2022-06-10
聚會最好就揀放題😂唔洗諗叫咩,又可以趁機大吃一餐🤤今次又係食燒肉😈揀左係最就落既旺角食Lunch,呢間神燈燒係時代冰室個集團,首次光臨成為會員仲有88折,就揀左呢間支持下!餐廳要落一層,行落去個陣啲壁畫都幾得意,用左阿拉丁神燈做主題,食食下發現燈神個樣係蕭生個樣😂😂餐廳仲一路播I can show you the world 🌎🤣 餐廳有個自助餐區,有少量熟食,例如關東煮、湯品、蒸包,仲有炸物、飲品、雪糕等等,超多選擇!🔸 120分鐘安格斯燒肉水產放題 我哋揀咗Level 2 既價錢,覺得食物種類都已經好夠食!除咗燒肉,仲有刺身、卷物、壽司、熱盤、甜品、酒類任飲任食!最靚個幾款牛有安格斯肉眼扒、美國雪花牛小扒、秘製壺漬封門柳,佢既擺盤都幾靚😂肉質都唔錯😛另外仲有雞扒、豬、雞翼、腸仔等,不過基本上我地都係食牛最多😈除咗肉,仲有水產任燒😍有芝士/蒜蓉燒生蠔🦪鰻魚、大虎蝦等等,生蠔我哋都食左好幾隻,見到啲水好似滾左,有泡泡就食得,都幾快!另外芝士煙肉燒大啡菇係好好食,好juicy‼️刺身方面有赤貝、三文魚、帶子、北寄貝、油甘魚等等,幾新鮮,質素都對得住價錢!甜品方面,原來每人包左一盒Moven
🔸 120分鐘安格斯燒肉水產放題
甜品方面,原來每人包左一盒Movenpick雪糕😍😍好滿足😛
📍#神燈燒 (#旺角美食) @magiclanterngrill
油麻地彌敦道565-567號銀座廣場LG樓
➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎