2023-07-24
今日喺附近都整回鄉證,整完就睇吓附近有咩食,喺網上搵到呢間 Cafe,見到啲嘢食精緻得黎又夠健康,中環就係要食呢啲🌸-行過嚟呢度都好近,間舖細細地入面竟然有個花園仔😳有少少秘密花園feel🌴好Chill~-望下餐牌有咩食既時候發現佢哋好細心,竟然有埋卡路里、蛋白質、碳水化合物、總脂肪既攝取量🥹岩哂啲健康/減肥人士❤️-坐低咗就有個靚靚老闆幫我地斟水,聽佢講啲水怕有啲水味,佢就加左金橘同埋檸檬草辟味,會芳香好多,仲會跟隨季節調整🥰-輕煎帶子黑松露菠菜牛肝菌意粉 $82因為輕煎帶子所以內裡好軟嫩亦好鮮甜意粉亦都好有彈性同外面腍啤啤嗰啲好大分別睇相都睇得出🤣啲醬汁每一條都包裹得好好黑松露好香濃🥰好creamy好掛汁😋-香蒜黑松露雞翼 $45雞翼佢應該係煎完之後再焗嘅食得出佢外皮嗰種黏黏哋嘅口感加埋啲香蒜又煎到好脆香👍🏻-紅肉火龍果乳酪碗 $78我一開始睇到呢一個比佢吸引左顏色好靚好吸引我眼球👀佢上面有脆脆嘅薯片而下面有好多健康嘅生果同埋靚靚嘅食用花🌸當然唔少得火龍果乳酪我本身都好鍾意食乳酪見到啲咁靚嘅乳酪即刻好想叫除咗中環都好少地方賣咁靚既乳酪🥰口感好好亦都好有層次推薦!-藍天白雲 $58其實
輕煎帶子黑松露菠菜牛肝菌意粉 $82
就又清涼又提神😎
佢地仲有一個貼心位😇
係秘密花園怕你熱
每張枱仲有風扇的🥹
超好的,整個感覺都好舒服😌