Restaurant: Gyu Gyu Shabu Shabu (Harbour North Phase 2)
Info:

2024-05-26 52 views
北角打邊爐好去處每人一鍋 可自選湯底有八款湯底供選擇揀左意熟成蕃茄鍋同膠原豚骨鍋兩個湯底都好鮮甜😋揀左澳洲和牛放題和牛油脂靚 肉質軟嫩另肉類仲有澳洲黑安格斯牛,澳洲綠草原羊肩肉,丹麥封門柳,極上牛舌, 丹麥豚梅肉同西班牙伊比利亞豚肉等 海鮮方面亦有扇貝, 紐西蘭青口同越南鳳尾蝦自助區選擇亦好多有芝士豆腐,秋葵,魔芋,墨汁花枝丸,翡翠苗,蟲草花,蟹柳,南瓜,金菇,墨魚丸,芋頭,海鮮菇,豆卜,翠玉瓜,芝士腸,蕃茄,冬菇,粟米,黑椒牛丸,白蘿蔔,油麥菜,萵筍,黑木耳同皇帝等小食方面有明太子吉列蝦, 榴蓮皇炸彈, 日式章魚燒, 自家製韭菜餃, 味付墨魚仔等飲品同甜品選擇都算多 最特別係有自家特飲既黑糖珍珠鮮奶同純綠研奶蓋👍🏻
北角打邊爐好去處
每人一鍋 可自選湯底
有八款湯底供選擇
揀左意熟成蕃茄鍋同膠原豚骨鍋
兩個湯底都好鮮甜😋

揀左澳洲和牛放題
和牛油脂靚 肉質軟嫩
另肉類仲有澳洲黑安格斯牛,澳洲綠草原羊肩肉,丹麥封門柳,
極上牛舌, 丹麥豚梅肉同西班牙伊比利亞豚肉等
海鮮方面亦有扇貝, 紐西蘭青口同越南鳳尾蝦

自助區選擇亦好多

飲品同甜品選擇都算多
最特別係有自家特飲既黑糖珍珠鮮奶同純綠研奶蓋👍🏻
2024-05-25 80 views
有時想平平地打個靚邊爐,發現呢間係北角匯嘅火鍋店做緊優惠,第二位半價🤩就搵日放工同另一半即刻去食🥰今次試左個貴啲啲嘅澳洲和牛放題,計番2個人都係$500多啲,真係好抵👍🏻.味道:🌕🌕🌕🌕🌗人均消費:$200~300.LV3 澳洲和牛套餐 $318湯底:泰·酸辣蝦鍋:呢款係少辣版冬蔭公湯,酸酸辣辣好開胃,而且湯底都好濃,配海鮮/丸果啲都好夾😋奶油豆乳湯:而呢款就相對淡好多,豆乳味唔突出😔不過配菜或者牛肉呢啲都Ok☺️肉:M6澳洲和牛:呢個套餐嘅主角,油脂分布都幾靚,肉味偏重但唔會好Dry😋極上牛舌:牛舌唔會太煙靭,食落都唔錯👍🏻澳洲黑安格斯:肉味好濃,鍾意食肉嘅好啱晒🤩丹麥牛小排:正正常常,M6和牛會更正☺️西班牙伊比利亞豬肉:豬肉都有驚喜,唔會好乾身,唔食牛呢款係好適合🥰海鮮:越南鳳美蝦、扇貝、青口:越南鳳美蝦十分正👍🏻而且係冇殼,食落超方便🥰扇貝同青口都唔錯,值得一叫☺️小食自制韮菜餅:呢款超好食😋即炸而且超多韮菜餡,值得食👍🏻明太子吉烈蝦、明太子玉子燒:正正常常嘅炸蝦同玉子燒加左啲明太子醬都唔錯🥰其他小食都唔錯,鍾意食可以叫1/2嚿試吓,唔係啲好Hea嘅小食👍🏻配菜區:丸類、蔬菜類別都好
味道:🌕🌕🌕🌕🌗
人均消費:$200~300

LV3 澳洲和牛套餐 $318
湯底:

肉:
極上牛舌:牛舌唔會太煙靭,食落都唔錯👍🏻
澳洲黑安格斯:肉味好濃,鍾意食肉嘅好啱晒🤩
丹麥牛小排:正正常常,M6和牛會更正☺️

海鮮:

小食
自制韮菜餅:呢款超好食😋即炸而且超多韮菜餡,值得食👍🏻

配菜區:
丸類、蔬菜類別都好多選擇👍🏻
2024-05-23 79 views
💡 一人一鍋火鍋放題打邊爐最緊要就係揀鍾意既湯底,有時要同朋友夾,未必揀到最心水既湯底,依間日式火鍋放題餐廳以一人 一人一鍋既形式,就人人happy 啦!🍽️ 湯底今次揀左藥膳麻辣鍋同膠原豬骨鍋。麻辣鍋濃郁夠辣夠惹味,膠原豬骨鍋就養生之選。除此之外,仲有山椒味噌鍋、關東壽喜燒鍋、泰酸辣蝦鍋、極の鰹魚鍋、蕃茄芝士鍋、奶油豆乳鍋等選擇。🍽️ 肉類、海鮮牛、豬、羊、雞、蝦、帶子樣樣齊,例如:國頂級牛肉、紐西蘭羊肩肉、澳洲和牛、澳洲安格斯牛、丹麥皇冠豚肉等。當中最推薦係M6澳洲和牛,雪花均勻,大塊有肉味。🍽️ 自助區自助區齊備多款蔬菜、丸類、麵食等。例如:淮山、秋葵、蟲草花。亦有熟食區,鰻魚,滷水牛腱都有得食,非常豐富。🍽️甜品、飲品區餐廳設有雪糕區,仲要有Movenpick 雪糕仼食,食多2杯就最回本。飲品選擇多,如果揀level3以上既餐仲包埋酒仼飲,加配純綠研奶蓋同黑糖珍珠鮮奶上菜個時仲出哂煙,非常打卡able 。
💡 一人一鍋火鍋放題

🍽️ 湯底

🍽️ 肉類、海鮮

🍽️ 自助區

🍽️甜品、飲品區

2024-05-20 53 views
呢度嘅火鍋有八個湯底可以選擇,而且仲係獨立鍋,好衛生。我同朋友分別揀咗奶油豆乳鍋、膠原豬骨鍋,兩個湯底各有特色。晚餐有幾個套餐俾大家選擇,我同朋友揀咗中上價錢嘅C餐,有好多靚牛可以食!餐廳自助餐都有好多唔同嘅蔬菜同熟食,仲有任飲汽水和雪糕。特別推介以下食物:澳洲和牛帶有柔軟的口感,肉質豐潤,牛肉香氣濃郁,咀嚼時幾乎可以輕易地融化在口中。丹麥王樣牛小排口感非常嫩滑,肉質鮮嫩多汁,有鮮美的口感。丹麥豚梅肉口感豐富,肉質嫩滑。海扇貝味道鮮甜,我和朋友不斷追加。榴槤炸彈外皮香脆,內𥚃的榴槤蓉幾乎傾巢而出。無意中發現呢度有個套餐係包咗滋味葡撻+自家特飲(黑糖珍珠奶茶、純綠妍奶蓋),一於就試吓啦。滋味葡撻皮口感酥脆,而內𥚃的餡料充滿蛋香和甜味。黑糖珍珠奶茶奶茶有濃郁的茶香和滑順的口感。珍珠的口感彈牙,嚼勁十足。純綠妍奶蓋超鍾意面頭濃郁的奶蓋層,而綠茶味道清新。食完呢個火鍋放題,仲有雪糕食,真係大滿足!

餐廳自助餐都有好多唔同嘅蔬菜同熟食,仲有任飲汽水和雪糕。

特別推介以下食物:

澳洲和牛

丹麥王樣牛小排
口感非常嫩滑,肉質鮮嫩多汁,有鮮美的口感。

丹麥豚梅肉
口感豐富,肉質嫩滑。

海扇貝
味道鮮甜,我和朋友不斷追加。

榴槤炸彈
外皮香脆,內𥚃的榴槤蓉幾乎傾巢而出。

滋味葡撻皮口感酥脆,而內𥚃的餡料充滿蛋香和甜味。

黑糖珍珠奶茶
奶茶有濃郁的茶香和滑順的口感。珍珠的口感彈牙,嚼勁十足。

純綠妍奶蓋
超鍾意面頭濃郁的奶蓋層,而綠茶味道清新。

食完呢個火鍋放題,仲有雪糕食,真係大滿足!
嚟到北角匯梗係要搵好野食啦🥰之前就食過韓式燒肉 今次就shabu shabu‼️呢間牛牛🐮火鍋放題都有幾間分店佢有唔同Level嘅肉肉放題俾大家揀揀咗Lv.3澳洲和牛放題 一人一鍋✌🏻經Openrice預訂連加一服務費$310😉環境乾淨整潔 走木系風格 仲有卡位坐可以同朋友一齊食又可以試唔同味湯底我地揀咗泰酸辣蝦鍋+膠原豬骨鍋💓兩個都好夠濃但唔會好鹹 泰酸辣鍋好惹味 酸酸辣辣夠刺激😂肉類🍖有M6澳洲和牛牛胸肉/丹麥封門柳/丹麥王樣牛小排/澳洲黑安格斯牛肉最好食都係和牛肉肉 油花平均分佈 肉味濃黑安格斯牛肉口感细腻嫩滑 肉質幾嫩除咗肉類🥩 仲有海鮮/丸類/蔬菜🥬有扇貝/青口/蜆/大蝦🍤其中大蝦已經除殼 既細心又方便👍🏻蔬菜估唔到有羽衣甘藍/豆苗/蟲草花/白菜熟食有炸雞🍗/炸餃子🥟/滷水盤/蒲燒饅魚/雞腳飲品有冷泡茶/罐裝&紙包飲品/汽水🥤仲有啤酒🍻日本清酒🍶紅酒🍷白酒🍶等甜品就有Movenpick雪糕/雪米糍/雀巢雪糕🍦/旺寶紅豆樂🫘等⋯
嚟到北角匯梗係要搵好野食啦🥰

熟食有炸雞🍗/炸餃子🥟/滷水盤/蒲燒饅魚/雞腳

飲品有冷泡茶/罐裝&紙包飲品/汽水🥤
仲有啤酒🍻日本清酒🍶紅酒🍷白酒🍶等
2024-05-13
$300 (Dinner)
2024-05-17 1686 views
我發現一間澳洲和牛放題,仲要係$298,咁抵!當然要去會一會佢!環境方面雖然不是什麼豪華裝修,但勝在地方寬躺,環境亦很舒服!很多大玻璃望街景很透光!食物方面今日我們就選擇了LV3 澳洲和牛火鍋 放題 $298 (85品)(當然不同價錢不同時間,價錢也不一樣)用$298 價錢,就可以食到(85品)牛肉頰:包括澳洲和牛,澳洲黑安格斯,極上牛舌豚肉類:西班牙伊比利亞豚肉海鮮:海蝦,海扇貝,紐西蘭青口炸物:榴連王炸彈湯底:有8款湯底(奶油豆乳鍋)合共有八款,1人1鍋個人推介:奶油豆乳鍋奶油豆乳鍋當然的食材之一就是豆乳。 由於清湯有豆乳,令到味道自然會更甜滑。 當所有的食材,都浸在湯裡,所有的味道薈聚一起,融合出一道可口美味的火鍋湯底澳洲和牛澳洲和牛的油花鬆軟,其分布平均細緻,味道甘甜、鮮美。澳洲黑安格斯黑安格斯大家可能比較少聽,其實牠是黑色的安格斯牛種,也是在安格斯品種出現之初的確實顏色!肉質方面,會比安格斯更有肉味,價錢當然比一般安格斯更高層次!海蝦 :海蝦好彈牙榴連王炸彈:外皮煙韌厚度適中,外脆內軟,流心榴連餡料! 入口咬開,充滿著滿滿的榴槤果香,師傅即叫即炸,熱辣辣的流心餡料份量十足!

環境方面

食物方面
(當然不同價錢不同時間,價錢也不一樣)

用$298 價錢,就可以食到(85品)
牛肉頰:包括澳洲和牛,澳洲黑安格斯,極上牛舌
豚肉類:西班牙伊比利亞豚肉
海鮮:海蝦,海扇貝,紐西蘭青口
炸物:榴連王炸彈
湯底:有8款
湯底(奶油豆乳鍋)
合共有八款,1人1鍋
個人推介:奶油豆乳鍋

澳洲和牛
澳洲和牛的油花鬆軟,其分布平均細緻,味道甘甜、鮮美。

澳洲黑安格斯

海蝦 :海蝦好彈牙

榴連王炸彈:

自助吧:
提供各類火鍋配料,水果,蔬菜,汽水,熱食,更有燒鰻魚食!不知道是否每次都有,但如果有,就記得不要錯過燒鰻魚,好好味道!

酒類:
紅酒,白酒,啤酒,清酒,無限追加!
已經值回票價!

整體來說:$298嘅價錢,就可以澳洲和牛任食,清酒任飲!絕對超值!
2024-05-01
2024-05-17 37 views
最鍾意一人一鍋,自己揀自己想食嘅湯底呢度有好多8款味道有山椒味噌鍋、關東壽喜燒鍋、泰酸辣蝦鍋、極の鰹魚鍋、蕃茄芝士鍋、膠原豬骨鍋、藥膳麻辣鍋、奶油豆乳鍋⋯我每次都係揀壽喜燒,但今次揀咗極の鰹魚鍋,我覺得一人一鍋最正係任食😛感覺乾淨啲,同埋自己想放咩落鍋都得~呢度嘅食物款式剛好,有美國頂級牛肉、紐西蘭羊肩肉、澳洲和牛、澳洲安格斯牛、丹麥皇冠豚肉😋我係追加好多次澳牛!因為太飽冇時間食雪糕🍦而自助區都有好多唔同食物選擇,而家仲有得order特色茶飲兼葡撻~
最鍾意一人一鍋,自己揀自己想食嘅湯底
我每次都係揀壽喜燒,但今次揀咗極の鰹魚鍋,
我覺得一人一鍋最正係任食😛
感覺乾淨啲,同埋自己想放咩落鍋都得~
2024-05-09
Dining Offer
Tasting Event
  • 火鍋配料
星期一同老婆去咗北角匯呢間牛牛日式火鍋放題撐枱腳,喺Openrice訂座預購Lv.3 澳洲和牛放題餐,折完每位包埋加一都只係$310,幾抵食。👍🏻餐廳位於北角匯呢個海旁商場,所以部份座位都可以睇到少少海景,而且卡位比較多,座位比大部分放題店舒適。😙火鍋放題係一人一鍋,可以自己揀選自己喜愛嘅湯底。入座後店員好快就送上M6澳洲和牛,賣相同味道雖然不及日本和牛,不過油脂均勻,牛味亦夠濃,質素都相當唔錯。呢個套餐亦可任點澳洲產黑安格斯等幾款牛肉,不過我哋主要都係食呢款澳洲和牛。😆除牛肉之外,呢度嘅西班牙伊比利亞豚肉都好食,肉質好軟嫩,海鮮就有扇貝、青口同大蝦等,熟食有蒲燒鰻魚、炸蝦,另外自助區仲有普通放題常見嘅蔬菜同丸類。😁澳洲和牛放題餐除非酒精飲品外,本身亦已包括啤酒、日本清酒、紅酒同埋白酒任飲,另外餐廳新推出咗兩款賣相吸引嘅台式特飲,噴煙嘅小茶壺配台式茶飲非常有趣。🫖放題另一賣點就係任食Mõvenpick雪糕,以包埋加一$310位呢個價錢嚟計,呢餐真係好抵食。😍

2024-05-06
$310 (Dinner)
🚇北角匯有唔少嘢食,呢間🐂牛牛主打一人一鍋火鍋🍲放題,我哋揀咗LV3嘅澳洲🇦🇺和牛牛肉放題餐,有送🍺啤酒、日本🍶清酒、紅酒🍷同埋白酒。除咗酒類🥃飲品之外,佢哋都有勁多款🤩唔同嘅非酒精飲品🧃可以選擇。自助區💪最吸引我嘅就係有🔥蒲燒鰻魚🐟任食。自助火鍋🍲配料亦都十分之🤤新鮮,而且款式好多元化👍。湯底🥣方面我哋揀咗🇮🇹意式熟成蕃茄🍅鍋同埋日式關東壽喜燒鍋🏯,佢哋嘅湯底味道😋都幾濃郁,所以啲嘢食都唔使加啲咩醬油🧂已經好好味。個餐主打嘅🇦🇺澳洲和牛脂肪豐富均勻肉質香嫩🥰,另外仲有極上牛舌👅、丹麥封門柳同埋🇪🇸西班牙伊比利亞豚肉🐖等嘅肉類都好啱我口味☺️!海鮮方面有即食嘅🌶️麻辣鮮蛤同埋味付墨魚🐙,海鮮火鍋配料就必食扇貝、紐西蘭🇳🇿青口同埋越南鳳尾蝦🦐,新鮮得來質素亦唔錯。小食方面🤤款式雖然唔算太多,但期中明太子🥚玉子燒、自家製韭菜餃🥟同埋明太子吉列蝦🍤都十分之高質!雪糕🍨佢哋就主打Mõvenpick,有佢哋嘅🏅王牌雲呢拿味同埋🍓士多啤梨味,另外仲有😋其他口味嘅雀巢雪糕同埋雪條,😊十分之滿足。

自助區💪最吸引我嘅就係有🔥蒲燒鰻魚🐟任食。

自助火鍋🍲配料亦都十分之🤤新鮮,而且款式好多元化👍。

Dinner
今天要介紹呢間餐廳位於北角,是一間有兩間分店既放題店。火鍋是一人一鍋,有接近10湯底可以選擇可以自由選擇自己喜愛湯底。餐廳最近推出左無限時火鍋放題優惠,可以任飲任食至晚上10時。仲有一個特點就係有得用香港製造既大光麵打邊爐,夠哂風味。🌟LEVEL3 澳洲和牛牛肉放題$318🌟火鍋湯底分別揀左壽喜燒同番茄湯底。🌟Level就係可以任食M6澳洲和牛、極上牛舌、澳洲安格斯牛、牛小排同丹麥封門柳等。M6澳洲和牛就最出色切得大塊之餘肉油花分佈都幾平均。另外牛小排同牛舌都值得一試。🌟海鮮海鮮選擇就唔算好多款,有扇貝,紐西蘭青口,蜆同大蝦。其中大蝦已經除殼所以煮起上黎都方便。🌟自助區同大多數放題店一樣有多款蔬菜及丸類。呢度有比較少見既食材例如係有羽衣甘藍、豆苗、海帶結等。仲有可以試吓特長蟹柳同大魚蛋。或者可以試埋佢地既熟食例如有炸雞,炸餃子,同埋有滷水,全部都熱烘烘的。🌟飲品及甜品飲品選擇有冷泡茶,有不同類型罐裝同紙包飲品,仲有酒類例如啤酒,日本清酒,紅酒及白酒等。甜品就有M字頭雪糕或者其他牌子既雪條或雪糕。📌 牛牛日式火鍋放題北角渣華道123號北角匯二期1樓110-111港鐵北角站 A1 出口,

🌟LEVEL3 澳洲和牛牛肉放題$318

🌟火鍋湯底分別揀左壽喜燒同番茄湯底。

🌟海鮮

🌟飲品及甜品

📌 牛牛日式火鍋放題
北角渣華道123號北角匯二期1樓110-111
港鐵北角站 A1 出口, 步行約2分鐘
2024-04-25 75 views
呢間位於北角滙的日式火鍋放題店,一共有4 款日式放題,我選了level 3 澳洲和牛食之放題,還可以任飲啤酒🍻、日本清酒🍶及紅酒🍷,勁抵食!另一優點是,每人一鍋! 各人可選喜歡的湯底,一共有6款湯底,我們揀的骨膠原豬骨及意熟成蕃茄鍋,湯底都幾濃郁,尤其喜歡蕃茄的酸甜! 肉類都上網點,有澳洲和牛、澳洲黑安格斯、極上牛舌、牛小排、封門柳、西班牙伊比利亞豚肉、羊肉等,最愛澳洲和牛,大理紋好靚,肉味濃又嫩滑,而牛舌都相當唔錯,香濃有嚼勁!自助區還有各款丸類、蔬菜、炸物、小食等,一大盤的滷味拼盤,有雞翼、雞腳、腩肉等,滷得入味,香氣撲鼻! 除了酒精飲品,汽水果汁都是任飲,也有整支冷茶!甜品有懷舊雪糕雪條,必試旺寶紅豆樂!

另一優點是,每人一鍋!

今日過開嚟北角滙,朋友話想打打邊爐,咁啱見到有間牛牛日式火鍋放題二人同行,第二位半價!😱😱😱無睇錯呀,原來餐廳3週年🥳,做緊大酬賓,真係好抵呀!🤑🤑🤑 呢度係一人一鍋,大家都可以揀自己鍾意嘅湯底。湯底有8款可以揀,我同朋友一個揀咗關東壽喜燒鍋,一個揀極之鰹魚鍋。 肉類分咗4個級別,我哋揀咗個中上級別LV3 澳洲和牛炙放題,每位$318,不過第2位半價,所以計起,每位都係二百幾蚊咋🤑而且仲要無限時,可以慢慢同朋友吹下水。 首先職員送上兩個鍋同埋第一轉嘅牛肉,啲牛肉望落都幾靚🐮,肥瘦均勻,色澤鮮紅,非常新鮮。食完就可以透過QR code自助落單。除咗牛之外,亦有豬🐷、羊🐐、前菜、沙律🥗、海幸、揚物🍤、麵食🍜、鍋肴類等。 可以任飲啤酒、日本清酒、紅酒、白酒,同埋出面自助吧有各款罐裝飲品,冷泡茶,仲有誰都可發光嘅生可樂🥤 仲有多款蔬菜🥬🥦、丸類🍡,自助醬料區。 另外都有啲熟食,例如:香辣雞翼、黃金雞翼、日式和牛咖喱、滷水拼盤、水果🍉🍈。 食完火鍋最後食番杯movenpick 雪糕就相當圓滿啦🍧。

仲有多款蔬菜🥬🥦、丸類🍡,自助醬料區。

食完火鍋最後食番杯movenpick 雪糕就相當圓滿啦🍧。
2024-04-09
Dinner
星期四既晚上收工後, 約埋好友係公司附近既商場食番個火鍋🍲放題先我哋揀咗Level 3- 澳洲和牛牛肉放題 (呢個套餐仲包埋:啤酒🍻日本清酒🍶紅酒🍷白酒🥂任飲)入座前 已經要係8款湯底入面揀算每人一款湯底,真係花多眼亂 諗左一陣先決定到🤪我同朋友最後分別叫咗:「山椒味噌鍋」 & 「關東壽喜燒鍋」配埋新鮮雞蛋🥚坐低咗之後就即刻用個QR code落單 出菜又真係幾快 好快d order已經送哂上我地檯上值得一提既係 ,佢地除咗肉類嘅質素唔錯之外,其中幾款既小菜都不錯👍例如:「火陷醋漬🔥鯖魚」,「麻辣鮮蛤」,「味付墨魚仔」「M6澳洲和牛」「西班牙伊比利亞豚肉」「巴西牛舌」「澳洲綠草原羊肩肉」「丹麥封門柳」連續食左好多碟肉有啲膩 食番d清淡野解解膩,海鮮 明太子墨魚滑 豆腐沙律🥗 仲有韓國麵 公仔麵 稻庭烏冬出面自助區仲有啲熟食炸小食唔同嘅蔬菜🥬丸類醬料, 飲品-汽水 啤酒 果汁 茶飲, 甜品雪糕 分區清晰,款式都算多整體而言, 成個火鍋🍲放題味道 質素都唔差☺️性價比算高 , 所以90分鐘好快過🥹
星期四既晚上收工後,
約埋好友係公司附近既商場食番個火鍋🍲放題

入座前 已經要係8款湯底入面揀算每人一款湯底,
真係花多眼亂 諗左一陣先決定到🤪
坐低咗之後就即刻用個QR code落單
出菜又真係幾快 好快d order已經送哂上我地檯上
例如:「火陷醋漬🔥鯖魚」,「麻辣鮮蛤」,「味付墨魚仔」

「M6澳洲和牛」

「西班牙伊比利亞豚肉」

「巴西牛舌」

「澳洲綠草原羊肩肉」「丹麥封門柳」

連續食左好多碟肉有啲膩 食番d清淡野解解膩,
海鮮 明太子墨魚滑 豆腐沙律🥗
仲有韓國麵 公仔麵 稻庭烏冬

出面自助區仲有啲熟食炸小食

唔同嘅蔬菜🥬丸類

醬料, 飲品-汽水 啤酒 果汁 茶飲, 甜品雪糕
分區清晰,款式都算多

整體而言, 成個火鍋🍲放題味道 質素都唔差☺️
性價比算高 , 所以90分鐘好快過🥹

平日收工約咗住附近嘅🐧🐧 buddy, 黎到依間幾就腳,位於北角匯嘅任食火鍋餐廳😋 離遠已經俾佢個招牌吸引住🤣❤️ 牛牛嘅logo 超靚勁搶眼😚入到去環境又企理又闊落,座桌又舒服又夠寬闊👍 夠曬位放火鍋配料🫶 餐廳有4個級數嘅牛肉套餐可以㨂❣️ 我哋今次就㨂咗M6 澳洲和牛餐🐮 D 牛牛色澤好鮮豔好紅潤😍 肥瘦啱啱好油花均勻👍 一淥即熟食落軟嫩無根👍 好重牛香🤤 勁正❤️ 火鍋係一人一鍋形式,每個人都可以㨂自己鐘意嘅火鍋湯底😚 唔使就住就住🥴❤️ 🐧 就㨂咗泰酸辣蝦鍋🤭 離遠已經聞到超級香🤤 食落又酸又辣好開胃🫶 用黎淥海鮮一流👍 朋友仔就㨂咗經典嘅壽喜燒鍋😙 仲有新鮮生雞蛋送🤩 用黎煮牛肉就啱曬🫶 火鍋配料可以係出面自助區自由拎取❤️ 種類都幾多👍 丸子、海鮮、蔬菜等樣樣都有,好豐富❤️ 同時可以透過QR code 落單,任點想食嘅肉類😘 餐廳仲有勁高質嘅熟食提供❤️ 🐧 誠意推薦炸蝦同埋章魚小丸子❤️ 新鮮製起熱辣辣好香口👍 外脆內軟超級惹味🤤 唔食走寶🤭 餐廳有Movenpick 雪糕及其他精選雪條甜品提供❤️ 保證有一款啱心水🥴 飲品選擇都幾豐富,有韓式飲品、經典嘅汽水茶飲、同埋自家製冷泡茶👍

飲品選擇都幾豐富,有韓式飲品、經典嘅汽水茶飲、同埋自家製冷泡茶👍 解膩消滯一流🫶
Dinner
One person, one shabu shabu! Although Australian Wagyu is the highlight of Level 3, we found the Spanish Iberico pork and scallops in this meal to be more tasty. The beef is sliced too thin.🌱Regardless of the level of the meal, you can enjoy Movenpick ice cream! Unfortunately, the restaurant only offers vanilla flavor… The buffet area also has over 40 unlimited food options to choose from. We highly recommend the eel~
🌱