何蘭正是玩食字的書面語來的基本上,餐廳都是用食字的書面語來為餐牌上的飲品命名都是開一下心的玩笑而已看見了,都會從心底而發的笑一下說餐廳是打本土的旗號,是一點都没錯的從餐廳的裝潢,到侍應的服飾,無不反映出本土情懷餐廳的裝修,是走香港傳統的冰室路線侍應的制服,也是走香港傳統的冰室路線的有一刻,我真的在想,雖然身在蘇豪,但是感覺很像身處九龍冰室,幻想九紋龍會否從水吧走出來問我想喝紅豆冰還是咸檸七⋯⋯結果,是點了一杯黑生啤說到底,這還是一家酒吧來的酒的選擇,是令人眼花撩亂的如有選擇困難的,店員一面笑容的細細分析著閣下的喜好,再加些減些份量的多寡從店家端出來的,不單是酒是閣下的喜好也是一份濃濃的人情味這,也就是本土的情懷
何蘭正
是玩食字的書面語來的
基本上,餐廳都是用食字的書面語來為餐牌上的飲品命名
都是開一下心的玩笑而已
看見了,都會從心底而發的笑一下
說餐廳是打本土的旗號,是一點都没錯的
從餐廳的裝潢,到侍應的服飾,無不反映出本土情懷
餐廳的裝修,是走香港傳統的冰室路線
侍應的制服,也是走香港傳統的冰室路線的
結果,是點了一杯黑生啤
說到底,這還是一家酒吧來的
酒的選擇,是令人眼花撩亂的
從店家端出來的,不單是酒
是閣下的喜好
也是一份濃濃的人情味
這,也就是本土的情懷
2019-09-10 48 views
何蘭正在中環SOHO中主打港式加西式的fusion菜!餐廳以舊式香港為裝修主題,有「鬼佬涼茶」的霓虹燈牌,有舊式通花鐵閘及吊扇,非常型格和復古,影相打卡一流!   Salty7 咸檸氈由Gin, Salty lemon, 7up組成,就是咸檸7的進化版,味道和諧平衡!雙籽三杯風味三文魚他他(三文魚籽、飛魚籽) 配香脆雲吞皮滿滿的三文魚刺身粒和三文魚籽,放在脆卜卜的雲吞皮上一同享用,口感層次豐富!香煎五頭深海大虎蝦配蝦皇醬,韭菜及台灣QQ麵大虎蝦鮮甜彈牙,而且有不少蝦膏!帶子煎至外層微微金黃,內裡軟身剛熟!QQ麵撈配上蝦皇醬汁、大量蔥粒和韭菜,十分惹味!牛臉頰配煎腸粉及煙肉炒椰菜仔牛臉頰肉質軟淋,牛味濃郁!配上港式煎腸粉和炒椰菜仔,很有特色,別有一番風味!    西班牙油炸鬼、榛子朱古力醬、檬蜜意大利芝士醬西班牙油炸鬼即叫即炸,熱辣辣,脆卜卜! 沾上榛子朱古力醬或檬蜜意大利芝士醬都很配合!讚!另外還有紫薯味棉花冰,清甜解膩!
何蘭正在中環SOHO中主打港式加西式的fusion菜!

Salty7 咸檸氈

雙籽三杯風味三文魚他他(三文魚籽、飛魚籽) 配香脆雲吞皮

香煎五頭深海大虎蝦配蝦皇醬,韭菜及台灣QQ麵

牛臉頰配煎腸粉及煙肉炒椰菜仔

西班牙油炸鬼、榛子朱古力醬、檬蜜意大利芝士醬

2019-09-09 62 views
何蘭正 ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎OpenRice 零腐皮既餐廳!!原來真係好L正 🥰好多craft beer/ cocktail選擇,d名全部都好得意🤩 中西fusion 菜有特式又超好食💞⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎Small plate 黃金脆炸雞翼配泰式辣醬$92 咸蛋黃炸香雞翼 超鐘意咸蛋黃既野食🥰脆卜卜 入面肉又多汁又滑 份量好多 。⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎Large plate 法國走地豬五花肉半肥瘦黑叉燒‧真空清新薄荷西瓜$178 超驚喜!半肥瘦 超juicy 用左黑糖黑醬油好惹味香口 好食過大酒樓既叉燒😘香煎大虎蝦配台灣QQ麵 $218台灣QQ伴麵加上韭菜惹味 麵質好咬口 大虎同珍寶帶子煎得香 鮮甜 肉質彈牙 🤩⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎Dessert 西班牙油炸鬼 榛子朱古力醬 意大利芝士醬$98新鮮炸熱辣辣 上面撒滿肉桂糖粉 再點榛子朱古力醬同檸蜜意大利芝士醬 🥰冰火交融 正😇⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎Cocktails 成人黑牛$118上面一大球朱古力雪糕 可樂加入whisky 好特
何蘭正

檸茶加左vodka 🥰🥰又幾好飲

#monstergirlshk_中環

地址
中環蘇豪卑利街65-65A號地舖
G/F, 65-65A Peel Street, Soho, Central
港鐵上環站 E1 出口, 步行約11分鐘
電話號碼
⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎
#何蘭正 #65peel #happyhourspecial #bartender #barman #bartenderlife #bartending #HashmeApp #coctel #fruits #happyhour #mixologia via #HashMeApp
2019-09-09 268 views
何蘭正 係SOHO 其中一間從未令我失望的fusion菜一入門口的「鬼佬涼茶」霓虹燈牌勁有特色以舊式香港為裝潢主題 有舊式通花鐵閘及吊扇影相一流 餐廳行中西Fusion 由頭玩味到底Menu的菜名都十分玩味 叫左一個Small plate兩個Large plate加個甜品開心Share😀一人叫多杯酒添🤪(TGIF必須酒)餐廳提供多款本地和外國的手工#CraftBeer 🍻1️⃣何蘭正濃厚花生豆富配花生芽菜, 燒西班牙甜椒, 皮蛋及美味酸辣汁($108)豆腐好Creamy 豆味突出香濃 醬汁麻而不辣配皮蛋增加酸辣度 爽口花生芽菜配汁好開胃成碟望落好9唔搭8 但其實幾夾 睇得又食得🤪2️⃣法國走地豬五花肉半肥瘦黑叉燒配真空清新薄荷西瓜🍉($178)呢個係升級版的叉燒 用法國豬🇫🇷見到「五花肉」應該好多女仔同我一樣都怕怕但見到後面的「半肥瘦」咦?可以一試喎🤤用黑糖同黑醬油煮 所以顏色較深食落肥瘦均勻 一啲都無大啖肥膏食落口的感覺燒得好香 甜得黎帶焦香 出色!另外個西瓜係估佢唔到 原來係披著瓜皮的薄荷🌱3️⃣XO醬燒無激素日本雞頸肉, 西京式廖孖記腐乳烤肥鴨肝, 配溫泉蛋, 三重縣越光米飯($192)呢個
何蘭正 係SOHO 其中一間從未令我失望的fusion菜
一入門口的「鬼佬涼茶」霓虹燈牌勁有特色

以舊式香港為裝潢主題 有舊式通花鐵閘及吊扇
影相一流 餐廳行中西Fusion 由頭玩味到底

Menu的菜名都十分玩味 叫左一個Small plate
兩個Large plate加個甜品開心Share😀
一人叫多杯酒添🤪(TGIF必須酒)
餐廳提供多款本地和外國的手工#CraftBeer 🍻

見到「五花肉」應該好多女仔同我一樣都怕怕
但見到後面的「半肥瘦」咦?可以一試喎🤤
用黑糖同黑醬油煮 所以顏色較深
食落肥瘦均勻 一啲都無大啖肥膏食落口的感覺
燒得好香 甜得黎帶焦香 出色!
另外個西瓜係估佢唔到 原來係披著瓜皮的薄荷🌱

呢個又係推介之選 以金蛋形器皿上枱

有個雞頭的蓋玩味十足 份量比想像中大
豬頸肉就食得多 雞頸肉飯真係好似第一次🌛
將XO醬同溫泉蛋同飯撈均 勁邪惡大滿足
雞頸肉燒得好香口惹味 鴨肝夠晒肥 油香滿溢
4️⃣西班牙油炸鬼, 榛子朱古力醬, 檬蜜意大利芝士醬($98)

Churros 有五條 配Hazelnut 醬同Mascarpone
幾種甜的層次 但甜而不膩 加上檸檬脆脆中和甜膩
5️⃣Drinks: Salty 7 & Apple Cider

以Gin 同鹹檸7 混合 Balance得好好 唔會蓋過對方
AppleCider 以油麻地果欄的蘋果釀製
比平時常見的Somersby 無咁甜 酒味出啲
重點係#MadeinHongKong 啊喂 #香港人加油 ♥️
2019-09-08
$350 (Dinner)
2019-09-08 183 views
係中環經過見到呢間以舊式香港為主題既餐廳。好多打卡影相位- 舊式通花鐵閘、霓虹等裝飾。.餐廳有好多款本地和外國的手工啤酒。.Small Plate 白胡椒,白味噌,鮮枝竹煮紐西蘭鑽石蜆胡椒味濃而香,鑽石蜆肉飽滿又新鮮,加埋粉絲、雲耳 同埋 腐竹。.Large PlateXO醬燒無激素日本雞頸肉,西京式廖孖記腐乳烤肥鴨肝,配溫泉蛋,三重縣越光米飯。.第一次食雞頸肉,原來佢既肉質既嫩而彈牙,鴨肝油脂不算豐富,溫泉蛋蛋黃香加上日本越光飯.....好好食!.香煎五頭深海大虎蝦配蝦皇醬,韭菜及台灣QQ麵.成個碟咁大蝦虎蝦,蝦肉好彈牙新鮮,蝦頭仲要好多膏!除左虎蝦,仲有一粒帶子,煎到外香內軟剛熟。QQ麵撈埋蝦皇醬汁同大量蔥粒,食唔停。最後仲有吸收晒蝦精華既大豆芽同小棠菜。.Dessert西班牙油炸鬼,榛子朱古力醬,檸蜜意大利芝士醬.CocktailBlack Cow黑牛雪糕用Haagendaz,加埋whiskey又係另一飲法。.夠薑思樂冰一飲....真係好夠薑!好開胃!
係中環經過見到呢間以舊式香港為主題既餐廳。
好多打卡影相位- 舊式通花鐵閘、霓虹等裝飾。

餐廳有好多款本地和外國的手工啤酒。
Small Plate
白胡椒,白味噌,鮮枝竹煮紐西蘭鑽石蜆

Large Plate

香煎五頭深海大虎蝦配蝦皇醬,韭菜及台灣QQ麵

Dessert
西班牙油炸鬼,榛子朱古力醬,檸蜜意大利芝士醬

Cocktail
Black Cow

夠薑思樂冰
一飲....真係好夠薑!好開胃!
2019-09-04
$441 (Dinner)
2019-09-08 65 views
主打手工啤及特色美食絕對係港式味濃既玩味餐廳每個週末都人頭湧湧食品分小碟同大碟按人頭計份量都唔少適合一班朋友來消遣品嚐沙薑炸雞翼$88已經極香口嘅炸雞翼再加上沙薑比起配上鹹蛋黃更加惹味真係令人一口接一口停唔到落嚟!法國走地豬五花肉半肥瘦黑叉燒 $178入口即溶鬆軟口感令人一試難忘採用貴食材法國嘅走地豬 認真揼本絕對要試一試令一道牛面頰煎腸粉亦都係非常突出煎腸粉香口 配上軟淋嘅牛面頰肉打造口感層次 而且味道非常美味!
主打手工啤及特色美食

適合一班朋友來消遣品嚐

沙薑炸雞翼$88

已經極香口嘅炸雞翼再加上沙薑
比起配上鹹蛋黃更加惹味
真係令人一口接一口停唔到落嚟!

法國走地豬五花肉半肥瘦黑叉燒 $178
入口即溶鬆軟口感令人一試難忘
採用貴食材法國嘅走地豬 認真揼本
絕對要試一試

令一道牛面頰煎腸粉亦都係非常突出
煎腸粉香口 配上軟淋嘅牛面頰肉
打造口感層次 而且味道非常美味!
2019-09-04 83 views
何蘭正輕鬆Happy Friday!「焗釀大烤菇配香料羊肉腸‧水牛芝士‧脆炸牛蒡片」平時一般通常用呑拿魚或煙肉釀大啡菇,釀羊肉腸一係第一次聽。大烤菇肉厚多汁,菇味香濃,羊肉腸香,好惹味,脆炸牛蒡片沒有過多既調味,簡單而酥脆味美,帶來一點新意。「鹽燒智利海鱸魚柳配酸辣頭水紫菜醬‧蒜香烤玉子豆腐」鱸魚口感鮮嫩,魚皮煎至金黃香脆。「法國走地豬五花肉半肥瘦黑叉燒‧真空清新薄荷西瓜」,真係半肥瘦適中,西瓜好特別。「西班牙油炸鬼」Churros呀!新鮮炸起仲熱辣辣,上面撒滿肉桂糖粉,再點榛子朱古力醬同檸蜜意大利芝士醬,好味又邪惡!試過啤酒,今次揀左Cocktail,有雪糕有whisky既「成人黑牛」,而「咸檸氈」就真係有Gin!
何蘭正輕鬆Happy Friday!

2019-09-03 70 views
特色fusion 菜-何蘭正已經來了不下數十次! 每次都令我有驚喜🥰🥰這裡的晚餐menu都會定期更換, 全都是特色fusion菜!1️⃣醉人紅豆冰以Rum酒,Cream跟紅豆調配而成的Cocktail, 酒味較濃,紅豆冰味就不太嚐得出! 還是喜歡這裡的手工啤酒!🍻2⃣️雙籽三文魚他他配香脆雲吞皮其中一道很喜歡的菜式! 雙籽即是三文魚籽跟飛魚籽, 配上酸甜醬汁(味道有點像Poke Bowl用的醬汁!) 連同三文魚他她跟雲吞皮一起吃,完全不失違和感, 是一道柔合日式+西式+港式的菜式! 👍🏻👍🏻3⃣️XO醬鴨肝燒雞頸肉配溫泉蛋飯份量挺多的主菜! 雞頸肉口感爽口彈牙,鴨肝味道其實跟鵝肝差不多, 以溫泉蛋佐飯一流!但吃多覺膩!
特色fusion 菜-何蘭正
已經來了不下數十次! 每次都令我有驚喜🥰🥰
1️⃣醉人紅豆冰
2⃣️雙籽三文魚他他配香脆雲吞皮
3⃣️XO醬鴨肝燒雞頸肉配溫泉蛋飯
2019-08-28 129 views
想黎呢間餐廳好耐!內部裝修非常型格同復古,鬼佬涼茶燈牌更係店內打卡點之一店內有好多唔同酒,大酒到手工啤都有🍻Menu選擇唔算多,但每一款都好特別,睇得出係有心機自己配搭!今次我就冇飲到手工啤~ 試左呢個《夠薑思樂冰》$118呢款酒味都幾重,可能因為有Vodka既關係,另外Raspberry 味都樂濃!中意莓味酸酸甜甜,又飲得酒既朋友介萬唔好錯過喇!《成人黑牛》$118朋友就叫左呢款,呢個酒係用左Jack Daniel’s,同朱古力都幾夾,仲有椰果同Haagen Dazs 雪糕🍦《何蘭正濃厚花生豆富配花生芽菜,燒西班牙甜椒,皮蛋及美味酸辣汁》$108係豆腐上面綠色既汁係花椒油,食落個嘴會麻麻地,感覺好得意🤪 同時豆腐都好濃豆味,花生芽菜之前都未食過,好爽口但係又有好多汁!另外仲有個皮蛋芫荽醬都好惹味👍🏻《牛小排配煎腸粉及煙肉炒椰菜仔》$182本來係牛臉頰,但賣晒所以就轉左牛小排比我地,從來冇諗過腸粉都可以咁高級同咁西式!味道好夾,唔會太咸~另外牛小排都好值得一讚,唔知點解可以咁入味同咁淋!基本上放把刀上去就會分開,切都唔洗切👍🏻《香煎六頭深海大虎蝦配帶子配蝦皇醬,韭菜及台灣QQ麵》$21
想黎呢間餐廳好耐!

內部裝修非常型格同復古,鬼佬涼茶燈牌更係店內打卡點之一

店內有好多唔同酒,大酒到手工啤都有🍻

今次我就冇飲到手工啤~ 試左呢個《夠薑思樂冰》$118

《成人黑牛》$118

《牛小排配煎腸粉及煙肉炒椰菜仔》$182

《香煎六頭深海大虎蝦配帶子配蝦皇醬,韭菜及台灣QQ麵》$218
本來係五頭大虎蝦,但冇貨,店主就比多粒帶子我地,先講蝦🦐,蝦都幾大隻,新鮮爽口!帶子都幾甜,重點係兩邊煎香,中間又唔會太熟,一啲overcook都冇👍🏻

然後就要講下個麵,麵質真係好QQ,對於我地呢啲中意食煙銀口感既人就正中下懷🤣唔好睇佢好似淨係面有啲韭菜,佢係由頭食到落尾都有極濃韭菜味,超級香!😍😍

《每日甜品》$68
入面有丸子🍡,丸子質地做得非常好,夠咬口夠煙銀,一啲粉感都冇!同埋個甜品底係用開心果蓉整成,唔會太甜👍🏻

呢間餐廳果食物到野飲到環境都一流!好推薦大家黎試下🥰
2019-08-24 127 views
何蘭正主打摩登fusion菜!焗釀大烤菇配香料羊肉腸,大啡菇肥大肉厚,而且菇味濃郁,最好食就係烤焗,配上香料羊肉腸同水牛芝士係絕佳的配搭,上面既脆炸牛蒡片最有意思,酥酥脆脆,加強烤菇口感的對比。法國走地豬五花肉半肥瘦黑叉燒,啖啖肉,用左黑糖黑醬油頗惹味,真空清新薄荷西瓜,有特色!鹽燒智利海鱸魚柳,海鱸魚肉質嫩滑,味鮮又唔腥,配酸辣頭水紫菜醬,仲有蒜香烤玉子豆腐,好特別。西班牙油炸鬼,其實係西班牙傳統甜品Churros,但確實有幾分似中式油炸鬼,味道甜甜地,新鮮炸起,口感脆口,可以點榛子朱古力醬同檸蜜意大利芝士醬,好好食呀!Cocktail亦有特色,成人黑牛,有雪糕有whisky,而咸檸氈就真係有Gin!
2019-08-21 539 views
真係好鐘意何蘭正個名呀❗️特別一入門就見到「鬼佬涼茶」燈牌真係好香港特色,好多craft beer選擇🍻,同中西fusion菜,加上有外國waitress講一口流利廣東話,完全中西合璧🐟鹽燒智利鱸魚 $248鱸魚都幾滑加上酸辣頭水紫菜醬,配搭特別又幾好食🦐香煎大虎蝦配台灣QQ麵 $218台灣QQ伴麵加上韭菜非常惹味,大虎同珍寶帶子煎得香又幾鮮甜彈牙🐚白胡椒煮紐西蘭鑽石蜆 $138第一啖白胡椒湯好香胡椒味,第二啖帶辣得過癮,配上大大隻鮮甜鑽石蜆,同枝竹、粉絲吸好味胡椒湯🍵甜品:開心果露丸子開心果露味道好香,加入白玉丸子、雪燕,小小一碗甜品好足料,而且入口有層次🍻Beer Flight $120(200ml x 4)一定要試下手工啤,Beer Flight 可以試到4⃣️款,由左邊起🍺Shining 黑啤Earl Grey Tea入口有茶味,after taste 有陣回甘香🍺鹹檸啤入口微微鹹,微微酸,好refresh🍺山竹係限定Fruit Ale有一陣花香🍺10 Years 加入用龍井,茶味唔突出,不過入口有refresh感覺.Menu

鹽燒智利鱸魚

🐟鹽燒智利鱸魚 $248
鱸魚都幾滑加上酸辣頭水紫菜醬,配搭特別又幾好食

香煎大虎蝦配台灣QQ麵

🦐香煎大虎蝦配台灣QQ麵 $218

白胡椒煮紐西蘭鑽石蜆

🐚白胡椒煮紐西蘭鑽石蜆 $138

開心果露丸子

🍵甜品:開心果露丸子

Beer Flight (200ml x 4)

🍻Beer Flight $120(200ml x 4)
🍺鹹檸啤入口微微鹹,微微酸,好refresh
🍺山竹係限定Fruit Ale有一陣花香
Menu

$300 (Dinner)
  • Beer Flight
  • 白胡椒煮紐西蘭鑽石蜆
  • 香煎大虎蝦配台灣QQ麵
  • 開心果露丸子
2019-08-16 330 views
真係好鐘意何蘭正呢個名呀......🤭🤭星期五緊黎要落黎happy friday啦講一講裝修先 一入門就見到鬼佬涼茶呢個燈牌 真係好港色風情💃💃💃💃加埋燈光同音樂 成個氣氛都好relax😌😌😌而我就叫左個撈面😋😋😋😋我最鐘意佢既叉燒飯....半肥瘦適中.....啖啖肉 😋👍🏻好快就食晒成碗 而且佢地既伙記都好有禮貌 笑容滿分💯very 👍🏻😆😆非常推介大家去何蘭正happy Friday 😝
真係好鐘意何蘭正呢個名呀......🤭🤭
星期五緊黎要落黎happy friday啦
而我就叫左個撈面😋😋😋😋

好快就食晒成碗
而且佢地既伙記都好有禮貌 笑容滿分💯very 👍🏻😆😆

非常推介大家去何蘭正happy Friday 😝
2019-08-12 318 views
石板梅菜扣和牛面頰配煎腸粉菜式新穎 醬汁特別 絕對不能跟普通味精相比 臉頰肉質如牛腩般鬆軟 腸粉特意煎得比較香脆 搭配起來吃的時候更添口感脆炸蟹肉飯蟹波又是另一誠意之作 香脆金黃的外層咬下去是滿滿的蟹肉 口感十分豐富 值得一讚的是溫度保持得很好 蟹波端上來的時候還是熱滕滕的 這裏另一賣點是自家制手工啤酒 這款期間限定口味「山竹」帶有淡淡果香 十分容易入口 另一款桂花啤味道亦較為清淡 適合女生環境方面 店內座位不多 大部份也是吧枱 但氣氛也是不錯的

石板梅菜扣和牛面頰配煎腸粉

另一款桂花啤味道亦較為清淡 適合女生

環境方面 店內座位不多 大部份也是吧枱 但氣氛也是不錯的
2019-08-11
$200 (Dinner)
2019-07-13 772 views
每次去中環 都唔知食咩好因為有太多選擇今次揀左食過一次既何蘭正因為透過某app book 5:30大部分野食可以有半價今次黎 個menu同上次已經唔同晒但都無令我地失望 所有野都好好味呢杯好岩女仔飲 似果汁加啤仔 好似入口一上菜 見到d牛咁熟 以為一定好un啦點知原來係外脆內軟 好驚喜而個腸粉又係煎到好脆配埋個蠔皇汁 好正!之後叫左呢個set 有雞翼加杯細啤酒味道就正常日式雞翼味 不過點左汁之後就幾好味呢個又係好驚喜菜好鮮,魚好滑,汁好好味估唔到腐乳可以match得咁好食落去辣辣地 十分開胃期待下一次黎又可以試新野
每次去中環 都唔知食咩好

燒頂級美國牛小排,天白花菇蠔皇汁配煎腸粉

一上菜 見到d牛咁熟 以為一定好un啦
點知原來係外脆內軟 好驚喜

而個腸粉又係煎到好脆
配埋個蠔皇汁 好正!

鹽燒海苔雞翼配青檸准鹽汁

之後叫左呢個set 有雞翼加杯細啤酒
味道就正常日式雞翼味
不過點左汁之後就幾好味

西式京廖孖記腐乳燒智利海鱸魚柳配時令蔬菜

呢個又係好驚喜
菜好鮮,魚好滑,汁好好味
估唔到腐乳可以match得咁好

燒頂級美國牛小排,天白花菇蠔皇汁配煎腸粉
鹽燒海苔雞翼配青檸准鹽汁
西式京廖孖記腐乳燒智利海鱸魚柳配時令蔬菜
2019-07-11 514 views
平日多數在中環食lunch 甚少食dinner🤣因為呢間店玩食字 一直對呢間店的名好深刻 今日有機會就提議去呢度食😌😌平日都walkin有位 叫了炸雞 飯 和 當然要叫beer!!!! 有一款係可以試曬咁多隻味,試完就叫隻喜歡的味,正常size慢慢品嚐!另外炸雞就送beer一流喇!加埋個飲就岩岩好夠飽!呢個地方未必好岩傾計,因為都比較吵一點。但店內裝潢就好出色!用了現在好興的霓虹燈光,應該係吸引好多人打卡的地方!
平日多數在中環食lunch 甚少食dinner🤣