2025-01-04 0 瀏覽
Early Christmas celebration 🎉今次揀左間位於中環區一間頂樓的地中海餐廳🍴 我個人好!鍾!意!😍💕😆 可能因為地中海近住西班牙所以同西班牙菜式有d似 佢地個Seafood Paella 好出式雖然d飯係黃色,但係一入口 好香濃嘅墨魚汁味令成個飯食落口的感覺升華咗😋 貪食的我地仲加錢嗌左半隻龍蝦🦞 放上個Seafood Paella上面 即刻非常之打卡able😆😍前菜有八款揀,有四款都唔使加錢 但係咁梗係加錢有加錢的好啦🤣 個人覺得Foie gras (2pc )係必食推介 因為我真係好鍾意食呢煎到好香口嘅鵝肝配埋黑醋同埋包包🥺👍👍👍 海鮮類的oyster (2pcs) 同Barca Hamachi都非常之新鮮好味!!! 要食要食~唔怕食生牛肉嘅話Beef Tartare 又係好鮮味的一道前菜😋 Broken egg 的流心蛋撈埋炒香咗嘅蘑菇 同埋薯條 🍟都好惹味~最後甜品,我哋揀咗cheese cake同埋Churros 兩樣都好味 非常之豐富~間餐廳佈置得好靚 窗邊半圓形枱位好適合book來慶祝或者打卡影相 💕 下次有機會要上埋天台 聽講都非常之吸引,景觀好
Early Christmas celebration 🎉
間餐廳佈置得好靚 窗邊半圓形枱位好適合book來慶祝或者打卡影相 💕 下次有機會要上埋天台 聽講都非常之吸引,景觀好靚😍😚 絕對值得encore!!
2024-12-22