2019-11-05 26 views
成日出入灣仔都唔知道,原來集成中心隔離個籃球場後面,有間咁靚嘅台式餐廳。佈置清新,牆壁有綠色嘅植物牆,天花有好多別緻嘅飾物,像走進了大自然的花園。餐廳嘅價錢亦好大眾化,而且不設加一,下次在附近肚餓,又多一個新選擇。今日選咗台灣腸乾拌麵,麵嘅份量好多,入面有三條台灣腸,烤得香脆惹味,仲有好多香蔥,香口美味。另外仲叫咗一啲小食,與囡囡分享,有小朋友最愛嘅香脆番薯,秘製茄子,滷蛋,飲品加十蚊就有珍珠奶茶 了。最後來個芋泥芋圓冰,非常大碗,囡囡好鍾意食 ,食到飽飽,捧住個肚返屋企。

2019-11-05
2019-11-04 35 views
牛霸小麵店灣仔安樂里1號利昌大廈地下低層D號舖舖位好唔起眼, 係球場旁邊的小巷中。見面口草綠很青新的感存, 就打算支持一以台灣飯麵小食飲品及甜點$28 肉燥青菜 把青業水燙熟再淋上肉燥, 佢地架肉燥唔會太偏甜同油, 食落覺得健康D同無咁易膩$10 想加隻滷蛋, 蛋白都染了醬油色, 食蛋好有益$25 小黃瓜 比較細份啦! OR $22 LEMON GREEN TEA$62 薯仔豬軟骨便當 ,要做得好一定要把豬軟骨筋膜層坎掉, 也要長時間煮到軟腍而軟骨位又不失爽口, 入味得來又下飯!!! 估唔到亂打亂撞搵到呢間小店, 出品又幾MATCH我個人口味, 下次再幫襯

牛霸小麵店

灣仔安樂里1號利昌大廈地下低層D號舖

以台灣飯麵小食飲品及甜點

$10 想加隻滷蛋, 蛋白都染了醬油色, 食蛋好有益

$25 小黃瓜 比較細份啦! OR
$22 LEMON GREEN TEA

1K
2019-11-01 33 views
牛霸隱世台灣菜,外賣了一個牛腩牛筋麵,牛肉湯底同麵分開裝,好細心,d麵就唔會俾湯浸淋唔好食,麵好有咬口,比較粗身,牛筋牛腩都好淋,不過份量就比較少,哈哈,仲有炸雞小食也不錯。珍珠奶茶好有茶味,珍珠份量也不少,店員親切,外賣盒用左環保物料,而且碗既包裝也很可愛。餐廳環境很舒適好有田園氣息,下次一定試下堂食,哈哈。
TakeAway
2019-10-17 182 views
今天獨自一人來到位置隱蔽的台灣小店用膳,12時半到達,餐廳已六成滿。午市推出套餐,平均$60一客,比正價餐牌單點便宜幾元,還包一杯基本熱飲。客人可以掃瞄QR code自助下單,十分方便。我坐的四人桌由三組客人組成,全都叫牛肉麵,結果上桌時侍應也沒分點菜先後,只把餐盆隨意的放在桌上,導致「遲來先上菜」的問題頻頻發生。 本人12:40下單,足足等了22分鐘才可以開餐!紅燒牛肉麵餐$62過去在台灣吃的紅燒牛肉麵,都會有一層紅油在面,帶一點香辣。這裏的明顯沒有辣油(喝下去也只有一丁點的辣味),湯底也不算油膩。牛肉給的很慷慨,有四至五大塊(長條狀),半筋半肉,跟台灣很類似。牛肉很入味,入口鬆化,但未知於入口即溶的地步。麵條為扁長形的中式麵,烹調時間過長以致口感偏腍。跟餐附送的台式熱奶茶,本以為跟茶記無異,豈料真的是台式那種茶底較稀的奶茶,隱約還喝到有茶香呢。這陣子經濟不好,也傾向支持小店 希望負責人可以改善一下上菜時間的問題。

本人12:40下單,足足等了22分鐘才可以開餐!

紅燒牛肉麵餐$62

紅燒牛肉麵

這陣子經濟不好,也傾向支持小店
希望負責人可以改善一下上菜時間的問題。

2019-10-17
$62 (Lunch)
紅燒牛肉麵
2019-10-08 38 views
呢間店有點隱蔽,唔認真體都幾難穩到,我都系今日無意中行過來見到噶。入邊噶裝修好溫馨,感覺就好寧靜,不會有鬧市噶吵雜。一個人點左個牛三寶牛肉番茄湯麵,分量幾大,我一個人都食唔嗮。牛肉唔會好大塊,但系好入味,分左好多細塊,容易咬。番茄湯唔算好濃,但系好似滴味都滲入左面入邊,所以面好香,好入味。
2019-09-28 58 views
一開始係比舖頭裝修吸引住,估唔到係食台灣嘢!台灣夜市小拼盤$48有鹽酥雞、花枝丸、豆腐、小香腸,每樣少少,過下口癮幾好!回味台灣夜市嘅感覺~涼拌溫室小黃瓜$25好驚喜!夠晒酸甜同入味,好怕唔入味嘅黃瓜個陣草青味肉燥排骨麵清湯轉米粉$71排骨分開上,唔怕浸淋晒,仲貼心地切開一件件,肉燦米粉份量都唔少,男仔食都夠晒飽凍蘋果西打+$7(右)掛住台灣嘅蘋果西打,呢度都有得飲仲要大大杯!紅燒牛肉麵紅燒湯底$72湯式好濃郁,適合唔食辣嘅人,牛肉嫩滑有咬口,麵質彈牙凍古早冬瓜茶+$7唔會太甜,幾好!
一開始係比舖頭裝修吸引住,
估唔到係食台灣嘢!

台灣夜市小拼盤$48

涼拌溫室小黃瓜$25

好驚喜!夠晒酸甜同入味,好怕唔入味嘅黃瓜個陣草青味

肉燥排骨麵清湯轉米粉$71

凍蘋果西打+$7(右)

掛住台灣嘅蘋果西打,呢度都有得飲仲要大大杯!

紅燒牛肉麵紅燒湯底$72

湯式好濃郁,適合唔食辣嘅人,牛肉嫩滑有咬口,麵質彈牙

凍古早冬瓜茶+$7
唔會太甜,幾好!
Type of Meal
Dinner
2019-09-23 85 views
夜市小食@牛霸小麵店 網址: 地址: 灣仔安樂里1號利昌大廈地下低層D號舖 電話: 23891086 從公司徒步就5-8分鐘就到達的小店,中午搵地方食lunch 買外賣回公司,是方便快捷之選作為打工仔,要預算在一餐60-70$元左右啦,太貴好快變糧尾,中午要飽肚有飯麵類,但三心兩意架我,倒是希歡點上數款夜市小食。麻醬青菜$28 份量略細碟,但堅持外食也要最少點上一份蔬菜,今天我又實踐到了,燙生菜再淋上醬汁。$35 小茄子個汁是香甜濃郁,愈食愈開胃,醬汁局功不少$36 芝士鹽酥雞,在台灣行夜市我一人就ko 一大袋了,卜上太白粉炸到酥香,唔會厚粉,鹹味出再加埋芝士,極致的味覺享受台灣手搖飲品及糖水都有供應,水準之上。
夜市小食@牛霸小麵店

網址:
地址: 灣仔安樂里1號利昌大廈地下低層D號舖
電話: 23891086

$35 小茄子個汁是香甜濃郁,愈食愈開胃,醬汁局功不少

台灣手搖飲品及糖水都有供應,水準之上。
2019-09-22 3002 views
一班死佬好耐無搞過飯局,除咗一小部份死佬喺波友,久唔久都有機會見,剩低嗰啲真喺要靠搞局先見到面,平常就只晌群組度吹吓水。所以,今晚就約咗其中一個死佬搞個二人私局,聚一聚,講吓近況。經食友推薦,就嚟咗「牛霸小麵店」,因為環境好,又抵食。其實間店嘅位置喺幾隱蔽,瑟縮入安樂里小巷之內,但一踏入餐廳內,絕對有種世外桃源或隱世小店之感,因為一室以純白為主調,兩邊牆鋪上仿草牆,配以淺木系枱椅,再掛上唔少盆栽,加上樓底特高,喺咪好有一種田園小清新嘅感覺呢!呢度點餐,除一般剔紙仔之外,更可以掃一掃獲分派嘅二維碼,再利用手機直接落單。當我以為好新「科技」,友人話晌內地已經興咗一段時間,真喺少見多怪添。睇見店名,就知主打喺台式麵啦,除湯麵,仲有乾拌麵、便當、台式小食,而飲品亦多元化,如奶蓋、沙冰、梳打,仲有,餐廳更引入台灣阿華師嘅靚茶嚟製作一系列嘅茶品。最正喺,點選主食,可以加錢配飲品,而有啲正價飲品,亦有半價優惠。食到尾,店員更話甜品都有半價,超划算,但點菜紙就唔見有,晌手機程式裡先發現到,其實見牆上有啲甜品相都覺得有古怪架喇。台灣夜市小拼盤 $48落單無耐,就好快有菜上,先嚟一客細拼盤,邊食邊吹水,講
。經食友推薦,就嚟咗「牛霸小麵店」,因為環境好,又抵食。
台灣夜市小拼盤 $48

落單無耐,就好快有菜上,先嚟一客細拼盤,邊食邊吹水,講吓生活近況。拼盤寫到明包括路邊小香腸、台灣鹽酥雞、酥炸花枝丸及木魚炸豆腐,款式都好台灣風味,小香腸帶點甜味,鹽酥雞等陣先講,花枝丸嘅墨魚味好強,而豆腐外脆內嫩,配木魚碎添幾分鹹香。
台灣夜市小拼盤
芒果沙冰 $11(原價$22)

配小食,友人就話梗喺冰凍嘅沙冰好啦,4款沙冰中,芒果喺佢最心水。唔好話因為半價就會將貨就價,送到嚟一樣大大杯,色澤鮮黃,友人話芒果味好濃郁,啲沙冰打得綿密,仲唔會出現啲碎冰粒。
芒果沙冰
奶蓋桂花 $17.5(原價$35)

小弟就偏向啲奶蓋系,揀咗隻由「阿華師」茶園出品嘅茶葉做嘅桂花茶。鹹鹹哋嘅奶蓋,打得好綿滑細緻,口感一流,而桂花茶好清幽,兩者混合埋一齊,有種好清爽嘅化學作用,清香得宜,配我點嘅鹽酥雞麵就夾晒,難得仲喺半價就飲到嘛。
奶蓋桂花
紅燒牛肉便當 $56

友人選便當,因為喺飯桶一名,而一客便當仲會配埋潺菜、鹵蛋、四季豆,加上牛腩嘅份量可不少,當然底下其實墊咗少少白蘿蔔,但可算為非常豐富。先講吓啲牛腩,好得,極之軟腍鬆化,一咬即開,又炆得入味,啲配菜又好食,白飯夠晒軟熟有飯香,呢個價真喺好抵吓。
肉燥鹽酥雞麵 $64

我就揀咗食麵,選咗清湯(透過手機有得揀,我見剔紙仔嘅話就好似無得揀),所以睇落湯色唔喺好深,麵條幾好,有韌勁,又耐浸,食到尾都唔會腍晒;不過啲肉燥就碎濕濕啲,而且,味道唔算突出,反而啲鹽酥雞炸頗香口,鹹鹹香香唔油膩,兼肉質出奇咁嫩滑。順帶一提,好鍾意佢哋用啲木搖托盤拌客,多俾台灣味。
肉燥鹽酥雞麵
仙草芋圓冰 $16(原價$32)

店員話甜品都有做緊半價,所以,順利成章試埋啲台式甜點啦。我就簡單啲,仙草配芋圓,嘩!就算半價都照足俾咁大碗,意外驚喜,份量真喺唔少,所以,友人都食唔晒。芋圓好有咬口,仙草亦都爽滑,碎冰埋底,食完透心涼,勁解暑呀!
仙草芋圓冰
招牌芋泥芋圓冰 $19.5(原價$39)

友人所點嘅都喺芋圓冰,只喺無仙草,但就加入大量芋泥,佢大讚啲芋泥又香又滑,不過,就略嫌對芋圓口感有啲硬淨,而味道卻喺OK嘅。
招牌芋泥芋圓冰
「牛霸」嘅食物做得唔錯,而且,定價相宜,啲飲品及甜品加配更喺抵到爆,環境又舒服,真心希望佢哋做得長久。點解咁講?因為一睇個地址好面善,2016年嚟過喺間咖啡店,之後,舊年年中嚟就變咗居酒屋,依家就成為家台式食店。
$116 (Dinner)
芒果沙冰
奶蓋桂花
2019-09-12 133 views
特別喜歡臺灣,但由於工作忙碌,很少機會可以成日去旅行。最喜歡的是它的臺灣美食,而公司樓下附近發現呢見臺灣餐廳,當然要去試試la~~在門口就已經聞到好香酥,微微麻辣的香味。瞬間感到肚子餓到叫的的feel ~haha整體餐廳使用油黃色燈光,讓人感覺特別溫馨舒服...食左2款主食及不同臺灣特色夜市小食都好有臺灣本地感覺,好似身處係熟息的臺灣鬧市中。*紅燒牛肉乾拌麵(另加麻辣口味)正正是我鐘意嘅口味,有點麻但不會太辣,好過癮呀!牛肉份量十分足夠,食完全部麵都重有剩~每碗都有彈牙的的牛筋,超級正加上牛腩炆得很淋很入味,肥瘦比例岩岩好的。*香酥排骨便當肉燥味道好香濃,有很多肉碎可以撈起成個飯呀,不會怕無汁配白飯~~排骨炸得好鬆脆,因爲是臺灣獨特的鹽酥粉^^真係其他餐廳無法取替的~~P.S. 這裡很多特飲都可以用超值價錢跟套餐,around 加 $8~$10蚊已經有杯 #珍珠奶茶或者 #水蜜桃玉露奶茶味特別重奶味,很順口><小食方面都好多選擇呀!**火爆芝士鹽酥雞食落去感到外脆内軟,配上已經溶化了的芝士在表面,要襯熱食呀~~**甘梅口味椒鹽脆薯每一條都好大,酸酸甜甜,非常開胃。**路
特別喜歡臺灣,但由於工作忙碌,很少機會可以成日去旅行。
在門口就已經聞到好香酥,微微麻辣的香味。
瞬間感到肚子餓到叫的的feel ~haha

整體餐廳使用油黃色燈光,讓人感覺特別溫馨舒服...

*紅燒牛肉乾拌麵(另加麻辣口味)

正正是我鐘意嘅口味,有點麻但不會太辣,好過癮呀!
牛肉份量十分足夠,食完全部麵都重有剩~
每碗都有彈牙的的牛筋,超級正
加上牛腩炆得很淋很入味,肥瘦比例岩岩好的。
紅燒牛肉乾拌麵(另加麻辣口味)
紅燒牛肉乾拌麵(另加麻辣口味)

*香酥排骨便當

排骨炸得好鬆脆,因爲是臺灣獨特的鹽酥粉^^
真係其他餐廳無法取替的~~

已經有杯 #珍珠奶茶或者 #水蜜桃玉露
奶茶味特別重奶味,很順口><
特飲
小食方面都好多選擇呀!

**火爆芝士鹽酥雞

食落去感到外脆内軟,
配上已經溶化了的芝士在表面,要襯熱食呀~~
火爆芝士鹽酥雞
火爆芝士鹽酥雞
**甘梅口味椒鹽脆薯

每一條都好大,酸酸甜甜,非常開胃。
甘梅口味椒鹽脆薯

**路邊小香腸

一食就會想起臺灣旅行的點滴,特別是夜市掃街,同朋友一起講起都好有共鳴haha~~
路邊小香腸
甜品方面有臺灣最有代表的芋圓
今次我就嘗試了 **八寳芋圓

個人覺得分量很多,食完正餐可以叫個通朋友開心share都可以。

八寳芋圓
  • 紅燒牛肉乾拌麵
  • 香酥排骨便當
  • 火爆芝士鹽酥雞
  • 甘梅口味椒鹽脆薯
  • 路邊小香腸
2019-09-10 95 views
好耐冇食過台灣菜,搵到呢間隱世嘅台灣小店,就諗住入去試吓~鋪頭設計走文清路線,坐落感覺舒服開揚~而且採用QR code落單,夠晒方便~牛三寶牛肉番茄湯麵~估唔到份量幾大碗,面質夠彈牙,粗幼適中,配合番茄湯味道好夾,而且牛肉份量都好多,有牛筋,牛腩同埋牛展,牛筋炆得夠軟諗,一咬即開,食落感覺好多collagen~牛腩富有香,肉質夠嫩滑,咬落有入口即溶嘅感覺,牛展肉質比較結實,富牛肉香味,牛魔王之選🤤奶蓋玫瑰~鹹鹹地奶蓋味配合淡淡的玫瑰花味估唔到味道幾夾,而且飲落幾清新,唔會太甜,味道不錯~
好耐冇食過台灣菜,搵到呢間隱世嘅台灣小店,就諗住入去試吓~
牛三寶牛肉番茄湯麵~
牛三寶牛肉蕃茄湯麵
奶蓋玫瑰~
奶蓋玫瑰
$100 (Dinner)
牛三寶牛肉蕃茄湯麵
奶蓋玫瑰
  • 牛三寶牛肉麵
2019-09-10 100 views
同事們都大力推薦的牛霸當然想去感受下佢的魅力終於有機會試下以下分享係我去消費左4次的總結1. 鹽酥雞set好好食,鹽酥雞岩岩炸個人認為好食過玖五的而且佢配合埋珍珠奶茶👍🏽珍珠奶茶先加多$3,扺比啦😆但對比大胃王的我,只能說岩岩夠飽2. 紅燒牛肉乾拌麵牛肉份量都算足夠的但每碗都一定有件咬唔斷的牛筋🙈對此有點失望麵量較為少,所以會肚餓的3. 排骨set呢期佢做緊85折,排隊等候都要成30min好在出面有得比你飲冬瓜茶解下暑今次點左排骨set佢的排骨都算大但感覺到係排左陣先拎出來比人的呢個位係有點失色的🙈但配料感覺多過上次飽肚d的總括而言,呢間絕對有下次的餐廳大家可以去試下👍🏽👍🏽但餐廳要改善下人手方面
同事們都大力推薦的牛霸
當然想去感受下佢的魅力
終於有機會試下
以下分享係我去消費左4次的總結
1. 鹽酥雞set

好好食,鹽酥雞岩岩炸
個人認為好食過玖五的
而且佢配合埋珍珠奶茶👍🏽
珍珠奶茶先加多$3,扺比啦😆
但對比大胃王的我,只能說岩岩夠飽
2. 紅燒牛肉乾拌麵

牛肉份量都算足夠的
但每碗都一定有件咬唔斷的牛筋
🙈對此有點失望
麵量較為少,所以會肚餓的
3. 排骨set

但感覺到係排左陣先拎出來比人的
呢個位係有點失色的🙈
但配料感覺多過上次
飽肚d的
總括而言,呢間絕對有下次的餐廳
大家可以去試下👍🏽👍🏽
但餐廳要改善下人手方面
2019-09-10
  • 珍珠奶茶
2019-09-09 88 views
下雨天帶著🐽轉進一條位於灣仔銅鑼灣交界的小巷,試一下隱秘的台灣菜。 餐廳面積不少,而且放lunch時間也會有很多人吃。店舖採用qrcode形式點餐,比較環保,而且也方便大家知道有什麼才是售罄。🍽紅燒牛肉便當我今次沒有選擇牛肉麵,而是選擇了吃便當。便當有3款小菜,蠻喜歡四季豆,非常入味。白飯有很大一碗,絕對能滿足男人的食量。雖然主角紅燒牛肉好像很少,但是其實有很多塊肉,而且還有非常入味的紅蘿蔔。牛腩炆得很入味,肥瘦適中,好吃🤤🍽 鹽酥雞麻辣拌面這個鹽酥雞非常有驚喜!不但份量多,而且每一顆都炸得很香脆,炸衣不厚,薄薄一層剛好包著雞肉。雞肉也不會過老,雖然椒鹽味不太重,卻是我覺得香港最好吃的鹽酥雞。另外麻辣拌麵也很好吃,雖然看似很淡,但是吃進去麻辣味很重,就像在吃Kiki麻辣麵一樣,只是麵條比較粗。這個蠻有驚喜👍🏻🍽皮蛋豆腐吃台灣菜我都喜歡叫涼拌皮蛋豆腐來吃。這裡很貼心地把豆腐已經分成4塊,每一塊上面都有一大片皮蛋和大量乾魷魚,非常惹味。而且底下也有很多醬汁讓大家沾,所以整個豆腐清新又好吃😋🍽肉燥青菜雖然很普通,但欣賞它的份量夠多,不會只是給幾條菜🍽芒果沙冰這個很大杯,雖然冰感有點重但是芒果

🍽紅燒牛肉便當

🍽 鹽酥雞麻辣拌面

鹽酥雞麻辣拌面

🍽皮蛋豆腐

皮蛋豆腐

🍽肉燥青菜
雖然很普通,但欣賞它的份量夠多,不會只是給幾條菜

肉燥青菜

🍽芒果沙冰
這個很大杯,雖然冰感有點重但是芒果味不會很化學,非常消暑開胃又解渴。

芒果冰沙

2019-09-07 114 views
今晚同個朋友響灣仔打完波,響集成中心附近周圍行搵野食既時候發現到呢個店,食物款式都不小,有便當、牛肉麵及其他特色小食,我地都點左佢既紅燒牛助牛腩麵佢地用既係台南正宗既關廟麵,扁扁地偏林幾好食,紅燒湯底不辣,牛筋牛腩都有幾多既份量,而且非常有牛味,值得一試,另外點左鹽酥雞每一舊都好大粒,但食落唔會有食大堆炸粉既感覺,因為d炸粉好薄,雞裡面咬落好鬆軟,調味就略為咸左一點點,下次會試埋佢既芝士聯鹽酥雞!
我地都點左佢既紅燒牛助牛腩麵
,值得一試,另外點左鹽酥雞
2019-09-02 74 views
灣仔都有唔少美食,今日來到一間隱秘的台式食肆(牛霸小麵店)。店舖位於軒尼詩道遊樂場旁的一條小巷內,而店外都佈置得很有特色,所以一轉入內便可看到。店內環境企理乾淨,加插了雀鳥,綠色的植物,營造了大自然的氣氛,令人感到身心都得以放鬆。一來到,店員都會先給你點單紙,但又不用寫上。不用寫上的原因是:他們已經利用QR code 電子下單。嘟下QR code 後,簡單地點選你想吃的食物,然後按下單便可。看到訂單已送出,即表示你所點的食物,餐廳已經收到。(還可查看訂單是否正確)珍珠奶茶來到台式食肆又點可以不嚐嚐珍珠奶茶呀。珍珠彈牙有口感,奶茶香濃又順滑,配合起來真是絕配。牛三寶牛肉米(牛展、牛腩、牛筋) - $70牛三寶非常足料,餸料都滿滿的圍著。牛根腍身而軟滑,充滿了骨膠原的膠質,而且入口即溶而不膩口。牛腩肥瘦適中,肉質軟冧且入味。牛展半筋半肉的,柔軟滑嫩。台灣鹽酥雞 - $34鹽酥雞炸得色澤金黃,外脆內嫩,肉質嫩滑,有嚼勁但不油膩,香酥可口。

一來到,店員都會先給你點單紙,但又不用寫上。

不用寫上的原因是:他們已經利用QR code 電子下單。

珍珠奶茶
來到台式食肆又點可以不嚐嚐珍珠奶茶呀。
珍珠彈牙有口感,奶茶香濃又順滑,配合起來真是絕配。

牛三寶牛肉米(牛展、牛腩、牛筋) - $70
牛三寶非常足料,餸料都滿滿的圍著。

牛根腍身而軟滑,充滿了骨膠原的膠質,而且入口即溶而不膩口。
牛腩肥瘦適中,肉質軟冧且入味。
牛展半筋半肉的,柔軟滑嫩。

台灣鹽酥雞 - $34

2019-08-31 74 views
夜晚同friend 兩個人去食去到唔多人,仲有幾張枱係空既,所以walk in 應該冇咩問題佢係可以自己掃QR Code 落單,都簡單易用叫左紅燒牛筋牛肉麵 $68 野飲加$7-$10到我叫左少麵,份量ok, 湯底同啲牛就正常,個人比較鐘意牛筋多過牛肉野飲本身叫珍奶,點知冇珍珠,問可唔可以改芋圓,最後我放棄左。。。杯奶茶好一般,淡奶好似落太多結論係短期內唔會再食,如果諗唔到食咩都可以一試,始終喺呢區黎講唔算貴,不過就唔會突登黎食
夜晚同friend 兩個人去食
佢係可以自己掃QR Code 落單,都簡單易用
叫左紅燒牛筋牛肉麵 $68 野飲加$7-$10到

$75 (Dinner)