2020-02-12
📍西灣河特色拉花cafe -- Cs' Bakery💛之前見過呢間cafe嘅拉花好特別 仲有屬於香港人嘅拉花😍前排就約咗 foodievez 一齊去拔草💛當日12:15去到已經坐滿咗 等咗大約15分鐘🙈由於餐廳而家已經唔設訂位 所以想食嘅朋友仔記住早啲去啦🙊--------⭐蕃茄蝦意粉套餐 包飲品($88)意粉屬有誠意之作 份量多而且足料👍蕃茄醬滿滿的 令每條意粉都沾到 食落唔會乾😙酸酸甜甜好開胃。意粉口感同樣出色 al dante夠彈牙👍整體不俗💛---------⭐手工麵包(+$15)麵包係餐廳自家製 有一塊原味同一塊雜果乾 由於麵包冇果醬或牛油伴住食 所以口感都較硬同乾🙈--------⭐熱焦糖鮮奶咖啡(+$5)從拉花就睇得出呢杯咖啡係超用心之作🙈飲落焦糖味濃 面頭嘅奶泡細滑👍--------⭐綠茶Tiramisu ($35)呢個食落甜度較高 茶控應該會覺得好甜😂但忌廉食落細膩 同蛋糕都層次分明--------整體食物同服務都唔錯☺咖啡拉花更加係非常有心思👍良心小店絕對值得支持💛-------評分(10分滿分)賣相:8味道:7性價比:7回頭率:7--------店鋪資料名稱:Cs
📍西灣河特色拉花cafe -- Cs' Bakery💛
--------
⭐蕃茄蝦意粉套餐 包飲品($88)
---------
⭐手工麵包(+$15)
--------
⭐熱焦糖鮮奶咖啡(+$5)
--------
⭐綠茶Tiramisu ($35)
-------
評分(10分滿分)
賣相:8
味道:7