Pizza Hut 有新搞作🤩🤩最近喺中環街市開設咗首間全新餐車主題概念店,仲設有一架以貨車改造成的美國餐車🚚~玩味十足!!餐廳採用半開放式廚房設計,等食客可以欣賞現場薄餅製作🧑🏻‍🍳!一於嚟打卡先📸📸🍕香甜青提芝士必勝批 $208✨呢個係中環概念店推出的全新限定口味~~包括有青提、肉丸、 車厘茄、忌廉芝士、紅洋蔥、迷迭香同意式乾番茄香草醬,十分豐富😋😋青提味道清甜🍇,可以中和返pizza的油膩感!仲有大大粒肉丸🐷同忌廉芝士🧀,整體配搭得幾夾👍🏻👍🏻🍗酸甜甜(8隻) $78✨雞翼隻隻外型飽滿,肉質嫩滑~~外皮沾滿醬汁,酸酸甜甜好開胃!另外仲有原味、美式BBQueen、微辣世界、辛甜是咪打同勁多嗲等多款口味,下次要試埋😍😍🍝一人樂享餐 $58✨午市時段設有「一人享樂」優惠套餐,有超過9款主食、4款小食同6款飲品/湯可以揀~~我今次就揀咗焗肉醬意粉同脆薯格!兩款都係佢地的招牌產品,味道唔錯呢❤️❤️
Pizza Hut 有新搞作🤩🤩

🍕香甜青提芝士必勝批 $208✨
呢個係中環概念店推出的全新限定口味~~

🍗酸甜甜(8隻) $78✨
雞翼隻隻外型飽滿,肉質嫩滑~~

🍝一人樂享餐 $58✨