2021-09-14
食評大比數讚賞,又見銅鑼灣開分店,抱住應該吾差掛的心態去尖沙咀店試下,加上7點前有優惠。以為好爆場,點知得幾枱客。講明撈蝦即煮火鍋是主角,有得玩又食得新鮮,當然冇得輸,每人大約吃了一斤。其次是鮑魚都美味,筆者吃了5件。刺身就吾多掂了,老板太孤寒,相比起普通的日式放題店,通常都來一大盆仲夾有乾冰噴晒煙咁上枱。我地4位,諗住每人每款各叫3件,都吾算浪費亂叫啦!點知每次order只每人一件!好mean囉!賣相似一碗刺身丼,跟日式放題店的水平差太遠了,嚴重扣分。牛肉就行貨水準,佳寶貨式。其他丸類菜類眼見都冇客取來吃,心照啦!甜品吾算差,雪糕雪條款式多,有榴槤雪條,幾濃味。整體上以240蚊的性價比,不能要求太高,倘若老板濶佬少少,咁我地吾使不停叫左5輪才吃到5件刺身,應該可以加返少少分嘅!