2024-08-26 340 瀏覽
呢間Mother of Pizzas主打意式薄餅,薄餅餅皮好薄脆,餡料豐富又好味,份量更足以滿足一大班人食!🎉我哋今次五個朋友一齊嚟試佢哋嘅招牌「Mother of Pizzas」,中size餅已經好幾塊,有香腸、蘑菇、洋蔥、青椒等,每ㄧ樣都又新鮮又配搭得好好味!😋😋😋 我哋仲有叫一個大size嘅「Summer of Love 拼雞味濃」,一邊用白汁配雞肉,另一邊就用水牛芝士加上新鮮菠蘿,配上濃濃醬汁,真係好好味到停唔到口!🤤🤤🤤不過相比之下,朋友話Summer度又好食少少。不過,三者之中我會話招牌「Mother of Pizzas」最好味,下次嚟一定會再點呢塊餅。👍👍👍最意外嘅,係店員服務好好,態度親切,店鋪都有特色裝潢,牆上仲有好多裝飾品啊!🤩🤩🤩餅份量真係好大,我哋五個食唔哂要打包帶走,打包又唔洗多錢,仲附送位靚靚嘅紙袋,好貼心!🎁總括嚟講,Mother of Pizzas嘅薄餅真係好好味,又平價,服務又周到,絕對係值得大家試下嘅餐廳!如果你鍾意食正宗意大利薄餅,一定唔可以錯過佢哋!💯💯💯

Summer of Love 拼雞味濃 Pizza
Mother of Pizzas