2020-05-31 124 views
又難得2人世界可以拍下拖,去左尖沙咀逛下~經過呢間店幅心心牆好吸睛😍坐下食下野都唔錯,店員雖然好忙但都好nice😊慢煮和牛伴牛肝菌葱葱飯 $138呢個飯有驚喜連老公都讚~飯係有營薏米小米,口感唔錯~尤其個汁夠香濃又滿滿牛肝菌味,配上嫩淋和牛粒,讚炸排骨拉絲蛋餅 $78台式炸排骨加上滿滿芝士夾喺蛋餅中間~超飽肚珍珠紅茶爆漿厚吐司 $68真係好似食緊珍珠奶茶~吐司上面仲搽左層黑糖~食落又幾夾髒髒朱古力 $52濃濃dark chocolate味,濃得嚟唔過甜,一啲都唔脷桂花烏龍奶蓋茶配懸浮棉花糖 $55超可愛既Unicorn浮左喺面🥰又可以呃like🤣飲落啖啖桂花香+茶香📍 尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓201號舖

慢煮和牛伴牛肝菌葱葱飯 $138

髒髒朱古力 $52
桂花烏龍茶奶蓋配懸浮綿花糖

桂花烏龍奶蓋茶配懸浮棉花糖 $55

📍 尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓201號舖
$200 (Lunch)
炸排骨拉絲蛋餅
桂花烏龍茶奶蓋配懸浮綿花糖
2020-05-30 64 views
間野真係好普通....入到去用紙巾抹餐具就發現成張紙巾係啡色嘅🙃 菜式普通個唔普通再加啲飯凍嘅☺️杯珍珠奶茶啲珍珠成pat野都唔係完整一粒粒😊唔~不可一,不可再😊我平時唔寫食評都忍唔住落筆😊
菜式普通個唔普通再加啲飯凍嘅☺️
杯珍珠奶茶啲珍珠成pat野都唔係完整一粒粒😊
唔~不可一,不可再😊
我平時唔寫食評都忍唔住落筆😊
2020-05-27 81 views
食物質素麻麻,價錢貴,性價比極低。竹炭latte 無咖啡味。蛋餅的蛋好厚,凍左係完全同入面的材料分離。冷氣又大又凍,令食物好快凍,同吹到乾。網上寫有得比credit card, alipay,eps.....去到只係可以比cash,頂枱無預早通知,要跑去mtr 攞錢
食物質素麻麻,價錢貴,性價比極低。
竹炭latte 無咖啡味。
蛋餅的蛋好厚,凍左係完全同入面的材料分離。
冷氣又大又凍,令食物好快凍,同吹到乾。
2020-05-27
$250 (Dinner)
有時一句說話,一個小習慣已經勝過千言萬語,對女仕黎講,係心情最差既時侯,唔係要聽身邊既男人講D廢話認同或者Hea自己。而係想個男人比到一種關懷同保暖既能力,係失落既時侯,比個膊頭挨一揆,呢種就係安全感。Dear Jane就話比你聽,就算出面風吹雨打,都要企係前面頂住,唔會比你受傷,咁多位絲打,你又遇到呢位銀河修理員未?又或者帶你地男朋友黎呢間「花香- Floom Floom」,成間店鋪以型格粉紅調,最岩就係打卡咖啦,就算單身狗既你都可以約埋一班閨密黎影下相,一樣咁有feel!👇📌P a s t a - ▪ Floom Floom Spaghetti Carbonara · Prawns - $128▫ 第一道要試既就係佢地皇牌之一「花香特色大蝦 · 卡邦尼意粉」,淨係賣相都夠哂睇頭。食落醬汁夠creamy,每條意粉都掛滿哂汁,咬落仲好爽彈,唔錯;而大蝦亦都夠搶鏡,每隻都新鮮爽甜;調味亦都適中,唔會過鹹,絕對值得一試!📌M a i n -▪ Slow-cooked Wagyu Beef · Porcini Rice -$138▫ 另一主打「慢煮和牛 · 牛肝菌蔥飯」,驚喜位十足,首先擺盤
有時一句說話,一個小習慣已經勝過千言萬語,對女仕黎講,
而係想個男人比到一種關懷同保暖既能力,係失落既時侯,
約埋一班閨密黎影下相,一樣咁有feel!👇
📌P a s t a -
每隻都新鮮爽甜;調味亦都適中,唔會過鹹,絕對值得一試!
📌M a i n -
▫ 另一主打「慢煮和牛 · 牛肝菌蔥飯」,驚喜位十足,首先擺盤好似成座富士山咁,
即刻相機食先,唔好講咁多!而裡面用左大量牛肝菌去煮成,淨係聞落個醬汁已經好出位,
非常濃郁。而和牛粒煮得夠軟腍入味,米飯混合左薏米,食落好有口感,我幾鍾意。
📌S w e e t s -
Sweet Purple Yam Egg Crêpe · Fresh Milk Mochi · Brown Sugar Syrup - $68
▫ 台灣菜又點少得我最愛既蛋餅呀,呢款「紫薯蛋餅 · 鮮奶麻糬 · 黑糖漿」,
就滿足哂我咁多個願望。又紫薯、又鮮奶、又麻糬、又黑糖,四個願望齊哂,
仲勁過出奇蛋呀。紫薯做餡料,味道濃郁;鮮奶麻糬口感夠煙韌,唔錯;
黑糖配上蛋餅,成個層次更加豐富!
📌S p e c I a l · F l a v o r -
Activated Charcoal Latte - $52 ©
▫ 深深比呢杯「竹炭雲石拿鐵」既外形吸引到,用左活性炭粉加埋鮮奶製成,
所以有個別名叫做「水泥咖啡」。睇落有一種黑白雲石漸層既效果,
飲落甜甜地,質感幼滑,口感非常特別,真係靚到唔捨得飲!
📌N o n · C o f f e e -
Dirty Chocolate - $52 ©
▫ 另一招牌打卡特飲,我會推介呢杯「髒髒朱古力」。入口充滿住濃郁既可可粉
質感厚滑,飲落唔會太甜膩,朱古力味仲好突出,絕對飲得過!
2020-05-25
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
  • 花香特色 大蝦 · 卡邦尼意粉
  • 慢煮和牛 · 牛肝菌蔥飯
  • 紫薯蛋餅 · 鮮奶麻糬 · 黑糖漿
2020-05-26 527 views
小妹聽聞最近K11入面新開了一間靚靚餐廳 今日經過開#尖沙咀 所以就去了trytry😄😀地方裝潢設計都好靚 適🈴️情侶或🐢🍯一齊去打卡影相喔😉☺️我地點了四個TeaSet 個麵唔記得左叫咩名🙈係台灣拌麵來的 🈶️滷肉 蛋🥚和三隻大蝦🦐賣相好靚🤩😍同埋份量都好多的喔不過味道就很普通 唔係特別好食 麵質過淋😅😅紫薯蛋餅配鮮奶麻薯 哩個係甜點 係配黑糖漿的 哩個配搭都幾打耳😊☺️紫薯同鮮奶麻薯加埋個黑糖漿都唔會太甜 食落覺得好似分開食緊三樣野咁🙄都唔係話好食哩款係咸點 賣相真係好靚👀✨肉肉都好大塊 肉質都唔錯又幾滑啵🙂🙂😞😕整體味道可以再豐富返少少🤏🏽蛋餅嚟講我會喜歡甜的多點🙄明太子鹽酥雞 UMMM...我覺得係唔好食的🙈🙉肉質其實係可以的 不過炸🉐️唔夠鬆化質感係比較淋 而且#明太子醬 係無味的🤦🏽‍♀️😑飲品點了DirtyChocolate 同埋DirtyMatchaLatte 兩杯賣相都好靚🤩😍後者個杯因為製作需時 所以要等15分鐘 我都好期待的喔👀✨不過味道方面真係好普通😞😞奶味較多🥛抹茶味道可以再濃點
我地點了四個TeaSet 個麵唔記得左叫咩名🙈
係台灣拌麵來的 🈶️滷肉 蛋🥚和三隻大蝦🦐
紫薯蛋餅配鮮奶麻糬

明太子鹽酥雞
質感係比較淋 而且#明太子醬 係無味的🤦🏽‍♀️😑
Dirty  Chocolate
Dirty  Matcha  Latte
2020-05-25
$126 (Tea)
2020-05-21 228 views
前幾日係社交平台某專頁介紹,見個場都幾岩打卡,所以襯放假去食🤤.我係下午茶時間去到,由於揀下午茶menu入面既野食,就可以以半價優惠加配飲品,所以我揀左2個下午茶餐配2杯野飲同一個正價既意粉。.粒粒花生醬芝士厚多士配鮮奶麻糬($68)花生醬同煉奶都好足料,但就食唔到芝士味。而個鮮奶麻糬都煙韌,又唔會話好痴牙,但就要連埋花生醬同煉奶食先會有味。我覺得厚多士係茶餐廳會好食D同值啲😂.明太子鹽酥雞($78)E個真係唔好食!入面炸到好乾,出面食落口又好粉,完全係食唔落口😅好彩有個明太子醬(其實係似沙律醬)點左會易入口D, 不過我都係食左2舊就冇再食啦。.花香(桂花)梳打($42->$21)竹炭雲石拿鐵(水泥咖啡)($52->$26)以半價去飲,我都覺得可以接受,正價既話就不了。先講桂花味梳打,可能我有啲自已為是😂 我見到花香個名,以為會好靚,點知出到黎係好似一杯淨梳打水,不過飲落去有一陣淡淡既清新味,都叫做可以接受。.至於竹炭雲石拿鐵,就真係淨係用黎影相比較好,飲落就似淨係飲緊奶,冇乜咖啡味😅.最後,我揀多左個花香特色大蝦卡邦尼意粉($128)E個真係咁多野食入面比較好食既一個
粒粒花生醬芝士厚多士配鮮奶麻糬($68)
粒粒花生醬芝士厚多士配鮮奶麻糬

明太子鹽酥雞($78)
明太子鹽酥雞

花香(桂花)梳打($42->$21)
竹炭雲石拿鐵(水泥咖啡)($52->$26)
以半價去飲,我都覺得可以接受,正價既話就不了。
花香(桂花)梳打

竹炭雲石拿鐵

最後,我揀多左個花香特色大蝦卡邦尼意粉($128)
花香特色大蝦卡邦尼意粉

E個真係咁多野食入面比較好食既一個,起碼佢啲蝦係爽口,食落唔似雪藏蝦。但其實卡邦尼應該要偏乾身,佢地就整得偏濕,不過個汁都好食既。
其實我覺得只係得一個位可以比人打卡,影下相。而個個位好似好public, 我見啲人冇入去食,都有入去影相😂咁大家自行決定去唔去食啦😂
就係e個。。。。。

2020-05-18
$180 (Tea)
2020-05-21 161 views
之前想去「鳥語」bookmark左咁耐都未去,今次見到係K11 開咗新店「花香」,所以今次就約咗朋友一齊去試吓.❥ ❥ ❥華麗大蝦配黑毛豬滷肉乾拌麵 大蝦賣相好吸引,江畔麵上面加咗我最愛嘅牛肉味道不算好濃撈入乾拌麵不會油膩質感較腍.❥ ❥ ❥花香特色大蝦卡邦尼意粉最鍾意食卡邦尼意粉必試,意粉熟到啱啱好軟硬適中配埋醬汁好Creamy係我最鍾意食不會太過杰身再配埋個蛋黃提升味道.❥ ❥ ❥竹炭雲石拿鐵淡淡的竹炭配上拿鐵加入牛奶更加滑,甜味適中不會太甜,配搭層次感賣相好吸引.❥ ❥ ❥蜜桃烏龍茶甘香濃郁烏龍茶味,蜜桃🍑香味又不會太甜味道適中,飲一杯可以解油膩.❥ ❥ ❥珍珠紅茶爆漿厚吐司成日飲珍珠奶茶而家珍珠加入吐司度味道好夾,好香紅茶味上面奶茶醬好滑,而吐司🍞烘至好鬆脆

蜜桃烏龍茶

2020-05-16
Type of Meal
Lunch
2020-05-20 144 views
真係食垃圾,飯勁硬煮唔透生生地溏心蛋嘅蛋白都係生既朱古力無朱古力味,水咁,水味朱古力定朱古力色既水????完全無諗過朱古力可以咁難飲,慳錢唔係咁掛??最爆既係有個小食叫“ 大啡菇薯條拼雙色醬“,係無薯條架😅😅😅😅😅😅得果6舊仔菇真心唔想有人中伏二主菜一小食三飲品600蚊,唔值🤦🏻‍♀唔好比佢個樣同廣告呃左,真係食到好勞氣,完全唔知食緊乜野,唔好食唔緊要最多下次唔食但d野唔熟真係接受唔到
真係食垃圾,飯勁硬煮唔透生生地

溏心蛋嘅蛋白都係生既

真心唔想有人中伏
二主菜一小食三飲品600蚊,唔值🤦🏻‍♀
2020-05-19
🎈花香 「Floom Floom」(尖沙咀)🔍尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓201號舖-----話說B仔一直都有一張「想去的cafe list」😆,而係尖沙咀嘅🐦鳥語(Floom Floom),就係我張list上嘅其中一間cafe,本來想同朋友週末去試下,上網一search之後發現,原來佢地近日係K11開左分店,叫🌸花香(Floom Floom ),地址更近我地緊接嘅另一個行程,所以就揀選咗先黎呢間新分店試一試。-#膠原滿滿熔岩飯($98)一聽到「膠原滿滿」,B仔就不能自控地order左呢一款飯😛。熔岩飯貌如其名,視覺上非常澎湃,米飯堆成一個小山丘狀🗻,西班牙黑毛豬及桃膠滷肉則佈滿係小山丘嘅周圍,好似一個啱啱噴發完熔岩嘅火山咁,非常壯觀。桃膠及滷肉呢個配搭非常新穎,味道比想象中夾,幾得意。-#華麗大蝦配黑毛豬滷肉乾拌麵($118)大蝦滿佈整個碗邊嘅吸睛造型非常賞心悅目,而且隻隻都冰涼透心,爽口彈牙。中間嘅滷肉同「膠原滿滿熔岩飯」嘅滷肉汁係一樣嘅,用黎拌麵同樣不錯。🦐-#紫薯蛋餅配鮮奶麻糬($68)表面灑滿黑糖漿嘅蛋餅,多甜少鹹。滿滿嘅紫薯同鮮奶麻糬塞滿係蛋餅中央,紫薯蓉味道天
🎈花香 「Floom Floom」(尖沙咀)
🔍尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓201號舖
-----

#紫薯蛋餅配鮮奶麻糬($68)表面灑滿黑糖漿嘅蛋餅,多甜少鹹。滿滿嘅紫薯同鮮奶麻糬塞滿係蛋餅中央,紫薯蓉味道天然,不帶額外甜味,鮮奶麻糬則軟糯香甜,整個甜品非常飽肚。🍽

#桂花烏龍奶蓋配懸浮棉花糖($55)超精緻嘅獨角獸棉花糖好IGable,一送到黎B仔就即刻打卡影相呃like😛,影影下發現隔離枱都叫左呢杯飲品,但係佢哋嘅棉花糖係貓仔黎🐱,先發現原來每杯飲品嘅懸浮棉花糖裝飾都唔同,非常有心思。

#竹炭雲石拿鐵($52)朋友唔飲牛奶🥛,餐廳幫我地轉左做豆奶,竹炭豆奶飲落味道神似少甜版黑芝麻豆漿,還不錯。☕️

同場加映花絮篇:

👶🏻B仔整體評價:7.9/10個👍🏻
👶🏻B仔抵食程度:7.5/10個👍🏻
👶🏻B仔環境評分:8.5/10個👍🏻
👶🏻B仔味道評分:7.5/10個👍🏻
👶🏻B仔回頭機會:8/10個👍🏻
(食物擺盤及環境都iGable,食材用料健康)
#swallowhongkong
跟住我一齊吞食香港啦!🤤
#swallowtst
2020-05-16 102 views
今次介紹新餐廳不過其實尖沙咀原本都有一間今次呢間新開既係K11所以位置都好方便👍🏻👍🏻👍🏻今次試左3樣主食+2杯飲品1️⃣慢煮和牛伴牛肝菌蔥蔥飯和牛煮得好淋好入味!😍加埋牛肝菌汁,用黎送飯一流😋2️⃣花香特色大蝦卡邦尼意粉蝦都幾大隻,而且好爽口彈牙🦐面頭上有少少辣粉調味🤭增加蝦既鮮味⬆️卡邦尼汁又唔會好溜👍🏻3️⃣膠原滿滿熔岩飯用嘅係黑毛豬滷肉🐷而且又有桃膠 增加骨膠原⬆️所以食落都好有膠質😋4️⃣竹炭雲石拿鐵好香咖啡味☕️飲落又唔會太苦👍🏻5️⃣桂花烏龍茶奶蓋配懸浮棉花糖飲落有好清香既桂香味😋配上可愛既棉花糖😍甜甜的味道😚
今次介紹新餐廳
不過其實尖沙咀原本都有一間
今次呢間新開既係K11
所以位置都好方便👍🏻👍🏻👍🏻
今次試左3樣主食+2杯飲品
1️⃣慢煮和牛伴牛肝菌蔥蔥飯
和牛煮得好淋好入味!😍
加埋牛肝菌汁,用黎送飯一流😋
2️⃣花香特色大蝦卡邦尼意粉
蝦都幾大隻,而且好爽口彈牙🦐
面頭上有少少辣粉調味🤭
飲落有好清香既桂香味😋
配上可愛既棉花糖😍
甜甜的味道😚
2020-05-16 146 views
🐂 慢煮和牛伴牛肝菌葱葱飯 HK$138個人原本都喜歡牛肝菌,個汁幾香。雖然葱葱飯無蔥,其實係類似藜麥飯。.🍝 花香特色大蝦卡邦尼意粉 HK$128汁好夠,味道好香,特別Creamy。不過醬結身少少會更好食。蝦份量正常,蝦好有肉算大隻。.🍜 華麗大蝦配黑毛豬滷肉乾拌麵 HK$118蝦全部都係蝦。冇諗過喺呢啲cafe有得食台式滷肉乾拌麵。不過滷肉味道始終無咁台式嘅味道同感覺,而且滷肉汁可以多啲,方便撈麵食。.💜 紫薯牛奶麻糬蛋餅 HK$68雖然餐牌寫蛋餅,但係個人覺得佢係蔥抓餅。紫薯蓉好正,麻糬有啲牛奶嘅甜味。甜甜鹹鹹幾特別。.🍫 髒髒朱古力 HK$52 (C)朱古力味道比較濃,少少甘苦個種,唔會甜。😆 不過感覺都唔係好髒髒姐。--📌 晚餐時段📌 另收加一服務費

🐂 慢煮和牛伴牛肝菌葱葱飯 HK$138

🍝 花香特色大蝦卡邦尼意粉 HK$128

🍜 華麗大蝦配黑毛豬滷肉乾拌麵 HK$118
紫薯牛奶麻糬蛋餅

💜 紫薯牛奶麻糬蛋餅 HK$68
髒髒朱古力

🍫 髒髒朱古力 HK$52 (C)
📌 晚餐時段
📌 另收加一服務費

Type of Meal
Dinner
紫薯牛奶麻糬蛋餅
2020-05-15 100 views
之前商場做優惠,送了$300現金券,選了在這餐廳使用,原因是非常適合打卡🤪,有幅心心牆,好適合鍾意影相的人去,當日晚上8:30到,要等位,好彩果日平日嚟,D人食完都差唔多走,等了一會就有位,主力叫D打卡食物,膠原滿滿熔岩飯、花香特色大蝦卡邦尼意粉、手沖玫瑰牛湯飯、玫瑰拿鐵配懸浮棉花糖,全部野都好味之餘又適合打卡,不過個玫瑰拿鐵,我睇相時係放個玫瑰棉花糖上去,依家係放了個"太陽蛋"的棉花糖上去,雖然有D出入,但都可愛嘅。。果個膠原滿滿熔岩飯,開頭也怕桃膠加豬肉會否好怪🤔但食落又ok,個大蝦卡邦尼D蝦也ok,彈牙不錯,個牛湯飯D湯係紅燒排骨湯,濃郁之餘又不會過咸,好味👍🏻下次會再來試其他嘢食。
2020-05-15 213 views
。。。鳥語🌸🦩花香。。。除咗厚福街嘅Floom Floom「鳥語」依家K11 artmall都有「花香」啦~🦩「鳥語」•「花香」🌷感覺好完滿💕K11 呢間新分店有個專屬嘅打卡角落入面有心心牆+汽球比大家打卡影靚相🎈💗呢度有早餐、沙律、主菜、小食、甜品、咖啡、特色飲品~我地小試咗幾款~♥骨膠滿滿熔岩飯 $98✨✨呢碟唔係一般嘅滷肉飯,而係用左西班牙黑毛豬肉~調味好香濃而且加入埋桃膠~有口感又養顏✨♥慢煮和牛伴牛肝菌蔥蔥飯 $138 🌱🌱以為係舖滿蔥蔥嘅飯但原來唔係😆和牛夠稔又多菇菌,加埋個汁好夠味~♥紫薯牛奶麻糬蛋餅 $68 💟💟(要襯熱食呀!)蛋餅酥香,夾住煙煙韌韌嘅牛奶麻糬好有口感,紫薯蓉就加多重香甜嘅味道~♥竹炭雲石latte (水泥咖啡)$52🖤🤍一杯靚嘅牛奶~ 🥛唔甜架~♥桂花烏龍奶蓋茶配懸浮棉花糖$55 🐻🥄比佢隻熊仔匙羹吸引咗~味道微甜,加埋粒棉花糖就岩岩好~
。。。鳥語🌸🦩花香。。。

除咗厚福街嘅Floom Floom「鳥語」
依家K11 artmall都有「花香」啦~

🦩「鳥語」•「花香」🌷感覺好完滿💕

K11 呢間新分店有個專屬嘅打卡角落
入面有心心牆+汽球比大家打卡影靚相🎈💗

♥骨膠滿滿熔岩飯 $98✨✨

♥慢煮和牛伴牛肝菌蔥蔥飯 $138 🌱🌱

♥紫薯牛奶麻糬蛋餅 $68 💟💟

♥竹炭雲石latte (水泥咖啡)$52🖤🤍
一杯靚嘅牛奶~ 🥛唔甜架~

♥桂花烏龍奶蓋茶配懸浮棉花糖$55 🐻🥄
比佢隻熊仔匙羹吸引咗~味道微甜,加埋粒棉花糖就岩岩好~
2020-04-30
$200 (Dinner)
2020-05-12 117 views
趁政府部門終於開門,今日帶Toby去整證件,整完就去K11 Art Mall行街街,見佢近排咁乖,就帶佢出去買下玩具,順便等爸爸放工一齊食個晚餐😊_到達餐廳,Toby已經好開心😆因為俾滿滿嘅粉紅色裝飾吸引左,係咁問我可唔可以同佢一齊影相😊梗係可以啦,食完飯我哋慢慢影 !.🌟慢煮和牛伴牛肝菌葱葱飯~一上枱,Toby已經大叫~富士山呀~😂!和牛嘅份量好多👍,肉質嫩滑,上面用咗糖心蛋,同埋鮮花做裝飾,超靚!唔好話Toby,我都好鍾意呀!.🌟花香特色大蝦卡邦尼意粉:意粉硬度啱啱好,啲汁好濃好好味,Toby食完一碗仔又話要添,見到佢咁開心,媽媽我唔使食都飽,讓晒比佢食😆.🌟華麗大蝦配黑毛豬滷肉乾拌麵 (西班牙黑毛豬滷肉+桃膠):華麗大蝦真係擺得好華麗,個視覺效果真係不得了,啲肉碎都好有驚喜,除咗係用西班牙黑毛豬,裏面仲有用桃膠,材料健康而且夠晒養顏,靚女必食。.🍹髒髒朱古力 凍 :朱古力味道好濃郁 ,Toby同爸爸都超鍾意 ,兩個人你一啖 ,我一啖咁 飲得好開心 ,好溫馨 ,竟然一啖都唔記得留返俾媽媽我🥱 下次等我約姊妹嚟自己飲番杯先.🍹桂花烏龍奶蓋茶配懸浮棉花糖 : 帶小朋友黎嘅必叫之選,上面
_
🍹桂花烏龍奶蓋茶配懸浮棉花糖 : 帶小朋友黎嘅必叫之選,上面有好可愛嘅貓貓棉花糖,Toby超中意,佢食飽之後就自己乖乖地玩個貓貓玩左好耐,等我可以安心咁食飯😆。
2020-05-11 158 views
FloomFloom喺k11開咗新店,呢間風格好少女心💕慢煮和牛伴牛肝菌蔥飯 $138賣相幾得意😍吸引呀!牛粒夠腍,個汁好味🤤仲有好多菇菇,呢個飯必試呀!👍🏻花香特色大蝦卡邦尼意粉 $128呢個都好吸引🤤大蝦爽口,幾好味!卡邦尼個汁忌廉味好濃,好creamy ! 正呀!紫薯蛋餅配鮮奶麻糬 $68有鮮奶麻薯呀!!😍愛了🤤口感好嫩滑!紫薯都高質!💜不過蛋餅係咸個餡係甜,整體味道上有少少唔夾🙈竹炭雲石拿鐵 $52幾型!😎味道唔錯🖤桂花拿鐵 $55好好飲😍
FloomFloom喺k11開咗新店,呢間風格好少女心💕

慢煮和牛伴牛肝菌蔥飯 $138