2024-08-21
想食新鮮海鮮,即刻蒸嘅蒸氣火鍋,就最能夠食出鮮味!呢度主打新鮮海鮮!餐廳自己有魚缸養住海鮮!上枱時候海鮮做好生猛😍餐廳環境舒服闊落,用竹簾間住每一個位,自己一個食有私隱度,同朋友食又有一個小空間!可以舒舒服服傾偈,享受美食😍呢度嘅蒸氣一人火鍋,自己蒸即刻食~枱面仲寫住乜嘢食要整幾多分鐘,簡單易用!有唔同嘅set俾大家選擇,豐儉由人~ 🫧九品芝麻套餐 ▪️前菜沙律、章魚燒前菜沙律好開胃,章魚燒整得啱啱好,好食到覺得可以做一個主打!▪️海鮮拼盤拼盤十分豐富,有白蜆、蝦、鮮魚片、大蜆、貴妃蚌、鮑魚。加一蚊仲可以要多一隻鮑魚!海鮮超級新鮮,上枱嘅時候仲郁緊㗎!▪️三寶丸、肉拼盤、時菜拼盤差唔多整晒啲海鮮,食完就會過嚟幫手加湯,可以自己選擇呢啲丸同埋肉用蒸嘅方法,定係放落湯度入面煮~▪️湯底麵底粥底可以揀面底或者粥底,我就揀咗米粉。食晒所有嘢之後再落米粉,吸晒啲味,米粉又夠彈牙唔會好腍!好滿足!
🫧九品芝麻套餐
▪️前菜沙律、章魚燒
▪️海鮮拼盤
▪️三寶丸、肉拼盤、時菜拼盤
▪️湯底麵底粥底
可以揀面底或者粥底,我就揀咗米粉。