4 day(s) ago
見到店面好有法式感覺,入左去叫左3樣野食🤤試試佢。店舖環境好有格調,係慶祝拍拖聚會嘅好地方。🌟 意大利布拉塔芝士蕃茄配黑醋汁菜式擺盤好靚😍🥰🥰見到食慾大增🤤🤤打卡一流,菜式味道好夾,芝士好好味好滑,好有奶味,配合埋蕃茄脆片黑醋汁,味道好融洽,請勿層次豐富,開胃好味😋🌟油甘魚他他配士多啤梨汁油甘魚十分新鮮,好鮮味,配搭止無花果牛油果,牛油果蓉好滑溜,無花果十分新鮮鮮甜,配合埋士多啤梨醬,同埋脆口嘅唔知係咩,好似蝦米咁樣嘅一條條😆😆口感層次豐富左😚士多啤梨醬都令我味道更加豐富,都係好開胃🤤🌟美國頂級牛腹柳擺盤同樣都係好靚,牛嘅質地好腍好易入口,煮得啱啱好,食落充滿肉汁,油脂分布好平均,好香牛味🙀🙀🤤🤤超級好食🤤 👍🏻👍🏻👍🏻個醬汁都好好味,配菜薯蓉超級好食,薯蓉十分滑身,好香牛油味,配埋迷你甜椒,迷你甜椒好甜好好味,甜到我同媽咪以為係莓咁既生果嚟㗎😚😚同個薯蓉都好夾,令到薯蓉冇咁單調唔會咁膩😆🌟甜品檸檬🍋綠茶雪糕撻個撻擺盤都好靚呀❤️❤️❤️個撻式好脆口好好食,檸檬同綠茶雪糕味道好夾,味道都係好豐富,檸檬綠茶雪糕融合埋一齊,連埋個撻一齊食口感層次好豐富,味道都好夾好好食,又唔會太甜好鍾意呢個甜品
🌟 意大利布拉塔芝士蕃茄配黑醋汁
🌟油甘魚他他配士多啤梨汁
🌟美國頂級牛腹柳
🌟甜品檸檬🍋綠茶雪糕撻
個撻擺盤都好靚呀❤️❤️❤️個撻式好脆口好好食,檸檬同綠茶雪糕味道好夾,味道都係好豐富,檸檬綠茶雪糕融合埋一齊,連埋個撻一齊食口感層次好豐富,味道都好夾好好食,又唔會太甜好鍾意呢個甜品🥰🥰🥰❤️❤️🤤🤤