2020-12-27 340 views
聖誕大餐,這個價錢有海景, 環境舒服.不會太多人,幾唔錯,服務一流.侍應有禮貌 ,服務到位,體貼窩心。餐廳有少量佈置.而且有飾物給客人 戴上影相留念, 好特別, 多一樣嘢玩下,幾得意。頭盤南瓜湯,味道唔錯,只是略為鹹咗少少。蝦意粉好好食,蝦好新鮮,好彈牙。黑松露闊條麵,煙肉本身已經咸,闊條麵亦都咸,所以整體好咸 ,最後我要溝水沖淡D。個豬扒好好食, 厚切但仍然肉質鮮嫩豐富,配上蘋果蓉,酸酸甜甜,非常好味, 係今日推介。羊架不過不失, 咁厚嘅肉仍然做到裏面juicy,又唔會太生,算唔錯。甜品有驚喜, 雪糕好味道,有朱古力碎。 焦糖布甸味道剛剛好,唔會太甜 ,Trimisu 亦做得出色, 一次過試到三款甜品,感覺好滿足, 總括而言,會再光顧,性價比高, 我記得上次呢仲撞到何超儀。
聖誕大餐,這個價錢有海景, 環境舒服.

不會太多人,幾唔錯,服務一流.

侍應有禮貌 ,服務到位,體貼窩心。

餐廳有少量佈置.

頭盤南瓜湯,味道唔錯,只是略為鹹咗少少。

蝦意粉好好食,蝦好新鮮,好彈牙。

2020-12-25
Christmas
  • 豬扒蘋果蓉
咁岩見佢做緊優惠,dinner set $298/位,第二位有半價,於是就約埋朋友黎試下。餐廳位於灣仔藝術中心入面,而裡面都幾大,所以2個人都可以坐大大張既4人枱,唔會有同人逼住既感覺。咁我同朋友各自叫左d唔同款既菜式share食。頭盤叫左生蠔同布拉塔芝士,生蠔都幾大隻,同埋都新鮮無腥味。另外布拉塔芝士都唔錯,最鍾意係佢下面酸酸地既homemade tomato sauce,味道清新得黎又好夾個芝士。之後主菜叫左catch of the day、牛肩扒。catch of the day係一碟會有幾款唔同海鮮,例如烤魚、魷魚、蜆,佢份量都幾多,而且每樣都新鮮,同埋佢係有d似烤完再煮既感覺,因為佢無整到好乾身,而且食落會有d似蒸海鮮,同埋佢個底會有d海鮮既精華,飲落都幾鮮甜。整體味道著唔會太濃,而係著重本身既鮮味,但略厭有d部份煮得有點老。另外依個牛肩扒叫左五成熟,外面封煎得唔錯,而入面質地唔算好軟淋,但食落又唔會話好難咬,而佢肉味算濃,調味都岩岩好,另外配左個滑身既薯蓉,整體都係值得叫黎食既~最尾甜品叫左tiramisu,質地滑身,手指餅有濃濃咖啡香之餘唔會過濕,係一個有水準既tiram

生蠔

CATCH OF THE DAY

澳洲安格斯牛肩扒

最尾甜品叫左tiramisu,質地滑身,手指餅有濃濃咖啡香之餘唔會過濕,係一個有水準既tiramisu!
$246 (Dinner)
生蠔
CATCH OF THE DAY
2020-12-06 304 views
因為,會員會籍快完啦,所以,速速去用剩下來的優惠coupon晚餐時段,人客不少,好彩有預先訂位,因為疫情,枱與枱之間要1.5米距離,依足法例,令我們食得安心又放心!原來set dinner 有promotion offer,2人同行,第二位有半價,幾吸引喎!Set dinner 有三道菜南瓜湯或沙律,兩樣都有試,南瓜湯,creamy ,濃郁,易入口...沙律,蔬菜係貴價貨式一新鮮,爽脆,好掂主菜:墨魚汁意粉,墨魚仔彈牙,有咬口,意粉煮得恰到好處,EE靱靱...正呀Mushroom pizza ,啱素食者,pizza 係薄底,脆卜卜,cheese 味溫和,mushroom 及香草,mild and tastyDessert - 超正的「意大利餅」😍,夠thick ,夠濃...成餐飯都好滿意,service 非常好!

Set dinner 有三道菜

沙律,蔬菜係貴價貨式一新鮮,爽脆,好掂

主菜:

成餐飯都好滿意,service 非常好!
2020-11-28 6511 views
今日是我同老公的結婚5周年,  晚上揀選到這裡用餐. 原本打算來試下午茶的, 不過考慮過後, 還是來訂晚餐.第一次來幫襯, 環境很舒服, 地方很闊落, 而且仲可以望到維港夜景, 可惜太遲訂枱, 未能request坐靠窗位置.主單牌我地叫左兩套set dinner, 現在做緊推廣, 第二位半價, 所以價錢相當吸引! 另加一個四重芝士pizza~前菜: 布拉塔芝士, 意式生和牛薄片賣相好好, 生和牛片切得很薄, 連埋芝士食, 入口嫰滑, 而且帶有芝士的咸味. 布拉搭芝士上枱後, 才知原來下層都有少許生肉, 所以未能給予小孩吃.但味道也不俗. 因為有蕃茄, 所以味道酸酸好醒胃! 主菜: 自家製肉醬扃麵,肉醬份量十分多, 吃每口麵都充滿肉醬, 肉醬的碎肉咬落有口感, 味道好好, 麵條好煙靭, 勁飽肚.澳洲安格斯牛肩扒肉質好軟滑, 有牛味, 薯蓉亦整得十分creamy , 好似奶昔質地咁, 仔仔十分喜愛.四重芝士薄餅仔仔最愛, 上面滿舖熱溶芝士, 薄餅餅底脆卜卜, 仲有蕃茄醬在內~~甜品揀選店舖最出名的Tiramisu , 同人氣檸檬蛋糕又真係名符其實喎, 好香好creamy!!!呢個富有淡淡檸

主單牌

前菜: 布拉塔芝士, 意式生和牛薄片

布拉搭芝士
上枱後, 才知原來下層都有少許生肉, 所以未能給予小孩吃.
但味道也不俗. 因為有蕃茄, 所以味道酸酸好醒胃!

主菜: 自家製肉醬扃麵,

四重芝士薄餅

甜品揀選店舖最出名的Tiramisu , 同人氣檸檬蛋糕
又真係名符其實喎, 好香好creamy!!!

呢個富有淡淡檸檬香味~~ 但味道稍甜~

今餐真係好豐富, 整體來說, 食物質責很好, 價錢而言, 物有所值. 而且店舖仲有優惠, 更加覺得超值!
2020-10-24
$300 (Dinner)
Anniversary
2020-11-16 577 views
有幸同埋三位稀客一齊食飯..Lunch 要行過黎演藝呢一面確實有點遠,但記得佢出名係食西餐,所以幾山旮旯都要過嚟會一會佢嘅。唔知道係疫情關係定係好難請人,成個場得兩個樓面及一個經理,我哋叫既野食等左成個鐘先來😤 搞到我哋要用15分鐘食晒啲嘢,呢個經驗真係好唔OK丫!!!Lunch set 叫左是日餐湯,個湯好味既,南瓜忌廉(應該係無記錯的話)味夠濃,個豬既味其實好既,只係等得太耐.....一個普通人食lunch 既時間真係好難等甘耐... 希望佢地可以請多幾多人啦..巴馬火腿薄切豬扒 - 等左成個幾鐘先上既豬扒、肉係熟度係岩岩好既,係唔錯,餓到識龍肉都無味,因為真係等得太耐🙁最後加多杯cappuccino, 令發憫憎嘅心情降溫一下,好彩佢地既咖啡都唔差
有幸同埋三位稀客一齊食飯..

Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$180 (Lunch)
2020-11-13 498 views
本身用email reserve枱,佢哋覆我話full booking,放我係waiting list,食飯當日點知咁好彩真係wait到!去到所有枱都擺得好闊,環境寬敞,坐得好舒適,同埋都有好寧靜嘅感覺。見到 3-Course Italian Set Dinner個優惠仲未做完,所以都係試呢一個優惠套餐($298一人,第二位半價)。前菜揀咗布拉塔芝士及意式生和牛片。Burrata芝士口感比較清爽幼滑,配乾蕃茄加自製杏仁青醬,酸甜爽口,味蕾多層次享受🧀意式生和牛片好足料,分量超多。生和牛味道濃郁,無羶味,不過佢配熟成巴馬臣芝士薄片,個人覺得兩樣都係濃味,互相搶focus。主菜揀咗澳洲安格斯牛肩扒、橄欖油香蒜蟹肉全蛋麵。牛肩扒味道濃郁,叫medium rare,覺得啱啱好,入面肉質嫩滑,薯蓉好幼滑,大加分!蟹肉全蛋麵好有飽足感,穩陣之選。甜品係意大利芝士蛋糕及檸檬蛋糕。Tiramisu嘅cream夠幼滑,但未夠厚身,有咖啡味☕️檸檬蛋糕好有家鄉手做嘅感覺,檸檬無咁膩,口感清新,第一啖食落去無乜驚喜,但將蛋糕配埋奶油一齊食就超好食,奶油做得十分出色,香滑而挺身,一次過食晒🍰

意式生和牛片

澳洲安格斯牛肩扒

蟹肉全蛋麵好有飽足感,穩陣之選。
橄欖油香蒜蟹肉全蛋麵

意大利芝士蛋糕

人氣檸檬蛋糕
2020-11-06
$350 (Dinner)
人氣檸檬蛋糕
2020-11-12 4287 views
再一次黎食飯😋今次試下新野 但依然水準不錯👍🏻 outdoor有個靚靚大海景望下😍————————————————.🔸北美豬排 (💡8.5/10)第一次食咁好食既豬排😍雖然都較厚身 但食落非常juicy🤤而且肉質粉嫩 熟度剛好!伴碟有柔滑細膩嘅薯蓉🤩加上原粒胡椒煮成嘅醬汁味道絕對有驚喜👍🏻👍🏻———————————————.🔸澳洲安格斯牛肩扒 (💡7/10)牛肩扒有少少筋😕不過肉味 及熟度都控制得不錯味————————————————.🔸橄欖油香蒜蟹肉全蛋麵 (💡7/10)基本上水準同上次一樣!我都係覺得油左少少😂蟹肉份量依然足👍🏻————————————————.🔸蘑菇意大利肉腸薄餅 (💡8/10)薄餅薄身 批邊香脆而且有大量cheese鋪底好惹味😋餡料不太豐富 但又幾好味😂唔太鐘意食pizza既我都覺得好食!————————————————成個set仲有前菜同飲品 前菜推介生牛肉片及生蠔😋個人覺得非常抵食及高質👍🏻值得一去再去
再一次黎食飯😋今次試下新野 但依然水準不錯👍🏻
outdoor有個靚靚大海景望下😍
————————————————
🔸北美豬排 (💡8.5/10)
北美豬排

第一次食咁好食既豬排😍
雖然都較厚身 但食落非常juicy🤤
而且肉質粉嫩 熟度剛好!
伴碟有柔滑細膩嘅薯蓉🤩
加上原粒胡椒煮成嘅醬汁
味道絕對有驚喜👍🏻👍🏻
———————————————
🔸澳洲安格斯牛肩扒 (💡7/10)

牛肩扒有少少筋😕
不過肉味 及熟度都控制得不錯

————————————————
🔸橄欖油香蒜蟹肉全蛋麵 (💡7/10)

基本上水準同上次一樣!
我都係覺得油左少少😂
蟹肉份量依然足👍🏻
————————————————
🔸蘑菇意大利肉腸薄餅 (💡8/10)

薄餅薄身 批邊香脆
而且有大量cheese鋪底好惹味😋
餡料不太豐富 但又幾好味😂
唔太鐘意食pizza既我都覺得好食!
成個set仲有前菜同飲品
前菜推介生牛肉片及生蠔😋
個人覺得非常抵食及高質👍🏻
值得一去再去
北美豬排
2020-10-29 540 views
父親大人生日,妹妹搵到呢間餐廳,雖然喺香港藝術中心咁山卡啦,但$298仲要第二位半價,咁抵唔係唔食下話。4個人食都試到成個menu嘅八成🤣 前菜部分Burrata Cheese 平時食呢個係得一片片鮮蕃茄加芝士,口感清新。但呢度蕃茄嘅部分,係用乾蕃茄加almond homemade pesto sauce 整成嘅醬,成件事惹味d, 好食又特別。Soup of the day 入面都幾多雜菜,湯係稀身嗰種,唔會太酸又有雜菜味,係個幾好味嘅蕃茄雜菜湯。Antipasti 拼盤啱晒貪心的人,可以樣樣試下,有少少蔬菜沙律,Burrta Cheese, 一薄片肉腸同一塊ham. 食左個 ham, 唔會死咸,下面加埋塊哈密瓜嘅爽甜,成件事幾好。 Wagyu Beef Carrasco d生和牛片牛味幾濃,不過個人唔太鐘意咁多橄欖油,搶左d牛味,不過好彩有Parmigiano Cheese 同芹葉,令到件事冇咁油膩。 主菜部分Pizza Salsiccia and Funghi 個批底幾好,唔厚,脆得黎唔會太乾身,d配料都係基本野,茄汁芝士肉腸同蘑菇。Catch of the day 中文就寫是日烤

前菜部分

主菜部分

Catch of the day 中文就寫是日烤魚,但好豐富,除左魚,仲有蜆同青口。d海鮮好新鮮,個魚皮脆唔腥,蜆又大粒冇沙食到d鮮味,素來至憎青口都擺到落口,幾好。

Spinocini Pasta Crab A.O.P 幾多蟹肉,蕃茄乾令到件事清新左,第一次食Spinocini, 個質地幾好幾有彈性又唔會煮到太淋。

叫左medium, 冇煮得過熟,牛味濃質感嫩,油脂感唔會太重,個汁同Flat Iron又夾,薯蓉好creamy, 正。

甜品時間

Assaggio Tiramisu  唔會太甜,Mascaprone Cheese 打得好滑,lady finger唔會太濕咖啡味夠。

Caramel Panna Cotta 奶凍夠滑唔會好硬,Caramel如果煮得再燶d同脆嘅話,就更完美。

Signature Lemon Cake 純粹用黎同爸爸慶生攞黎插蠟燭,係夠檸檬味,但質地冇乜驚喜。
戴定頭盔先,都食左一段時間,優惠可能會唔同左,不過野食cp值好高,就算收正價都值🙂
2020-10-13 761 views
網上見到第二份半價...網上早一日預訂假期晚飯時段...可惜email回覆full booking...無緣....假期後平日即日book晚飯時段..平時果然容易好多...八點入坐大概6成滿...主菜點了牛同豬...兩款質素都很好...友人叫medium ...都剛好...我點既豬...不知是不是正宗做法...切開是少粉紅色...頭盤選了生蠔...甜品選了Tiramisu 同焦糖奶凍Tiramisu味道很好...十分適合作個餐既完結友人既奶凍話焦糖太太甜...倒晒d焦糖出來味道就剛好了由於主菜份量相當足夠...食晒三道菜後十分飽總括第二份半價後二人相當抵食...食物有質素..環境舒適...部分坐位有海景...當晚仲幾枱慶祝生日...哩度係食飯傾計既一個好選擇

頭盤選了生蠔...

甜品選了Tiramisu 同焦糖奶凍
Tiramisu味道很好...十分適合作個餐既完結
友人既奶凍話焦糖太太甜...倒晒d焦糖出來味道就剛好了

由於主菜份量相當足夠...食晒三道菜後十分飽
2020-10-06
2020-10-10 672 views
同老婆諗緊去邊度食,機緣巧合推到呢間餐廳,晚餐set $299一位,第二位半價,見到食評又OK, 即刻去馬訂位。😍餐廳位處香港藝術中心,位置一定唔算方便,不過係 分域街一條路過都OK 。餐廳係美麗華group, 質素有保證。前菜揀左生蠔同生牛肉片。生牛肉幾易入口,食完一塊又一塊 ,份量 慷慨。生蠔我冇食,唔知,但聽番老婆話重海水味。主菜揀牛肩扒,蟹肉蛋麵。牛扒叫5成熟,黎到變左7成,不過味道都叫中尚, 薯蓉勁滑,應該落左牛油?蟹肉蛋麵,勁重蟹味,香口,值得encore, 份量亦不少,男仔食都夠飽。至少甜品的奶凍同檸檬蛋糕我就唔識欣賞,叫做可接受。

餐廳係美麗華group, 質素有保證。

主菜揀牛肩扒,蟹肉蛋麵。牛扒叫5成熟,黎到變左7成
,不過味道都叫中尚, 薯蓉勁滑,應該落左牛油?

至少甜品的奶凍同檸檬蛋糕我就唔識欣賞,叫做可接受。
2020-10-10
Anniversary
  • 和牛薄片
2020-09-28 879 views
想同朋友weekend食個high tea, 想食既酒店全部full 哂🙈 搵搵下搵到依間,仲要$298兩位,好抵呀!下午茶係3點開始,我地兩個3點幾去到,已經見到有幾枱人,都係等緊食個high tea。但個到空間好大,坐得好舒服,又對海,環境真係一流。食物方面有驚喜😋每款食物入面既材料配搭,都係心機野,好好食好特別!個scone細細粒,但反而更鬆脆又唔會太飽。再送一杯cocktail,真係好好味,物超所值!份量方面,一見到感覺細件過張圖個個size,但食落係岩岩好!👍🏽希望下次可以坐窗邊位或者坐出面,個feel一定更好!推薦大家去試吓佢地既high tea! ☕️🍵

食物方面有驚喜😋
Afternoon  tea

2020-09-27
$170 (Tea)
Afternoon  tea
2020-09-28 559 views
唔係見到有Second Guest 50% off 既優惠都唔會走到灣仔既角落覓食🤣 去到個氣氛幾Chill😍 播住英文Pop Songs🎵感覺唔會太拘謹 一邊斜斜地對住維港景🌊 雖然有些少阻擋 唔係正對維港😅 但係呢個環境同價錢CP值極高💰前菜主菜各有五至六個選擇👅可以試足幾種意式味道🇮🇹⭐️ Seasonal Fresh Shucked Oyster 🦪生蠔睇落唔算十分肥美😅但係都幾濃海水味 好新鮮⭐️ Burrata Cheese 🧀非常經典既口味👍🏻 芝士可以再重D奶味🐮 蕃茄🍅同Pesto夠曬清新酸爽 領導芝士唔會膩⭐️ Wagyu Beef Carpaccio 🐄話明係和牛 真係入口即融😋 口感好嫩 而且牛味好濃 亦無羶味🥰 火箭菜微微既苦澀好有意大利感覺🌿 係三到前菜中最高質❤️⭐️ Homemade Focaccia Basket🍞見到麵包籃要額外Order有少少錯愕🥖 但係食落十分鬆軟 Foccacia 既香草味好香☘️ 薄脆同麵包條就比較Plain⭐️ Pizza Salsiccia and Funghi 🍕Pizza 比較脆身 比起美式既芝士無咁濃同肥膩🧀 肉腸食落似雞肉味

前菜主菜各有五至六個選擇👅可以試足幾種意式味道🇮🇹

生蠔睇落唔算十分肥美😅但係都幾濃海水味 好新鮮

⭐️ Burrata Cheese 🧀

⭐️ Wagyu Beef Carpaccio 🐄

⭐️ Homemade Focaccia Basket🍞

Pizza 比較脆身 比起美式既芝士無咁濃同肥膩🧀 肉腸食落似雞肉味 唔會太肥同重口味

⭐️ Spinosini Pasta Crab A.O.P. 🦀
食得出手工做既全蛋麵Pasta 蛋味好香 好有口感🍝 掛曬香濃既牛油汁🧈好邪惡😈 蟹肉既份量好慷慨 簡單既調味已經好香濃

⭐️ Catch of the Day 🐟
海鮮每一種份量都有少少 有比目魚 🐠魷魚🦑 青口同蜆 每一種都好新鮮🥰 可以點少少特製既Herb Butter食 會更加香

⭐️ Australian Pure Black Angus Flat Iron 🥩
以唔係扒房黎講烤得十分出色‼️好濃炭烤味 同埋Grill Marks 好出色👍🏻 牛肩唔算係最嫩滑既Cut 但係烤出肉味好香濃 而且切開係Perfect既Medium Rare😋

⭐️ Assaggio Tiramisu 🍰
呢度既甜品都係非常傳統既款式🤗 Tiramisu 酒味唔濃 但係Cream非常幼滑 咖啡味好香濃☕️ 食完成杯都唔夠💕

⭐️ Caramel Panna Cotta 🍮
看似平凡 但係食到一粒粒既雲呢拿籽 🤗口感好Smooth 焦糖醬雖然好甜🍬 但係都唔好蓋過曬奶凍既奶味👍🏻

⭐️ Signature Lemon Cake 🍋
無Expect 到咁Rustic 既口感😅有D似 Carrot Cake🥕既實在 檸檬味比較淡 有種Homemade的感覺👵🏻

趁著呢個Promo黎食一餐Dinner CP值十分高💰 唯一小缺點係呢度唔知係咪太Chill😅 好多人高談闊論傾計會有D嘈 想靜靜地食餐Dinner既就留意下啦
2020-07-25 5843 views
現時的社會狀況,市道低迷,各餐廳也各出奇謀,務求吸納更多客人燒顧,故此現在的優惠實在是非常吸引的。當中身處於香港藝術中心內的Assaggio Trattoria Italiana近來推出了一個超值的三道菜優惠套餐,第一位只需$298,第二位只是半價,實在常抵吃。 三道菜中的頭盤,是有五種選擇,友人與我各看點選了作分享,當中最為吸引的莫過於意式生牛肉片了,一來到已覺吸引,份量也十足,絕對不會將貨就價,牛肉味道濃厚,帶甜美,配合新鮮的火箭菜、巴馬臣芝士及日曬車厘茄乾,令人不自覺愛上。 另一款就是意式前菜拼盤,相比生牛肉片,的確有點兒失色,幸好味道不俗,喜歡多樣化的朋友或會喜歡。五款不同的前菜都是意式頭盤的常客,一點也不單調。 頭盤過後,主菜又是一同分享,點來的是招牌菜的意式和牛肉醬寬條麵及烤美國豬扒兩款。餐廳的招牌手製意粉一向深受大眾喜愛,煙煙韌韌又富蛋香,當掛上惹味無窮的和牛肉醬,絕對令人停不了口;而烤豬扒的調味也相當好,再蘸上青胡椒醬,味道及層次更提升了,配合軟滑的薯蓉,一點反對的意見也沒有。 來到甜品時間,分別要了招牌意式芝士蛋糕及人集檸檬蛋糕。前者入口幼滑,朱古力及咖啡香非
來到甜品時間,分別要了招牌意式芝士蛋糕及人集檸檬蛋糕。前者入口幼滑,朱古力及咖啡香非常平衡,令人不自覺愛上;後者則質感鬆軟,檸檬香氣濃重,現合忌廉來吃,十分清新。
雖然三道菜對於小弟來說不多,但如果連甜品也吃過後,胃口也飽,證明份量是非常足夠的。況且,這兒的美景也是加分之選,環境恬靜,實在是一個不錯的約會地方。
  • 意式和牛肉醬寬條麵
2020-07-23 825 views
港島區出色嘅餐廳比比皆是但想搵間繁華喧鬧之中帶點寧靜嘅餐廳 我絕對會推薦呢一間👍🏻餐廳位於金鐘Arts Centre裏面空間寬躺 有落地大玻璃望住維港景色感覺非常怡人☺️.今次試咗佢哋嘅lunch set (包前菜及主菜)🍴主菜方面:🌟U.S. Prime Strip Steak ($168)唔好睇佢份量以為好細其實都有大約8oz份量肉質鮮嫩 medium rare火候控制得好好配上非常creamy嘅薯蓉非常滿足👍🏻.🌟Spiced chicken risotto ($148)呢個主菜絕對相當驚喜以為橄欖會非常搶味但橄欖經處理過之後反而同意大利粉非常夾雞肉帶少許辣味刺激味蕾另外亦有配上海鮮非常豐富👍🏻.前菜嘅雜菜湯亦非常足料唔係稀水 味道好濃郁 絕對有高級餐廳應有水準👍🏻.飲品方面我哋試咗virgin monitor($48)及cucumber soda($48)味道與想像中一樣非常清新 好適合夏天飲😁.總括而言 性價比咁高嘅海景西餐廳絕對值得一試👍🏻📍 Assaggio Trattoria Italiana (灣仔)灣仔港灣道2號香港藝術中心6樓
港島區出色嘅餐廳比比皆是

灣仔港灣道2號香港藝術中心6樓

U.S.  Prime  Strip  Steak
Spiced  chicken  risotto
2020-07-17 598 views
We were a group of 8 people coming here for the discounted set dinner, we were arranged to a table by the window side.   The harbour view is amazing especially after sunset. I am amazed how good the food is as well.Pork is usually my least favorite choice. But this pork is cripsy outside and juicy inside. a thumb up for sure.All of dishes here are expectionally good. Really worth the visit. Highly recommended.