2018-07-07
喺門口見到個menu好吸引,佢既感覺好似咖啡弄果d,有主食又有窩夫,一行4人閒日大約2點去到唔需要等位Set Lunch 都好抵食 一款前菜+主菜+飲品最平$48 就有,而家選擇都多set lunch 入面既柚子雞翼,一d 都唔hea,好香好重既柚子甜味,配上雞翼係一流啊媽媽揀左美國無骨豬扒配蕃茄汁$58賣相唔錯,d 豬扒唔會煎到乾爭爭勁難咬,配埋濃郁蕃茄汁 好味另外叫左芝士肉醬墨西哥脆片$58其實主要係叫比小朋友食,佢地食得好開心,不停話好味。而我都覺得正,點肉醬食一流(仲可能撈飯tim haha)軟殼蟹卡邦尼蛋汁意大利粉$82嘩 呢個賣相勁靚,個軟殼蟹好大隻亦都炸到脆卜卜,入面都有小小蟹膏!卡邦尼個汁好濃好杰好正,呢個勁好味!棉花糖朱古力$36菠蘿藍碟花$36兩杯正價飲杯第二杯半價,所以都好抵飲而且味道唔差甜品都有好多揀,最尾我地揀左石板街香蕉窩夫(半份)$52 食到好飽但都想食甜品所以叫半份試下,窩夫焗到好脆,配埋咖啡味雪糕同香蕉一齊食簡直無得頂
媽媽揀左美國無骨豬扒配蕃茄汁$58
另外叫左芝士肉醬墨西哥脆片$58
軟殼蟹卡邦尼蛋汁意大利粉$82
棉花糖朱古力$36
菠蘿藍碟花$36
兩杯正價飲杯第二杯半價,所以都好抵飲而且味道唔差
甜品都有好多揀,最尾我地揀左石板街香蕉窩夫(半份)$52