茹絲葵牛排餐廳

Ruth's Chris Steak House
2007-03-26 33 瀏覽
4個人去咗食排.星期六超多人.下次真係要記得book枱.都係第一次嚟呢度.一打開個menu啲價錢的確係有啲貴.不過覺得佢咁嘅price都有咁多人嚟實有佢嘅個人之處.我地分別點咗兩個12oz ribeye, 一個12oz new york strip 同一個sirloin steak.配料只用簡單嘅butter, salt and pepper去吊味.味道係出奇地鮮.medium rare就真係做到medium rare.好嫩同好有牛肉味~正~~12oz其實都算大.反而頭盤嘅蝦同龍蝦湯就有失水準...蝦好似煮得太熟.龍蝦湯太"杰".service本來都好好的.不過要我地叫佢攞啲麵包嚟先比我地.可能因為full house關係掛...食完麵包佢又recommend我地試吓佢地個garlic bread.熱就真係幾好食嘅..不過有啲漏..Dessert點了一個bread pudding同埋creme brulee..~~兩個都好食.唔太甜.個pudding暖暖的.好味~不嬲都中意creme brulee.呢度個version仲有啲fresh berries一齊serve...正正正~~~我地

Dessert點了一個bread pudding同埋creme brulee..~~兩個都好食.唔太甜.個pudding暖暖的.好味~不嬲都中意creme brulee.呢度個version仲有啲fresh berries一齊serve...正正正~~~我地仲開咗枝$720嘅紅酒.計埋+1+tips埋單三千幾.係貴.不過物有所值.我令願比多啲錢食件好排,好過幾百鈫食啲比梳打粉勁醃過嘅排X之王.