1K
❀ 最想吃 #灣仔 ❀❗️高質抵食任食和牛火鍋 仲包埋刺身雞煲❗️——————————————————已經好耐冇打過邊爐🤩同朋友搵到一間超抵食嘅任食火鍋,可以係120分鐘肉任食澳洲M6同日本和牛肉眼扒等等高質牛肉,另外仲包埋高質海鮮火鍋配料、香濃雞煲/韓式炸雞、小食拼盤、刺身,包你一定飽👍🏻👍🏻👍🏻而且仲係一人一鍋,可以揀自己啱心水嘅湯底!
.✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷☞ 日本和牛肉眼放題套餐🐮$328一共有三個唔同等級套餐選擇,最平嘅由$218起,不過就冇和牛選擇。難得出嚟食,推薦大家揀埋有和牛嘅C餐,真係食得出有分別,高質得多☺️!.先選擇湯底,分別有花膠、泡菜、北海道牛乳、日本海帶豆腐同麻麻辣辣選擇✨今次試咗花膠同埋麻辣,花膠湯底就偏向清甜,真係有塊手掌咁大嘅花膠係入面。而麻辣好強勁,啱晒重口味人士!.之後就會送上小食拼盤,有支豆、串燒、鹹蛋魚皮及紫薯粒做一個簡單嘅開始。另外刺身亦非常新鮮😚不得不讚佢個麻辣雞煲都非常出色,雖然雞肉份量唔算多,但係調味夠香濃惹味😋!.呢款套餐分別有五種牛肉選擇,包括日本和牛肉眼、澳洲M6和牛、黑牛肩脊肉、安格斯牛小排、雪花牛板腱!特別推薦和牛嗰兩款,啲油脂香到不得了,
❀ 最想吃 #灣仔 ❀
❗️高質抵食任食和牛火鍋 仲包埋刺身雞煲❗️
——————————————————

✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷
☞ 日本和牛肉眼放題套餐🐮$328

日本和牛肉眼放題套餐

呢款套餐分別有五種牛肉選擇,包括日本和牛肉眼、澳洲M6和牛、黑牛肩脊肉、安格斯牛小排、雪花牛板腱!特別推薦和牛嗰兩款,啲油脂香到不得了,真係入口即溶🤩🤩🤩而且牛味夠重,完全唔使點任何醬汁都好好食。另外仲有日本豚肉同日本黑豚肉選擇,仲包括海鮮同埋手打丸添!份海鮮仲包括鮑魚、扇貝、大蝦、大蜆及斑片,超級足料,佢個班片更係滑到難以忘記。
日本和牛肉眼放題套餐

最後當然唔少得飲品同埋甜品,佢哋都有啲特色飲品選擇,包括士多啤梨爆爆珠、宇治金時等等。甜品就係正常嘅雪條啦。
——————————————————
☞ 日本和牛肉眼放題套餐$328
整體味道: 4.6/5 整體性價比: 4.8/5
整體來講,覺得呢間火鍋放題真係非常高質😆食材嘅質素好高,無論係刺身雞煲火鍋都好好味。雖然火鍋嘅配料選擇都唔算好多,但呢個價錢可以任食和牛夠曬抵,食完嗰日已經即刻推薦俾朋友!

日本和牛肉眼放題套餐
近排天氣凍咗又係時候打邊爐啦,最近同朋友去開灣仔,諗住睇吓邊度有好嘢食,見到網上有人推介呢間新開嘅打邊爐,決定同朋友嚟試吓👍🏻估唔到質素都唔錯✨_餐廳環境闊落舒適,有少少家的感覺,一大班朋友嚟啱晒😇_120分鐘內任食套餐🥳今次就叫咗C餐,日本和牛肉眼放題套餐 $348套餐真係咩都有,可以一次過滿足晒所有人嘅願望👍🏻除咗有小食拼盤同刺身盤之外,仲可以揀韓式炸雞/DIY雞煲,食完之後再有一人火鍋,海鮮同和牛等40多款火鍋料任食,飲品甜品都全包,大胃王一定要黎試吓😋唔想食咁多野嘅朋友仔最平嘅套餐都只係$238,套餐就冇咗刺身同肉類嘅質素都會比較少_小編特別鍾意佢嘅DIY雞煲,食落去唔好睇佢細細兜但係都好惹味㗎,唔夠辣嘅話仲可以叫店員加辣,店員嘅服務都非常好_套餐肉類種類豐富:日本和牛肉眼頂級黑牛肩脊激賞安格斯牛小排特級雪花牛板腱日本豚肉日本黑豚腩肉以上所有肉類都係任食㗎😍當然小編都係最鍾意和牛啦,入口牛肉味香濃,油花都會比較多_另外餐廳仲有提供特色飲品好似洛神花茶薏米水等等食完仲可以食埋韓國雪條,呢餐真係食得好滿足呀😀

_
餐廳環境闊落舒適,有少少家的感覺,一大班朋友嚟啱晒😇

120分鐘內任食套餐🥳

特級雪花牛板腱
日本豚肉
日本黑豚腩肉

另外餐廳仲有提供特色飲品好似洛神花茶薏米水等等
食完仲可以食埋韓國雪條,呢餐真係食得好滿足呀😀

2020-11-16 42 views
一次過食齊火鍋,刺身,雞煲,小食便當,同海鮮拼盤我哋叫咗日本和牛肉眼個set,只係三百幾蚊,就可以食晒所有嘢,超抵日本刺身有六款,有赤蝦,三文魚,魷魚,赤貝,帶子,鯛魚小食便當🍱就有支豆,甜薯,串消,沙律同埋黃金魚皮麻辣雞煲,勁惹味,夠麻又夠辣火鍋係一人一鍋,湯底有五款選擇,我哋就揀咗美顏花膠鍋直送海鮮拼盤,有海蝦,沙白,扇貝,鮑魚同埋龍躉我哋揀日本和牛呢個set,有四種唔同牛嘅選擇,包括日本和牛肉眼,頂級黑牛肩脊,極上安格斯牛小排,特級雪花牛板腱,另外仲有兩款豬肉,日本豚肉,日本黑豚腩肉,一開始佢會每款都拎一盤俾你先,食完可以再叫,不過我哋食完第一round,已經太飽喇除咗牛肉之外仲有唔同嘅遠慮,蔬菜任食,最後仲有多款唔同嘅雪條,真係超抵,食到超飽
一次過食齊火鍋刺身雞煲,小食便當,同海鮮拼盤

日本刺身有六款,有赤蝦,三文魚,魷魚,赤貝,帶子,鯛魚

小食便當🍱就有支豆,甜薯,串消,沙律同埋黃金魚皮

麻辣雞煲,勁惹味,夠麻又夠辣

火鍋係一人一鍋,湯底有五款選擇,我哋就揀咗美顏花膠鍋

直送海鮮拼盤,有海蝦,沙白,扇貝,鮑魚同埋龍躉

2020-11-16 442 views
這間位於灣仔新開高質的任飲任食火鍋店,不單只是一人鍋,還要是放題,港日韓的食物也有得吃,非常適合咩都想吃的朋友!點了湯底後,店員先來刺身拼盤,刺身有三文魚、北寄貝、赤貝、魷魚和赤蝦,新鮮又鮮甜!「最想吃」小食便當,這款是日式小食,有枝豆、雞肉串、甜蕃薯仔、芝麻醬沙律和黃金炸魚皮,當中炸魚皮脆卜卜,上面有咸蛋黃醬,非常惹味!麻辣雞煲,雞煲味道很惹味,辣度還可以自己調味,雞的份量不算太多,但個人覺得剛剛好,因為還要打邊爐!湯底揀了韓式泡菜鍋和美顏花膠鍋!前者味道好濃郁,酸酸辣辣非常醒胃!而美顏花膠鍋湯底清甜,花膠都好大塊好足料!海鮮拼盤,有鮑魚、帶子、蝦、魚、沙白,全部都好新鮮,用來打邊爐非常鮮味!這裡打邊爐的肉有很多款,包括日本和牛肉眼、澳洲M6和牛、頂級黑牛肩脊肉、極上安格斯牛小排、雪花牛板腱、日本豚肉、日本黑豚腩肉!牛肉的油花都好平均,肉質鬆軟,牛肉味濃!另外還有丸類和不少蔬菜可以選擇,真的吃得很滿足!飲品種類也有很多,還有些是他們自家製的!
麻辣雞煲雞煲味道很惹味,辣度還可以自己調味,雞的份量不算太多,但個人覺得剛剛好,因為還要打邊爐!
另外還有丸類和不少蔬菜可以選擇,真的吃得很滿足!
飲品種類也有很多,還有些是他們自家製的!
2020-11-11
$390 (Dinner)
2020-11-15 43 views
呢度嘅食物質素幾好,最抵讚嘅係佢哋嘅服務質素非常之高,店員好熱心❤️ 真係好少寫食評,好耐冇喺香港幫襯一間餐廳啲店員係咁親切同埋有禮貌,值得支持👏🏻👏🏻👏🏻
2020-11-14 56 views
天氣涼了就想打邊爐、吃雞煲、吃串燒、吃放題、吃炸雞....!一向愛吃的朋友就介紹來這一間 All I wanna eat - 因為每位200多元就能吃到以上全部食物,而且還是放題任食!我一早訂好位,但星期五晚特別旺場,所以要等位。餐廳長型地方不大但座位寬敞,怪不得有不少人來慶生。另外還有獨立房間,房內有兩張枱,一張6人座,一張4人座。《澳洲M6和牛肉眼放題套餐x2 價值$785》(每位$348 加一,及假期前夕每位$10)限時120分鐘1+2+3+4 = 刺身盤 + 小食拼盤 + 韓式炸雞/DIY雞煲 + 一人火鍋 同時有小食拼盤,刺身盤,韓式炸雞/DIY雞煲,再有一人火鍋,海鮮同M6和牛等40多款火鍋料任食,飲品甜品都全包。首先來刺身盤,新鮮而且帶子極厚身。還有海鮮拼盤,新鮮。小食盤有日本甜番薯、枝豆、炸魚皮和雞肉串。另外可選擇炸雞/麻辣雞煲,但礙於我們都不吃辣所以點了炸雞,細細粒的很易入口,夠香脆好味,而鄰座的麻辣雞煲亦香噴噴。另外餐廳內設自助調味料區、火鍋配料區和飲品櫃。飲品除了一般汽水,還有韓國飲料及自家製茶飲例如洛神花茶。個人火鍋有六款湯底選擇:花膠、泡菜、北海道牛乳、海大豆

《澳洲M6和牛肉眼放題套餐x2 價值$785》
(每位$348 加一,及假期前夕每位$10)
限時120分鐘

首先來刺身盤,新鮮而且帶子極厚身。

還有海鮮拼盤,新鮮。

小食盤有日本甜番薯、枝豆、炸魚皮和雞肉串。

個人火鍋有六款湯底選擇:花膠、泡菜、北海道牛乳、海大豆腐、麻辣鍋。

我們各自點了花膠鍋和北海道牛乳湯。

當然和牛肉眼是任食,另外還有頂級黑牛肩脊、極上安格斯牛小排、頂級雪花牛板腱、日本豚肉、日本黑豚腩肉。

每板肉都夠多片,份量實在足夠,所以我們都沒有再追加了。

肉夠新鮮,色澤鮮嫩,大片又夠薄,輕輕滾燙一會便能入口。

另外點了一些任食項目,最後吃韓國雪條,滿足。
2020-11-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$393 (Dinner)
2020-11-14 413 views
-.-真係離晒譜!呢間位於灣仔新開嘅一間任食日韓放題火鍋真係勁好食全部你諗到「最想吃」嘅食物呢度都搵得到😮😮😮五時花六時變嘅朋友嚟呢度就可以食到晒自己最鍾意食嘅嘢👍🏼👍🏼同朋友食好啲!叫咗個澳洲M6和牛肉眼放題套餐裏面包括:小食便當、日本刺身盛、韓國炸雞或麻辣雞煲、直送海鮮、M6澳洲和牛肉眼、極上安格斯牛小排、特級雪花牛板腱、日本黑毛豬腩肉、日本豚肉 仲有六十幾款火鍋配料無限量供應真係睇見都流晒口水 每款排列得好整齊而且佢哋每碟味道都好唔同 和牛原來都可以分到好多種我最深刻係牛真係入口即溶😵😵😵啲油花真係會喺口裡面化開 味道令人難捨難離 令人沐浴愛河😍另外佢哋呢度啲嘢飲好有特色除咗罐裝同紙包飲品仲有自家製作嘅手調飲品 我最鍾意飲檸檬薏米水可以去濕 一飲飲咗兩杯而且宇治抹茶亦都啱我口味佢唔會太甜而且有十足份量嘅紅豆另外仲有洛神花茶 酸酸甜甜好開胃可以令人增加食量 頓時可以食多兩碟和牛甜品亦都係任食 有好多款韓式嘅雪條係你面前保證令你垂涎三尺🤤
-.-真係離晒譜!
呢間位於灣仔新開嘅一間
嚟呢度就可以食到晒
自己最鍾意食嘅嘢👍🏼👍🏼
同朋友食好啲!叫咗個
澳洲M6和牛肉眼放題套餐
裏面包括:小食便當、
日本刺身盛、

韓國炸雞或麻辣雞煲

直送海鮮、
M6澳洲和牛肉眼、

極上安格斯牛小排、
特級雪花牛板腱、

日本黑毛豬腩肉、日本豚肉

仲有六十幾款火鍋配料無限量供應

可以令人增加食量 頓時可以食多兩碟和牛
甜品亦都係任食 有好多款韓式嘅雪條係你面前
保證令你垂涎三尺🤤
2020-11-08
$390 (Dinner)
難得一個悠閑的周末,好想「吃到飽」,有滿滿的感覺! 灣仔新開咗間樓上,日韓式放題刺身/雞煲/炸雞/火鍋~ 仲可以選擇一人一鍋🤩C.日本🇯🇵和牛放題套餐($348) 包括:日本刺身一大盤、「最想食」小食便當、韓式炸雞/麻辣雞煲火鍋: 直送海鮮拼盤任點任食~日本和牛肉眼、頂級黑牛肩脊、極上安格斯小牛排、特級雪花牛板鍵、日本豚肉、日本黑豚腩肉及超過50種選擇,還有飲品、蔬菜盤、雪條等餐廳真的滿有誠意,首先係一人一鍋,各自揀喜歡嘅湯底(仲有花膠鍋🤩),勁方便。 食物份量好多,刺身盤有6款咁多;雞煲份量亦都唔少,入面除咗雞肉,仲加入好多配菜,令雞肉食落嫩滑又惹味。小食便當包括日本🇯🇵蕃薯仔、酥脆炸魚皮、枝豆、日式串燒等。 火鍋方面就有海鮮拼盤,入面有鮑魚、扇貝、蜆等。 肉類的選擇又多又高質👍🏻 最近仲將澳洲和牛改為供應日本🇯🇵和牛,油花更多,入口即溶😌!其他牛肉肉質鮮嫩,油花均勻。 唔食牛既亦可以品嘗一樣咁出色嘅日本豚肉及黑豚腩肉。餐廳仲提供獨立包裝既特飲,士多啤梨乳酪爆爆珠、宇治金時綠茶、檸檬薏米水等等,既特別又方便衛生。

C.日本🇯🇵和牛放題套餐($348)

火鍋

• 特級雪花牛板鍵
  • 日本黑豚腩肉
  • 宇治金時
2020-11-11 148 views
最想吃,灣仔新開的日本火鍋放題餐廳,開在樓上,避開人群,是一間親民又抵吃的一間餐廳。服務員態度非常好,服務周到,周圍都清理的乾淨企理,在疫情期間不用怕不衛生。他們的環境舒服,有廣闊的長凳和清潔的檯子,加分!2人叫了極上安格斯牛小排餐,奉送海鮮拼盤,炸雞/麻辣雞煲,小食便當和日本刺身盛,我們還可以在五種湯底選擇自己心儀的,他們更有數個特別飲料選擇:士多啤梨爆珠特飲,宇治金時,檸檬薏米水等等,各有特色!食物方面,我們的餐包括很多碟牛和豬,都非常新鮮和爽口。而且其他配料能任點任食,有差不多四十幾樣!我點的美顏花膠鍋非常濃郁,能把肉汁鎖住,很滿足!食飽了正餐,它們還供應韓國品牌的冰棍,分別有椰子,蜜瓜,芒果,士多啤梨四種口味,做個完美的終結!總括而言,這家新開的日本火鍋料理提供的食材新鮮,種類繁多,應有盡有,我認為非常抵吃,不論是員工態度方面,還是食物質素方面,都很有水準。只希望有多點菜的選擇,能解解膩,還希望能有多一些不同的甜點,那就無懈可擊啦!

2020-11-08 118 views
人大咗都好少食啲任食嘢🥴今次難得食一次🤪呢一間灣仔新開嘅All I Wanna Eat,地方好寬敞又乾淨,店員服務態度超好😝今次揀咗最貴嘅M6澳洲雪花和牛,三百幾蚊一位。揀其他級別嘅牛肉可以平啲,豐儉由人啦🙈.呢到重點係一人一鍋,我唔想食辣嘅話,都可以自己叫一個唔辣嘅,同行朋友就自己叫麻辣鍋😛鍋嘅湯底有五款:花膠湯、牛乳湯、麻辣鍋、日式海帶豆腐湯同埋泡菜鍋。.打邊爐之前會有一系列前菜🙊前菜包括有雞煲(冇錯!雞煲竟然係前菜😂)刺身拼盤同埋小食拼盤🤓🤓另外都會送上一個海鮮拼盤俾我地打邊爐😝其他牛肉豚肉同埋火鍋配料就有得任點☺️火鍋配料最鍾意芝士豆腐同埋餃子🥟不過火鍋配料漏單幾嚴重,催好多次先上少少料咁🥺.牛肉同豚肉質素都唔錯呢😚最鍾意係拎啲肉包住大量蒜同芫荽食🥰點柚子醋食都好開胃🥴另外自助醬料吧都有日式芝麻醬提供,都算要有嘅嘢都有啦🙈我有試埋其他level嘅牛肉,發現都唔差㗎,所以叫最平嘅$248牛肉放題套餐都OK㗎。.飲品都係自己出去拎。特別啲嘅有自家製嘅檸檬薏米水、宇治金時同埋洛神花茶等等,不過我都係飲無糖烏龍茶算啦🤣🤣整體質素都幾滿意,我諗兩三個人定係一班朋友嚟食都好啱😝
人大咗都好少食啲任食嘢🥴今次難得食一次🤪

打邊爐之前會有一系列前菜🙊

另外都會送上一個海鮮拼盤俾我地打邊爐😝

其他牛肉豚肉同埋火鍋配料就有得任點☺️
火鍋配料最鍾意芝士豆腐同埋餃子🥟

不過火鍋配料漏單幾嚴重,催好多次先上少少料咁🥺
牛肉同豚肉質素都唔錯呢😚
最鍾意係拎啲肉包住大量蒜同芫荽食🥰

點柚子醋食都好開胃🥴
另外自助醬料吧都有日式芝麻醬提供,都算要有嘅嘢都有啦🙈

飲品都係自己出去拎。
整體質素都幾滿意,我諗兩三個人定係一班朋友嚟食都好啱😝
2020-11-08 1030 views
呢日同友人喺灣仔揾咗好耐食咩好,就揾到呢間ALL I WANA EAT,見佢有刺身、有雞煲(可以揀炸雞),又有一人火煱,仲要係任食!岩哂我哋呢啲選擇困難症嘅人😹環境//呢間應該係新餐廳,人唔多,環境好舒服同乾淨,啲位好闊落,夠坐6人一齊打邊爐。食物//頭盤同刺身岩岩好係2人份量,我就好鐘意個雞肉串燒,個燒汁幾甜,配上雞肉醃得好入味同嫩滑,友人就大讚個蛋黃魚皮。刺身款冇得揀,不過全部都大路、種類多,我好怕魚生腥,但佢就冇乜腥味,還可以。雞煲同炸雞2揀1,我哋揀咗雞煲,仲會俾醬同辣椒粉俾你自己調節辣度,份量望落好少,不過後面仲有一人火煱,所以夠食。火煱湯底選擇都多,我哋分別叫咗麻辣同牛乳湯底,不得不讚啲牛肉、豬肉同海鮮料好靚,除咗可以落火煱,仲可以落喺加咗湯嘅雞煲度。真係一次過滿足哂所有願望。飲品//要特別提下,佢有一杯杯自家製嘅飲品,我試咗宇治金時,應該係抹茶、奶加綠豆,杯野飲好高質好好飲!整體//適合一班朋友聚嘅地方,咩都有得食,就唔洗夾來夾去,地方遠離塵囂,唔會好嘈。整體食物水平高,服務尚好,服務員會間中走來望下張枱有冇野收,係聚會嘅好地方!

環境//

食物//

雞煲炸雞2揀1,我哋揀咗雞煲,仲會俾醬同辣椒粉俾你自己調節辣度,份量望落好少,不過後面仲有一人火煱,所以夠食。火煱湯底選擇都多,我哋分別叫咗麻辣同牛乳湯底,不得不讚啲牛肉、豬肉同海鮮料好靚,除咗可以落火煱,仲可以落喺加咗湯嘅雞煲度。真係一次過滿足哂所有願望。

飲品//

整體//
2020-11-07
Type of Meal
Dinner
2K
2020-11-06 326 views
打邊爐要食得無後顧之憂 要荷包冇壓力 莫過於食放題坊間有唔少選擇 性價比高 例如今次呢間-🍲🐂#澳洲M6和牛肉眼放題套餐 (每位 $328 用餐時間2小時)-部位🥩喜好同生熟度接受程度 見仁見智呢個組合包括多款靚牛切位 各有特色肉眼油花豐富 口感軟腍 五成熟食最好牛肩脊肉味最濃 牛小排脂肪含量雖然高咗少少勝在肉質鮮美 牛板腱鮮嫩多肉汁 牛魔王一定滿意食吓食吓 一盤肉食清再叫一盤 食得夠痛快-豬肉🐖選擇有兩款 日本豚肉同埋黑豚腩肉腩肉肥瘦相間 食落都唔錯-個肚仲有位 試埋海鮮拼盤先🦐🦪 🐚魚生🍣 同多款日式小食炸物串燒🍢 -📍#最想吃 灣仔灣仔道83號3樓
打邊爐要食得無後顧之憂 要荷包冇壓力 莫過於食放題

📍#最想吃
灣仔灣仔道83號3樓
  • 澳洲M6和牛肉眼
2020-11-03 302 views
𓎻 ⸰ 𝐴𝑙𝑙 𝐼 𝑊𝑎𝑛𝑛𝑎 𝐸𝑎𝑡 ˚ 𓎡New Japanese-Korean, all-you-can-eat, hot pot restaurant All I Wanna Eat in Wan Chai serving one-person pots with five kinds of soup bases: Hokkaido milk, Japanese seaweed & tofu, Korean kimchi, fish maw and spicy soup! We opted for a wagyu beef set, in addition to the unlimited supply of meats, hot pot essentials, udon/noodles, veggies, the set consists of loaded beef and pork slices, a seafood platter, some Korean fried chicken or a spicy chicken pot, some assorted sashi
𓎻 ⸰ 𝐴𝑙𝑙 𝐼 𝑊𝑎𝑛𝑛𝑎 𝐸𝑎𝑡 ˚ 𓎡

We opted for a wagyu beef set, in addition to the unlimited supply of meats, hot pot essentials, udon/noodles, veggies, the set consists of loaded beef and pork slices, a seafood platter, some Korean fried chicken or a spicy chicken pot, some assorted sashimi and a snack platter, which is really a great bargain! They offer quite a number of drinks that common hot pot restaurants do not supply, like lemon barley drinks, roselle tea, matcha red bean milk and strawberry yoghurt boba drinks as well!

One thing that makes a good impression to me is how the servers are highly attentive and friendly. They approached us whenever we asked for anything and the environment is always kept sanitary. We loved their efficiency and cordiality, and the foods were diversified too, ice lollies are provided for a sweet close, just wish there could be more veggie and dessert options on the list.

@alliwannaeat's hot pot sets are definitely good deals given its spacious, roomy seats and welcoming staff. Generally speaking, they serve a decent amount of food options and the ingredients are generally fresh with flavour, so it's even a bonus with this kind of service!

⦂ $348 Japanese Wagyu Beef Set (7.5/10)

All I Wanna Eat
3/F, 83 Wan Chai Road, Wan Chai
2020-11-01
$300 (Dinner)
2020-10-30 689 views
餐廳喺灣仔道83號,一般火鍋店都係環境比較擠逼,呢度雖然地方唔大但座位寬敞舒適,環境乾凈整潔,第一感覺相當唔錯!我哋叫咗澳洲M6和牛肉眼餐,120分鐘任飲任食,套餐包括日本刺身盛、「最想吃」小食便當、直送海鮮拼盤。仲可以揀韓國炸雞或麻辣雞煲,韓國炸雞新鮮炸起,細細粒方便食!先出去攞醬料飲品,醬料區好整潔,有我鍾意嘅花椒油,帶少少麻辣感幾特別;  飲品除咗一般罐裝仲有杯裝特色飲品,健康啲有檸檬薏米水,日式嘅有宇治金時、中式嘅洛神花茶、最特別係士多啤梨乳酪爆爆珠,又香又滑!湯底有五款選擇,一人一鍋,個鍋細細個,好快就滾起食得。我揀咗北海道牛乳鍋,牛乳香濃; 朋友嘅美顏花膠鍋好大塊花膠,真材實料。小食便當有五樣小食,可以食少少留吓肚先!日本刺身盛擺到好靚,三文魚刺身厚切,甜蝦刺身都好大隻。海鮮拼盤有睇頭又新鮮,鮑魚、海蝦、沙白、扇貝,仲有龍躉肉,非常厚切,肉質嫩滑!肉類有6款:M6澳洲和牛肉眼、頂級黑牛肩脊、極上安格斯牛小排、特級雪花牛板腱、日本豚肉、日本黑毛豬腩肉,一盒有幾片,都好大片,肉味香濃!食到呢度都已經好飽,但係仲有幾十款配料可以任點任食,哈哈,好多野食! 食到飽飽,可以去出面攞韓

小食便當有五樣小食,可以食少少留吓肚先!
日本刺身盛擺到好靚,三文魚刺身厚切,甜蝦刺身都好大隻。
食到飽飽,可以去出面攞韓國MELONA雪條,超滿足!
2020-10-29 506 views
朋友好鍾意食放題,今日就同佢去左灣仔食火鍋放題!呢度啲飲品好吸引,有餐廳自製既飲品,好特別!我地點左澳洲M6和牛肉眼放題套餐。呢個火鍋放題真係勁豐富啊!套餐包括日本剌身盛、小食拼盤、韓國炸雞、直送海鮮、M6澳洲和牛肉眼、極上安格斯牛小排同其他各式各樣既火鍋料,全部都係勁高質既材料!值得一提既係呢度係一人一鍋,有5款湯底可以揀,可以挑選自己鍾意既湯底,而且獨立一鍋,疫情期間打邊爐都好放心啊!甜品係好吸引既韓國雪糕!
朋友好鍾意食放題,今日就同佢去左灣仔食火鍋放題
呢度啲飲品好吸引,有餐廳自製既飲品,好特別!

我地點左澳洲M6和牛肉眼放題套餐。

甜品係好吸引既韓國雪糕!