2024-05-28 43 views
餐廳係4樓,有outside位,係寵物友善🥰仲有提供寵物餐添!依家lunch兩點後有8折優惠呀‼️.🥣All day breakfast 🥣:💰$138套餐跟湯同包,蘑菇湯有勁多蘑粒,重菇味,牛角包好鬆軟,有牛油咸香,薯餅香脆,黑松露炒蛋夠滑身,仲有2條長豬肉腸,配新鮮沙律菜。🥣澳洲去骨羊臀肉🥣:💰$148羅宋湯茄味十足,雜菜又多,羊臀好厚肉,肉質細嫩軟念,輕微羊臊味,含豐富蛋白質。🥣凍朱古力🥣:💰+$13面有鮮忌廉,朱古力味香甜,口感順滑。🥣百香果慕絲蛋糕🥣:💰+$22百香果啫喱面,味道酸酸甜甜開胃,慕絲蛋糕入口即溶。🐶牛漢堡扒🐶:💰$78寵物menu 有多款選擇,營養豐富,一塊大牛肉扒,配沙律菜,我家主子食到唔停口🤣

🥣All day breakfast 🥣:💰$138

🥣澳洲去骨羊臀肉🥣:💰$148

🥣凍朱古力🥣:💰+$13
面有鮮忌廉,朱古力味香甜,口感順滑。

🥣百香果慕絲蛋糕🥣:💰+$22
百香果啫喱面,味道酸酸甜甜開胃,慕絲蛋糕入口即溶。

🐶牛漢堡扒🐶:💰$78
今天要介紹呢間餐廳位於觀塘,是一家寵物友善Cafe。餐廳除左有正常既餐牌,仲有提供比寵物既食物。呢度最特別係提供地方比客人掟飛鏢同唱K。而且呢度地方都幾大,有大房同半戶外空中花園。今次叫咗兩個set,每個餐有一件甜品同一杯飲品。焙茶巴斯克芝士蛋糕杯 $78濃郁醇厚的焙茶香氣與綿密滑順的芝士蛋糕完美融合,每一啖都食到芝士的味道,同焙茶味,與鮮奶的清甜交織,層次豐富。而餅皮酥脆,入口即化,為整道甜品增添了口感。抹茶士多啤梨木糠布甸蛋糕 $78這道甜品將抹茶、士多啤梨和木糠布甸融合,呈現出層次豐富的風味。濃郁的抹茶香氣與清新的士多啤梨交織,係蛋糕體中散發出微微的苦味和酸甜,為味蕾帶來驚喜。軟綿的蛋糕內餡搭配脆口的木糠布甸,質地層次分明,入口即化。House FiftyEight  觀塘駿業街58號電訊數碼大樓4樓港鐵觀塘站A2 出口, 步行約8分鐘

今次叫咗兩個set,每個餐有一件甜品同一杯飲品。

焙茶巴斯克芝士蛋糕杯 $78

抹茶士多啤梨木糠布甸蛋糕 $78

House FiftyEight
港鐵觀塘站A2 出口, 步行約8分鐘
2024-05-27 27 views
朋友係要見架~今日去觀塘就佢收工快d有得食網上見到呢間集酒吧、餐廳兼有露天位坐既西餐連佢係附近番工都未嚟食過選擇困難症人士最啱叫餐~$308/per one是日餐湯:雜菜湯開胃唔太酸~麵包熱辣辣,口感煙韌,趁熱搽牛油Nice前菜每樣一款,分別係:烤慢煮嫰雞胸&凱撒沙律~優質蛋白質,沙律菜新鮮Caesar Salad with Grilled Chicken Breast烤鐵板吞拿魚沙律 Seared Tuna Salad 四邊烤過仲有黑白芝麻,食落唔錯西班牙黑毛豬鞍 Spanish Iberico Saddle肉質嫰滑~有一定厚道,特別骨位附近焦香好食配菜有薯仔、車厘番茄、菠蘿、茄子、瓜香煎紅石斑柳配帶子 Natural Grouper Fillet & Scallop帶子幾大粒,火喉剛剛好,口感夠腍鮮甜紅石斑柳份量十足有兩大塊~魚皮煎到脆卜卜肉質嫰滑厚實唔鬆散配菜有車厘番茄、茄子、瓜、露荀飲品:凍咖啡&凍檸水~自己加糖漿~非常好啱晒我唔呢d鍾意原味既是日甜品:熱情果慕絲蛋糕~上面係熱情果Jelly,下面係慕絲蛋糕,酸酸甜甜一D都唔膩。環境舒適,座位寬敞,裝修別緻,除左剛才講到有酒飲,
朋友係要見架~
今日去觀塘就佢收工快d有得食
網上見到呢間集酒吧、餐廳兼有露天位坐既西餐
連佢係附近番工都未嚟食過

選擇困難症人士最啱叫餐~$308/per one
是日餐湯:雜菜湯開胃唔太酸~
麵包熱辣辣,口感煙韌,趁熱搽牛油Nice

前菜每樣一款,分別係:
烤慢煮嫰雞胸&凱撒沙律~優質蛋白質,沙律菜新鮮

烤鐵板吞拿魚沙律 Seared Tuna Salad
四邊烤過仲有黑白芝麻,食落唔錯

肉質嫰滑~有一定厚道,特別骨位附近焦香好食
配菜有薯仔、車厘番茄、菠蘿、茄子、瓜

帶子幾大粒,火喉剛剛好,口感夠腍鮮甜
紅石斑柳份量十足有兩大塊~
魚皮煎到脆卜卜
肉質嫰滑厚實唔鬆散
配菜有車厘番茄、茄子、瓜、露荀

是日甜品

環境舒適,座位寬敞,裝修別緻,除左剛才講到有酒飲,有露天座位,仲有掟飛標,桌球,比三五知己露一手~店員親切有禮~好啱放工嚟鬆一鬆。
2024-05-27
  • 西班牙黑毛豬鞍
最近去呢間西餐廳,觀塘地鐵站行過去只喺5-10分鐘,樓下亦有泊車位,帶主子去好方便! 餐廳有型格區,有優雅區,也有戶外座位,空間都幾大,啤啤🐶仲可以跑嚟跑去! 大露台景觀開陽,好通爽! 下午來嘆個tea ,大人有蛋糕set 咋,也有專門俾毛孩的menu ,一共有七款咁多! 我哋幫啤啤🐶點咗個汪星人什錦拼盤(小)$68,有雞肉、肉丸、西蘭花、紫薯等,色彩繽紛而且健康。 cake set 都有7款揀,分別叫咗抹茶士多啤梨木糠布甸蛋糕及傳統黑森林蛋糕,鬆軟香甜,果味濃郁! 而飲品可選特飲,大大杯夠冰凍,抹茶拿鐵仲加咗好多cream

今晚一個人食飯,突然好想食牛扒,喺觀塘放工之後就揾下附近有咩出名扒房🤭🤭 喺觀塘駿業街熟食市場對面留意到呢間喺電訊數碼大樓4樓 既House FiftyEight , 晚市套餐好吸引😍 除咗有Dinner Set,仲有以龍蝦做主打既Signature Lobster Dinner Set😍😍😍我今次就揀咗肉眼牛扒食咗先🤭🤭 下次再同朋友黎食龍蝦🤭🤭🤭Dinner Set是日餐湯 Daily Soup - 粟米湯或雜菜湯選擇前菜- 烤慢煮嫩雞胸配凱撒沙律 Caesar Salad with Grilled Chicken Breast主菜美國頂級肉眼(10安士)是日甜品Daily Dessert整體性價比唔錯,餐廳又有氣氛,好岩同朋友黎聚會🤭🤭House FiftyEight (觀塘)觀塘駿業街58號電訊數碼大樓4樓

我今次就揀咗肉眼牛扒食咗先🤭🤭 下次再同朋友黎食龍蝦🤭🤭🤭

Dinner Set

是日餐湯 Daily Soup
- 粟米湯或雜菜湯選擇

前菜

主菜

美國頂級肉眼(10安士)

是日甜品Daily Dessert

整體性價比唔錯,餐廳又有氣氛,好岩同朋友黎聚會🤭🤭

House FiftyEight (觀塘)
  • 是日甜品
  • 是日餐湯
  • 美國頂級肉眼
  • 粟米忌廉湯
放工係附近搵咗間西餐廳,同朋友chill下。全層4樓都係呢間餐廳,空間超闊落仲有得掟鏢,打桌球,夜晚氣氛唔錯我地叫左兩個Dinner set $308 好豐富餐湯可選紅或白湯,我地簡咗羅宋湯👍🏼仲有熱辣辣又軟熟嘅餐包~前菜:烤慢煮嫩雞胸&凱撒沙律沙律份量多,雞胸肉同芝士刨絲融合😋,酸酸甜甜好開胃朋友叫咗烤鐵板吞拿魚沙律吞拿魚色澤鮮艷,賣相一流🤩主菜:美國頂級肉眼 10oz +$78簡咗Medium, 超大塊啊!肉質鮮嫩多汁,未沾醬汁已經好濃郁嘅牛味西班牙黑毛豬鞍火喉煎得啱啱好,厚切豬鞍啖啖肉,配合豐富嘅蔬菜🤤,仲帶點炭燒味道甜品:係我至愛嘅Brownie😍完美!套餐奉送兩杯餐飲🍹呢個價錢同環境物超所值
放工係附近搵咗間西餐廳,同朋友chill下。
全層4樓都係呢間餐廳,空間超闊落
仲有得掟鏢,打桌球,夜晚氣氛唔錯

我地叫左兩個Dinner set $308 好豐富
餐湯可選紅或白湯,我地簡咗羅宋湯👍🏼
仲有熱辣辣又軟熟嘅餐包~

前菜:烤慢煮嫩雞胸&凱撒沙律
沙律份量多,雞胸肉同芝士刨絲融合😋,酸酸甜甜好開胃

朋友叫咗烤鐵板吞拿魚沙律
吞拿魚色澤鮮艷,賣相一流🤩

主菜:
美國頂級肉眼 10oz +$78

西班牙黑毛豬鞍

甜品
係我至愛嘅Brownie😍完美!

套餐奉送兩杯餐飲🍹呢個價錢同環境物超所值
  • 西班牙黑毛豬鞍
2024-05-13 36 views
#觀塘美食 #小蓮星呑食觀塘🔻 House FiftyEight 觀塘駿業街58號電訊數碼大樓4樓/通常都唔會帶狗狗出街因為好多餐廳都冇pet Menu,淨係見到我喺度食飯,佢冇得食仲要坐定定都幾陰公,今次就搵到觀塘呢一間餐廳有埋寵物餐單,仲要有好多多款選擇,價錢亦都合理/🧃牛漢堡扒(全熟) $78寵物餐單有水果拼盤、素雞肉丸、三文魚千層蛋糕等等選擇,因為我家狗狗最鍾意食牛,所以我哋揀咗牛漢堡扒,問過職員,係100%牛肉,仲係會煮到全熟,比狗仔食完全冇問題,唔需要擔心敏感情況,一上到嚟嘅時候熱辣辣,真係原塊漢堡扒,份量超級多,一上到嚟狗仔已經超興奮,我哋切晒俾佢食,兩下子就食晒,見到佢咁滿足我都好滿足/🧃朱古力慕絲蛋糕 焙茶麻糬巴斯克蛋糕今次嚟我哋係食下午茶,叫咗一人一件cake加嘢飲嘅套餐,賣相方面,兩款蛋糕都唔差,朱古力蛋糕外皮係朱古力醬雪凍而成,非常濃郁,蛋糕體好絲滑,朱古力甜而不漏。巴斯克蛋糕上面有拉絲麻糬,每啖都好煙韌,估唔到幾夾,培茶味適中,好食!/🧃海鹽焦糖拿鐵 士多啤梨乳酸梳打2杯飲品都好打卡able. Latte海鹽焦糖相間,鹹鹹甜甜加埋咖啡嘅酸苦,味道好有層次。士多

#觀塘美食 #小蓮星呑食觀塘
🔻 House FiftyEight

🧃牛漢堡扒(全熟) $78

🧃朱古力慕絲蛋糕 焙茶麻糬巴斯克蛋糕

🧃海鹽焦糖拿鐵 士多啤梨乳酸梳打
2杯飲品都好打卡able. Latte海鹽焦糖相間,鹹鹹甜甜加埋咖啡嘅酸苦,味道好有層次。士多啤梨乳酸梳打酸酸甜甜,加埋好有氣嘅梳打,想透心涼必叫。

#food #foodie #hkfood #hkfoodie #foodporn #foodstagram #hkfoodblogger #foodblogger #foodlover #foodphotography #hkig
House FiftyEight觀塘駿業街58號電訊數碼大樓4樓觀塘返工又多一個飯堂!🍽️🔥🏢餐廳超級寬闊,空閒仲可以篤波,放空。慢煮頂級安格斯牛板腱,只需$148!。牛肉經過慢煮,肉質嫩滑多汁,每一口都帶來了濃郁的牛味,配上醬汁的融合,食到停唔到口。🥩🔥👌🤤明太子海鮮意粉,只需$108!意粉配上豐富的海鮮,每一口都充滿了海鮮的鮮甜味道,再加上明太子醬汁的獨特風味,都幾好味。🍝🦐👅🤩之後繼續發掘下電訊數碼大廈仲有咩好食先😋
House FiftyEight
觀塘返工又多一個飯堂!🍽️🔥🏢
餐廳超級寬闊,空閒仲可以篤波,放空。

之後繼續發掘下電訊數碼大廈仲有咩好食先😋
Mother's Day Dinner Set $788今日小編終於帶著孝順的心情和媽媽一起慶祝母親節。這次我們選擇了一家具有空間感的餐廳用餐,如果不想坐在室內,這家餐廳還提供室外座位,坐著相當舒適。法式龍蝦湯湯和麵包同時上桌,麵包柔軟熟透,而龍蝦湯則濃郁可口香料吞拿魚/牛油果/紅蔥醬吞拿魚配上鹹牛油果醬和紅蔥醬層次豐富北海道帆立貝刺身薄片/黑松露醋北海道帆立貝刺身口感清甜,淡淡的黑松露醋提升了刺身的鮮味燒三文魚柳配白酒忌廉汁三文魚柳帶有淡淡的酒香,魚肉結實,但魚皮卻香脆可口日本帶子海膽汁意大利飯海膽汁意大利飯讓人驚喜,濃郁的醬汁包裹著意大利飯,還有兩片海膽和煎帶子,混合海膽和意大利飯,每一口都充滿海膽的鮮味荔枝紅桑子玫瑰慕絲蛋糕甜品以愛心形狀呈現,甜點慕斯蛋糕入口微微帶有荔枝香味,搭配旁邊的朱古力雪糕,為這頓晚餐畫上prefect end咖啡或茶套餐奉送咖啡或茶
Mother's Day Dinner Set $788

法式龍蝦湯
湯和麵包同時上桌,麵包柔軟熟透,而龍蝦湯則濃郁可口

香料吞拿魚/牛油果/紅蔥醬
吞拿魚配上鹹牛油果醬和紅蔥醬層次豐富
北海道帆立貝刺身薄片/黑松露醋
北海道帆立貝刺身口感清甜,淡淡的黑松露醋提升了刺身的鮮味

燒三文魚柳配白酒忌廉汁
三文魚柳帶有淡淡的酒香,魚肉結實,但魚皮卻香脆可口

日本帶子海膽汁意大利飯

荔枝紅桑子玫瑰慕絲蛋糕

咖啡或茶
套餐奉送咖啡或茶
  • 餐包
週末帶👦🏻🐶齊齊去鋸扒去咗一間寵物友善嘅型格西餐廳室內有過千呎環境 仲提供好多悠閑設施任玩飛鏢🎯 桌球🎱 唱K🎙️户外座位都好chill主供西餐 小食 甜品 特飲☀️慢煮美國安格斯頂級牛板腱(8oz)$148牛板腱經過長時間的慢煮肉質變得極為柔嫩帶有濃郁的牛味😋☀️澳洲去骨羊臀肉 $148羊臀肉切成厚片火候控制得好好🔥每片都非常嫩滑羊肉唔會羶 仲有一絲甜味☀️寵物餐 牛漢堡扒(全熟)$78即叫即整 上枱仲熱辣辣 充滿肉汁不乾柴第一次鋸扒嘅🐶 激動到吃個唔停寵物Menu仲有好多唔同款嘢食下次再帶佢黎試下其他~依家Lunch 下午2點後仲有8折優惠遊戲設施好多✨適合一大班人聚會觀塘高性價比西餐廳值得帶愛寵嚟一齊享受一下
週末帶👦🏻🐶齊齊去鋸扒

☀️寵物餐 牛漢堡扒(全熟)$78
即叫即整 上枱仲熱辣辣 充滿肉汁不乾柴
第一次鋸扒嘅🐶 激動到吃個唔停
寵物Menu仲有好多唔同款嘢食
下次再帶佢黎試下其他~

依家Lunch 下午2點後仲有8折優惠
遊戲設施好多✨適合一大班人聚會
觀塘高性價比西餐廳
值得帶愛寵嚟一齊享受一下
2024-05-07 38 views
之前發現駿業街好多樓上Cafe或者餐廳今日特登過嚟食吓晚餐,因為唔想去尖沙咀同人迫😂將餐廳超大,有好多勁大型嘅餐桌就算八個10個朋友一齊嚟都可以一齊坐!仲可以打桌球,仲可以掟鏢,仲有戶外餐桌部份,都幾chill 😍嗌咗兩個dinner set🤍($308x2, 另外+1)是日餐湯:粟米忌廉湯~粟米味都出忌廉味比較多雜菜湯~濃郁蕃茄味酸甜開胃👍🏻前菜:烤慢煮嫩雞胸凱撒沙律~雞胸算係嫩滑烤鐵板吞拿魚沙律~吞拿魚好味沙律菜都係新鮮fresh👍🏻主菜:🦀蘆筍蟹肉忌廉意大利飯賣相靚!忌廉味!重有蟹肉同蟹籽混合交替嘅意大利飯好creamy又多重口感🐏澳洲特級環保蘇羊架(3份)羊架上枱好靚,份量大,外脆內嫩甜品:藍莓芝士蛋糕~呢餐添上完美句號🍋凍檸檬茶x 2

嗌咗兩個dinner set🤍($308x2, 另外+1)

是日餐湯:

烤鐵板吞拿魚沙律~吞拿魚好味
沙律菜都係新鮮fresh👍🏻

主菜:
🦀蘆筍蟹肉忌廉意大利飯

🐏澳洲特級環保蘇羊架(3份)
羊架上枱好靚,份量大,外脆內嫩

甜品
藍莓芝士蛋糕~呢餐添上完美句號

🍋凍檸檬茶x 2
2024-04-30
$338 (Dinner)
2024-04-30 43 views
今日tea time時間冇嘢做,同朋友又唔想喺條街度熱辣辣咁遊蕩,就上網睇吓邊間有下午茶食,後來見到呢間評價都幾高,就決定來enjoy 下。呢到下午茶時間嘅環境都幾寫意,又室外亦都有室內位置,更加有卡位,座位都幾闊落,但係我都見到應該夜晚係可以飲酒同玩飛鏢,到時個vibe就唔一樣。今日我地叫左兩杯drink同兩件cake。抹茶latte個味道濃郁,caramel latte甜度剛剛好。抹茶士多啤梨木糠布丁蛋糕好好食,口感夠smooth。香蕉Carrot cake個口感比較dense同紮實,但都好好食!順帶一提,呢度原來都有寵物餐單!

順帶一提,呢度原來都有寵物餐單!
2024-04-27 35 views
觀塘西餐廳-Bar &Grill~靚裝又好食既餐廳唔多, House FiftyEight(Dinner)系受區內多人歡迎❤️‍🔥除左岩收工後,坐低Happy hour, 仲岩晒情人們去慶祝,因為哩到既set course 好抵食🥰🥰Set Dinner 🙎‍♀️🙎‍♂️磨菇湯:蘑菇湯非常濃郁,啖啖都咬到菇非常足料前菜:烤慢煮嫩雞胸&凱撒沙律🥗Caesar Salad with Grilled Chicken Breast❤️‍🔥 烤鐵板吞拿魚沙律🥗Seared Tuna Salad這兩款常見的沙律,味道卻是出乎意料的好──利用新鮮爽脆的羅文生菜與奶香濃厚又帶有微酸口感的醬料作對比!Main 主菜;🥩🥰🐟🐚美國頂級肉眼(10安士)U.S. Prime Rib Eyes 10oz香煎紅石斑柳配帶子Natural Grouper Fillet & Scallop 石斑魚柳10分大塊,而且沒有過度煎煮,能夠保留魚的精華-膠原蛋白,邊享受高級料理又能青春抗老🥰Daily Dessert甜品🍧精緻意大利芝士蛋糕TIRAMISU,成為完美句號☺️凍檸檬茶 其他主菜可揀:西班牙黑毛豬鞍Spanish Iber
觀塘西餐廳-Bar &Grill~

Set Dinner 🙎‍♀️🙎‍♂️
磨菇湯:蘑菇湯非常濃郁,啖啖都咬到菇非常足料

前菜:
烤慢煮嫩雞胸&凱撒沙律🥗
Seared Tuna Salad

Main 主菜;🥩🥰🐟🐚
美國頂級肉眼(10安士)
U.S. Prime Rib Eyes 10oz
香煎紅石斑柳配帶子

Daily Dessert甜品🍧
精緻意大利芝士蛋糕TIRAMISU,
成為完美句號☺️

凍檸檬茶

其他主菜可揀:
西班牙黑毛豬鞍
Spanish Iberico Saddle
澳洲特級寶雲蘇羊架(3份)
Provencal Rack of Lamb (3pc)
明太子海鮮意粉
Tentaiko Seafood with Cream Pasta
蘆筍蟹肉忌廉意大利飯
Crab & Asparagus of Cream Risotto

餐廳:
House FiftyEight(Dinner)
地址:觀塘駿業街58號電訊數碼大樓4樓
2024-04-23 46 views
今日出開觀塘做嘢,又嚟到House FiftyEight食午餐鐘意呢度環境闊落,坐位非常多,室內同室外選擇,多數吾洗點排隊。仲有,呢度嘅午市套餐非常抵食,質素亦吾差,性價比高之選午餐仲包括餐湯、餐包添依家餐廳做緊2:00pm後8折優惠All day breakfast紐倫堡腸、黑松露炒蛋、大啡菇、焗豆、原切蕃茄、薯餅、田園沙律、多士全日早餐款式豐富,樣樣都好喜歡,特別是多士香脆煙靭,黑松露炒蛋非常幼滑,薯餅香脆惹味,大啡菇菇味濃又多汁Cappuccino香醇濃郁咖啡,口感幼滑
午餐仲包括餐湯、餐包添
依家餐廳做緊2:00pm後8折優惠

All day breakfast

Cappuccino
香醇濃郁咖啡,口感幼滑

2024-04-17
Lunch
2024-04-22 40 views
觀塘工業區呢頭真係相當多餐廳,唔係由駐呢區扮工嘅友人帶路,都未必知呢間除咗可以開餐外,仲有野玩。一入門口就見到電子飛標之後再有桌球枱,HAPPY HOUR時想傾計得,出去玩兩盤亦得。仲有戶外區,飲野用餐都無問題。有晚市套餐,由餐湯食到去甜品餐茶,只需$306,無需諗太多就佢啦。是日餐湯有什菜湯/蘑菇湯,快閃選擇蘑菇湯,湯質幼滑中又食到蘑菇碎粒,證明真材實料唔係用粉開。個人覺得飲西湯時配有餐包先岩數,呢度就有,熱辣辣仲有牛油。前菜為兩款沙律,兩款都想試,咁就每款各一易辦事。先黎烤慢煮嫩鷄胸配凱撒沙律,兩片鷄胸食到輕烤味,配酸甜開胃凱撒沙律,GOOD!再黎烤鐵板吞拿魚沙律,帶點厚度嘅吞拿魚邊位沾滿黑椒碎粒,口感鬆軟,黑椒碎香味略搶咗魚肉味,再食清爽沙律菜平衡返。進入主菜環節,六選一,肉類/海鮮/意粉類都有今晚肉類代表係西班牙黑毛豬鞍,有翠玉瓜,車厘茄及薯仔作配菜,擺盤幾吸引。叫得到豬鞍當然要有相當厚度,見到有燒紋已令人食指大動。切開裏面見到油光,配以蘋果蓉嘅酸甜味,輕鬆食晒成份。澱粉質代表有明太子海鮮意粉,以橙色明太子醬”間”住了海鮮意粉。海鮮食到有蜆肉,蝦及魷魚,濃滑醬汁包住每條意粉,加
一入門口就見到電子飛標
前菜為兩款沙律,兩款都想試,咁就每款各一易辦事。

進入主菜環節,六選一,肉類/海鮮/意粉類都有

叫得到豬鞍當然要有相當厚度,見到有燒紋已令人食指大動。
切開裏面見到油光,配以蘋果蓉嘅酸甜味,輕鬆食晒成份。
海鮮食到有蜆肉,蝦及魷魚,濃滑醬汁包住每條意粉,加埋明太子嘅咸香,唔錯。
甜品時間係精緻提拉米蘇蛋糕,入口超鬆軟,甜度恰當。
又係”餐後啡”出場,唔落糖,咖啡配甜品,就係呢餐嘅句號。