2013-02-04 120 瀏覽
行山前, 先食一個豐富的早餐, 唔係一陣唔知有冇得食。]環境我提早了點出門口, 之後去到大埔集合地點附近的新達廣場看看有什麼野食, 上一電梯就見到呢間冇咩人, 又有正常的早餐食, 所以就入來坐底左啦。環境不錯, 勝在夠近。.食物今次ORDER了MENU上最豐富的。 蓄茄排骨螺絲粉早餐SET (轉米粉)呢個豐富的早餐包 了 火腿炒蛋厚多士, 蓄茄排骨米 同 飲品。 火腿炒蛋厚多士多士都好厚, 不過就不是多士, 軟林林的, 都OK好味。 火腿好好, 有2塊(3角形), 而家出面早餐都只有一塊(3角形)。蛋都炒得好香。食完之後已經FULL了9成。味道: 蓄茄排骨螺絲粉 (轉米粉)由於太快來到, 我又食左個 火腿炒蛋厚多士 先, 所以米粉已經林晒, 不過米粉林晒係沒關係的。 蕃茄個味好好, 排骨都好林, 可能係用西施骨, 好好味, 份量都好大。所以食完已經FULL到唔FULL。 鴛鴦一般茶餐廳SIZE, 呢杯都唔錯好香茶味, 但咖啡味就唔係好出, 不過都好夾好好飲。價錢$30, 現在的早餐真的好貴。我細過的時候, 呢D早餐只係$18, 當時都覺得貴, 而家要$30, 不過跟大家樂個D比
行山前, 先食一個豐富的早餐, 唔係一陣唔知有冇得食。

[b]環境

食物

今次ORDER了MENU上最豐富的

。 蓄茄排骨螺絲粉早餐SET (轉米粉)

火腿炒蛋厚多士
蛋都炒得好香。食完之後已經FULL了9成。
味道:

蓄茄排骨螺絲粉 (轉米粉)

鴛鴦

價錢
$30, 現在的早餐真的好貴。我細過的時候, 呢D早餐只係$18, 當時都覺得貴, 而家要$30, 不過跟大家樂個D比, 呢個的質數好D, 所以以而家的價錢來說, 都係OK抵。

2013-02-03
$30 (早餐)