一般食燒肉放題,普遍都好嘈好迫~好難傾偈,真係嗱嗱聲食完就快啲走人~但本場呢間就唔同,勝在成個場坐位比較闊落~坐得比較舒服,感覺亦都乾淨衛生啲👍🏻而且任食嘅嘢全部用QR code落單,快手送到~店員收拾或者換燒烤網亦都好快手~整體以任食放題嚟講係好🈴適合同朋友慢慢傾偈慢慢燒🔥🔥「🐮上品牛肩胛放題」今次我哋就揀咗上品牛肩胛放題,包113品(牛/豬/雞),仲有各類嘅冷盤/小食/主食等等以呢個價錢嚟講都算係多選擇⭐️⭐️同埋一開始會送一個限定嘅拼盤,🦞🐮有海鮮仲有三款特色啲嘅牛肉~So far 海鮮估佢唔到都幾新鮮,特別兩隻蝦好大隻🦐🦐👍🏻跟住之後就可以盡情任叫!🤩🤩基本上有🥚蛋嘅嘢一定要order,因為佢哋用上蘭王蛋,蛋味濃郁至於肉類方面,個人覺得牛雞都唔錯~但必點品就一定係牛柳粒,一啖一粒👍🏻👍🏻而食到咁上下,一定唔可以忘記甜品部份🍨🔥吉士大判燒同鯛魚燒,細火輕輕燒兩邊~燒到脆脆地就已經食得😍最後仲有movenpick 雪糕送,收埋個尾添~~

一般食燒肉放題,普遍都好嘈好迫~
好難傾偈,真係嗱嗱聲食完就快啲走人~
但本場呢間就唔同,勝在成個場坐位比較闊落~
坐得比較舒服,感覺亦都乾淨衛生啲👍🏻
而且任食嘅嘢全部用QR code落單,快手送到~
店員收拾或者換燒烤網亦都好快手~
整體以任食放題嚟講係好🈴適合同朋友慢慢傾偈慢慢燒🔥🔥

「🐮上品牛肩胛放題
以呢個價錢嚟講都算係多選擇⭐️⭐️

跟住之後就可以盡情任叫!🤩🤩

至於肉類方面,個人覺得牛雞都唔錯~
但必點品就一定係牛柳粒,一啖一粒👍🏻👍🏻

而食到咁上下,一定唔可以忘記甜品部份🍨
🔥吉士大判燒同鯛魚燒,細火輕輕燒兩邊~
燒到脆脆地就已經食得😍
最後仲有movenpick 雪糕送,收埋個尾添~~
🗣️肉獸🦖係你哋啦!今次介紹呢間日式燒肉放題啱晒你地🤤==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌有四款放題套餐選擇 見到其實第一二款已經超多選擇😲我哋揀咗上品牛肩胛放題已經食到攬住個肚走🤣首先佢會安排海鮮靚牛部位比你 有帶子海蝦🦐落足本㗎😍🐮頂級肩脊肉🐮牛胸腹🐮骨付牛肋肉🐮網燒一口牛🐮金錢展呢幾款都係特別推介 油脂分布均勻 基本上落少少鹽 重口味啲間少少醬汁已經非常好食🤤油脂甘香出哂黎😍放題當然唔少得熱食沙律小食飲品甜品🍖🍜🍳🍲🍔🍱🫓最得意竟然係有鯛魚燒俾你喺個網度慢慢自己燒🔥慢慢燒到脆邊又幾好食🤤==============================古代日式橫街做主題 好有返鄉下嘅感覺🇯🇵
🗣️肉獸🦖係你哋啦!今次介紹呢間日式燒肉放題啱晒你地🤤

🐮金錢展

放題當然唔少得熱食沙律小食飲品甜品🍖🍜🍳🍲🍔🍱🫓
古代日式橫街做主題 好有返鄉下嘅感覺🇯🇵
2024-01-30 141 views
今晚同一班舊同事出去聚會,同事推介左喱間旺角日式燒肉放題,位置就正正地鐵站隔離,座位都算寬躺~ 揀咗「上品牛肩胛放題」套餐~ 除左各種海鮮燒,仲有多款選擇,正!🥢頂級肩脊肉豐滿嘅油花,和牛入口即溶🥢骨付牛肋肉牛肉味超香濃,肉質比較厚實🌟蘭王蛋估唔到呢度係蘭王蛋可以任點~ 配燒肉沾食。蛋味更香,更好食!🥢牛胸腹牛肉油花分佈平均,入口細嫩,必點!🥢網燒一口牛啖啖油脂香氣🥢厚燒牛舌牛舌口感軟腍帶點嚼勁,好juicy🥢香草羊架 羊肉正常發揮,唔會太羶,唔錯🥢蒲燒鰻魚 鰻魚口感軟嫩甘香,啖啖肉既油嫩感🥢燒生蠔 / 原隻生蝦 海鮮都夠鮮,值得叫黎食🌟甜品另一個要留肚食嘅係紅豆鯛魚燒同奶黃燒餅~ 輕輕的燒過後外脆,加微甜內涵~

🥢頂級肩脊肉
豐滿嘅油花,和牛入口即溶

🥢骨付牛肋肉
牛肉味超香濃,肉質比較厚實

🌟蘭王蛋

🥢牛胸腹
牛肉油花分佈平均,入口細嫩,必點!

🥢網燒一口牛
啖啖油脂香氣

🥢厚燒牛舌
牛舌口感軟腍帶點嚼勁,好juicy

🥢香草羊架
羊肉正常發揮,唔會太羶,唔錯

🥢蒲燒鰻魚
鰻魚口感軟嫩甘香,啖啖肉既油嫩感

🥢燒生蠔 / 原隻生蝦
海鮮都夠鮮,值得叫黎食

🌟甜品
2024-01-18
Type of Meal
Dinner
  • 蘭王蛋
2024-01-02 527 views
我未試過食一間咁難食既燒肉🥲見佢9點後有78折,又咁多好評,平平地諗住試下點知係超伏🥲d肉係完全無肉味,食落好似咬唔爛咁,鞋到不得了,亦都無脂肪既油香,上枱個陣連雪都未融好硬掘掘,有少少懷疑係咪合成肉定純粹係太cheap既肉海鮮都預咗係雪藏但係無諗過係完全無味既,牛油都係無味既,唯一有少少味既可能係魷魚成餐最正常可能係d蔬菜類、炸野同甜品,如果炸野都難食我都唔知講咩好,甜品就係出面可以買到一大包個d現成野例如泡芙成餐就係食緊個一支燒汁既味,唯一值得讚下係service同坐得幾舒服,但係78折左都7舊水兩個人我唔會再食囉!
我未試過食一間咁難食既燒肉🥲
見佢9點後有78折,又咁多好評,平平地諗住試下
點知係超伏🥲

先揀左120分鐘套餐,今次試左頂級澳洲和牛海鮮放題🥩🥩和牛燒肉質素好高,而且任食$448泥講絕對抵食👍🏻👍🏻 上菜速度亦都好快👏🏻👏🏻首先會上一個九宮格燒肉拼盤, 賣相非常吸晴,而目的就係可比你先試勻不同款/部位燒肉,再去決定加點邊款燒肉,非常貼心🤍🤍除咗燒肉,亦推介其他前菜熱食:🫶🏻 炸芝士年糕🫶🏻 唐揚炸雞🫶🏻 明太子凍豆腐🫶🏻 醋漬蕃茄🫶🏻日式章魚燒而家仲有甜品😍😍泡芙、抹茶蕨餅都好好食👍🏻
先揀左120分鐘套餐,今次試左
頂級澳洲和牛海鮮放題🥩🥩

和牛燒肉質素好高,而且任食$448泥講絕對抵食👍🏻👍🏻
上菜速度亦都好快👏🏻👏🏻

除咗燒肉,亦推介其他前菜熱食:

🫶🏻 炸芝士年糕
🫶🏻 唐揚炸雞
🫶🏻 明太子凍豆腐
🫶🏻 醋漬蕃茄
🫶🏻日式章魚燒
而家仲有甜品😍😍泡芙、抹茶蕨餅都好好食👍🏻
天氣轉涼就開始想吃燒烤啦!這次來到本場日式放題燒烤,位置在旺角瓊華中心非常方便,放工來剛剛好!座位也很寬敞,可以放鬆心享受燒烤和聊天,放題套餐有很多種,肉類和海鮮,甜品選擇都很多,點餐後會先上頭盤,全部肉類都好高質!我最喜歡牛頸脊同牛板腱都好好味!接著只需要掃描QR code就可以加點,很方便,上菜速度很快,還沒燒完就送過來了,而且一次份量不少,所以不用著急點太多唷!而且一定要試試好好味的蘭王蛋,拿來沾燒肉真的好香滑!有種壽喜燒的感覺,而且感覺降低燒肉的油膩感,味道也多一個層次。我喜歡點燒汁味的,可以直接燒不用再沾醬。雞腿肉肉質超級嫩滑,記得必點!最喜歡頂級肩脊肉、牛胸腹,牛肉味足,燒起來好香,油脂很很均勻。蔬菜選擇都不少,燒完肉燒點蔬菜平衡下感覺沒那麼罪惡,我覺得蒜香牛油蘆筍和秋葵都不錯。另外也有其他小食炸物,炸芝士年糕我覺得好好吃,一咬開就流出香濃芝士。最後別忘了甜品呀,熄火前可以燒一下鯛魚燒和今川燒,第一次體驗自己燒,可以慢慢燒至外脆內軟,紅豆餡和流心吉士醬都好香甜!甜品還有蛋糕和麻糬,不過真的好飽呀,選了雪糕,驚喜的是Monenpick雪糕呀!最喜歡朱古力味,今天用餐體驗很棒,
天氣轉涼就開始想吃燒烤啦!

這次來到本場日式放題燒烤,

位置在旺角瓊華中心非常方便,放工來剛剛好!
座位也很寬敞,可以放鬆心享受燒烤和聊天,
放題套餐有很多種,肉類和海鮮,甜品選擇都很多,
點餐後會先上頭盤,
全部肉類都好高質!我最喜歡牛頸脊同牛板腱都好好味!
接著只需要掃描QR code就可以加點,很方便,

而且一定要試試好好味的蘭王蛋,

拿來沾燒肉真的好香滑!

我喜歡點燒汁味的,可以直接燒不用再沾醬。

雞腿肉肉質超級嫩滑,記得必點!
最喜歡頂級肩脊肉、牛胸腹,

牛肉味足,燒起來好香,油脂很很均勻。
蔬菜選擇都不少,燒完肉燒點蔬菜平衡下感覺沒那麼罪惡,

我覺得蒜香牛油蘆筍和秋葵都不錯。
另外也有其他小食炸物,
炸芝士年糕我覺得好好吃,一咬開就流出香濃芝士。
最後別忘了甜品呀,熄火前可以燒一下鯛魚燒和今川燒,

甜品還有蛋糕和麻糬,不過真的好飽呀,

今天用餐體驗很棒,

很欣賞這裡上餐速度超快,肉質也都很不錯,

尤其座位寬敞,很適合聚餐放鬆下!
位於旺角嘅日式燒肉放題-本場燒肉🔥喺各地搜羅最優質食材🤩提供4款特色放題套餐🤩可以任食澳洲M8和牛、伊比利亞黑毛豬等等😍每款各有特色,包羅萬有🥳仲可無限追加醬料、多款日式野菜、冷盤、小食、主食、甜品同湯等等😍另外每位客人可免費享用MOVENPICK ®雪糕一杯及無酒精飲品放題🥳亦可追加啤酒放題🍻4款特色放題套餐分別有厚切豚肉放題、上品牛肩胛放題、極上牛小排海鮮放題、 頂級澳洲和牛海鮮放題🤩今次我試咗極上牛小排海鮮放題🐮🦐🦀🦑可無限追加矜貴封門柳同唔同部位嘅牛肉、貝類、魚類等海鮮共139品😚非常豐盛😋牛肉方面有牛頸脊、牛小排、牛板腱、牛舌、封門柳、壺漬牛肋條、網燒一口牛等可以選擇🐮牛肉肉質嫩滑多汁💦牛肉味濃郁🐮另外可以揀原味、燒肉汁同辛味醬汁🌶️有唔同嘅風味😛雞肉同豬肉同樣有好多選擇🐔🐷就連博多雞肝雞腎都有🤩另外仲有多款海鮮,好似帶子、廣島蠔、青口、鯖魚等等😚食飽後再食埋朱古力味MOVENPICK ®雪糕🍫夠晒大滿足🥳

2023-12-08 171 views
冬天就梗係要食下燒肉,今晚同朋友揀咗旺角一間日式燒肉放題店,位置非常便利。餐廳裝修風格非常日式,座位寬躺,讓人感到舒適和放鬆。今次點左上品牛肩胛放題 (113 品),有齊冷盤,以及多款肉類嘅選擇,最特別係可以單點蘭王蛋,蛋香味重,用黎點燒肉就最啱。一次性拼盤首先店員會端上高一級套餐拼盤,有牛頸脊、牛小排、牛板腱、牛舌、香草牛油帶子等等,牛肉雪花均勻,牛肉味濃郁。冷盤推介胡麻醬豆腐、和風醋蕃茄,豆腐本身柔軟細滑,搭配上濃郁既胡麻醬,口感豐富;和風醋蕃茄酸酸甜甜,口感清爽。牛肉類:推介頂級肩脊肉、牛胸腹、骨付牛肋肉和網燒一口牛,頂級肩脊肉肉質細膩,口感軟嫩,帶有豐富既肉汁;牛胸腹質地柔軟;骨付牛肋肉肉味濃郁;網燒一口牛表面燒至微焦,外層有少少香脆,內層仲係非常嫩滑。豬肉類:推介日本白豚梅肉、豬頸肉和汁燒豚大腸,日本白豚梅肉輕輕咀嚼就感受到肉質既柔軟度;豬頸肉油脂香濃,帶有嚼勁;汁燒豚大腸咬落去彈牙。雞肉類:推介雞腿肉,肉質嫩滑,口感結實。中意食內臟既朋友可以叫博多雞肝、博多雞腎。甜品:可以揀Häagen-Dazs甜筒/Movenpick雪糕,雪糕口感非常滑順。

一次性拼盤

冷盤

牛肉類:

豬肉類:

雞肉類:

甜品
2023-11-19 273 views
門口嘅女士態度態度非常惡劣,當我在問朋友到未嘅時候,決定放棄,無謂受氣。由於經OpenRice訂,無奈𠄘受要累積一次「缺席」嘅紀錄,都要放棄,決定轉第二度食。
2023-11-17
2023-11-15 2288 views
同朋友聚會好多時會揀日式燒肉放題🥩坊間好多餐廳比較嘈雜,係瓊華中心呢間本場就相對企理,環境闊落坐得舒服👏🏻所有放題食物、醬料、甜品飲品都係經QR code落單,唔駛自己出去拎,比較衛生👍🏻店員非常親切。晚市放題有4個套餐,今次揀咗第二級嘅上品牛肩胛放題,$328起可以食勻113種菜品,上菜速度極快,而且叫一轉都份量十足😛😛上品牛肩胛放題🥩牛頸脊、牛小排、牛板腱、牛舌、香草牛油帶子一開始先送上一次性拼盤,來自高一級套餐嘅肉類。牛小排都唔錯,肉質較爽😗😗🥩頂級肩脊肉、牛胸腹、骨付牛肋肉、網燒一口牛、金錢展任點任食嘅牛肉類,普遍肉味都幾香,油脂分佈幾靚。骨付牛肋肉厚厚一片,油脂滿滿好邪惡😈😈🍖豬頸肉、蜜糖豚肉腸、豚五花、日本白豚梅肉、汁燒豚大腸豬頸肉一份都有唔少份量,肉質爽彈😚白豚梅肉夠大塊。🍗雞翼、雞腿肉、博多雞肝、博多雞腎雞腿肉必叫、好食😋😋肉質超級嫩滑。🍠冷盤、小食、野菜、主食明太子番茄幾特別,凍凍地幾開胃,明太子醬好香😚牛油蕃薯口感粉糯,沾上融化牛油極邪惡🤪杏鮑菇好juicy呢;食到中間可以燒菠蘿🍍酸酸咪咪好juicy,正好解膩。仲有好多款飯類同麵食。醬料可以叫蘭王蛋🍳燒牛肉類沾上蛋

上品牛肩胛放題
🥩牛頸脊、牛小排、牛板腱、牛舌、香草牛油帶子

🥩頂級肩脊肉、牛胸腹、骨付牛肋肉、網燒一口牛、金錢展

🍖豬頸肉、蜜糖豚肉腸、豚五花、日本白豚梅肉、汁燒豚大腸
豬頸肉一份都有唔少份量,肉質爽彈😚白豚梅肉夠大塊。

🍗雞翼、雞腿肉、博多雞肝、博多雞腎
雞腿肉必叫、好食😋😋肉質超級嫩滑。

🍠冷盤、小食、野菜、主食

醬料
可以叫蘭王蛋🍳燒牛肉類沾上蛋汁有啲壽喜燒感覺🤣月見蛋汁同好多肉類都好夾。

甜品、飲品
好多人都有點鯛魚燒🐟可以放係網架上燒至外脆內軟,紅豆餡香甜😙今川燒姐係平時見到嘅大判燒,流心吉士醬好香😍榴槤麻糬充滿香濃榴槤蓉😏芝士蛋糕都唔錯。最後仲附送Haaggendaz雪糕筒,勁揼本🤑🤑

人均消費:$360
推介指數(10分為滿分):7.5分

2023-11-14
$360 (Dinner)
好耐冇食燒肉了 要放肆擦餐勁嘅😝本場日式放題燒肉店 提供過百款食品🥢套餐價錢由$278起 一共四個級別套餐!我們選擇的是上品牛肩胛放題🐮包五款牛除咗肉 仲有冷盤 | 小食 | 野菜 | 主食 | 甜品上菜速度快仲好好服務 一嚟就先上頭盤喇.✨頭盤:牛小排 | 牛頸脊 | 牛板腱 | 一口牛 | 帶子 | 牛舌 以六宮格盛裝 豐富且擺盤精緻😍.✨套餐五款:頂級肩脊肉 | 牛胸腹 | 牛肋骨 | 一口牛 | 金錢展.種類繁多啱哂食肉獸朋友們🤩牛肉質鮮嫩 油脂分布均勻 每口充滿牛肉香氣仲可以叫埋月見汁沾蛋 點埋一齊食更香更滑而豬頸肉亦相當出色 爽口彈牙 要encore🤤.其他炸物 小食 野菜等都好高質 食到飽一飽不過記得留肚食甜品 有今川燒啊!外脆內軟!流心吉士餡 勁正啊 唔識燒店員仲會教埋你㗎埋單每位奉送一客Movenpick雪糕 好滿足❤️.餐廳位置闊落寬敞坐得舒服 環境充滿特色🎏每位服務員很親切 會定時主動更換爐網抽風系統也非常好 吃完身上也不會有油煙味仲推出+$48暢飲任嘆Asahi同1664生啤🍻另外 7PM前結帳或9PM後入座有78折啊‼️性價比太高 餐廳好有誠意 聚會過嚟啱哂✨
好耐冇食燒肉了 要放肆擦餐勁嘅😝
本場日式放題燒肉店 提供過百款食品🥢
套餐價錢由$278起 一共四個級別套餐!
我們選擇的是上品牛肩胛放題🐮包五款牛
牛肉質鮮嫩 油脂分布均勻 每口充滿牛肉香氣
仲可以叫埋月見汁沾蛋 點埋一齊食更香更滑
而豬頸肉亦相當出色 爽口彈牙 要encore🤤
其他炸物 小食 野菜等都好高質 食到飽一飽
不過記得留肚食甜品 有今川燒啊!外脆內軟!
流心吉士餡 勁正啊 唔識燒店員仲會教埋你㗎
套餐頭盤
Type of Meal
Dinner
套餐頭盤
今日去開旺角要玩密室逃脫,於是呢我哋就搵咗一間餐廳諗住食飽少少😎因為食唔飽個腦就轉唔快😹所以我哋就去咗瓊華嗰邊食咗一間燒肉放題🥰叫左個上品牛肩胛放題👉🏻星期五至日,公眾假期及其前夕,$348/位,可以食足兩個鐘,113品。包一盤6格肉類同海鮮:✅頂級脊肉 ✅金牛頸脊 ✅香草牛油帶子 ✅牛胸腹 ✅味付牛肋肉 ✅牛板腱✅網燒一口牛✅牛舌✅金錢展 之後都有唔少嘢可以任叫,我哋大概就叫咗:✨肉類✨🔻頂級肩脊肉一定要叫肉質超薄,燒幾下就熟㗎喇✨✌🏻牛味幾重,都有原味同燒汁揀,建議揀咗燒汁嘅話 就唔使再特登點醬油🫡🔻豬頸肉有原味同燒汁可以選擇,我兩款口味都有揀嘅,不過佢最後上碟嘅時候呢就冇分開😅好厚肉地嘅,幾有咬口✨前菜/蔬菜✨🔻海蜇和風沙律佢嘅海蜇都唔孤寒,畀得勁多 同埋食落口有少少辣🌶️🔻粟米燒完嘅粟米都幾鮮甜🌽🔻秋葵食落口幾爽,都幾大條👍🏻✨湯類✨味噌湯鰹魚豆腐湯兩碗湯其實感覺幾相似嘅,都係味噌湯,只係一款有豆腐一款冇嘅✨甜品類✨芝士蛋糕西米椰汁糕日式麻糬泡芙今川燒(吉士味)鯛魚燒西米椰汁糕呢度令我幾驚喜嘅係佢哋嘅甜品,有唔少選擇同埋有雪糕送🍦講講我幾鍾意食嘅甜品先:🔻鯛魚燒做得幾好,佢同今川

包一盤6格肉類同海鮮:
✅牛板腱
✅網燒一口牛
✅牛舌
✅金錢展

之後都有唔少嘢可以任叫,我哋大概就叫咗:
✨肉類✨
🔻頂級肩脊肉

🔻豬頸肉

✨前菜/蔬菜✨
🔻海蜇和風沙律
佢嘅海蜇都唔孤寒,畀得勁多 同埋食落口有少少辣🌶️
🔻粟米
燒完嘅粟米都幾鮮甜🌽
🔻秋葵
食落口幾爽,都幾大條👍🏻

✨湯類✨
味噌湯
鰹魚豆腐湯
兩碗湯其實感覺幾相似嘅,都係味噌湯,只係一款有豆腐一款冇嘅

甜品類✨
芝士蛋糕
西米椰汁糕
日式麻糬
泡芙
今川燒(吉士味)
鯛魚燒
西米椰汁糕
🔻鯛魚燒
做得幾好,佢同今川燒都係師傅今朝做好嘅,咁佢suggest我地食之前就放落個爐度輕輕兩邊燒一燒佢,咁就會更加好食。我自己比較鍾意食鯛魚燒,佢個麵粉皮相對係薄啲嘅, 跟住燒完之後食落口脆薄薄👍🏻燒完盡快趁熱食,食落後會脆卜卜
🔻西米椰汁糕
下面有塊好似綠色葉咁樣包住嘅,有啲似泰式甜品,我一個人食咗半打😹一粒粒細細粒,入面呢就仲有啲粟米 西米 椰汁組成嘅糕點,好有咬
🔻日式麻糬
都做得唔錯,佢係有啲似蕨餅,哩個食落去綠茶味,除此之外個口感係差不多
🔻芝士蛋糕
我都幾鍾意,食完佢唔係好膩,好少食放題可以食到咁多甜品都係唔錯嘅,cp值幾高
2023-10-21 314 views
這是我第一次幫襯,本來無咩期望,但竟然令我和屋企人喜出望外,店員推介我地係食「極上牛小排海鮮」,整體食物質素都很好,肉質很唔錯,並不是雪到死實實無晒牛味既牛肉,特別推薦牛舌十分爽口彈牙。另外榴槤糯米糍估唔到又幾好味,屋企人超級鍾意食。而且他們上菜速度十分快,冇漏單,所以有很充足的時間燒食物及進食。此外值得一提的是,餐廳的職員態度十分友善有禮,超讚👍🏻,而且餐廳環境不擠迫,令食客食得開心又安心。
2023-10-20
$400 (Dinner)
2023-10-19 284 views
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🫶🏻上品牛肩胛放題 —— 113品👩🏻成人:$328(星期一至四);$348(星期五及公眾假期)👧🏻小童:$258肉類❶頂級肩脊肉肉質鮮嫩多汁 具有豐富既口感同濃郁既牛肉風味🐄❷牛胸腹呢個部位既牛肉富有筋絡 🤠但同時帶點肥美度 口感豐富 岩曬燒肉🐮❸骨付牛助肉係帶有牛骨既牛肋排部位 肉質鮮嫩🎶 入口時伴隨住骨髓既風味 增添咗獨特既口感✨❹網燒一口牛切成一口大小既牛肉塊💁🏻‍♀️岩曬燒肉 食落肉質嫩滑🙊❺豬頸肉豬頸肉肉質豐腴 帶有油脂🐷 燒熟後口感意外地鮮美🐖❻蜜糖豚肉腸用咗嚟蜜糖調味 賦予咗甜味🍯口感滑嫩 豬肉既油香爆棚🦡❼豚五花豬肉既五花肉部位🐽 帶帶豐富既油脂 肉質鮮嫩多汁🫶🏻❽日本日豚梅肉來自日本既豬肉 豬肉質地比平時食到既更柔軟😳❾雞翼雞翼經過燒煮後 外脆內嫩🐥 搭配不同既醬料 滋味十足🧆❶⓪博多雞腎雞腎超有口感 厚薄岩岩好🐣 要嚟伴酒就最好不過🍻冷盤/小食❶❶胡麻醬豆腐以胡麻醬作為調味 豆腐口感滑嫩🤍 ❶❷唐揚雞軟骨雞軟骨即叫即炸 上枱熱辣辣 食落外脆內嫩🔥❶❸炸芝士年糕個人超like呢個小食🤩完全係結合咗年糕的口感同芝士既濃郁味道💁🏻‍♀️野菜❶❹生菜個人幾l

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

❶❾蒜香牛油蘆荀
估唔到係放題店會食到呢款蔬菜🧈
蘆荀幼嫩 唔會食到一絲絲嘅纖維🌼

醬料
❷⓪月見汁、❷❶溫泉玉子、❷❷溶岩芝士、❷❸檸檬角
呢到醬料嘅選擇都超多 個人就最like月見汁(即係蛋黃+醬油)🥚
沾一沾 即時令食物嘅味道upgrade!!🌟

甜品
❷❹Mövenpick雪糕
雪糕口感綿滑 豐富既奶香味道能為整餐畫上完美既句號🍨
2023-10-03 434 views
本場旺角越開越多日式燒肉放題今次為食妹就黎咗本場試試🤪餐廳提供4️⃣款套餐 價錢$278起無限量食足2小時➡️ 上品牛肩胛放題 $328113品任叫任點*7pm前離座/9pm後入座可享78折優惠添架必點款式- 頂級肩脊肉- 牛胸腹- 豬頸肉- 雞腿肉- 菠蘿- 牛油本菇仲有得叫溫泉玉子紫菜飯添架再加上泡菜 特別開胃嫌一隻溫泉蛋唔夠 加多2隻亦得甜品方面有一口泡芙 蕨餅 芝士蛋糕等仲有吉士大判燒 同鯛魚燒較細火慢慢烤至焦香🥰🥰另外仲可以加$48升級至Asahi/1664 Blanc生啤任飲📍旺角彌敦道628號瓊華中心16樓16/F, King Wah Centre, 628 Nathan Road, Mong Kok
本場

仲有吉士大判燒 同鯛魚燒
較細火慢慢烤至焦香🥰🥰

📍旺角彌敦道628號瓊華中心16樓
2023-09-12
$400 (Dinner)