Cucina

2020-11-07 518 瀏覽
對上一次係6月嚟,那時可能人少,服務會真係似酒店内的餐廳,服務員細心,經理耐心講解餐單,有種賓至如歸,好舒服嘅感覺。相隔六個月,就係因為上次嘅經歷,所以昨晚再來食飯,一切大打折扣,真心好失望!座下後,even 基本禮貌,問下你會否點什麼drink 都冇,想點餐,舉了手,等了成10幾分鐘,完全冇人嚟serve,究竟係佢哋好忙定係睇我哋唔到,好似當我們透明咁,到有人嚟了,一行到埋嚟,一粒聲都冇,難道你要個客同你開聲先 ?最基本應該會問,「你好呀,請問想點什麼呢?」又或者,有什麼可以幫到你,連依句都冇,大佬呀,你企係到想點呀???點完一支箭走咗,真係好rude,感覺好差。成餐飯,食咗幾千蚊,一肚氣,我係要service先嚟Marco Polo,搞到家人都好嬲,昨晚的service真係連出面一間普通的西餐廳都好過佢,管理層會否認真作改善?

2020-11-06