2024-02-19
經朋友介紹嚟咗呢間火鍋店,環境裝修都放咗唔少心思,有好多打卡位,感覺好modern,而且啲slogan仲好有趣~🍽️原個椰子雞湯(半隻) $268店員會係面前即場將新鮮椰子水倒落湯底,再加入椰子肉,飲落個湯真係好鮮甜,雞肉又夠晒嫩滑,一啲都唔鞋,唔經唔覺每人都飲咗2碗湯~🍽️美國手切牛頸脊 $228牛味好香,食落口感好腍,但手切又夠晒厚度!牛頸脊真係打binlo必食嘅牛肉推介~🍽️香煎厚切午餐肉 $88就咁食又得,浸一浸湯底食又得~絕對係邪惡之選!🍽️金甲脆魚皮 $98餐廳推介菜之一就知一定無介紹錯!香脆現炸魚皮均勻地裹上超級邪惡既咸蛋黃醬,真係停唔到口!🍽️牛B子 手打牛丸(4粒) $68咬落入面真係好juicy, 而且食落唔係食緊粉嘅感覺真係好實在,正!🍽️豆苗 $72好新鮮,不過呢個價錢份量略嫌少咗啲🍽️冰糖紅棗雪梨茶 $34透心涼之選,甜度好天然🍽️青檸梳打 $38略嫌太細杯
🍽️原個椰子雞湯(半隻) $268
🍽️美國手切牛頸脊 $228
🍽️香煎厚切午餐肉 $88
就咁食又得,浸一浸湯底食又得~絕對係邪惡之選!
🍽️金甲脆魚皮 $98
🍽️牛B子 手打牛丸(4粒) $68
🍽️豆苗 $72
好新鮮,不過呢個價錢份量略嫌少咗啲
🍽️冰糖紅棗雪梨茶 $34
透心涼之選,甜度好天然
🍽️青檸梳打 $38
略嫌太細杯