Hiring
$16,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$16,000-$19,500
Monthly (Negotiable)

火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ 一入到火土燒肉,即刻有種置身喺豪華露營嘅感覺!⛺️營火、天空、仲有咁有feel嘅擺設,真係好有心思!環境舒服,啱晒同朋友仔嚟個chill下嘅燒肉夜晚🎑𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥✨ 香蔥蒜未牛舌 108呢碟牛舌非常薄切,燒嘅時候要小心少少。可以叫員工幫你燒👍🏻 蘸埋個香蔥蒜蓉醬,幾好👌🏼 ✨ 全牛特選拼盤 478呢個拼盤真係超豐富!有牛肩胛、牛肋條、牛橫膈膜等等,每款肉嘅口感都唔同,可以一次過滿足晒對牛肉嘅慾望。肉質嫩滑又口感爽脆 ❤️✨ 清酒煮蜆 58清酒煮蜆嘅酒味都幾出,蜆肉又大隻又鮮甜 🧡✨ 鰹魚湯讚岐烏龍麵 58呢個烏龍麵嘅湯底好濃郁,鰹魚嘅鮮味完全釋放出來,烏龍麵嘅口感彈牙,配埋啲蔥花 😋 ✨ 晴王麝香葡萄梳打中和咗燒肉嘅油膩感⭐️ 𝐃𝐞𝐚𝐥 ⭐️記得dl ATUM APP 睇下有咩discount

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥

✨ 香蔥蒜未牛舌 108

✨ 全牛特選拼盤 478

✨ 清酒煮蜆 58

清酒煮蜆嘅酒味都幾出,蜆肉又大隻又鮮甜 🧡

✨ 鰹魚湯讚岐烏龍麵 58

✨ 晴王麝香葡萄梳打

中和咗燒肉嘅油膩感

⭐️ 𝐃𝐞𝐚𝐥 ⭐️

記得dl ATUM APP 睇下有咩discount

2024-08-09 722 views
喺附近睇完戲,去咗K11行街順便搵嘢食!見到呢間成個營地咁嘅燒肉舖門面好吸引,甚至內部座位同餐具都好似去咗glamping咁!.🍽️ 燒肉蛋糕 $488 蛋糕係由牛里脊肉同雪花牛小排砌成嘅,上枱後店員會點燃「仙女棒」煙花,相當有驚喜,好適合生日或者特別日子!雪花牛小排油脂豐富,牛味十分濃郁,食落嫩滑,濕潤多汁且不膩口。牛里脊肉比較薄身,因此店員上前教我哋燒嘅方法。喺燒烤網上面塗上牛脂,輕輕放上肉片及卷起食用,肉質相當柔嫩。🍽️A5宮崎和牛幻切沙巴當 $298沙巴當係牛肩里肌至肋骨肉之間嘅一個部位,含有均勻緊密的霜降油花。大理石紋及切工相當吸引。店員幫我哋燒至5-7成熟,油香與肉味並存,肉味濃郁而且肉質軟嫩,口感細嫩度極高!🍽️ 厚燒豚腩肉-生薑味噌 $168厚燒豚腩肉有幾款口味可以選擇,而我哋揀咗生薑味噌味,口味較清新,同豚腩肉相當夾!豚腩肉肥瘦分明,沒有臊味,肉質相當柔軟。🍽️ 松葉蟹肉蟹膏拌飯 $88蟹膏飯需要攪勻燒7分鐘左右,燒完底部會有焦香嘅味道,加埋濃郁嘅蟹膏同埋滿滿嘅蟹肉相當滿足。🍽️ 柚子梅素冷麵 $58梅素麵顏色粉嫩,幼滑爽口,每一啖都充滿梅子的酸香。配上清爽酸甜嘅柚子味十分清爽

燒肉蛋糕

松葉蟹肉蟹膏拌飯

🍽️ 松葉蟹肉蟹膏拌飯 $88
柚子梅素冷麵

🍽️ 柚子梅素冷麵 $58
梅素麵顏色粉嫩,幼滑爽口,每一啖都充滿梅子的酸香。配上清爽酸甜嘅柚子味十分清爽開胃,同時亦可以解膩,十分適合燒肉後食用!
不錯的燒肉店!😋
$600 (Dinner)
燒肉蛋糕
雪花牛小排
牛里脊肉
松葉蟹肉蟹膏拌飯
柚子梅素冷麵
2024-08-09 404 views
整間餐廳採用露營風裝潢,營帳、露營燈、營地餐桌、餐椅及餐具,氛圍感一流👍🏻🏕️ 全牛特選拼盤 $478一次過試齊所有牛肉✨ 香蔥蒜末牛舌、雪花牛小排、牛里脊肌、牛肋肉及牛胸腹。最愛的牛舌配搭蔥蒜絕對無得輸🤤 其他牛肉雪花分布均勻,牛味濃郁夠juicy,當中雪花牛小排,油香味濃👍🏻🏕️ 伊比利亞豬肋條 $98選擇了柚子胡椒調味,淡淡的柚子胡椒味不搶戲,反而吃到豬肋條肉香,軟腍多汁。是牛以外,個人的推薦單品❣️🏕️ 阿波酢橘雞腿肉 $78被以酢橘果皮飼料餵飼的酢橘雞所吸引,肉質嫩滑多汁,就算燒得過火,也不會柴。配以玉桂蘋果批醬醃製,吃下去雞肉帶點鮮甜。🏕️ 蒜蓉牛油本菇 $38燒烤必備的蒜蓉牛油菇菇,滋味!🏕️ 唐揚魷魚 $58炸得乾爽,下酒一流✨🏕️ 靜岡蜜柑梳打 $52入口香甜清爽,如果再大杯少少會更爽呀😆💬 整個用餐體驗非常舒適,食物質素非常高質!就算燒肉,也不會成身臭味,加分👍🏻

🏕️ 全牛特選拼盤 $478

🏕️ 伊比利亞豬肋條 $98

🏕️ 阿波酢橘雞腿肉 $78

🏕️ 蒜蓉牛油本菇 $38
燒烤必備的蒜蓉牛油菇菇,滋味!

🏕️ 唐揚魷魚 $58
炸得乾爽,下酒一流✨

🏕️ 靜岡蜜柑梳打 $52
入口香甜清爽,如果再大杯少少會更爽呀😆

2024-07-31
  • 伊比利亞豬肋條
2024-08-08 688 views
整個環境以露營為主題,裝修好用心,連餐具、杯都係露營系列,不用到郊外都可感受露營風味樂趣。我地坐特色露營枱,配露營椅,很有特色超好打卡。環境靚之外,食物質素亦相當高質!特別想讚下呢度抽風系統做得好好,食完成身唔會有陣味,員工亦親切有禮,亦會主動幫我地換燒烤網、加水等,整個用餐體驗非常之滿意,值得推薦👍🏻🔶燒肉拼盤可以一次過試晒牛肋肉、牛腹肉、牛舌、豚肋條、豚五花、雞腿肉 ,肉的質素都很好,牛肉油脂分布平均,特別喜歡牛腹肉油脂香又牛味濃😙,點燒肉汁食超正。店員還教我地燒牛舌,把蒜蓉蔥放上捲起燒,爽口有嚼勁好好食。🔶月見醬燒飯團飯團外面超香脆,焦香的感覺,配上香濃生蛋汁一齊食超正!🔶蒜蓉牛油本菇蒜蓉牛油令本菇烤完很惹味🔶青芥末沙律食材新鮮,清新開胃🔶柚子醬油豚叉燒湯烏冬叉燒份量多,烏冬質地超軟滑,湯底帶有柚子味很清新。🔶抹茶粉雲呢拿雪糕灑上抹茶粉的雪糕口感綿密,伴有抹茶蕨餅,食埋甜品超滿足。🔹海鹽菠蘿梳打🔹北海道產富良野蜜瓜果汁酒兩款飲品都很適合夏天,很消暑解渴。海鹽菠蘿梳打令我一試愛上❤️

🔶燒肉拼盤
燒肉拼盤

🔶月見醬燒飯團
飯團外面超香脆,焦香的感覺,配上香濃生蛋汁一齊食超正!
月見醬燒飯團

🔶蒜蓉牛油本菇
蒜蓉牛油令本菇烤完很惹味

🔶青芥末沙律
食材新鮮,清新開胃

🔶柚子醬油豚叉燒湯烏冬
叉燒份量多,烏冬質地超軟滑,湯底帶有柚子味很清新。

🔶抹茶粉雲呢拿雪糕
灑上抹茶粉的雪糕口感綿密,伴有抹茶蕨餅,食埋甜品超滿足。

🔹海鹽菠蘿梳打
🔹北海道產富良野蜜瓜果汁酒
2024-08-08
Lunch
燒肉拼盤
月見醬燒飯團
  • 月見醬燒飯糰
  • 海鹽菠蘿梳打
露營這個活動 的確有種令人放鬆心情的感覺位於K11 Art Mall 的「火土燒肉」以其露營風主題而聞名一入門口 我們已經被營地氣氛感染🤗🤗呢度有分室內同室外用膳😋餐具和座椅等都是真的戶外露營的那種餐廳有一個戶外位置 放滿了露營帳幕⛺️配上燈飾 真的好有感覺🏞️無時間露營或者落雨時想體驗露營 都有多個地方選擇✿燒肉拼盤✿ $398包括牛肋肉、牛舌、牛胸腹、豚肉燒、豚五花和雞腿肉等六種肉品每一種肉品都經過精心處理 🏵️牛肉鮮嫩多汁 豬肉肥瘦適中 雞肉更是鮮嫩欲滴搭配自製的燒肉汁 讓每一啖都好好食✿椰菜火山胡麻沙律✿ $52都幾大碗 清新可口的椰菜配上濃郁的芝麻醬為整頓餐點帶來清新的平衡😍😍✿蘋果味噌鵝肝片✿$138鵝肝入口即化 與蘋果和味噌的組合挺夾的必點! ✿月見醬燒飯團✿ $48香糯可口的飯團裹著濃郁的月見醬🥰味道甜甜的月見流心令飯團口感變得超滑✿玉子海苔飯✿ $28好多紫菜 超燒肉食好正丫✴️✴️✿飲品:無糖可樂//活乳酸可爾必思✿ $18 // $38以露營杯盛載著 挺有feel的呢 清爽解渴 ~✿黃豆粉雲呢拿雪糕✿ $48雪糕有雲呢拿籽 質素唔錯 ~ 還可以品嘗一下蕨餅雲呢拿雪糕加黑糖同
露營這個活動 的確有種令人放鬆心情的感覺
位於K11 Art Mall 的「火土燒肉」
以其露營風主題而聞名
一入門口 我們已經被營地氣氛感染🤗🤗

呢度有分室內同室外用膳😋
餐具和座椅等都是真的戶外露營的那種
餐廳有一個戶外位置 放滿了露營帳幕⛺️
配上燈飾 真的好有感覺🏞️
無時間露營或者落雨時想體驗露營 都有多個地方選擇

✿燒肉拼盤✿ $398
包括牛肋肉、牛舌、牛胸腹、豚肉燒、豚五花和雞腿肉等六種肉品
每一種肉品都經過精心處理 🏵️

月見流心令飯團口感變得超滑

✿玉子海苔飯✿ $28
好多紫菜 超燒肉食好正丫✴️✴️

✿飲品:無糖可樂//活乳酸可爾必思✿ $18 // $38
以露營杯盛載著 挺有feel的呢 清爽解渴 ~

✿黃豆粉雲呢拿雪糕✿ $48
雪糕有雲呢拿籽 質素唔錯 ~ 還可以品嘗一下蕨餅
雲呢拿雪糕加黑糖同黃豆粉 綿密香濃的口感
為燒肉大餐畫下圓滿的句號🥰

個人覺得肉類好味 感覺質素幾高
無論餐具還是座椅 都是露營用具
整個環境都像露營一樣 非常有心思❣️❣️
而且環境舒服輕鬆 值得再來

最近食左間勁好味又勁有特色既燒肉,覺得岩曬特別日子塊食番餐勁😍😍室內佈置好靚,岩曬同朋友打卡影相😛😛(10分為滿分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑燒肉拼盤($398)呢個燒肉拼盤包括左牛肋肉,牛胸腹,牛舌,雞腿肉同埋豬五花等等,岩曬想每款肉都食少少既朋友🥰🥰佢牛肉既質素好好,油脂重,入口牛味濃同會化開,牛舌唔係厚必係薄切個款,但勁有驚喜,爽口得黎牛味勁重🤩🤩🤩蘋果味噌雪花牛小排($138)蘋果味噌呢個味真心推薦,酸酸甜甜咁令到塊肉更加惹味,同埋好似覺得令到啲肉更加淋,入口即溶咁😛😛塩醬牛里脊肉($98)如果相對牛小排,呢個肉味就冇咁重同埋韌左啲啲,加埋個塩醬冇蘋果味噌咁吸引,我會推介牛小排多啲🤪🤪玉子海苔飯($28)呢個又係食燒肉必叫既食物之一,超級蟹海苔碎,再加上香濃既蛋漿,撈埋成碗珍珠米真係食2碗都唔夠喉😍😍海鹽菠蘿梳打($38)活乳酸可爾必思($38)食燒肉一定要飲番杯凍飲,呢到既飲品係用露營杯裝住,都幾大杯嫁😊海鹽菠蘿梳打最特別係啲海鹽係係個杯邊緣,有啲沖擊味蕾既感覺🤣🤣介有大大舊菠蘿可以比你一路飲一路食,我重要係2杯都夠曬多冰,凍得黎但又唔會愈飲愈淡喎🤪🤪價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕

(10分為滿分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
燒肉拼盤($398)

蘋果味噌雪花牛小排($138)

塩醬牛里脊肉($98)

玉子海苔飯($28)

海鹽菠蘿梳打($38)
活乳酸可爾必思($38)

價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
同平時食燒肉價錢差唔多,肉既份量都算足夠,除左肉都有海鮮/蔬菜叫,不過我地主要鍾意食肉就冇見🤣🤣小食同飲品價錢都唔算貴,款式都好多😋😋

交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
位置K11 Artmall最頂樓,K11地理位置就非常方便,食完仲可以行下街,不過去到3樓佢個位置就有少少入,跟住指示牌搵都好快搵到🤪🤪

環境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
用露營做主題好特別⛺️,我地坐既都係露營枱櫈,餐具亦都係露營專月用,勁有feel,就算唔想坐得太矮都有其他枱比你揀,但成個vibe都勁chill勁打卡able🥰🥰

性價比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
價錢同質素成正比,設計裝修又夠special,仲留意到佢19:00前離座同21:00後入座仲有85折,如果夾到呢啲時間去就抵上加抵😎😎
  • 燒肉拼盤
  • 玉子海苔飯
  • 雪花牛小排
火土燒肉價錢💲: $38/ $458/ $5xx/ $28好味程度😋: 3.7/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 4/5性價比🥢: 3.7/5回頭率😚: 3.3/5-火土燒肉係尖沙咀都一段時間。以露營為主題,有啲位真係幾個人圍住過爐,坐住啲去露營嘅凳,用啲露營用嘅餐具,都幾有feel。價錢方面,算係中規中矩,如果用OpenRice book位,某啲時段會有八五折。-✅月見醬燒飯糰。係必叫item!飯糰已經好脆,焦香焦香,成舊都有醬油香🍙飯粒會比較黏。加埋生雞蛋食,口感一定更黏同patpat,都會有生雞蛋的腥味。中意的人先好叫阿😌-✅全牛特選拼盤。有的部分分別係牛肋肉、香蔥蒜末牛舌、牛胸腹、牛三筋、雪花牛小排。全部牛都新鮮,色澤紅潤。牛舌係薄燒,加埋d蔥蒜係絕配🤓 牛三筋比較爽韌。雪花牛小排最好食,油脂分佈最平均,同埋比起其他多小小肥,會嫩d👍🏻-✅燒肉蛋糕。生日來呢到一定叫呢個!仲會可以插埋蠟燭😛儀式感之選。由牛小排同牛三筋組成,兩種肉肉一種油花香d,一種肉感重d,fit🤩-✅玉子海苔飯。就好似牛角飯咁,一定好食🤤滿滿的紫菜+蔥,撈埋個蛋黃,正呀。-係ok的燒肉店,但香港燒肉都太多,未算
火土燒肉
價錢💲: $38/ $458/ $5xx/ $28
好味程度😋: 3.7/5
服務🍴: 3.7/5
環境🗾: 4/5
性價比🥢: 3.7/5
回頭率😚: 3.3/5

係ok的燒肉店,但香港燒肉都太多,未算特別驚艷。唯獨個蛋糕值得壽星來的🥳
呢間以露營為主題既燒肉店開左好耐都未幫襯過,今次朋友話想食燒肉,一於去試下餐廳既裝修同用具都係圍繞住露營,好有心思,真係有種置身係camping既感覺雪花牛小排🥩牛里脊肉🥩A5宮崎和牛三角腹肉🥩厚燒牛舌🐮香蔥蒜末牛舌🐮岩手縣玄米牛🥩味噌蟹肉甲羅燒🦀阿波酢橘雞腿肉🐔月見醬燒飯團🍙黑醋冰蕃茄沙律🍅蟹籽椰菜絲沙律🥬分別叫左唔同部位既牛肉,款款都好新鮮,燒致大概5-7成熟,外焦內嫩,牛舌無論厚切定薄切都一樣咁好食飯團外面香脆,再加上醬油同生雞蛋,好出色食物同環境都不錯,唔洗擔心有昆蟲滋擾,又唔洗帶好多裝備,係市區都可以感受到露營既樂趣真係非常不錯既體驗,岩晒我呢d又想試下露營⛺️既懶人😛

雪花牛小排🥩

阿波酢橘雞腿肉🐔
月見醬燒飯團🍙

黑醋冰蕃茄沙律🍅

蟹籽椰菜絲沙律🥬

飯團外面香脆,再加上醬油同生雞蛋,好出色

2024-05-23 2095 views
尖沙咀嶄新概念燒肉店室內可以露營圍爐燒肉,高顏值嘅餐廳。熱帶風情海鮮雞尾酒杯(Tropical Seafood Cocktail):調酒有心思,配燒肉,無得頂。番茄啫哩沙律(Tomato Jelly Salad):清新嘅食材,好醒胃,既消暑又能清爽味蕾!燒肉拼盤(Assorted Meat):拼盤包括6款牛雞豬肉類:薄切香蔥牛舌、雞髀肉、牛肋肉、牛胸腹、五花豚肉、豚肉燒。牛舌爽彈有嚼勁,上面灑上香蔥,味道層次再昇華!牛胸腹充滿油脂香入口即溶。A5 宫崎牛三角腹肉(Japanese A5 Miyazaki Wagyu Chuck Rib):油脂分布均勻,牛味較出,煎出嚟好香好滑,入口即溶嘅感覺。塩蔥牛舌包(Beef Tongue Pocket with Japanese Scallion):將牛舌包入鹽蔥醬,再用蔥段綁起來,鎖住肉汁,好可愛。味噌蟹肉甲羅燒(Crab Miso on Shell):味噌釀蟹蓋選用日本嘅松葉蟹膏釀蟹蓋,蟹膏上面再加上少少鮮甜蟹肉,味道濃!月見醬燒飯團(Yaki Onigiri with Egg):燒飯團用醬汁燒過,飯焦外脆內軟,絕對入味!
尖沙咀嶄新概念燒肉店室內可以露營圍爐燒肉,高顏值嘅餐廳。

熱帶風情海鮮雞尾酒杯

番茄啫哩沙律

A5 宫崎牛三角腹肉

塩蔥牛舌包

燒肉拼盤(Assorted Meat)
A5 宫崎牛三角腹肉 (Japanese A5 Miyazaki Wagyu Chuck Rib)
熱帶風情海鮮雞尾酒杯 (Tropical Seafood Cocktail)
味噌蟹肉甲羅燒(Crab Miso on Shell)
月見醬燒飯團(Yaki Onigiri with Egg)
塩蔥牛舌包 (Beef Tongue Pocket with Japanese Scallion)
2024-05-16
燒肉拼盤(Assorted Meat)
味噌蟹肉甲羅燒(Crab Miso on Shell)
月見醬燒飯團(Yaki Onigiri with Egg)
2024-05-13 1903 views
生日慶祝有人請,想食燒肉,要坐得舒服,肉質素要ok。見呢間裝修都幾特別,又有燒肉蛋糕岩我晒呢d少食凡人蛋糕既人。3個人叫佐冷麵、紫菜蛋飯、燒肉蛋糕、豬雞拼盤、牛拼盤、蔬菜拼盤,。平均每個拼盤都300-500蚊。其實係有點貪心叫多佐,食到最後好飽,我覺得可以叫少一個牛拼盤個燒肉蛋糕最推薦,佢既肉質係咁多盤最好,而且蠟燭仲有煙火效果,岩晒打卡用。其他肉質素都唔錯。燒肉個火同個網都好緊要,個火夠猛、網都不時有人來換。唯一就係野飲比較少選擇同比較細杯,無糖飲品好似得烏龍茶。
生日慶祝有人請,想食燒肉,要坐得舒服,肉質素要ok。

燒肉個火同個網都好緊要,個火夠猛、網都不時有人來換。

唯一就係野飲比較少選擇同比較細杯,無糖飲品好似得烏龍茶。
2024-04-27
Celebration
Birthday
  • 燒肉蛋糕
2024-05-08 1757 views
不知所謂的男接待,星期二夜晚6:30,今時今日經濟環境,店內只有三兩台客人一啲都唔出奇,walk in 大把位,可是男接待話只限食到八點,又唔係任食,想傾多陣都唔得,頂多8:15一定要埋單,咁點解仲要標榜Glamping嘅主題呢?仲聲稱8:30有好多 booking,你趕客我咪唔嚟囉,後來我哋搵咗第二間食到九點,商場都已經水靜河飛靜過鬼,好多舖頭都已經關門,雖然店舖9:00後入座有折,我真係好質疑星期二晚有幾多人會出嚟食9:00時段,睇你捱得幾耐?
2024-05-07
2024-05-03 2535 views
環境幾好,D肉既質素都唔差既。除左牛舌真係唔好食,但個蛋飯同埋牛肉、雞肉都ok,食得出係鮮既。兩個人合共食左9XX, 咁響香港黎講都算係正常既價錢啦。但係呢有一點我真係接受唔到,我禁緊電話同朋友chat 緊冇為意,佢就收走左我杯未飲晒既果酒。我唔知佢係因為覺得淨番果d都係冰融左既水,唔係酒而當我係飲晒收走。但其實問一句洗唔洗要多杯或者問句呢個幫你收左佢?真係咁難?仲要個場係冇人等,好多吉枱,又冇需要要趕我走,我真心唔明點解可以咁。
環境幾好,D肉既質素都唔差既。

兩個人合共食左9XX, 咁響香港黎講都算係正常既價錢啦。

• 玉子海苔飯
  • 牛里脊肉
2024-04-07 2209 views
💜 火土燒肉📍K11購物藝術館3樓314舖------------------------------露營主題日式燒肉二人午餐 $4261️⃣ 前菜:黑醋冰番茄沙律 推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻番茄酸酸甜甜 冰冰涼涼 味道不錯🥰黑醋調味不錯 酸酸的 沒有生番茄的臭腥味 2️⃣ 肉類推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 蒜香牛油煙肉露筍 露筍很甜 惟與煙肉不太相配😆而且即使用錫紙盤也很容易焦🙈不太會燒😂蘋果味噌牛肋肉味道很棒😍肉的油脂分布平均 牛味濃郁 好食😋柚子胡椒伊比利豬肋條口感豐富😍蒜香芫荽阿波酢橘雞腿肉新鮮 味道鮮甜 也很好食🥰3️⃣ 主食:玉子海苔飯 推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻白飯較多 與玉子和海苔混合後 不夠拌😂建議加入燒肉醬一起吃4️⃣ 甜品:菠蘿雪山冰推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻菠蘿新鮮 味道清新😆惟冰不太綿密 口感較粗糙 一般般------------------------------用餐環境很有心思 以露營為主題 餐具都是露營用的 很有趣☺️食物質素也不錯 和朋友可以一邊燒 一邊聊👍🏻總評味道:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️
💜 火土燒肉

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️
2024-04-05 1372 views
怕昆蟲 、怕草 、怕凍 、怕大風、怕落雨,但又想去打卡、感受下露營係咩一回事,火土燒肉幫到你!我就係其中一個咩都怕又懶既人呢度完全滿足到我需要。黎到餐廳,個環境氛圍,啲帳篷,啲餐具完全係令你置身係camping既感覺。見個menu雖然唔係太多選擇,價錢亦算中上,但牛豬雞海鮮蔬菜都有齊!有三款醬汁可自由調較味道!試下係咪物有所值先,叫左幾款:日月見醬燒飯團 $38醬燒有焦脆口感,配合蛋醬芝麻食法,好香全牛特選拼盤 $458呢個價錢係值架。見到牛油脂分怖均勻,肉質好好,牛味濃,絕不欺場網燒一口牛$98一粒粒易入口, 咬落好有質感清酒煮蜆$58有7-8隻,大大隻,夾埋個清酒,鮮甜 另外一提d staff 都非常好,會教你肉點燒法,同埋幫我地影相。讚
我就係其中一個咩都怕又懶既人
呢度完全滿足到我需要。

日月見醬燒飯團 $38
醬燒有焦脆口感,配合蛋醬芝麻食法,好香
全牛特選拼盤 $458
網燒一口牛$98
一粒粒易入口, 咬落好有質感
清酒煮蜆$58
有7-8隻,大大隻,夾埋個清酒,鮮甜

2024-04-01 1067 views
位于尖沙咀K11,店名叫火土烧肉室内是吃烤肉的,室外是一些小食、饮料!偶尔会有 liveband! !氛围特别好,很安静很适合周未和朋友来聊聊天放松一下!小食好味 同埋饮料都好饮!
位于尖沙咀K11,店名叫火土烧肉
室内是吃烤肉的,室外是一些小食、饮料!
偶尔会有 liveband! !
氛围特别好,很安静
很适合周未和朋友来聊聊天放松一下!
小食好味 同埋饮料都好饮!