2019-08-26 69 views
價錢合理,宵夜時段食物食完後不再添加,還有員工用饍,和客人共享相同食物,有些菜式取了一轉便沒有了,個人認為寧願價格可提高,食物份量可加些少,整體而言,對今次用饍有些失望。
2019-08-26 93 views
估唔到銅鑼灣鬧市都有素自助餐感謝朋友黎陪我食自己食素尼段期間都好感謝有咁多位朋友出黎願意同我食畢竟有咁多美食誘惑能夠導到朋友食一餐素大家一齊減碳環保出少少一分力都係一種善事吧!尼間自助餐想試好耐感恩最終有朋友即興黎食尼度既炸物幾好食炸‘蠔’、炸菇、炸南瓜、炸茄子⋯仲有得自製素漢保包👍🏻👍🏻我食佢地自製素漢保扒,味道都唔錯呀前菜都唔錯同其他素自助餐有點不同驚喜但好好食涼拌萵筍👍🏻海帶冬荀👍🏻👍🏻入面仲有面筋甜甜地尼個味道真係少食得到呀涼拌雜菇咖哩薯餅👍🏻蘇格蘭蛋都好特別👍🏻咕嚕面筋👍🏻蔬菜卷👍🏻不過尼度既湯同飲品就遜色左少少總括而言,當我以為會唔會同其他素自助餐差不多時尼間都有出意料好食既菜色👍🏻
估唔到銅鑼灣鬧市都有素自助餐
感謝朋友黎陪我食

自己食素尼段期間
都好感謝有咁多位朋友出黎願意同我食
畢竟有咁多美食誘惑
能夠導到朋友食一餐素
大家一齊減碳環保出少少一分力
都係一種善事吧!

尼間自助餐想試好耐
感恩最終有朋友即興黎食

尼度既炸物幾好食
炸‘蠔’、炸菇、炸南瓜、炸茄子⋯
仲有得自製素漢保包👍🏻👍🏻
我食佢地自製素漢保扒,味道都唔錯呀

前菜都唔錯

蘇格蘭蛋都好特別👍🏻
咕嚕面筋👍🏻
蔬菜卷👍🏻

不過尼度既湯同飲品就遜色左少少

總括而言,當我以為會唔會同其他素自助餐差不多時
尼間都有出意料好食既菜色👍🏻

Type of Meal
Dinner
係間社企餐廳,部分員工係弱勢社群😊佢地提供素食自助餐,有80款以上食物選擇🤗----------素食自助餐 晚市黃金時段 $138蘇格蘭蛋呢個真係重點丫,必食❤名就聽過啦,但係出面比較少見倒😔蛋既外層係紫薯,表面炸得香脆,內帶煙韌,紫薯味香濃😍面頭仲放左啲金不煥碎,好香,味道好夾😀燕麥提子曲奇好健康既曲奇,用左燕麥,但係口感又唔會實同硬,反而好鬆自製素漢堡扒出面一般素肉都係用菇或者豆腐製造,但係呢度既素漢堡扒似乎唔係,望落幾多材料,食落有芋頭味😃另外可以自行配搭漢堡麵包同沙律菜一齊食,更加好食😊薑醋蛋薑味濃亦都夠辣,甜酸醋既比例控制得宜,可以減低辣既感覺👍雞蛋超入味,咬開蛋白完全冇白色部,全部都係滲透晒薑醋😙煎堆個個都圓碌碌同金黃色,好吸引😍入面仲有豆沙餡----------*環保關係,每人只有一套碗碟杯,需要重覆使用*設加一服務費
----------
素食自助餐 晚市黃金時段 $138
蘇格蘭蛋

燕麥提子曲奇
好健康既曲奇,用左燕麥,但係口感又唔會實同硬,反而好鬆

自製素漢堡扒

薑醋蛋

煎堆
個個都圓碌碌同金黃色,好吸引😍入面仲有豆沙餡
----------
*環保關係,每人只有一套碗碟杯,需要重覆使用
*設加一服務費
2019-08-23 35 views
食物選擇少, 食物冰凍, 份量少,好像食餸尾一樣,冰鎮菜心有蚊子共享,乾果機已乾好的乾果,又話末剛亁好,完全唔想人食用……好小家,完全不是放題 …… 是配給!!食完吾肚痛,已經是萬幸!評分要有I粒星,才可遞交,無可奈何
食完吾肚痛,已經是萬幸!
評分要有I粒星,才可遞交,無可奈何
食物選擇唔多, 食物又凍又小,好似食餸尾,賣点係乾果,乾果机內生果已經乾好,仲話未乾好,有心唔想比人食,仲叫我今晚黎食……午餐食餸尾……晚餐会食到咩?所為冰鎮菜心, 又有蚊子一齊食,今晚吾肚痛,當贏咗
所為冰鎮菜心, 又有蚊子一齊食,今晚吾肚痛,當贏咗
2019-08-21 92 views
受到社會影響終於停下來, 想清靜下腦袋, 放下素有一個巨型乾果櫃 就連橙片也可以風乾, 對我來說十分有趣所以揀嚟呢度食飯。一早睇咗價錢和進食時間 ,挑戰75分鐘進食時間係最大考慮嘅因素, 一入座起唔可以浪費時間同食物打卡, 一定要分秒必爭把食物送入嘴巴。入座時解釋, 餐具只有一套循環用該套餐具出去拎食物, 當然有需要也可以問職員拎餐具。 時間緊拙 唔講咁多,去拎嘢食。食物種類唔算太多但可以足夠食飽飽, 而我最後只係8成飽已經到交枱時間, 雖然最後職員話有走棧位,但我哋唔好意思坐喺度超時食, 同埋已經食完甜品成個程序完成,冇理由返轉頭食鹹點。 所以75分鐘決對於我嚟講係一種挑戰。素食的食物質素來說, 屬於中高位, 主要成分是蔬菜類,並不是豆製品, 所以我覺得好有心思。 仲照顧到有頭盤 冰凍秋葵, 至結尾熱盤糖水及壽包、 凍盤水果。

2019-08-20 1279 views
成日出街食飯,唔係打邊爐就燒烤,真係要食返清啲,要Detox下,食素就啱晒啦!銅鑼灣登龍街嘅放下素,以親民嘅價錢為大家帶嚟素食自助餐,午市由$58起,而晚市則由$108起,有80多種唔同嘅食物選擇!餐廳以簡約為主,餐具每人一份,一方面保護環境,減少洗碗碟嘅水,另一方面減少食物浪費。另外,餐廳跟雇傭學腹腔人士,協助弱勢社群就業,真係好有意義!食物又真係幾多選擇,分中式同西式,有湯,糖水,前菜,沙律吧同炸物等。前菜開胃前菜嘅選擇都幾多,有冰鎮秋葵、冰鎮菜心、涼拌青瓜雲耳、涼拌紅薯粉同涼拌萵筍。秋葵同菜心都非常新鮮,點埋芥末豉油,好清新!另外,涼拌青瓜雲耳,味道酸甜,非常開胃!炸物無諗過呢度嘅雜物選擇都幾多,有炸素蠔、南瓜天婦羅同茄子天婦羅。啱啱新鮮炸起,外皮香脆。嗰素蠔真係幾似!另外仲有香煎蘿蔔糕,蘿蔔味香濃,口感軟綿綿得嚟又唔會太厚粉,正!中式主菜有超過10款嘅中式主菜,其中包括:涼瓜炒蛋、手撕包菜、四季豆炆茄子、豉油王杏包菇、黃金角炆素雞、哥哥做羅漢、咕嚕麵筋、冬瓜豆卜、粉絲娃娃菜同香菇粟米炒飯等。我哋A姐M佬首推涼瓜炒蛋,滑蛋炒得好香,涼瓜清熱解毒。另外,粉絲娃娃菜好有驚喜,粉絲同娃

前菜

炸物

中式主菜
有超過10款嘅中式主菜,其中包括:涼瓜炒蛋、手撕包菜、四季豆炆茄子、豉油王杏包菇、黃金角炆素雞、哥哥做羅漢、咕嚕麵筋、冬瓜豆卜、粉絲娃娃菜同香菇粟米炒飯等。我哋A姐M佬首推涼瓜炒蛋,滑蛋炒得好香,涼瓜清熱解毒。另外,粉絲娃娃菜好有驚喜,粉絲同娃娃菜都吸晒高湯味,好入味!

西式主菜
西式主菜嘅選擇比中式少,但係貴精不貴多,其中包括:拿破崙薄餅、蘇格蘭蛋、自製素漢堡扒熱香餅、咖喱薯餅、燕麥提子曲奇同英式薯角等。拿破崙薄餅,熱辣辣,餅底薄脆,番茄醬好香,正。黑松露意粉,黑松露味濃。蘇格蘭蛋,以紫薯除渣外皮包着蛋,味道甜甜的,不錯。

特別欣賞呢度有中湯同西湯嘅選擇。木棉花冬瓜湯,清熱去濕,不過味道比較淡。西湯就係南瓜湯,南瓜味香濃。

甜品
呢度最特別就係有自製乾果,仲有部機喺度俾大家睇住佢整,將新鮮嘅水果抽走水份,成為水果乾,味道清甜!另外,仲有心甜意合糖水、薑醋蛋、自製涼粉撈同生果,真係好多選擇!

(記住Like同Share畀朋友)

2019-08-19
$150 (Dinner)
2019-08-19 74 views
果日接男朋友收工,佢話想食健康d,我地咁岩經銅鑼灣,去左登龍街搵下野食,最後揀左呢間素食自助餐廳。。。果時岩岩好6點開始早鳥晚餐時段,每位$108食75分鐘(6:00-7:15pm),未夠6點門口已見到部分食客等緊位。。。入到去發現食物選擇少,種類比例有點奇怪,例如好多煎炸野,感覺上唔太健康,而且大部分擺盤都好一般,好多賣相唔太吸引,兜左幾次都空手而回唯一要讚既係佢有部水果風乾機,有得任拎水果乾,素食自助餐黎講呢點幾特別

$108 (Dinner)
2019-08-16 925 views
素食朋友約食飯但遲大到, 唯有先上餐廳等一下, 先取杯羅漢果水喝一口, 清清淡淡的, 沒有加糖調味, 在大熱天下冰涼冰涼的很舒服; 老闆見我獨坐發呆, 走來跟我寒暄, 老闆對素食頗有研究, 教我分辦坊間的加工素食跟天然素食的製法;  這店主張天然食材作原始素食, 沒有後期加工或精製素食 (所以全店只有一款素肉); 比較坊間很多素食店, 都以高消費私房菜形式, 或後期製作及調味的素食店, 這裡吃得實在一點, 收費也貼地; 傾談間還得知其中一位大廚曾經是名人及佛門典堂人物的饍食主理, 所以這裡的素食很純正, 很 pure終於朋友來到, 二人各取一點分享著吃; 店子的食物選擇額多, 由小食沙律冷盤熱薰湯水日式西式甚至pizza/burger 都有, 花多眼亂;木棉花冬瓜湯, 清甜之餘渴出沒有加添調味較喜歡涼拌青瓜雲耳, 涼拌萵筍, 冰鎮秋葵及菜心, 還有天婦羅式的迷你茄子及南瓜, 炸漿很薄, 沒有蓋過蔬果的口感; 留意到餐廳每次提供的食物都不多也不會太大件, 尤其熱盤及炸物類, 這樣食物不會因為放長時間而冷掉,吃來熱辣辣之餘也不用浪費食物見到非常少在餐廳提供的風乾水果片, 風乾後的水果味仍舊

木棉花冬瓜湯, 清甜之餘渴出沒有加添調味
見到非常少在餐廳提供的風乾水果片, 風乾後的水果味仍舊香濃, 非常有口感
簡單的豆豉蒸豆腐清淡軟滑
別緻的蘇格蘭蛋, 外面是炸紫薯包著蛋, 將紫薯的甜味混著蛋吃, 另類的風味
是夜最特別的, 就是這個蠔仔蛋餅, 吃來有三重口感: 外層炸漿薄透清脆, 不帶油膩感; 夾在中間的蛋層最考功夫, 蛋香而軟滑, 質地尤如芙蓉蛋, 最裡就用茄子肉, 素雞及菜甫代替蠔仔肉, 茄子質地跟蠔仔肉相似, 素雞有口感, 加上菜甫的點綴, 吃來別有滋味, 臨走前跟老闆說起, 才知這個是神秘大廚的獨門精心菜式, 怪不得這樣好吃.
熱辣辣的薑醋蛋, 非常入味, 好喜歡薑夠辣
當然不會放過糖水 – 是夜是薯薯糖水, 沒有加糖仍然清甜, 吃得好舒服
2019-08-16 68 views
食素是福。既不傷害一切動物,也能夠滿足人類進食的需要。近年香港開了不少素食自助餐餐廳,為素食者和追求健康、環保的朋友提供了更多的選擇,也因為是自助餐,比較能吸引食肉為主的朋友好奇一試。...最近香港發生了很多事,各行各業也受到不同程度的影響,當中包括一間素食自助餐廳---放下素。這間店鋪位於銅鑼灣,就最近的事件影響,生意下降,平日已經少人,到星期六、日相信更少…生意難做。現實是很殘酷的,沒有生意,不能維持足夠收入,最後只能面對結業收場…其實這只是社會上的一個縮影實況,要面臨結業的店鋪何止這間呢…這裡有聘用一些身體有缺陷的人士,要知道他們找工作比一般人困難,難得找到一間會接納聘用他們的地方,可以學習適應社會,建立自信、肯定和笑容,現在卻要面對失業,如果大家是作為他們的父母,這消息是令人心痛,真是於心何忍又無可奈何…寫回食評,容我就這麼簡單一說吧。食物種類:中式和西式,他們有時會更換食物款式。特色:小店很懂得使用沙拉區,可以自製沙拉、漢堡包和涼粉,那裡有不少配料和醬料給我們選擇。飲品:檸檬水和羅漢果水,也可以點餐牌的自費飲品,價錢在10、25元。你可能會說,明明是自助餐,為何我要再付錢飲自
食素是福。既不傷害一切動物,也能夠滿足人類進食的需要。

寫回食評,容我就這麼簡單一說吧。
食物種類:中式和西式,他們有時會更換食物款式。
飲品:檸檬水和羅漢果水,也可以點餐牌的自費飲品,價錢在10、25元。你可能會說,明明是自助餐,為何我要再付錢飲自費飲品?其實是幫助店鋪有多點收入和支持一下他們。

一般素食自助餐的規模很小,請不要抱著像去酒店自助餐的心理看待,要享受食物,珍惜食物,也要珍惜每一次用餐的體驗。

說真,其實我根本不擅長寫食評也不會寫,只是今次眼看自己喜歡的一間餐廳面臨結業,想為他們做點什麼吧…這算是我個人的小小心意和支持,希望小店得以繼續營業,若是不能,也許要像小店的名字一樣,放下。但我不會忘記在這裡用餐的愉快時光,是很寶貴的回憶!

引用店鋪的句子,我願意放下對食物和服務的要求,造福世界。祝福放下素和店鋪的員工們加油,希望大家把握機會,多點光顧他們,支持他們!

2019-08-15 57 views
放下素「放下」一詞,很妙。
記得有本書話過,人最強大的時候不是堅持,而是放下。執於一念,將困於一念;一念放下,會自在於心間。近日的情緒都很不穩定,約朋友聚會也想找個能恬靜心靈的地方,於是很貼心的朋有為我選了這間以素食自助餐作賣點的餐廳,她說多吃點素菜,心情可能也會開朗一點。坐下,餐廳的佈置落落大方,簡潔而開揚,舒適的空間感令人感覺很舒坦。離我們的座位不遠處就看到了自助餐的位置,遠望選擇相當豐富由西式沙律至小曲奇與pancake,至風乾果乾,然後冷盤、熱菜、炸物、中西湯品與糖水都有,琳琅滿目令人食指大動!菜式方面,味道與賣相都above level,有清淡的也有重口味的。個人偏愛冰鎮菜心與小曲奇,前前得清甜爽脆,非常選合香港的夏天作解暑,還有洗滌心靈的感覺呢!其次小曲奇味道相當有特式。而最最最值得一讚的,是餐廳所有食物都是由厨房即日製作,而非批發購入的,所以食品質素更有保證!
放下素

「放下」一詞,很妙。

2019-08-14 87 views
1.<放下素 素食放題>👍🏻喺 cwb永光中心呢間素食 晚市黃金時段715 至830pm既素食自助餐 多過80 款食物 環境企理 食物多質素唔錯 每位138 加一 👍🏻 鍾意食素食既朋友值得一試 . 其它時段仲會平 d添 環保既關係每人只會有一個餐具 不會換碟 出面既野食好多款 主要都係行傳統路線 例如 茄子 豆腐 麵飯 而佢主要分左2. 菜類 有凍食既秋葵 菜心 夠新鮮 豆豉豆腐整得好夠香滑 👍🏻 茄子🍆 好 juicy薑醋蛋都整得幾入味 🥚3. 佢個苦瓜炒蛋整得好味 苦瓜夠甘香蛋夠滑 齋燒鴨 叉燒 都整得好味有種好傳統既感覺😍蘿蔔糕入面 d蘿蔔 好香甜 正! 4. 蘇格蘭蛋第一次食 係用紫薯包住蛋 夠飽肚又香甜 紫薯同蛋合埋一齊好有口感 🥚🍠 此外 所有炸野就算凍左都好味 好似茄子 蠔餅 漢堡扒 🐷 pizza既蕃茄醬整得好味🍅 個 pizza都幾薄脆 5. 熱香餅 都幾軟熟 帶 d香甜 自己加 d紅豆蓉都好味 仲有唔同新鮮生果 羅漢果汁 同柑橘汁都幾香👍🏻#齋 #素食 #豆腐 #蛋餅 #沙律 #苦瓜 #熱香餅 #秋葵 #薑醋 Score 平均分 <
1.<放下素 素食放題>👍🏻

Score 平均分 <7.7/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#放下素
銅鑼灣登龍街28 號永光中心3 樓
~~~~~~~~~~~~
2019-08-14
$150 (Dinner)
手機壞左冇晒d相,不過我仲回味緊呢間素放題味道!Lucas一向熱愛素食,知道這家放下素是一家社企就更加想來試試看,回想我在大學時都一直光顧一家社企素食店。位置相當方便,就位於銅鑼灣登龍街,店內有一個大鼓,大家可以玩玩看!好了,要說說菜式,我最喜愛素燒鰻魚,最過人之處是那個甜美的鰻魚汁,我忍不住添吃了兩次!這麼的湯也不錯,有中湯和西湯,每天不同的,我頗喜歡中湯,味道濃郁,喝得出用上不少材料呢!菜式方面種類也繁多,素豬腳薑味道很濃,蛋素的朋友可以試試那個薑醋蛋!!天婦羅也是我力推之作,炸粉不太厚之餘,茄子依然爽甜多汁,相當出色。最後糖水竟然有我喜歡的蓮子百合糖水,清甜解渴,所以我要打高一點分數!總體而言,這家素食自助餐水準不俗,而且價錢相當公道,大家也一定要來試試!

位置相當方便,就位於銅鑼灣登龍街,
店內有一個大鼓,大家可以玩玩看!

好了,要說說菜式,我最喜愛素燒鰻魚,
最過人之處是那個甜美的鰻魚汁,我忍不住添吃了兩次!

菜式方面種類也繁多,素豬腳薑味道很濃,
蛋素的朋友可以試試那個薑醋蛋!!

天婦羅也是我力推之作,炸粉不太厚之餘,
茄子依然爽甜多汁,相當出色。

最後糖水竟然有我喜歡的蓮子百合糖水
清甜解渴,所以我要打高一點分數!

總體而言,這家素食自助餐水準不俗,
而且價錢相當公道,大家也一定要來試試!
2019-08-01
$100 (Lunch)
  • 素鰻魚
2019-08-11 95 views
香港人愈來愈識食,亦會來愈追求食得健康。多菜少肉、少油少鹽、少醬少甜,放入口的每一口都極為注重,亦因此興起了素食熱潮。而近年更加入自助餐元素,選擇更多元及大眾,連我這個小小OL都被這間主打台灣引入的素食自助餐吸引過來,約了一群素食之友去一試龍與鳳!這間放下素名字很有意境,踏入餐廳其簡約乾淨的設計讓人感覺十分舒適,果然有種「緩緩想要放下疲憊身驅與煩惱」的感覺。入坐後先繞場一周,便拋開腦中的公事,一心只想好好享受美食。自助餐選擇多,約有50多個款式以上吧,冷盤有中式亦有西式的,選擇相當豐富,當中特別喜歡中式的涼菜與冷盤,如涼拌萵筍,香而不油,入口爽脆,還有冰鎮菜心,賣相翠緣如竹,沾少許醬油,入口爽甜清新!熱葷方面,味道亦有驚喜!䜴油皇炒麵香口而不油膩,想不到素炒也能如此滋味!另外還有本人最愛的杏鮑茹,全面雪味及草腥味,大大塊相當有口感:另外麵筋亦好出色,酸甜但又不會死甜,難以形容。另外牛亦相當欣賞素鰻魚這般小食,店員在閒談間表示,只看杏鮑菇鰻魚好像好簡單,其實火當中涉及6至7個工序,槐能變成我們碗中的這片素鰻魚!一向茹素的朋友則指素食餐會普通都偏貴,但個餐廳的性價比挺高,因為外食素食其實價

一向茹素的朋友則指素食餐會普通都偏貴,但個餐廳的性價比挺高,因為外食素食其實價位都很高,這間能自助形式亦枣當不錯。店員就解說箇中原因。原來主要是儲貨問題,由於蔬菜類容易爛掉或變壞,加上不能層層疊堞山,所以需要極大量空間以確保蔬菜新鮮鮮,加上香港寸金尺土,素食餐廳的經營成本自然高。

總括而言,餐廳的用餐氣氛相當良好,即使是素食都可以有千變萬化,且保持嘋道優良,值得推薦!👍🏻
2019-08-10 1164 views
-🦄放下素-45分鐘 自助餐Hkd88Rating🌕🌕🌕🌑🌑-素食自助餐近排好熱門💫愈開愈多🙈🙈今次來到位於銅鑼灣既放下素🙆🏻‍♀️平日大約13:45去到冇咩人 唔需要等位😏職員見我第一次食都好熱心咁為我講解😌-食物選擇有中式同西式西式既話就係沙律吧同意粉🍝Pizza🍕等等沙律吧既食物都幾新鮮🥗醬汁既選擇豐富最特別就係有部機用來風乾啲水果🍎🍊去整水果乾 水果乾食落味道清甜😆大家中意既話仲可以DIY漢堡🍔夾埋啲沙律菜同果乾一定好清新!💦然後中式既菜式選擇都幾多下個人最推薦就係涼拌青瓜雲耳味道酸酸甜甜咁真係好開胃😋😋仲有冰鎮秋葵同冰鎮菜心 點芥末豉油食出奇地夾所以呢個都叫做有啲驚喜既Haha😂😂餐廳仲提供好多款唔同既炸物 E.g.天婦羅🍤呢啲炸物長期都係人氣既選擇✨另外湯既話個人比較中意中湯既木棉花冬瓜湯可以清熱消暑同去濕 佢冇啲咩調味但個湯絕對唔寡!所以好好飲呀 我都食左佢唔少湯渣 有冬瓜蘿蔔同啲豆唔中意飲中湯可以飲西湯 西湯係番茄湯🥫唔飲番茄湯都仲可以簡糖水 係馬蹄爽 而且超足料架-另外我比較驚喜既係 我個日食既時間係13:50💫其實都差唔多係尾聲 但佢地14:00之後仲會refill食
🦄放下素

所以呢個都叫做有啲驚喜既Haha😂😂
餐廳仲提供好多款唔同既炸物 E.g.天婦羅🍤

呢啲炸物長期都係人氣既選擇✨

另外湯既話個人比較中意中湯既木棉花冬瓜湯

可以清熱消暑同去濕 佢冇啲咩調味但個湯絕對唔寡!

所以好好飲呀 我都食左佢唔少湯渣 有冬瓜蘿蔔同啲豆
唔中意飲中湯可以飲西湯 西湯係番茄湯🥫
唔飲番茄湯都仲可以簡糖水 係馬蹄爽 而且超足料架
另外我比較驚喜既係 我個日食既時間係13:50💫
其實都差唔多係尾聲 但佢地14:00之後仲會refill食物
而且餐廳客人唔係好多 但佢地都會添新食物🤪
呢點我係覺得值得加分 因為好多自助餐去到最尾
都唔會再加食物 變左之後先來既客人就冇咩好簡
平日既午市應該唔會太多人 可以簡45/60分鐘既時間
價錢唔會差好多 就睇下你想慢慢嘆住食定快快食
就算唔係素食既人其實都可以一試😜😜
可能會對素食有新體驗!😙😙
2019-08-09
$88 (Lunch)