今晩同朋友嚟到位於尖沙咀嘅一間酒吧,因為呢間酒吧好特别,除咗有美食仲有得唱歌,仲要係上台唱歌!首先講下啲嘢食:我哋每人嗌咗杯signature cocktail,Teahouse ($138) 賣相吸引,飲落去有煙熏味。In my dream ($128) 較甜同refreshing ,容易入口。半打生蠔($298)好鮮甜又肥美,餸酒一流!凱撒沙律($98)夠晒新鮮,加上煙肉碎香脆可口。沙嗲拼盤($168)係烤雞同烤豬肉,配上沙嗲醬非常惹味。海鮮汁虎蝦扁意粉($188)- 蝦肉彈牙,煮到啱啱好帶點韌感嘅意粉配上濃郁嘅蝦汁好好味!美國肉眼牛扒($328)好有驚喜,一定要嗌。唔單止份量多,而且牛扒煮得好淋,而肉質仲可以保持嫩滑多汁。環境上好有氣氛,聽下人上台唱。如果想唱過程都好容易。只要下載個App,入面已經有coins夠你唱5首歌。揀選歌曲後就可以上台開始!本身想唱但有啲尷尬,見其他食客都上台玩,我同朋友都想試下🤣 最後上台唱咗兩首歌,感覺好好,不過我就唔放片了,無謂嚇親大家😳

首先講下啲嘢食:

哋每人嗌咗杯signature cocktail,
Teahouse ($138) 賣相吸引,飲落去有煙熏味。

半打生蠔($298)好鮮甜又肥美,餸酒一流!

凱撒沙律($98)夠晒新鮮,加上煙肉碎香脆可口。

沙嗲拼盤($168)係烤雞同烤豬肉,配上沙嗲醬非常惹味。

2023-08-25 55 views
朋友知道我中意唱歌,介紹呢間餐廳比我,真係好有驚喜!!酒吧好有氣氛,正前方有個舞台,只要下載一個app,就可以上台大展歌喉,台下聽眾都可以透過app 送禮物,當晚都好多人上去唱,好有氣氛,而個度都有一個駐唱歌手,唱歌幾好聽!酒吧野食都好有驚喜,同朋友都好滿意!生蠔新鮮,加小小檸檬汁已夠!意式焗蟹餅伴青芥末蛋黃醬及魚子醬蟹餅炸得非常香脆 ,上台時仲熱辣辣,餡料亦見到有一絲絲的蟹肉!西班牙辣肉腸虎蝦做吾到虎蝦的份量都多,而且新鮮,口感彈牙彈牙!辣肉睇配酒就完美!明太子卡邦尼意大利面每條麵都掛上濃濃的醬汁,食完都覺得邪惡美國肉眼牛扒伴紅酒燒汁七成熟,牛扒味道濃郁,部份大有少量脂肪,食落口嘅時候油脂滿溢🤪落酒吧甘係飲酒!覺得杯cocktail 酒精都足料,滿足酒鬼既我!
朋友知道我中意唱歌,介紹呢間餐廳比我,真係好有驚喜!!

酒吧野食都好有驚喜,同朋友都好滿意!

生蠔
新鮮,加小小檸檬汁已夠!

意式焗蟹餅伴青芥末蛋黃醬及魚子醬

西班牙辣肉腸虎蝦

明太子卡邦尼意大利面
每條麵都掛上濃濃的醬汁,食完都覺得邪惡

美國肉眼牛扒伴紅酒燒汁

2023-08-22 73 views
尖沙咀諾士佛台意外發現一間裝修美輪美奐既餐廳主打食bar x西式菜 呢度嘅裝修非常之有情調 燈光昏暗 情侶或者朋友傾吓計,呢度就最適合 我哋叫咗好幾樣🦀意式焗蟹餅青芥末黑魚子 好食到驚為天人 點估到個蟹餅入邊蟹肉多到滿寫而且好creamy滑溜😍食完會想encore👍🏻🍢串燒拼盤 雞同豬嘅配搭 配埋個特製醬汁perfect match👏🏻🍝明太子卡邦尼意大利麵 卦汁濃到不得了 加埋蛋黃撈埋一齊食口感更加豐富💕🥩美國U.S.D.A.肉眼牛扒伴紅酒燒汁 細心到幫你每一件都切開 好食嘅肉眼扒基本上就咁食已經好好食 唔需要點任何醬汁😊🍸Cocktails💭In the dream 去酒吧當然要叫返杯Cocktail啦 你杯清新得來唔會太重酒精 啱晒女仔飲👧🏻🚬Cigarette after sex 肉桂條點着咗真係好似雪茄😮咁有創意都俾佢諗到👏🏻特別一提呢度係Sing-to-earn 概念: 客人可以上台獻唱,觀眾亦可以下載VSING 手機app 向獻唱的客人表示支持,於手機app內向他們發送禮物🎁

🍸Cocktails

2023-08-20 24 views
Beats 尖沙咀諾士佛臺16號地舖 G/F, 16 Knutsford Terrace, Tsim Sha Tsui Live music 及STAGE 佈置得好體面, 而客人可以欣賞音樂外, 有表演慾又對自己歌喉有信心, 可以上台大獻一曲。生蠔 OYSTER 都幾重海水味。appetizer 溫泉蛋CAESAR SALAD,salad 只要新鮮就會好吃呢,refreshing很下酒的西班牙辣肉腸虎蝦 ,小小辣確是好吃,辣肉腸可以夾底下的salad 菜一起吃。北海道帶子意大利飯,帶子很彈牙肉厚,risotto 吸收了湯汁。燒德國豬手配酸椰菜,很脆鹹香惹味,豬手皮脆脆有咬口,伴cocktail 或啤酒都很襯。朋友點了杯酒,個樽好型,帶點橙汁味的,易入口不論喜歡唱歌或是聽歌的人,都推薦來,與別不同的音樂餐廳
Beats

尖沙咀諾士佛臺16號地舖

生蠔 OYSTER 都幾重海水味。

朋友點了杯酒,

個樽好型,帶點橙汁味的,易入口

不論喜歡唱歌或是聽歌的人,都推薦來,與別不同的音樂餐廳
Beats 尖沙咀諾士佛臺16號地舖 G/F, 16 Knutsford Terrace, Tsim Sha Tsui 喜歡唱歌聽歌嗎,這個音樂主題酒吧餐廳,地方大仲有大舞台。download vsing app 可以唱歌,同app 內有得比獎賞生蠔 OYSTER 半打,用冰振端上,只需擠上檸檬汁,突出海水味。爽口的生菜,個appetizer 溫泉蛋CAESAR SALAD好好食,溫泉蛋蛋黃味很濃。小食是彈牙惹味西班牙辣肉腸虎蝦 ,紅紅的中辣吧,辣勁慢慢出,落洋蔥炒更香,蝦也入味risotto 米粒吸了湯同食材香,不錯吃的帶子risotto 喂酒佩向點濃味物,要份燒德國豬手配酸椰菜就惹味,豬手鹹香,焗到外層脆身,有德國酸菜平均一下。紫色cocktail 神秘又靚,gin 底有葡萄味,閃閃的
Beats

尖沙咀諾士佛臺16號地舖

紫色cocktail 神秘又靚,gin 底有葡萄味,閃閃的
2023-08-18 29 views
尖沙咀有一間特別好玩嘅餐廳酒吧首先裝修已經好特別 一入到去門口有嗰種懷舊disco嘅感覺入到去每一張枱都有一個音符嘅燈.最特別之處,就係你係可以即場download個 app,然後點歌曲,喺舞台嗰度盡情享受!佢仲可以比觀眾為你評分打氣,仲可以收禮物!最鍾意係店舖螢幕,無論音效定一話視覺上嘅效果都做得好好。.而且店員都好有禮貌!講返食物先,自己特別推介避風塘炒墨魚咀,同埋蟹餅三文魚子醬。我好少以來嘅餐廳會有出色嘅墨魚咀,肉質好彈牙,而且件數多非常多!蟹餅外脆,咬落去啖啖都係蟹肉。.主菜方面,特別推薦五成熟牛扒,佢仲會幫手剪埋,肉質都唔錯,鍾意食西餐嘅都可以點埋!
尖沙咀有一間特別好玩嘅餐廳酒吧
首先裝修已經好特別 一入到去門口有嗰種懷舊disco嘅感覺
入到去每一張枱都有一個音符嘅燈
2023-08-05 32 views
這間餐廳結合了美食及音樂,每張台上都有一盞音樂符號的燈,營造出舒適的氛圍。餐廳提供了Vsing app供客人下載,讓客人可以一邊享受美食,一邊和台上的演唱者互動,加強了整個用餐體驗。演唱者達到不同級別時,還會有小煙花和煙霧效果,讓整個環境更加生動有趣。生蠔非常肥美可口,是必試的菜式之一。紅蝦他他是很特別的前菜,配上旁邊的醬汁,味道更加搭配。避風塘墨魚咀很香脆可口,搭配送上的酒更是一絕。北海道帶子意大利飯的飯粒入味又不偏硬,味道非常棒。肉眼牛扒煮得恰到好處,配上胡椒和海鹽的調味更是鮮美無比。餐廳的Signature cocktail十分出色,值得一試。男侍應的服務非常好,能夠根據客人的需求推薦不同的菜式,讓人感到十分貼心。廚師的手藝也非常值得稱讚,菜式不但有特色,味道也非常高質,讓人印象深刻。整體來說,這間餐廳不僅提供了美食,還有優質的音樂和服務,是一個非常值得光顧的地方。

2023-08-04 40 views
這間餐廳每張台都有一盞音樂符號的燈,原來是一間可以一邊食,一邊玩,一邊聽歌的餐廳。下載Vsing apps可以跟台上演唱者互動,送分數支持,只要演唱者達到不同級別,又會有小煙花及煙霧效果,十分有趣。生蠔肥美可口紅蝦他他,很特別的前菜,配合旁邊的醬,味道很搭很開胃。避風塘墨魚咀,送酒一流,香口酥脆。北海道帶子意大利飯,飯粒不像其他餐廳的偏硬,又煮得入味。肉眼牛扒5成熟,火侯控制得好好,加胡椒同海鹽等帶出鮮味。2杯Signature cocktail 打卡都一流,心心眼男侍應服務很好,會按我地需求,推介不同的食物。不得不讚廚師的手藝,菜式不但有特色,味道還有不錯的水準,高質。

生蠔肥美可口

紅蝦他他,很特別的前菜,配合旁邊的醬,味道很搭很開胃。

避風塘墨魚咀,送酒一流,香口酥脆。

北海道帶子意大利飯,飯粒不像其他餐廳的偏硬,又煮得入味。

肉眼牛扒5成熟,火侯控制得好好,加胡椒同海鹽等帶出鮮味。

2023-07-19 70 views
餐廳有駐場歌手,約8點開始表演,另外還可以自己點歌上台唱,朋友亦可下載Vsing比分或送禮以示支持。可以一邊聽歌一邊享受美食。即開生蠔:法國生蠔不算厚肉,但勝在爽甜,有海水咸味。紅蝦他他酸子話梅泡沫:紅蝦他他鮮甜爽口,加上酸甜話梅泡沫,更加開胃。香煎美國肉眼牛扒伴紅酒燒汁:肉眼煎至五成熟,入口多汁,而且肉味濃郁嫩腍。Chinese herbal manual:原個寶盒送上枱,非常有神秘感,雞尾酒有淡淡迷迭香味,甚有特色。

即開生蠔:法國生蠔不算厚肉,但勝在爽甜,有海水咸味。

2023-07-19 49 views
餐廳的氛圍舒適,讓人感到非常喜悅和興奮,現場可以點歌上台演唱,適合三五知己聚會,情侶也不錯!我們嘗試了餐廳推薦的幾道精選菜肴,新鮮的生蠔,口感鮮美,肉質細嫩,享受到海鮮的美味。意式焗蟹餅,配上青芹末蛋黃醬和黑魚子,這道菜肴味道濃郁,烤制得恰到好處,讓人回味無窮。自製勁辣棒棒雞會讓您滿意。這道菜肴味道香辣可口,肉質鮮嫩,讓您的味蕾感受到刺激和滿足。香煎北海道帶子意大利飯,帶子鮮美,米飯軟糯,加入了獨特的煙燻味道,讓人回味無窮。美國USDA肉眼牛扒伴紅酒燒汁,牛肉肉質鮮嫩,加上濃郁的紅酒燒汁,味道十分豐富,讓人回味無窮。總的來說,尖沙咀Beats的環境優雅,菜品精選,味道獨特,下次還會光臨。

我們嘗試了餐廳推薦的幾道精選菜肴,

新鮮的生蠔,口感鮮美,肉質細嫩,享受到海鮮的美味。

2023-07-08
Type of Meal
Dinner
2023-07-19 35 views
這間位於尖沙咀酒吧街內的Beats,主打多款送酒小食、意粉、薄餅及扒外,當然不少得紅白酒、cocktail等。現場還有歌唱表演,觀眾亦可上台獻唱,台下的觀眾朋友可以下載VSing app送上禮物以示支持,現場氣氛不錯。法國生蠔海水味不算太重,反而比較爽甜。捧捧雞炸至金黃香脆,十分惹味,送酒一流。北海道帶子意大利飯意大利飯煙韌有咬口,加上番茄醬汁,十分開胃,而且帶子鮮甜。Cocktail顏色鮮艷,入口不會太甜,有淡淡酒香,打卡一流。

法國生蠔
海水味不算太重,反而比較爽甜。

捧捧雞
炸至金黃香脆,十分惹味,送酒一流。

北海道帶子意大利飯
意大利飯煙韌有咬口,加上番茄醬汁,十分開胃,而且帶子鮮甜。

2023-07-17 31 views
首先,講下環境啦。尖沙咀 Beats 嘅裝潢非常時尚現代化,氣氛輕鬆舒適,特別適合情侶或朋友聚餐。餐廳內部設計簡約大方,燈光柔和,氛圍舒適,讓人感到非常放鬆。而家講下食物啦。首先介紹嘅係新鮮嘅生蠔,佢哋好新鮮,口感鮮美,令人回味無窮。另外一款意式焗蟹餅伴青芹末蛋黃醬及黑魚子,味道非常濃郁,焗得剛好,蟹肉鮮甜,加上青芹末蛋黃醬同埋黑魚子,更加豐富味道。如果你鍾意辣嘢,可以試試自家製勁辣棒棒雞,味道香辣可口,肉質鮮嫩,一啖下去就會令你舌頭發麻,十分過癮。接著介紹香煎北海道帶子意大利飯,帶子鮮甜,米飯軟糯,加上煙燻味道,讓人食後回味無窮。最後,介紹美國 USDA 肉眼牛扒伴紅酒燒汁,牛扒肉質鮮嫩,煮得恰到好處,加上香濃的紅酒燒汁,味道非常豐富。總括來講,尖沙咀 Beats 環境舒適,食物種類多樣化,味道鮮美,非常值得一試。

2023-07-16 24 views
餐廳的的環境讓人彷彿置身於天堂,舒適的沙發、柔和的燈光,讓你感受到前所未有的美妙感受。還可以點歌上台唱K,也可以享受柱場歌手的美妙歌聲!首先,我們嘗試了一味新鮮的生蠔,這些生蠔是從最遠處的海洋中運來的,完美的呈現出鮮美的口感,讓你感受到滋味無窮的美食盛宴。接下來,我們品嘗這道意式焗蟹餅伴青芹末蛋黃醬及黑魚子,經過大師級的烤制,蟹肉鮮美、餅皮酥脆,青芹末蛋黃醬及黑魚子的搭配,讓這道菜成為了一道讓人難以忘懷的美味佳餚。然後我們的叫了一道自家製勁辣棒棒雞,外皮香脆,肉質嫩滑,辣味十足,簡直可以感受到一種從未有過的嗆辣口感。香煎北海道帶子意大利飯,這是一道讓人驚嘆的菜品,帶子鮮美、米飯軟糯,加上煙燻味道,讓人口感倍增,真的一試難忘。最後,讓我們品嘗了這道美國USDA肉眼牛扒伴紅酒燒汁,牛肉肉質鮮嫩,經過大師級的烤制,紅酒的燒汁深深地融入了牛肉中,讓你感受到肉質的鮮美,香味的飄散,絕對是一道令人回味無窮,欲罷不能的美味佳餚。總的來說,尖沙咀Beats的美食環境和菜品都是極致的,每一道菜品都令人驚嘆,讓你感受到前所未有的美味饗宴,絕對是一個讓你無法忘懷的餐廳!

2023-07-07 732 views
最近同閨蜜去咗一間全新概念🎼尖沙咀打卡演唱會bar & restaurant!可以一路食嘢一路聽歌睇表演🎤聽得興起你都可以上台高歌一曲㗎!客人可以上台獻唱,觀眾亦可以下載VSING 手機app 向獻唱嘅客人送禮物表示支持,有啲似而家live嘅玩法!除咗視覺聽覺享受,廚師都好照顧我哋嘅味覺!我哋食咗一個二人餐!食物好高質,分量都好多㗎!難得出嚟,當然要嗌杯Cosmopolitan cocktail啦!🍸首先出場就係開胃菜,生蠔🦪!!!帶有海水嘅咸味,質感好creamy,我嘅favourite!Appetizer意式焗蟹餅伴青芥末蛋黄醬及黑魚子好足料嘅crab cake🦀味道濃郁,配上蛋黃醬同魚子醬真係一流!Snacks & Bites自家製辣肉醬芝士炸薯皮呢個finger food令我好懷念以前落pub睇波嘅日子,薯皮好脆,辣肉醬芝士佈滿每一啖!酸酸辣辣好開胃!Starches明太子卡邦尼意大利麵好多煙肉啊🥓😍有隻生雞蛋拌卡邦尼意大利麵,味道濃郁惹味!Main Course煮海鮮湯燴盲鰽呢條盲鰽魚嘅出場方式好特別!佢係一個膠袋入面蒸煮,上菜嘅時候直接剪開膠袋,真係新鮮滾熱辣,蕃茄汁酸酸甜

Appetizer
意式焗蟹餅伴青芥末蛋黄醬及黑魚子

Snacks & Bites
自家製辣肉醬芝士炸薯皮

Starches
明太子卡邦尼意大利麵
好多煙肉啊🥓😍有隻生雞蛋拌卡邦尼意大利麵,味道濃郁惹味!

Main Course
煮海鮮湯燴盲鰽
呢條盲鰽魚嘅出場方式好特別!佢係一個膠袋入面蒸煮,上菜嘅時候直接剪開膠袋,真係新鮮滾熱辣,蕃茄汁酸酸甜甜好開胃,令到你會一路食,所以唔覺唔覺就會好飽🤣

Signature Cocktails 🍸
Cosmopolitan
2023-06-19
Type of Meal
Dinner
位於尖沙咀的 Beats by Vsing 是一家集餐飲和娛樂於一身的餐廳,提供内美食和現場的音樂表演。這裡的特色是「Sing-to-earn」概念,讓客人可以上台獻唱,觀眾也可以通過手機app向獻唱的客人表示支持,並向他們發送禮物,令整個環節更有趣味性!餐廳的菜單豐富多樣,我們點了幾道菜來品嚐。即開生蠔是新鮮的,肉質鮮美,而且每隻都很大,適合海鮮愛好者!意式生牛肉薄片口感豐富,讓人回味無窮。避風塘墨魚咀是經典的廣東風味小食,酥脆爽口,配上特製的辣椒香更加美味。香煎北海道帶子意大利飯是我們的最愛,帶子肉質鮮嫩,意大利飯更是煮得剛好,更充滿蕃茄的香味,入口滑嫩香濃。最後,美國U.S.D.A.肉眼牛扒伴紅酒燒汁是主菜中的明星,牛肉的質量非常好,燒汁更是恰到好處,豐富了整道菜的層次感。除了美食,餐廳還提供了各種美味的Cocktail/Mocktail,品嚐了其中的打卡Mocktail,Children Song 和 Midsummer Madness ,味道清新,正!在享用美食的同時,現場表演也是餐廳的一大亮點。我們聆聽了歌手演唱,自己也可以上台獻唱,互動性強,氣氛甚佳!總體來說,Beats

意式生牛肉薄片口感豐富,讓人回味無窮。

總體來說,Beats by Vsing 是一家值得一試的特色唱歌主題風格餐廳,提供了美味的食物和精彩的表演,讓人在享受美食的同時,也能夠感受到音樂的魅力~