2022-12-28
🎅🏼聖誕節食聖誕大餐是常識吧今日去咗香港遠離鬧市嘅後花園🏕️上年先啱啱落成嘅WM Hotel🏝️位置LG樓層 對住愜意既環境加上聖誕既氛圍⛲️加埋臨海小禮堂食buffet 你都咪話唔過癮❤️==============================嘢食種類唔少嘢 特別介紹有即開生蠔🦪非常新鮮一啲都唔腥💯波士頓龍蝦啖啖肉🦞仲有即叫即切燒牛肉🥩好食嘅牛肉基本上加少少honey Master已經好好食👍🏻另外牛肝菌忌廉汁Risotto都不能錯過 Creamy得黎唔漏🍚 熱食冷盤都非常出色❤️甜品亦都唔例外🍰正值聖誕節多款甜品用左聖誕造型🎄應節之餘又好食🤶🏻==============================遠離鬧市真係有度假嘅感覺🫧Chill住嘆buffet真係唔係市區嘅酒店可以比到你🌿如詩如畫既酒店值得專登入嚟呢片鬧市綠洲🌴