2022-09-21
2022-09-08女朋友推介👩🏻🌾有同事升職咁開心,要請食飯啦🥳去咗北角食火鍋放題🔥餐廳叫牛牛日式火鍋放題😋平日中午食晏時段,都幾多人😀店員安排坐四人枱4️⃣空間感都好鬆動😇每人一人一鍋,唔洗食人口水尾🤣同事發板,美國特選牛食之放題,每人168蚊位,食60分鐘,可點丹麥豚肉,嚴選特級牛空腹,美國特選牛,包任飲飲料,雪榚,自助醬料🐖🐃🐄🥤🍨🫙湯底有八款,山椒味增鍋,壽喜燒鍋,酸辣蝦鍋,鰹魚鍋,蕃茄湯鍋,豬骨鍋,藥膳麻辣鍋,奶油豆乳鍋🥘女友點了藥膳麻辣鍋,湯底有少量藥材,再加辣椒,兩種味道非常配合,偏濃味夠辣嘅火鍋就,好適合鍾意食辣嘅朋友🔥丹麥豚肉,豚肉切得比較薄身,一淥就熟,所以肉嘅色澤都係偏粉紅,感覺豚肉算新鮮,之後再點豬肉嘅質素都差唔多🐖嚴選特級牛空腹,牛空腹顏色幾紅,油花分布越均勻,食落滑順的口感,都幾有牛味,幾好食,叫咗幾轉🐃☺️美國特選牛,肥牛脂肪含量超多,都有牛味,入口都幾軟嫩,味道可以🐂整體環境好乾淨,地板無油立立,坐得舒適🤗服務都好有禮貌,有講解食物嘅位置🤓食物方面好多款色選擇,味道都可以,唔算高質火鍋,不過平平地過吓邊爐引都唔錯,但食得有點趕,建議加少少錢食90分鐘🥳
女朋友推介👩🏻🌾
有同事升職咁開心,要請食飯啦🥳
去咗北角食火鍋放題🔥
餐廳叫牛牛日式火鍋放題😋
平日中午食晏時段,都幾多人😀
店員安排坐四人枱4️⃣
空間感都好鬆動😇
每人一人一鍋,唔洗食人口水尾🤣
整體環境好乾淨,地板無油立立,坐得舒適🤗
服務都好有禮貌,有講解食物嘅位置🤓