2022-10-01 228 瀏覽
新纜車終於開通返,上星期六同男友衝去打下卡啦!上到山頂嚟除左睇下風景,都會睇下有咩特別野好食,原來Donki嘅壽司店晌山頂都開左分店,正啊!星期六7pm去到都竟然唔駛等位,點都要試下啦!我同男友其實唔肚餓,所以叫得幾碟嚟食。三文魚腩同吞拿魚拖羅油脂都好均勻好好食,好想再encore,可惜再點已經sold out。唯有轉叫普通三文魚$12碟,估唔到都唔差喎,好似仲抵食d😝仲有我至愛嘅火炙左口魚,入口即溶必點!另外,男友仲點左碟鰻魚壽司同貌似水泥feel嘅蟹膏軍艦,佢話都好食嘅。總結,整體壽司嘅質素我個人覺得比壽x郎好,不過我地果日去到都唔算晏,但好多野已經sold out試唔到真係有啲可惜,同埋食物款式都唔算好多,埋單二百幾蚊好似唔多夠喉,搵日早少少再去另一間分店食過😆
新纜車終於開通返,上星期六同男友衝去打下卡啦!

我同男友其實唔肚餓,所以叫得幾碟嚟食。