2022-09-29
💡位於尖沙咀的火鍋店,約左吃貨朋友去食好野,openrice好評都好好,來試一下~好大隻牛牛icon呀!好可愛!記住左呢間店啦!店舖的接待員👩、和藹可親、 態度友善, 熱誠招待也會向顧客推介優惠食品,令顧客有賓至如歸之感來嘗到一下一人一鍋~🥣超抵食~我地都揀左特級手切肥牛,肥牛係沙嗲湯底滾滾,入口即化,肥牛厚薄均勻,食完一塊即放第2塊,屬優質的肥牛!除左肥牛,仲有雜錦入面有廣島蠔、吊桶仔、韭菜餃、貢丸、芝士獅子狗、鮮冬菇、芝士腸、蜂巢凍豆腐 、鮮蕃茄 同唐生菜 ,材料豐盛,完全係有誠意的一人火鍋,蠔係特別甜,各種配菜都係新鮮的,即使係冷凍食品都唔會係放左好多,見佢地客似雲來,食品一定係堅新鮮啦🍗🍖🥘🦪我揀左出前一丁來配沙嗲湯,絕配仲有竹蔗茅根馬蹄水送清涼又好飲我地仲叫左炸鯪魚頭,鯪魚頭🧆係炸得脆脆的又熱,好彈牙,超美味,點埋XO醬,絕絕絕~整體來講,朋友同我都會俾讚呢間店,可以再約多啲朋友來開VIP Room,好似都好抵~
來嘗到一下一人一鍋~🥣
超抵食~我地都揀左特級手切肥牛,肥牛係沙嗲湯底滾滾,入口即化,肥牛厚薄均勻,食完一塊即放第2塊,屬優質的肥牛!除左肥牛,仲有雜錦入面有廣島蠔、吊桶仔、韭菜餃、貢丸、芝士獅子狗、鮮冬菇、芝士腸、蜂巢凍豆腐 、鮮蕃茄 同唐生菜 ,材料豐盛,完全係有誠意的一人 火鍋,蠔係特別甜,各種配菜都係新鮮的,即使係冷凍食品都唔會係放左好多,見佢地客似雲來,食品一定係堅新鮮啦🍗🍖🥘🦪