2023-03-28
今次比個門口吸引左!藍藍白白咁好有型😂雖然間餐廳唔大,但入到去覺得好有特色~坐bar位仲可以睇住廚師煮野食,廚房超級企理,睇住佢地整完再送上黎個陣靚靚仔仔好治癒🤣坐坐下仲見到原來佢地有自家品牌啤酒,不過我唔太飲得所以冇叫到,大家去到可以留意下😆一入到去店員已經好熱情招呼入座,感覺幾好。⭐️煙燻牛肉芝士三文治 $138個包烘得好脆口,同埋極有牛油香。中間夾有啲芝士,口感好rich,但食落又唔會太漏。中間夾有煙燻牛肉嘅餡料,食落真係有煙燻嘅香味幾特別。牛肉份量唔少,食落無筋,正常發揮。佢會配埋一杯薯條比你食,新鮮炸起脆卜卜!跟餐叫左杯English breakfast tea,滿足呀!☕️⭐️蕃茄肉醬意粉 $128要試一間餐廳,食最基本嘅野就會試到廚師手勢。果然無令我失望呀,好多肉醬,唔係一般工場啤好嘅肉醬,同埋蕃茄味十足,合格有凸,推薦!意粉都好夠濕潤,軟硬適中,幾掛汁。加埋個碎芝士,成個意粉撈埋咁食係啖啖肉同埋芝士咸香,估唔到咁有驚喜。同樣跟餐野飲唔洗錢,叫左個Americano~飲落幾Fruity! ❤️
⭐️煙燻牛肉芝士三文治 $138
⭐️蕃茄肉醬意粉 $128
要試一間餐廳,食最基本嘅野就會試到廚師手勢。