2024-04-29
好耐沒有黎元氣,味道一樣有水準!我特別鍾意呢度嘅三文魚壽司,魚肉新鮮,入口即化,搭配上啲醋飯嘅鬆軟同酸香,簡直完美。其中一樣我覺得好正嘅係章魚小丸子,外皮香脆,入面嘅章魚又鮮美多汁,食落去真係好有咬口,仲有少少甜醬淋上面,地道得嚟又帶點創新,真係正到彈起!我地仲試咗海鮮烏冬,呢個真係令我難忘。湯底鮮美得嚟唔會太油膩,烏冬滑而唔爛,每條粉都吸滿咗湯汁嘅精華,海鮮嘅鮮味亦都完美融入湯中,每一啖都饒有滋味,真係食到最後一滴湯都唔捨得浪費。最後我地點咗抹茶冰淇淋作結束。抹茶味濃郁又唔會太甜,冰淇淋滑溜溜嘅,解完魚生後嘅油膩,仲帶點清新感覺。坐得舒服,服務又貼心,呢次食飯真係一個非常愉快嘅體驗。真的可以常常來!😂👍🏻💯。