好juicy而且伴有濃郁鮮菇嘅味道,正最後,餐飲叫咗杯凍檸茶,杯茶同平時飲開嘅檸茶好唔同,有陣淡淡嘅花香味道,本人不太喜歡花茶,但覺得這杯茶好特別,好飲而甜品就係個波波朱古力cake,出面係朱古力,裡面係一啲朱古力mousse蛋糕,唔甜好味