2024-08-14 164 views
📍泰. 初夏味道:⭐️⭐️⭐️⭐️餐廳主打泰式火鍋放題🥘環境舒適 食物選擇多🤩❶泰.初夏之雞煲90分鐘成人238/長者 188/小童148120分鐘成人278/長者 228/小童188雞煲有唔同嘅辣度可以選🐣落單之後 店員會先上雞煲 🔥雞煲加入香茅、檸檬葉 等唔同既泰式香料調配而成🌿醬汁惹味 入口香辣而不搶喉👍🏻味道與港式雞煲是截然不同 🇹🇭最重要係雞煲仲可以無限添加😋火鍋方面就有五款湯底可以揀👯我地就選咗鴛鴦喎❤️沙嗲湯底:味道濃厚而不膩😽火鍋芫茜皮蛋湯底:非常足料 芫茜味芳香🫶🏻呢個套餐有面有有5款肉類可以任食 😈分別係牛板鍵、澳洲250日穀飼卡樂beef、牛胸爽、西班牙栗心豚肉片及酒嫩雞件當中最令我驚喜既係牛板鍵有嚼口 肉味濃🐮西班牙栗心豚肉片肥瘦均勻 口感鬆化帶綿軟感覺 🐷另外套餐入邊仲有多款串燒🍢吧枱亦有多款泰式小食同甜品 可供選擇✨🧑🏼‍🍳荃灣青山公路 - 荃灣段398號愉景新城2樓2030號舖#荃灣 #荃灣美食 #火鍋放題 #火鍋 #泰式火鍋 #火鍋 #放題 #香港美食 #香港 #美食 #hkfoodie #foodiehk #hkblogger #bloggerhk #香港好去
📍泰. 初夏

120分鐘
成人278/長者 228/小童188

雞煲有唔同嘅辣度可以選🐣
落單之後 店員會先上雞煲 🔥
雞煲加入香茅、檸檬葉 等唔同既泰式香料調配而成🌿
醬汁惹味 入口香辣而不搶喉👍🏻

牛板鍵有嚼口 肉味濃🐮
西班牙栗心豚肉片肥瘦均勻 口感鬆化帶綿軟感覺 🐷

另外套餐入邊仲有多款串燒🍢
吧枱亦有多款泰式小食同甜品 可供選擇✨

#荃灣 #荃灣美食 #火鍋放題 #火鍋 #泰式火鍋 #火鍋 #放題 #香港美食 #香港 #美食 #hkfoodie #foodiehk #hkblogger #bloggerhk #香港好去處 #香港食咩好 #泰國菜 #泰初夏
2024-08-13 133 views
呢排食得港式邊爐多🤪今日嚟荃灣食咗個超滿足嘅泰式火鍋放題😍😍除咗打邊爐之外仲可以食埋雞煲同埋泰式串燒🥹真係一次過滿足晒你三個願望🤩🤩🤩今次叫左呢個泰.初夏之雞煲+牛板腱火鍋放題 120分鐘放題套餐$278/位~呢間餐廳嘅雞煲係另外上,所以火鍋我哋仲可以揀其他湯底😚我揀咗沙嗲同埋椰汁雞湯底👍👍 十分推介椰汁湯底,椰汁酸酸甜甜🥹用嚟淥肉真係一流😚今日食嘅係牛板腱套餐🥩牛肉切得幾薄,涮幾下就熟,肉質嫩滑,牛香味都好濃🤤🤤我仲食咗佢哋好多款串燒🥹🥹嗰啲豬頸肉串燒都幾香口👍燒得啱啱好,咬落去好有肉汁😚😚放題區仲有超開胃嘅泰式去骨雞腳🤩食完好開胃🤪隔離啲蔬菜都好新鮮👍淥完都好爽脆🫶飲品方面,我試咗泰式奶茶同椰島雪香。泰式奶茶夠香濃,甜度適中👍椰島雪香就香滑到不得了,飲完好舒服😽😽而且餐廳環境好舒服,靠窗位仲可以睇到街景😝坐得幾放鬆😙😙服務員態度都好好,成餐都照顧周到,上菜都好快👍臨走嗰陣門面姐姐仲好熱情同我哋講拜拜同埋下次再嚟🤪咁抵食又好味,睇嚟下次都要再食多轉🥹

位於愉景新城嘅🌟泰.初夏🌟,餐廳環境都幾光猛舒適✨!晚市火鍋放題♨️有分唔同級數嘅肉品🥩,用餐時間🕰️都有得自選,實在係🇹🇭泰Flexible喇👏🏻!🇹🇭泰.初夏之雞煲+牛板腱火鍋放題 120分鐘 $278/位🐓泰.初夏之雞煲雞煲+火鍋放題,最怕係一上就勁大煲雞煲,冇位食其他嘢!泰.初夏嘅雞煲係迷你Size,可以試到惹味嘅雞煲,又有大量位置可以安放邊爐食品,超正!♨️椰汁雞湯底|冬陰功湯底Default可自選兩款湯底,不另收費,加分加分!椰汁雞帶香甜嘅椰奶味,仲有清爽嘅青檸酸味,唔錯!冬陰功嘅辣度溫和,能帶出食材嘅鮮味!🥩牛板腱|牛胸爽牛皮腱軟嫩有肉香!牛胸爽油香出眾!🥓西班牙栗飼豚肉片牛肉幾好,豚肉更精彩!豚肉片軟柔中帶甘香,值得Encore!🍤泰式炸物|串燒|特飲QR Code落單快狠準!炸物的確出色,飲品選擇亦夠多!🍨自助區泰式小食、醬料、泰式甜品、雪糕雪條等,均無限任拎任食!
🐓泰.初夏之雞煲
雞煲火鍋放題,最怕係一上就勁大煲雞煲,冇位食其他嘢!泰.初夏嘅雞煲係迷你Size,可以試到惹味嘅雞煲,又有大量位置可以安放邊爐食品,超正!

♨️椰汁雞湯底|冬陰功湯底
🥩牛板腱|牛胸爽
牛皮腱軟嫩有肉香!牛胸爽油香出眾!
🥓西班牙栗飼豚肉片

🍤泰式炸物|串燒|特飲
QR Code落單快狠準!炸物的確出色,飲品選擇亦夠多!
🍨自助區
泰式小食、醬料、泰式甜品、雪糕雪條等,均無限任拎任食!
2024-08-12 127 views
成日想打邊爐但夏天咁熱真係好難搞🫠 唔怕,原來荃灣愉景新城呢度開左間泰式打邊爐,湯底全部泰式風味,酸酸甜甜,咁就夏天打邊爐都唔怕啦😀今次我地食嘅係中價嘅B餐,$298一位任食2小時,湯底揀左椰汁雞湯同泰式清湯,非常推介大家試椰汁雞湯,湯底奶白色椰奶味好濃郁,就咁飲已經好好飲😋食材方面同一般任食火鍋一樣,都係QR code落單加上出面有自助吧。但佢特別嘅地方係有好多款泰式小食比你揀,例如青木瓜沙律,酸辣鳳爪,泰式串燒,椰汁糕等.. 回本之選一定係串燒,平時叫一份都幾十蚊,呢度任食而且quality唔錯架😋最後甜串有Melona雪條任食,同埋有幾款泰式糕點,我當然唔執輸全部都試哂!好彩佢每樣細細份,啱哂我地呢啲樣樣都想食但又唔食得多嘅人😁✌🏻

2024-08-11 194 views
系荃景圍個邊打完羽毛球,去左附近既愉景新城搵晚飯,太肚餓既關係決定去打邊爐!呢間門口望落去以為食泰國菜,原來系泰式邊爐,幾特別!一入門口就需要揀套餐同湯底先,我地揀咗Set B,雞煲+牛板腱火鍋放題餐。Set B,雞煲+牛板腱火鍋放題餐成人90分鐘 $238;120分鐘 $278湯底揀左椰汁雞湯同泰式清雞湯,前者放左啲香葉、香茅,味道會比較酸,後者味道似泰式粉麵既雞湯底,幾岩打邊爐。肉方面叫左牛板腱、卡樂beef、豬豚肉片、酒嫩雞件。卡樂beef名字幾得意,牛味幾濃,牛板腱就大大塊,牛味無卡樂beef既濃,酒嫩雞件煮熟左好嫩,個人推薦! 出面有個自助bar,有啲泰式前菜食同炸物。雞煲細細份幾的骰,我地揀左吾辣,味道吾錯,放左好多蒜頭落去。自助bar仲有啲丸、菜類。飲品款式好多選擇,而且比我想像中好飲,杯杯都好飲!椰島雪香個人推介!佢吾系沙冰,似椰汁飲品,椰汁味好香濃,上面加左啲燕麥。檸檬蘆薈綠茶味道清甜,飲落幾fresh幾解渴,岩晒打邊爐時飲。最後甜品時間!有好多日式甜品,例子班蘭千層糕、椰汁香芋糕、芝士蛋糕、tiramisu 蛋糕、雪糕、雪條等等!

Set B,雞煲+牛板腱火鍋放題
成人90分鐘 $238;120分鐘 $278

自助bar仲有啲丸、菜類。
飲品款式好多選擇,而且比我想像中好飲,杯杯都好飲!

椰島雪香
檸檬蘆薈綠茶
味道清甜,飲落幾fresh幾解渴,岩晒打邊爐時飲。
2K
荃灣多嘢食而且抵食 最近去咗間泰式餐廳食午市60分鐘定量火鍋 肉類主食五揀一 雞豬牛肉都有 份量最少150克 -🥓澳洲穀飼卡樂B牛套餐 $108🥓精選牛板腱套餐 $118作為牛魔王 我哋嘅火鍋肉類主食 專攻牛肉😬 卡樂B牛嘅油脂分佈比較多 食嗰時油脂豐富 牛板腱就勝在夠肉味🐂-🥢自助火鍋配料區叫定量火鍋餐 包自助餐區任何食物 由飲品🥤油炸小食🫔沙律🥗 到肉丸🍡菜蔬🥬麵食🍜同埋甜品🍰雪糕🍨 一應俱全 -餐廳將招牌泰式食物融入 泰式沙律/泰式特飲/泰式甜品 一樣任叫任食 唔覺唔覺 60分鐘過去 我哋又食到捧住個肚走😋😝

🥓澳洲穀飼卡樂B牛套餐 $108
🥓精選牛板腱套餐 $118

🥢自助火鍋配料區

唔覺唔覺 60分鐘過去 我哋又食到捧住個肚走😋😝
2024-08-05
Type of Meal
Lunch
2024-08-09 182 views
火鍋放題就食得多,泰式主題都真係第一次,愉景新城呢間去到都幾多人😜出面有自助區可以拎火鍋配料、炸物、泰式前菜甜品以及雪條🔸套餐:牛板鍵火鍋放題+雞煲首先會上咗雞煲,雞煲可以揀辣度,同平時食開嘅雞煲味道有啲唔一樣😄仲可以fill 打邊爐湯底揀左沙嗲以及泰式清湯,肉類有牛豬雞,配泰式味道嘅湯底都幾入味另外可以叫泰式小食,例如串燒、炸蝦片、豬頸肉😊出面自助區嘅台式沙律以及椰子糕都好多人拎,鍾意食泰式主題嘅呢度選擇都算多😎

🔸套餐:牛板鍵火鍋放題+雞煲
首先會上咗雞煲雞煲可以揀辣度,同平時食開嘅雞煲味道有啲唔一樣😄仲可以fill

另外可以叫泰式小食,例如串燒、炸蝦片、豬頸肉😊

#MC帶你去荃灣.香港食中式、台式、日式火鍋就食得多,泰式火鍋就真係少見啲,相當特別!➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖✨ 泰·初夏(90或120分鐘放題).主打不同價位的泰式火鍋放題;餐廳裝潢雅致時尚配以綠色裝飾植物,營造出清新自然嘅感覺;而且餐廳提供大量卡位座位,用餐環境寬敞舒適。➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🥢 Set B 泰·初夏之雞煲+牛板腱火鍋放題|$238/$278/成人.任食🥩牛胸爽、🥩精選牛板腱、🥩澳洲250日穀飼卡樂Beef、🥩西班牙栗穀飼豬梅片、🥩酒嫩雞件,套餐內的肉類可以用QR code無限任點,方便快捷。➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🥢 雞煲(小辣/中辣/大辣/不辣).雞煲亦有別於坊間,材料加入了檸檬葉/九層塔、香茅等,增添泰式風味!雞件大小適中,十分掛汁,非常入味。雞煲份量精緻,但可以任添任食!➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🥢 湯底.湯底人氣之選有冬蔭功、椰汁雞、泰式清湯底;鴛鴦湯底就唔洗煩啦!.🥘 冬蔭功湯底︰冬蔭功湯非常惹味,味道香濃帶酸微微少辣,開胃又惹味。可以先喝湯再打邊爐!🥘 泰式清湯底︰湯底清澈,湯底以白蘿蔔及、芫茜及香茅為主,健康清淡之選。➖➖➖➖➖➖➖

#MC帶你去荃灣
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✨ 泰·初夏(90或120分鐘放題
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🥢 雞煲(小辣/中辣/大辣/不辣)

🥢 湯底
🥢 精選肉類
[牛胸爽|精選牛板腱|Set A 三款肉]
牛胸爽

🥩 牛胸爽︰牛胸爽其實係胸腔肋骨中間嘅軟骨部位,因此口感脆而爽口,十分特別;而且屬於稀有部位,因此坊間任食放題比較少提供。
精選牛板腱

🥩 精選牛板腱︰牛板腱切成薄片,油花分佈均勻僅僅中間帶著一條嫩筋,而且脂肪比較少,入口有韌性、肉味濃郁。
澳洲250日穀飼卡樂Beef

🥩 澳洲250日穀飼卡樂Beef︰油花紋路十分明顯,輕輕一涮就可以了。

🥢 泰式串燒
泰式串燒又係一回本之選!沙嗲雞肉、牛肉、豬肉串可以任食,大大串超抵食!

🥢 火鍋配料及泰式小食
自助區提供超過50款火鍋配料,有各式丸類、蔬菜、響鈴、牛柏葉、炸魚皮等,更有辛辣麵提供;泰式小食亦相當豐富,有青木瓜沙律、泰式炸蝦餅、泰式酸辣鳳爪、豬頸肉等。

🥢 飲品
泰式奶茶、青檸梳打、龍眼冰等多款特飲及梳打任飲!以及每日自家鮮製香茅茶!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#Ming_Course #荃灣區美食 #荃灣美食 #荃灣好去處 #香港美食 #香港探店 #荃灣 #愉景新城 #泰初夏 #泰式火鍋 #香港火鍋 #香港火鍋關注組 #荃灣火鍋 #火鍋放題
2024-08-05
$300 (Dinner)
2024-08-07 135 views
🇹🇭泰式打邊爐放題!酸酸辣辣唔使驚炎炎夏日無胃口!泰奶,香茅茶,椰汁糕,西米糕,千層糕,炸魚皮,木瓜沙律,鳳爪沙律全部任食架~我地嗌左牛板腱套餐送埋雞煲添!兩人食岩岩好,小辣好惹味❤️鍋底有六款可以揀,我地式泰式清湯同🥥椰子雞湯,超級推薦!另外醬料區有泰式海鮮醬調味,美味!牛板腱肉好滑嫩,牛味濃,另外好推薦沙爹串燒,雞牛豬三種都有,道地泰國味道😋⏰時間都可以選擇120分鐘同90分鐘,好貼心
🇹🇭泰式打邊爐放題!酸酸辣辣唔使驚炎炎夏日無胃口!

⏰時間都可以選擇120分鐘同90分鐘,好貼心
荃灣依間「泰•初夏」 價位偏向行中上路線,略嫌不論火鍋配料、飲料,定還是甜品上選擇都比較少,另外,肉類上菜速度都慢,最好只係食咗2 Round肉都已經夠鐘要走人,店舖空間亦比較狹窄,行路嘅時候要小心。*此餐廳收取加一服務費。90分鐘成人泰•初夏之雞煲+牛板腱火鍋放題(兩人$476),精選牛板腱,肉質帶有筋位,食落有咬口。澳洲250日穀飼卡樂Beef(跟餐$0),肉質肥瘦相間,食落油脂味濃。牛胸爽(跟餐$0),口感爽脆。初夏之雞煲(跟餐$0),小辣,表面鋪滿芫荽、乾蔥、蒜頭,雞肉肉質嫩滑,辣度2分。鴛鴦湯底(跟餐$0),冬蔭功湯底,味道酸辣;椰子雞湯底,味道清甜。串燒豬(跟餐$0),豬肉串燒肉味濃厚、帶有焦香味道,表面鋪面鋪有沙嗲醬,內有花生粒,整體食落好香口。泰式鳳爪(跟餐$0),無骨鳳爪,口感爽脆,味道酸辣,配料包括有西芹、香蔥、車厘茄、紅蘿蔔、指天椒。凍泰式奶茶(跟餐$0),茶味濃香,甜度適中

*此餐廳收取加一服務費。

牛胸爽(跟餐$0),口感爽脆。

凍泰式奶茶(跟餐$0),茶味濃香,甜度適中
  • 精選牛板腱
  • 初夏之雞煲
  • 串燒豬
  • 泰式鳳爪
  • 凍泰式奶茶
  • 雞煲
2024-08-02 113 views
「泰·初夏」泰式火鍋食過1次覺得唔錯🇹🇭今次食Set B 泰·初夏之雞煲+牛板腱火鍋放題90分鐘(2位)☀️.雞煲🐓雞件啖啖肉,肉質嫩滑😗但略嫌調味唔夠惹味🥺.鴛鴦湯底🍲冬陰公湯同椰汁雞湯🧡🐔兩者味道香濃😉酸辣開胃🌶️🍋椰汁雞湯更多一份椰香🥥.肉類🥩有精選牛板腱🐄澳洲250日穀飼卡樂Beef🐂牛胸爽、西班牙粟心豚肉片🐖酒嫩雞件🐥牛板腱肉質軟腍,肉味濃郁😋卡樂Beef油脂甘腴😛.火鍋配料🍽️有魷魚、蔬菜🥬菇菌🍄‍🟫滑類🐙丸類、餃類🥟魚皮🐟響鈴、麵類🍜.前菜🥢泰式無骨鳳爪🐓泰式木瓜沙律以及泰式粉絲沙律🥗酸辣爽脆😗好開胃🤤.小食🍢有泰式串燒🔥有齊豬🐷牛🐮雞🐔燒豬頸肉、炸魚餅🐠炸墨丸🦑.甜品🍮有椰汁西米糕🌱千層糕、蛋糕🍰雪糕🍦雪條🥭🍉🍈椰汁糕煙韌😆加埋椰汁,味道更好😌.飲品🥤有香茅茶🌱凍泰式奶茶🧋椰島雪香🥥青檸梳打🍋‍🟩另外仲有初夏·盲盒🗳️
雞煲🐓雞件啖啖肉,肉質嫩滑😗但略嫌調味唔夠惹味🥺
  • 雞煲
2024-07-30 112 views
任食火鍋成日見,泰式任食火鍋你聽過未呢🇹🇭?呢間位於荃灣愉景新城嘅泰國菜舖頭,推出咗泰式火鍋放題,仲有好多嘢食揀添!我哋揀咗Set B (成人$238起)💰,包咗雞煲同埋火鍋放題。.🐔泰.初夏之雞煲有得自己揀辣度,味道甜香惹味👅。而且每一鍋嘅份量適中,無論想再encore,或者想留肚打邊爐嘅朋友都照顧到😍。.🐮牛板腱火鍋放題呢個套餐有好多唔同嘅靚肉揀🤩!有精選牛板腱、牛胸爽、澳洲250日穀飼卡樂Beef、酒嫩雞件、西班牙栗心豚肉片。而且湯底♨️都有好多選擇,冬陰功、沙嗲、椰汁雞都有。.🍱小食飲品仲可以自己出去自助吧攞,或者落單嗌小食飲品📲。全部都好有特色,例如串燒、泰式薄餅、榴槤特飲、椰子特飲、酸辣鳳爪、椰汁糕等等😍。最後仲可以去雪糕櫃任攞唔同雪條😝!
🐔泰.初夏之雞煲

🐮牛板腱火鍋放題

🍱小食飲品
2024-07-20
Type of Meal
Dinner
2024-07-26 170 views
#fatchubelly荃灣📍泰·初夏位於荃灣愉景新城,超級chill的裝橫,坐位闊落,好有渡假feel,泰式火煱夠特別💕💥椰汁清雞湯必點椰汁清雞湯落足料又唔油膩配王子麵索曬啲汁 一絕👍💥初之雞煲雞煲好惹味落左香茅、檸檬葉、洋蔥等香料好有泰式風味💥牛板鍵牛板鍵好高質油脂分佈平均 唔會乾柴非常推介😍💥椰汁千層糕暖暖啲嘅千層糕每一口都充滿椰香唔會太甜咬落去仲好有口感💥初夏·盲盒落單可以選擇多奶、少奶、少甜、少冰等其實係藍色嘅特飲飲落甘桔清香 好refresh💥熱盤小食有魚餅、串燒、豬手、丸類等小食應有盡有當中最吸引係魚餅加入泰式香料的魚餅特別香口惹味😋
#fatchubelly荃灣

配王子麵
索曬啲汁 一絕👍

💥初之雞煲
雞煲好惹味
落左香茅、檸檬葉、洋蔥等香料
好有泰式風味

每一口都充滿椰香
唔會太甜
咬落去仲好有口感

💥初夏·盲盒
落單可以選擇多奶、少奶、少甜、少冰等
其實係藍色嘅特飲
飲落甘桔清香 好refresh

💥熱盤小食
有魚餅、串燒、豬手、丸類等小食
應有盡有
當中最吸引係魚餅
加入泰式香料的魚餅
特別香口惹味😋
2024-07-22 237 views
打邊爐同時食到多款泰式小食沙律、泰式飲品甜品,任飲任食。🔸Thai海鮮桶+澳洲M7火鍋放題 $298/90分鐘 $338/120分鐘泰式海鮮桶真係比較少見,包括虎蝦、海蝦、魷魚、青口、粟米、薯仔。店員會係客人面前撈勻調味再成桶倒出嚟,味道香辣,魷魚爽彈,整體都幾入味!-🔸火鍋湯底揀咗椰汁雞拼冬陰功鴛鴦鍋用QR code落單,整體上菜速度算快,店員態度服務唔錯肉類推薦牛胸腹同牛板腱,脂肪分布比較均勻,肉味較濃自助區仲有多款火鍋生料蔬菜任拎M7牛胸腹|牛板腱|牛胸爽|卡樂Beef酒嫩雞件|西班牙栗飼豚肉片白菜餃|韭菜餃|蝦滑|墨魚滑-🔸泰式熟食及沙律泰式串燒嘅水準以火鍋店嚟講算唔錯!我地都encore咗兩三轉,肉質鬆軟入味,沙嗲醬花生味香濃,夠晒重口味😜味道:7/10性價比:7/10▪️
打邊爐同時食到多款泰式小食沙律、泰式飲品甜品,任飲任食。
🔸火鍋
湯底揀咗椰汁雞拼冬陰功鴛鴦鍋
用QR code落單,整體上菜速度算快,店員態度服務唔錯
肉類推薦牛胸腹同牛板腱,脂肪分布比較均勻,肉味較濃
自助區仲有多款火鍋生料蔬菜任拎

性價比:7/10
▪️

2024-07-14
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)
  • 泰式火鍋放題
台式火鍋食得多,呢間係主打泰式火鍋放題,除咗平時食到嘅火鍋配料,仲有好多泰式料理食到,有啲新意幾特別~揀咗set B雞煲加牛板腱火鍋放題,$238/位90分鐘,叫咗椰汁雞同芫荽皮蛋湯底,椰汁雞湯酸酸地幾開胃,一開頭會上一個迷你雞煲,用上好多泰式香料製作,非常惹味~肉類最喜歡牛板腱,肉味香濃,口感軟熟,其他肉類選擇仲有澳洲250日穀飼卡樂beef、牛胸爽、西班牙栗心豚肉片同酒嫩雞件~泰式小食最推介沙嗲串燒豬同牛,沙嗲汁香濃花生味幾出,另外都試咗泰式酸辣鳳爪、粉絲沙律、春卷、椰汁糕、香茅茶等等,都幾唔錯~因為好想食韓國公仔麵,非常邪惡都攞咗一包,揀咗餐肉同麵一齊食,佢嘅餐肉切得超級厚身,想揀一片薄啲嘅都有難度🤣🤣最後食埋韓國雪條,芒果味好食~

最後食埋韓國雪條,芒果味好食~