2018-11-13 33 views
姊妹好忙,今晚突約晚餐,我在下午開會期間以Eatigo訂位有折,再以Whatsapp製造生日驚喜,餐廳老闆很快回覆。我們遲了一些到,但老闆照舊打折,又安排了窗口位置,還製作了第一次嘗試的精美前菜給生日姊妹。老闆很細心,我們吃完一道菜才上另一道,真的很窩心呢!跟姊妹在寧靜的環境下互傾心事,整餐都有很多美味的蔬菜,很適合健康飲食一族,今晚亮點除了精美前菜,我們也很喜歡沒有咖啡因的土耳其咖啡,細細杯味道很特別,另外就是甜點,好可愛喔!姊妹享受甜絲絲的生日!

2018-11-13
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday
第一次食土耳其菜,估唔到咁新奇!我同朋友兩個人叫咗dinner set for 2($498),本身冇包餐湯,但係餐廳話送餐湯俾我地試下!餐湯係扁豆湯,啖啖都飲到豆蓉,香滑creamy。 特色沙律,有沙律菜、蕃茄仔、青瓜、紅蘿蔔片等等,非常新鮮爽脆,特別中意蕃茄仔嘅口感同甜味。 特色小食,係炸薯條、燒茄子,上面鋪咗2片薄餅,香口得黎又唔油,燒茄子特別惹味,仲配上茄醬同埋麻醬,攞薄餅包住食就更有風味。 主菜我揀咗牛肉,係薄切牛扒配薄餅。牛扒有一個手掌咁大,用黑椒粒黎調味,唔會太生,係我中意嘅熟度,肉質條理分明,鮮甜得黎又非常有口感。 估唔到竟然再送咗甜品,係伊斯坦堡龍鬚糖,賣相精緻,食落同香港嘅最大分別係,佢冇咁入口即溶,所以反而食到層層嘅絲。隔離仲有一爐土耳其嘅糖,口感唔知點形容好,好特別。 依款係土耳其茶,類似紅茶嘅味道,可以加少少檸檬汁同糖黎調味。 土耳其菜有啲似西餐,但係會 佢嘅調味同醬料同西餐又唔同喎,仲有唔少特色菜,值得一試!
第一次食土耳其菜,估唔到咁新奇!

特色沙律

特色小食

牛扒配薄餅

2018-11-09
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
特色沙律
特色小食
牛扒配薄餅
伊斯坦堡龍鬚糖
香港少有食正宗土耳其菜既地方,尼間餐廳除左可以食到地道菜外,環境更加舒適,聽住音樂,慢慢嘆。叫左dinner set for 2 people ($498,需加一)。有沙律,自選2個主菜,小食,餐飲。餐廳仲送左餐湯and特色甜品,超開心。扁豆湯有濃濃既香味,打成糊,口感更加食到扁豆粒,好豐富。而且熱辣辣上枱,暖胃。碟旁仲有塊檸檬,可以加d落去調味,酸酸地又幾夾,唔會好odd。沙律一盤有沙律菜,車厘茄,特別在於餐廳再加入青瓜片,紅蘿蔔片,比其他餐廳既沙律更加有口感。小食餐牌冇特別寫明係咩,本身以為普通一碟,但送上枱驚喜十足。有2塊烤薄餅,底下鋪滿薯條,烤茄子,烤三色椒,配上蕃茄醬,芝麻醬,好惹味。好少會落芝麻醬,但同茄醬好夾,酸酸地。烤薄餅包住d薯條加醬,係另一種出色既組合。主菜可以揀牛/羊/雞/素菜,廚師會自行幫你烹調配搭烤薄餅/飯。我揀左雞肉,雞肉切件醃好,經烹煮後,肉汁鎖實,肉質嫩滑。亦配一小碟蕃茄芝麻醬,可以醮。另外,有d蔬菜伴碟,唔同主菜既伴碟都會唔同。雞肉配飯食,一流。更有甜品食,係地道伊斯坦堡龍鬚糖,配上朱古力醬,仲有土耳其薄荷糖and檸檬糖各一粒。龍鬚糖唔同香港食個款,佢

叫左dinner set for 2 people ($498,需加一)有沙律,自選2個主菜,小食,餐飲。餐廳仲送左餐湯and特色甜品,超開心。

沙律

雞肉配飯

主菜可以揀牛/羊/雞/素菜廚師會自行幫你烹調配搭烤薄餅/飯。我揀左雞肉,雞肉切件醃好,經烹煮後,肉汁鎖實,肉質嫩滑。

伊斯坦堡龍鬚糖

更有甜品食,係地道伊斯坦堡龍鬚糖,配上朱古力醬,仲有土耳其薄荷糖and檸檬糖各一粒。龍鬚糖唔同香港食個款,佢係一絲一層既feel,入口即溶,而且朱古力醬點綴左個龍鬚糖,有另一種甜味。土耳其既糖原來好好食,軟糖,檸檬味既更有粒粒檸檬。

土耳其茶

而餐廳亦係土耳其茶,茶味香,加d檸檬汁,酸酸地,不過茶味亦強烈。

整體,高處望住風景食飯,好chill。而且侍應會自覺收碟上下一道菜,流程smooth。地道土耳其菜既精髓,餐具都有pattern 有心思。
2018-11-09
Type of Meal
Dinner
沙律
2018-11-06 18 views
星期五晚同屋企人食晚飯,去開油麻地,想搵啲特別嘅嘢食經過酒店見到宣傳,樓上有土耳其特色菜式,決定一於上19樓試吓。兩個人撐枱腳,唔想叫得太多嘢食,但又想有齊飯同肉,所以叫咗一個特色香草燒春雞釀飯($250)一開始覺得二百幾蚊一個菜式有啲貴,但個set一上枱見到個份量就知道唔簡單,隻雞超巨型,係整整半隻烤雞,旁邊有時蔬,同埋一碗薯條。切開熱辣辣新鮮烤出來的雞,見到裏面除咗有好厚肉嘅雞肉之外,仲有香噴噴嘅釀飯,吼雞嘅香味深山入啲飯裏邊,每一啖都好香口,但又不油膩,裏面仲有中東常見嘅香料,增添不少風味,可惜雞肉雖然多,但有點乾身,點少少麻醬就好食得多。薯條炸得好趣好香口,仲好食過M記,餐廳好有趣地將麻醬同茄汁放喺同一隻碗裏面,未到又唔怪喎,原來都幾夾,薯條夠脆身,點埋醬汁好好食。叫個二人套餐送埋沙律,唔想做食肉獸嘅話可以叫一碟,蔬菜幾新鮮,特別係紅蘿蔔好清甜,混入了些少橄欖油和香草,味道清新,不錯不錯。

2018-10-30 210 views
香港一直都比較少有土耳其菜,今日嚟到位於酒店19樓嘅jd euro食晚餐,就可以一試呢個特色菜啦(^^)餐廳除左有食物之外,仲可以飲酒添🍺我地就要左chef suggest dinner set^^ 先上個沙律,好多菜好健康!而且好新鮮爽口,又有番茄仔中和下味道,好fresh😃😃🌈 之後係特色lentil soup💕 chef建議要吱d檸檬汁落去,味道會突出d!未加之前淡左d.似普通蔬菜湯,而加左檸檬酸之後就好順口,味道豐富好多架👍🏻👍🏻👍🏻 跟住係chef 自創嘅小食!有好多炸過嘅蔬菜,配上特色汁,食落唔油又香口,配上薄餅食比較有口感🙆🏻‍♂️🙆🏻‍♂️ 而main要左燒雞配薄餅,好嫩滑d雞!又夠juicy~夾番個薄餅食好滋味😽而且有d蔬菜可以搭,冇咁干身😻 另一個係羊架配香草飯💖羊架好大支,充滿油脂,好惹味!帶dd酥味,係接受到嘅,啖啖肉配煙韌嘅飯食好夾🤤🤤 最後要左hot sand coffee😀☕️超特別嘅咖啡!首先佢係冇咖啡因,適合所有人飲!而製作方法好得意. d沙會滾起咖啡,要慢慢煮出嚟,好考功夫🌈☕️味道比較易入口,帶d甜味嘅,冇落野都好好飲💪🏻💪🏻 而家like or shar

餐廳除左有食物之外,仲可以飲酒添🍺

之後係特色lentil soup💕

跟住係chef 自創嘅小食!

另一個係羊架配香草飯💖

最後要左hot sand coffee😀☕️

而家like or share fb仲有甜品送!係土耳其特色龍鬚糖❤️好鬆化,入口即溶💕💕💕
2018-10-29 151 views
今晚慶祝年半記念日,所以揀左呢間有海景嘅新土耳其餐廳食晚餐💕係19樓一望落去真係無邊際咁個景👅夜晚嚟飲野應該好正(^^) 我地就要左個2 ppl dinner set ($498)😀 主要係由廚師決定食乜,好似turkey version omakase 😻 先上一個chef salad🥗好多爽口新鮮嘅沙律菜🤤上面淋左芝麻醬,開胃一流! 之後就係想試好耐嘅扁豆湯👍🏻係含有豐富蛋白質嘅菜湯,加上小小lemon juice味道更突出,飲落帶酸,有d豆嘅渣,所以杰杰地:-D Chef 用新鮮材料做成嘅小食,茄子好香口,配上餅口感幾豐富⭐️⭐️ 主菜要左一個羊架跟香草飯,好肥美嘅羊!帶小小騷味,煎得香口(^^) 而香草飯比較有口感,幾香☁️☁️ 另外要左雞!係好大隻燒雞脾💕雞肉嫩滑多汁,配上餅同沙律菜更滋味🐿🐿💖 最後當然唔小得土耳其熱沙咖啡($55)☕️☕️第一次見到即煮好amazing !! 咖啡好香,有d焦香,冇落糖都覺得甜甜地🍪真心要試!配上signature cotton candy食更加啱,可以消一消糖嘅甜!cotton candy食落就溶化🍻非常有意思!

之後就係想試好耐嘅扁豆湯👍🏻

最後當然唔小得土耳其熱沙咖啡($55)☕️☕️
2018-10-28 142 views
油麻地出名多特色菜,幾乎咩國家嘅風味都可以品嘗得到,今日行過海景絲麗酒店,見到有海報宣傳樓上有土耳其特色菜式,決定同細妹試吓。餐廳空間乾淨闊落,坐得舒服,又播着土耳其同英文懷舊金曲,別有一番風味😆👍🏽叫咗個二人套餐,等左5分鐘,好快就有熱辣辣餐湯,lentil 中文係小扁豆,我上網睇先知道原來呢種豆係中東常見食材,好高纖維又有營養,所以成為當地人嘅普及糧食之一,這款湯味道特別,入口食得出係豆蓉,加上香草和少許忌廉,味道清新自然,質感有點似薯仔湯,但同時又有豆香。細妹最鍾意Pizza,見到咁大個pizza開心死佢啦😎💕餅底又薄又脆,上面鋪滿好多不同餸菜,最底有少許番茄醬,上面鋪上厚厚的mozzarella ~仲有青椒、洋蔥、西蘭花和雞肉粒,非常豐富。雖然Pizza面積好大,但係由於餅底夠薄,兩個人分享都唔會太飽,仲有胃口可以試其他嘢食。呢款薯條竟然加入烤蔬菜,新鮮烤焗嘅茄子同青椒好甜✨好juicy,冇估到薯條同蔬菜可以放埋一齊。薯條新鮮炸出嚟好脆口,真心好食過麥記。外籍老闆見我哋餐飲點左檸檬水,知道我地鍾意清新嘅飲品,竟然特別贈送土耳其特色檸檬黑茶!茶味雖然香濃,但係沒有苦澀味,而且裏便

Lentil  soup

JF  Euro  pizza  with  mozzarella  cheese

細妹最鍾意Pizza,見到咁大個pizza開心死佢啦😎💕

特色炸薯條

薯條新鮮炸出嚟好脆口,真心好食過麥記。

土耳其特色檸檬黑茶

茶味雖然香濃,但係沒有苦澀味,而且裏便有少許檸檬水,酸味適中,檸檬清香,幾有特色。

最後梗係要食埋個甜品啦,原來土耳其都有龍鬚糖,真係大開眼界,食落同中式龍鬚糖差唔多,不過上面額外加了黑糖,帶點中東蜜棗嘅味道,唔知係唔係棗糖呢?
伊斯坦堡龍鬚糖

龍鬚糖一絲絲軟綿綿,口感幾得意,而且密度較低,一個人食一粒都唔會太heavy,同人分享都幾好,不過$58兩粒就有啲貴。
Type of Meal
Dinner
Lentil  soup
特色炸薯條
2018-10-27 22 views
今晚和老公到了這間新土耳其餐廳進晚餐,很有異國風情,實為鬧市之中的滄海遺珠-沙律新鮮、雞肉和羊假肉質嫩滑;環境舒適,酒店級數的格調,播放的因為歌曲有品味;來自土耳其的老細亦很友善,一定會再來😋👍🏼
  • Lamp  chop
2018-10-23 65 views
今日兩個人初嚐油麻地嘅土耳其菜。餐廳位於一酒店嘅高層,一入去有個開放式調酒吧。餐廳內座位闊落,播著一首首英文舊歌頗有情調。二人一共點左湯,沙律,薄餅同一主菜。扁豆湯($78)我第一次飲,望落橙色似南瓜湯,飲落質感似薯仔湯。加左啲香料令到個湯嘅味幾特別。JD EURO Salad ($75)有青瓜,蘿蔔,車厘茄,另外沙律菜全部都好新鮮,以醋調味,清新開胃。JD Euro薄餅($150)配料好豐富,有羊肉粒,三色椒,磨菇,西蘭花,仲有車打芝士,餅底係中東嗰種薄餅皮,我將個薄餅捲埋嚟食,好似啲捲餅咁,呢個好好味!羊架配飯($180)有三大件羊架,算大份,羊架肉質好靚,燒得唔錯,一人一件半好滿足。老闆突然話請我地飲土耳其特式咖啡,起初都嚇左一跳,原來佢話佢間中都會送啲小甜品畀客人,而且呢隻咖啡係冇咖啡因所以夜晚飲都唔怕!佢仲邀請我地睇煮咖啡過程,原來係用熱沙煮,啲咖啡喺個杯仔度會滾起上升,倒咁啲出嚟,再放返入沙中又會再滾起,好似變魔術越來越多咁,好得意!咖啡好香,老闆仲送左少少土耳其棉花糖畀我地餸咖啡,好似龍鬚糖咁一絲絲。呢餐平均每人食左$265,環境寧靜適合朋友約會聊天,食物有特色,質素亦屬
二人一共點左湯,沙律,薄餅同一主菜。
呢餐平均每人食左$265,環境寧靜適合朋友約會聊天,食物有特色,質素亦屬唔錯,推薦畀鍾意試新野嘅朋友。

2018-10-21 43 views
平時好少食土耳其菜 見呢間餐廳係新開就特登去試下 餐廳係土耳其人開嘅.所以去試下正宗嘅土耳其菜餐廳喺間酒店上面 個格局好舒服.有音樂又有夜景睇環境.都幾浪漫同個朋友一齊去嗌咗個二人set dinner嗰set好似普通西餐咁.不過味道就多咗份土耳其風味有扁豆湯同沙律啲沙律菜好新鮮好爽口.不過可以多少少醬汁就更好味主菜有JD Euro pizza with Mozzarella Cheese味道唔錯pizza塊皮係薄嗰種 上面嘅料啱啱好每一啖都有蔬菜同羊肉 而啲羊肉亦都唔會好羶芝士仲要係拉到絲既 好味另外一個主菜係燒羊架個羊架有少少羶味.但係燒得啱啱好.肉質唔錯食完之後老闆畀咗個驚喜我哋 佢即席整土耳其咖啡畀我哋飲.仲畀我哋睇埋整嘅過程 仲教我哋一路飲土耳其咖啡一路食土耳其版嘅龍鬚糖 望落好似毛冷球.甜甜地配個咖啡.好有趣.好有特色
平時好少食土耳其菜

佢即席整土耳其咖啡畀我哋飲.仲畀我哋睇埋整嘅過程
仲教我哋一路飲土耳其咖啡一路食土耳其版嘅龍鬚糖

望落好似毛冷球.甜甜地配個咖啡.好有趣.好有特色
2018-10-19
$270 (Dinner)
2018-10-18 64 views
之前睇過啲食評見到呢間餐廳都唔錯,今日就同朋友試吓先。餐廳位於酒店嘅上面,所以要入酒店大堂再搭lift上去,餐廳裝潢都幾華麗,地方雖然唔大,但係啲座位都幾寬敞,仲可以望到出面景色添。外籍店員介紹咗一個二人套餐,包括有扁豆湯,沙律,前菜,牛扒同埋羊架。.扁豆湯(Lentel soup)扁豆湯由豆蓉煮成,口感豐富。.沙律用咗土耳其嘅橄欖油同埋herbs, mints調味,啲菜就本地嘅,整體上味道都唔錯。.前菜就係來自歐洲嘅麵包薄餅同埋熱辣辣嘅薯條,點埋由茄汁同埋胡麻醬溝埋嘅醬汁,味道好特別,一讚!.牛扒就相對失色啦,店員冇事先問定我哋要幾成熟,尼到既牛扒係well done,質感比較嚡,不過店員解釋原來歐洲嘅牛扒相對上都會煮得熟,可能我食唔慣,就有啲失望啦😖如果去食就最好講定牛扒要既生熟度喇。.羊架味道都OK,份量就略嫌少咗啲啲,如果多一兩件就更加好。生熟度都接受,好食過牛扒!.最後餐飲我哋就點左餐廳嘅特色茶,飲落去同普通English breakfast tea 嘅味道差唔多,清香😋但係店員知道我地兩個都要茶,佢就冇另外再比多壼我地,好似中式茶樓咁要share😅😅覺得呢一方面服務可以再改

扁豆湯(Lentel soup)

扁豆湯由豆蓉煮成,口感豐富。

最後餐飲我哋就點左餐廳嘅特色茶,飲落去同普通English breakfast tea 嘅味道差唔多,清香😋但係店員知道我地兩個都要茶,佢就冇另外再比多壼我地,好似中式茶樓咁要share😅😅覺得呢一方面服務可以再改善啲,咁就會更加好啦
估唔到油麻地有一個可以看到大遍天空的好地方😍 黃昏時候來一杯瑪格列特,看著天空雲兒慢慢變色,粉紅、粉紫😌 太美喇!外面城市喧鬧繁忙,這裡放著跨時代的經典外國金曲,我悠閒地唊著清爽美酒,時間徐徐慢下來⋯ 沒有人打擾,我就這樣坐了一小時。看著華燈初上,我肚子也有點餓,一個人吃不了太多,隨意點了茄汁海鮮意粉。看樣子不怎麼特別,但吃了一口,就好像有魔法一樣,那種鮮甜的味道叫我不能停,一口接著一口,整盤意粉扒個光光的!實在得喜歡那個茄汁味道,不酸,甜甜的蕃茄味跟海鮮味完美渾合!每條意粉也均勻地黏著茄汁😋唯一扣分的是意粉質地軟了一點,如果你喜歡 al dente,order 時就要提提侍應意粉要硬身點。

茄汁海鮮意粉
2018-10-12
$250 (Dinner)
茄汁海鮮意粉
2018-10-15 47 views
今天点了瓶红酒,配个香草三文鱼味道都很配合,三文鱼香煎后跟红酒都能配上,不错。酒的价钱性价比高,不像一般餐厅酒卖很贵,西班牙酒才200块,懂喝的很定喜欢。香煎三文鱼味道丰富,鱼皮香脆,配菜也很高档,这个价钱绝对值。
2018-10-15
$200 (Dinner)
2018-10-15 245 views
之前上網見到有人分享土耳其菜,令我一直都想試吓土耳其嘅菜式,尤其係熱沙咖啡。今日經朋友介紹下,終於去左一間位於油麻地既fusion菜餐廳。餐廳有一個開放式吧枱,坐近啲可以見到調酒過程。所有位子都係梳化,全程晚餐都坐得非常舒服,坐窗口位仲有靚景。週末既晚餐當然要飲酒,可以麻醉下自己,接日返工返學嘅沉重事實。我叫左一支青島,職員問要唔要玻璃杯,非常貼心。經職員介紹下,女朋友叫左一杯既甜甜地既cocktail,cocktail主要由malibu同tequila調製成 ,malibu帶有hazelnut既味道,所以比較甜。酒精濃度唔算高,易入口,所以女友都幾鍾意。重要既野要講三次,燒羊架真係好好味,好好味,好好味。羊非常軟嫩,而且唔羶,三大件非常滿足,賣相亦靚,真係睇得又食得。燒羊架仲會配上印度簿餅,夾埋羊肉食亦得,得左。第二個主菜係印度香春雞,咖哩汁偏稀身,唔太辣,送飯一流。雞非常嫩滑,煮得非常入味。唯一可惜嘅係份量比較少。當然唔少得地道熱沙咖啡。由落咖啡粉,到將杯不斷係沙上面打圈都係純人手製作,製作過程係一種享受。不同平時飲嘅咖啡例如latte,熱沙咖啡回甘,帶來輕微苦澀。唔好睇得一小杯,

燒羊架仲會配上印度簿餅,夾埋羊肉食亦得,得左。

當然唔少得地道熱沙咖啡。由落咖啡粉,到將杯不斷係沙上面打圈都係純人手製作,製作過程係一種享受。不同平時飲嘅咖啡例如latte,熱沙咖啡回甘,帶來輕微苦澀。唔好睇得一小杯,其實後面既長柄杯仲可以倒多一杯。咖啡杯亦非常精緻,可謂一次難得既體驗。

最後老闆請咗我哋食龍鬚糖,同香港龍鬚糖最大分別嘅係入面冇花生饀,,而且由白糖製成,土耳其版本嘅龍鬚糖糖絲非常幼細,柔軟蓬鬆,充滿空氣感。

今次晚餐終於令我感受到土耳其嘅氣息,就算將來去唔到土耳其,我都會間唔中去呢度飲一杯熱沙咖啡。

2018-10-14
$290 (Dinner)
  • Grilled  Lamp  Chop
  • Chicken  Masala
2018-10-11 52 views
<酒店入面既好味多國菜>平時多國菜去西餐廳又或者係 d橫街窄巷就去得多 估唔到酒店入面都有機會食到呢類餐館 😄呢間 jd euro喺海景絲麗酒店19 樓 環境舒服 播住輕快既英文歌但又食住多國餐 都幾有 fusion特色😂 🍴JD EURO SALAD 75 蚊🥗大大碟沙律 食材好新鮮 有青瓜🥒 蘿白絲🥕生菜 🥦車厘茄🍅夠哂清新 而佢既 dressing酸酸地 應該白醋居多 食落十分開胃 🍴Lentel Soup 78 蚊🍲扁豆湯用左類似木切紋既器皿放住 豆湯好香濃 口感綿蜜 每一啖都好有豆香味😄 點 d檸檬汁 🍋估唔到酸酸地仲帶出豆香味冇甘膩 好好既配搭 🍴Jd Euro pizza with mozzarella cheese 150 蚊🧀🍕印式 pizza但我覺得好似意大利嗰 d個皮甘薄 但佢就比較淋 d個皮冇甘脆 但好軟熟另有一番風味 😄pizza上面材料豐富 有三色椒 洋葱🌶 仲有好多 mozzarella cheese口感香滑🧀仲有焗到好煙靭有口感既 豬肉乾 🐷肉味香 整塊 pizza塞落口好味😍 🍴香草蕃茄汁海鮮意大利粉 170 蚊🍅🍝大大碟意粉 好

<酒店入面既好味多國菜>

🍴Lentel Soup 78 蚊🍲

🍴香草蕃茄汁海鮮意大利粉 170 蚊🍅🍝
大大碟意粉 好夠香草同蕃茄味🌿 意粉係比較幼身爽口嗰 d所以好吸蕃茄汁😃 海鮮材料豐富 有蝦碌 細蝦 好多蜆肉 爽口帶子 彈牙魷魚 🦑🦐好正 必點

🍴Sakasuke伊斯坦堡烤雜菜薯仔 90 蚊🥔
極邪惡既小食😈用好多軟熟薄餅蓋住 好多香脆薯條 然後仲配合好多 燒茄子 尖椒🌶🍆 燒得好香 佢既醬汁一半係芝麻醬一半係清新蕃茄醬🍅撈埋薄餅一齊食好正😄

#扁豆湯 #印度菜 #芝士 #意粉 #沙律 #薯仔 #薄餅

Score 平均分 <8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
JD Euro (Jade) Cafe & Bar
油麻地上海街268 號海景絲麗酒店19 樓
~~~~~~~~~~~~
2018-10-11
$230 (Dinner)