2020-11-07
喺旺角想搵間靚靚嘅Cafe , 可以食嘢,仲可以同朋友一齊玩吓Board Game。 呢間喺旺角登打士廣場9樓嘅Cafe ,絕對可以試吓! 餐廳有兩個區域,一邊以粉藍及白色為主調,感覺夢幻,打卡之選🤩。另一邊就比較簡約,可以玩Board Game,遊戲等。還有很多美食供應!二人餐($318)主菜:日式咖喱豬扒飯 - 香濃日式咖哩汁,唔太辣,微甜。 吉列豬外面脆口,豬肉保留肉汁豐富,都幾腍。白汁焗吞拿魚螺絲粉 - 上枱嘅時候,成隻碟都熱辣辣,當拿起螺絲粉時,有一縷蒸氣,拉絲芝士,白汁亦非常creamy😋小食:蜜糖芥末雞翼六隻 - 烤得外皮相當脆,甜蜜蜜的味道配上芥末,份外突出甜品:提拉米蘇- 同傳統的有點不同,酒味無咁重,cream 及蛋糕都好軟滑比利時窩夫🧇- 熱辣辣的窩夫,上面有滿滿的忌廉又滑又香,仲有香甜朱古力醬🤩飲品:香芋拿鐵- 香芋唔太明顯但咖啡幼滑香濃朱古力沙冰- 好吸引嘅飲品,令人好冷涼😌
還有很多美食供應!
二人餐($318)
主菜:
小食:
甜品:
飲品:
香芋拿鐵- 香芋唔太明顯但咖啡幼滑香濃
朱古力沙冰- 好吸引嘅飲品,令人好冷涼😌