2022-06-14
✨適合打卡漫活的人氣cafe✨.西環cafe骨子裡雖然位置並非好就腳,但都成為人氣cafe之一,最近星期六終於有機會到訪🤍同朋友十點未夠已經去到,我哋亦成為第一枱客人,當時好早但不乏外賣客,而且未夠十一點都陸續坐滿小店₍ᐢ.ˬ.ᐢ₎.▫️Toast (cheese + truffle oil) $40▫️Matcha Latte $45▫️Apple Green Tea $40.Toast幾好食,芝士味幾香,至於松露味唔太明顯;兩杯飲品都唔錯,特別係Apple green tea,飲到係有真嘅蘋果蓉,而且估計冇額外落糖所以唔甜,綠茶味香加上蘋果嘅清新甘甜,配埋Toast食都唔會膩🥰不過缺點就真係勁細杯.❥…門面及室內每個角落都盡是打卡位🤍如果想打卡,呢間確實唔錯,仲有記得早少少到·͜·如果鍾意我嘅𝐏𝐨𝐬𝐭 (˶ˊᵕˋ˵)希望你可以𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰我𝐚
西環cafe骨子裡雖然位置並非好就腳,但都成為人氣cafe之一,最近星期六終於有機會到訪🤍 同朋友十點未夠已經去到,我哋亦成為第一枱客人,當時好早但不乏外賣客,而且未夠十一點都陸續坐滿小店₍ᐢ.ˬ.ᐢ₎
▫️Matcha Latte $45
▫️Apple Green Tea $40
Toast幾好食,芝士味幾香,至於松露味唔太明顯; 兩杯飲品都唔錯,特別係Apple green tea,飲到係有真嘅蘋果蓉,而且估計冇額外落糖所以唔甜, 綠茶味香加上蘋果嘅清新甘甜,配埋Toast食都唔會膩🥰不過缺點就真係勁細杯
❥…門面及室內每個角落都盡是打卡位🤍 如果想打卡,呢間確實唔錯,仲有記得早少少到·͜·