2024-06-21 44 views
放假和屋企人去西貢行吓,發現有間呢小店裝修唔錯,提供多款特色美食小吃。用餐現境舒適愜意,好有放假fell。🌟#夏威夷薄脆pizza餅底鬆脆,滿滿芝士很濃郁香滑,加上香甜多汁的菠蘿,口感清甜爽口。🌟#芝士焗蠔肥美的生蠔,搭上香濃的芝士醬烘烤至金黃酥脆,十分誘人,每啖都鮮味十足。🌟#巴馬火腿拼蜜瓜以新鮮的蜜瓜配上薄切的巴馬火腿,為口感帶來層次感。瓜肉清脆甜美,搭配火腿的鹹香,正。🌟#鮮藍草莓醬窩夫窩夫外酥內軟,淋上蜜糖漿,口感層次豐富。🌟#蜜燒豬髀骨肉質鮮嫩多汁,散發出陣陣誘人的香氣,一口咬下,肉汁立即在口中爆發,甜蜜鮮美。除了美食,這裡老闆應該黑膠唱碟迷,好多珍藏的張國榮及陳百強等人的簽名黑膠,以及其他罕有的紀念品展示,更添了店舖的獨特氣息。放假去西貢行下,Pan da cafe亦是一個不錯的午餐選擇🤩

🌟#夏威夷薄脆pizza

🌟#芝士焗蠔

🌟#巴馬火腿拼蜜瓜

🌟#鮮藍草莓醬窩夫
窩夫外酥內軟,淋上蜜糖漿,口感層次豐富。

🌟#蜜燒豬髀骨

• 巴馬火腿拼蜜瓜
  • 鮮藍草莓醬窩夫
  • 蜜燒豬髀骨
2024-06-20 37 views
朋友帶我去特色懷舊餐廳食嘢,西貢市場街23號地舖,"Pan da Cafe"餐廳裝修擺設充滿香港特色情懷,好似去咗一間時間博物館,返回兒童時候的回憶,仲有啲珍藏係張國榮陳百強等人嘅簽名黑膠唱片,同埋佢哋一啲罕有嘅記念品!餐廳有好多特色食物同餐飲可以選擇.蜜燒煙雞:用蜜糖燒烤到非常香脆嘅雞皮,有煙燻嘅香味非常惹味,雞肉用上好多香草醃製,雞肉嫩滑非常入味,可以鎖住所有肉汁,用手撕嚟食非常滋味,配上一碗飯令人非常滿足.芝士焗蠔:有我最鍾意食嘅芝士焗蠔,生蠔大隻新鮮,芝士非常濃香creamy,放上大量香草更加香口,並無搶走生蠔嘅美味.牛油窩夫:有兩塊窩夫咁多,外表焗得非常香脆,內裏質感鬆軟綿密,放有兩塊牛油喺上面,熱辣辣牛油立即融化,放上大量糖霜好睇又好食,有牛奶、蜜糖、焦糖三種味道都係我最鍾意食嘅,旁邊仲有新鮮沙律菜同蕃茄仔.杯杯梳乎厘:梳乎厘表面焗得非常香脆,內裏鬆軟綿密非常濕潤,上面放有大量嘅糖霜,令人食不停口.
朋友帶我去特色懷舊餐廳食嘢,
西貢市場街23號地舖,
"Pan da Cafe"
餐廳裝修擺設充滿香港特色情懷,
好似去咗一間時間博物館,
返回兒童時候的回憶,
仲有啲珍藏係張國榮陳百強等人嘅簽名黑膠唱片,
同埋佢哋一啲罕有嘅記念品!
餐廳有好多特色食物同餐飲可以選擇.

蜜燒煙雞:
用蜜糖燒烤到非常香脆嘅雞皮,
有煙燻嘅香味非常惹味,
雞肉用上好多香草醃製,
雞肉嫩滑非常入味,
可以鎖住所有肉汁,
用手撕嚟食非常滋味,
配上一碗飯令人非常滿足.

芝士焗蠔:
有我最鍾意食嘅芝士焗蠔,
生蠔大隻新鮮,
芝士非常濃香creamy,
放上大量香草更加香口,
並無搶走生蠔嘅美味.

牛油窩夫:
有兩塊窩夫咁多,
外表焗得非常香脆,
內裏質感鬆軟綿密,
放有兩塊牛油喺上面,
熱辣辣牛油立即融化,
放上大量糖霜好睇又好食,
有牛奶、蜜糖、焦糖三種味道都係我最鍾意食嘅,
旁邊仲有新鮮沙律菜同蕃茄仔.

杯杯梳乎厘:
梳乎厘表面焗得非常香脆,
內裏鬆軟綿密非常濕潤,
上面放有大量嘅糖霜,
令人食不停口.

2024-06-20 20 views
今日去開西貢,見到門口充滿田園風既佈置令人感覺舒適,而且我地又想食西式嘢,所以就入咗去呢間Cafe開餐🍽️!餐廳果然冇令我地失望,食物水準高,店員超級有禮貌同埋有熱誠👍🏻👍🏻Snack:♥︎ 芝士火腿牛角酥可自選餡料,配搭自已中意既口味。我地今次選左芝士同埋火腿,牛角酥香脆可口,包著香濃既芝士同埋鹹香既火腿真係好好味♥︎ 白酒煮藍青口藍青口新鮮肥美,係白酒和香料的調和下變得更加鮮甜可口帶出鮮味Main:♥︎ 焗雞皇飯焗雞皇飯熱辣辣,有大量雞肉、芝士同埋白汁係面,絕對係真材實料,飽肚之選Steak:♥︎ 美國安格斯T骨T骨安格斯勁厚切,我地叫左medium煎得岩岩好唔會Overcook,顏色粉粉嫩嫩咁,肉質好嫩好juicy,食得出係高質既扒,而且分量十足Dessert:♥︎ 杏香李子批批邊餅皮香甜酥脆,批面有一大個酸甜適中的李子。呢個批酸甜適中,好香杏仁味,但係又不會過於甜膩,做餐後甜點一流Drink:♥︎ 冷泡烏龍茶呢個必點~用冰鎮住烏龍茶既清新又爽口,飲完透心涼,食完成餐飯清清味蕾!而且茶味濃厚,無論係茶味定係賣相絕對都唔Hea

Snack:

Dessert:
♥︎ 杏香李子批

Drink:
♥︎ 冷泡烏龍茶

為繁華都市的閒散人士提供了一個小憩的好去處在這裏的人非常熱情 令我感受到家的溫暖店內更擺放了不少陳百強先生的親筆簽名黑膠唱片為這個溫馨小店增添了不少藝術情懷〰︎✍🏻💭真心不騙的評價入口即化薄脆pizza 以鬆軟彈牙的手工餅底為基底再配以新鮮的番茄 香甜的洋蔥 入口即化的芝士入口時層次豐富 口感層次分明難怪會成為店中人氣No.1推薦指數:♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡芝士焗西蘭花同樣不容錯過新鮮的西蘭花經過細心焗烤 表層酥脆內裡卻保持了原有的爽脆再加上濃郁的芝士醬汁令這道素菜也能成為一道極富層次的美味推薦指數:♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡加拿大法式斧頭豬扒 肉質鮮嫩多汁外層酥脆入口 裡面卻保持了軟嫩多汁的口感配上店家自製的特色醬汁一口咬下 香氣四溢 令我和老公回味無窮。推薦指數:♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡最後不得不提及店內獨有綠茶雪糕窩夫鬆軟的窩夫配上清新回甘的綠茶雪糕再加上店家的獨家糖漿讓這道甜品美味不膩 清涼滋潤推薦指數:♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡店主亦推薦的各式茶品其中冷泡苿莉茶 別具特色茶味清新回甘 微帶清香 讓人一飲而盡回味悠長推薦指數:♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

為繁華都市的閒散人士提供了一個小憩的好去處

令這道素菜也能成為一道極富層次的美味

加拿大法式斧頭豬扒 肉質鮮嫩多汁
外層酥脆入口 裡面卻保持了軟嫩多汁的口感
配上店家自製的特色醬汁
一口咬下 香氣四溢 令我和老公回味無窮。

最後不得不提及店內獨有綠茶雪糕窩夫

茶味清新回甘 微帶清香 讓人一飲而盡
回味悠長

2024-06-20
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch
  • 芝士焗西蘭花
2024-06-19 23 views
今日再去西貢玩,再去食pan da cafe !😋 因為這家餐廳在菜品創新、口味平衡及用料新鮮等方面表現出色,是一家值得一試的好去處。芝士蛋腸全日早餐:鮮嫩多汁的香腸,炒蛋恰到好處,散發出濃郁的芝士香味,入口即化配合新鮮的麵包,讓整個早餐過程變得極為愜意。這道菜將早餐的經典元素發揮到淋漓盡致,讓人忍不住一口接一口地大快朵頤。紐西蘭羊扒:羊肉質地細嫩,一點也不膩,煎製恰到好處,完美保留了羊肉原有的香甜。伴以意大利粉,口感層次豐富又不失健康。這道菜的分量恰到好處,既不會讓人過度飽膨,也能完整地品嘗到每個元素的美味。值得一提的是,這裡的羊肉食材新鮮與超優質。冷泡洛神花清新怡人,甜而不膩。洛神花本身酸甜適中,經過精心調配後,整個飲品口感均衡,成為一道清涼解渴的好選擇。這樣的飲品不僅能清新身心,更能在用餐過程中起到一定的消化功能。焦糖新地。這道甜品融合了香甜的焦糖、酸爽的水果,再加上香滑的冰淇淋,層次豐富,酸甜適中,回味無窮。這種將不同元素完美融合的手法,充分挖掘出每種食材的最佳風味,令人讚嘆這裡的廚師功力之深厚。藍草莓芝士餅以充滿香氣的藍莓和濃郁柔滑的芝士為餐後甜點增添一抹清新果香。餅皮酥脆,

芝士蛋腸全日早餐

紐西蘭羊扒

冷泡洛神花茶

焦糖新地

藍草莓芝士餅

藍草莓芝士餅以充滿香氣的藍莓和濃郁柔滑的芝士為餐後甜點增添一抹清新果香。餅皮酥脆,內餡綿軟,令人回味無窮。這道甜品無論在視覺、口感還是味道上,都堪稱是一絕。
芝士蛋腸全日早餐
紐西蘭羊扒
冷泡洛神花茶
焦糖新地
藍草莓芝士餅
終於又到咗瘋狂出海釣墨魚嘅時間,🎣上個星期六晚約咗喺西貢上船,今次我竟然難得地冇遲到,仲早咗成個鐘添😎有個都係早到咗嘅朋友就叫埋我一齊食個early dinner 🍽️原來大家對自己釣墨魚嘅實力都好冇信心😂驚今晚冇嘢食要打定底我哋見到市場街果邊有間cafe個裝修都幾OK,就入咗去試下。一入到去就見到間餐廳好有懷舊feel,擺咗好多舊玩具舊漫畫響度做擺設。與其話係一間cafe,不如話佢係一間博物館都唔算過份。題外話,呢度仲有好多近期好收得嗰套港產片嘅宣傳海報,我朋友笑住同我講佢老婆最近都變咗「劉太」,估唔到嚟到西貢都見到「劉生」😂首先我哋嗌咗個前菜「法式焗田螺」,有咬口之餘仲夠彈牙,最緊要啲田螺夠哂肥美,唔錯👍又嗌咗一份「美國安格斯西冷」同埋「挪威三文魚扒」🐟,廚師功力好夠,兩塊扒都煎得好香,而且唔會煎到過曬火喉,變得好乾身或者柴皮。尤其是三文魚,食嘅時候更加係食到入面嘅嫩滑,非常好。我哋仲嗌咗個「碎蛋沙律三文魚牛角酥」,佢呢度嘅牛角酥係可以自己揀配料嘅,例如可以揀煙雞肉、煙三文魚、煙鴨胸、煙豬手肉、芝士、碎蛋沙律、吞拿魚、火腿或者蕃茄都可以任揀兩款。呢個牛角酥份量好足夠,同埋「碎蛋沙律+
終於又到咗瘋狂出海釣墨魚嘅時間,🎣
上個星期六晚約咗喺西貢上船,
今次我竟然難得地冇遲到,
仲早咗成個鐘添😎
原來大家對自己釣墨魚嘅實力都好冇信心😂驚今晚冇嘢食要打定底

我哋仲嗌咗個「碎蛋沙律三文魚牛角酥」,佢呢度嘅牛角酥係可以自己揀配料嘅,例如可以揀煙雞肉、煙三文魚、煙鴨胸、煙豬手肉、芝士、碎蛋沙律、吞拿魚、火腿或者蕃茄都可以任揀兩款。呢個牛角酥份量好足夠,同埋「碎蛋沙律+三文魚+牛角酥」呢個鐵三角組合,真係令人難以抗拒😍

飲品方面,嗌咗一杯「凍焦糖芝麻」同埋一份「雲呢拿雪糕咖啡」🍧。先講下個「凍焦糖芝麻」,我開頭驚會太甜,但係飲落反而會有一陣芝麻嘅香味出嚟,整體嚟講我覺得好平衡。

另一方面個「雲呢拿雪糕咖啡」,又係好正,我偷飲咗幾啖,同樣地我都係覺得好平衡,啲咖啡味唔會太濃,雲呢拿雪糕嘅甜味又唔會遮曬啲咖啡味。我個人覺得可以做到「平衡」呢件事係好考功夫㗎!☕️

整體嚟講,呢一間cafe無論係裝修到食物,前菜到飲品,都做得好。唔通呢啲就係叫做隱世餐廳😂

食完呢餐之後上船,食到飽曬嘅我哋都冇咩心釣墨魚,可以專心飲啤酒吹水喇🥳🍻
法式焗田螺
美國安格斯西冷
挪威三文魚扒
碎蛋沙律三文魚牛角酥
凍焦糖芝麻
雲呢拿雪糕咖啡
2024-06-15
$300 (Dinner)
法式焗田螺
美國安格斯西冷
挪威三文魚扒
碎蛋沙律三文魚牛角酥
凍焦糖芝麻
雲呢拿雪糕咖啡
西貢 Pan da Cafe 🥜行完山,好適合去食個下午茶補充返消耗咗嘅🥜堆滿好多香港懷舊野,舊電器、舊書、舊玩具,環境感覺好溫馨煙雞沙律🥜菜同雞肉份量剛好,醬都唔會太多🥜最鍾意有大量粟米係底肉醬薯蓉焗大啡菇+煙肉薯蓉焗大啡菇🥜大啡菇兩味,好多菇汁🥜肉醬薯蓉較濃味,煙肉薯蓉較清新煙肉白菌意粉🥜超多煙肉同白菌🥜我鍾意佢漿口嘅感覺冷泡玫瑰 🥜清清嘅玫瑰香,玫瑰味都好出🥜加埋小碟子上面嘅玫瑰花乾,打卡一流
西貢 Pan da Cafe

🥜行完山,好適合去食個下午茶補充返消耗咗嘅
🥜堆滿好多香港懷舊野,舊電器、舊書、舊玩具,環境感覺好溫馨

煙雞沙律
🥜菜同雞肉份量剛好,醬都唔會太多
🥜最鍾意有大量粟米係底

肉醬薯蓉焗大啡菇+煙肉薯蓉焗大啡菇
🥜大啡菇兩味,好多菇汁
🥜肉醬薯蓉較濃味,煙肉薯蓉較清新

煙肉白菌意粉
🥜超多煙肉同白菌
🥜我鍾意佢漿口嘅感覺

冷泡玫瑰
🥜清清嘅玫瑰香,玫瑰味都好出
🥜加埋小碟子上面嘅玫瑰花乾,打卡一流
2024-05-21 54 views
我最近去完西貢附近行山,經過哩間藝術感滿滿既cafe食嘢,都幾有驚喜!唔單止食物好味,環境都好靚,有種藝術嘅感覺。首先試左美國安格斯肉眼,份量十足!肉質好嫩好juicy,有濃郁嘅牛肉味,食得出係好高質既肉眼!佢哋嘅馬卡龍色彩繽紛又精緻。入口之後,外層香脆,杏仁味濃郁,內裡軟糯煙韌,唔會太甜!最後叫左紅豆抹茶雪糕拼蜂蜜抹茶蛋糕。呢個甜品絕對係抹茶迷最愛!抹茶雪糕好滑順香濃,而紅豆加入咗一份香甜嘅口感!同埋佢哋嘅抹茶蛋糕好軟綿,拼埋一齊食,真係好match! 甜而不膩,甜品控一定要試!西貢Pan Da Cafe既環境好優美寫意,最啱行完山同朋友好好享受優閒既weekend!

2024-05-15 49 views
假日嚟到西貢遠離繁囂,一定要chill下,Pan da Cafe絕對係chill-able嘅好選擇大推巴馬火腿芝士牛角酥😍這款牛角酥外層酥脆,內裡則包裹著香濃的巴馬火腿和融化的芝士。每一口都能感受到牛角酥的酥脆口感和濃郁的香味,巴馬火腿和芝士的組合更是完美無瑕。這道小吃絕對是一個絕佳的開胃點心,讓人回味無窮。此外,Pan da Cafe還有豐富多樣的潤喉茶選擇,包括茉莉花、紅棗和桂圓等口味。不僅能夠消暑,還有助於保持喉嚨的潤澤。茉莉花的香氣和紅棗、桂圓的甜味相互輝映,給人一種愜意和放鬆的感覺。在用餐過程中,享用一杯潤喉茶絕對是一個獨特的享受。除此之外,整個環境舒適,絕對是一個讓人愉悅的用餐場所。無論是和朋友聚餐還是單獨一人品味美食,Pan da Cafe都是一個不可多得的好去處。

• 巴拿馬火腿牛角酥
2024-05-15 29 views
環境整體乾淨溫馨感好濃重令我諗起宮崎俊動畫裡面既世界充滿童心感 入到會好治癒好莫名安心開心帶小朋友,親子黎聚餐 係非常唔錯既選擇大人都眼花撩亂,小朋友會更興奮😆-芝士蛋焗大啡菇全日早餐💕健康配搭最緊要蔬果用料新鮮簡單既木盤上枱,但同周圍環境好夾大啡茄汁水多咬落爆水-巴馬火腿蜜瓜💕蜜瓜超清甜爽脆口感而且入口都係微微清涼Ham唔會過於咸,單片食都會好香不過配新鮮既蜜瓜係最好既而且呢到食物份量比想像中算多
環境整體乾淨溫馨感好濃重
令我諗起宮崎俊動畫裡面既世界
充滿童心感 入到會好治癒好莫名安心開心
帶小朋友,親子黎聚餐 係非常唔錯既選擇
大人都眼花撩亂,小朋友會更興奮😆
芝士蛋焗大啡菇全日早餐💕
健康配搭最緊要蔬果用料新鮮
簡單既木盤上枱,但同周圍環境好夾
大啡茄汁水多咬落爆水
巴馬火腿蜜瓜💕
蜜瓜超清甜爽脆口感
而且入口都係微微清涼
Ham唔會過於咸,單片食都會好香
不過配新鮮既蜜瓜係最好既
而且呢到食物份量比想像中算多
2024-05-12 39 views
{麻甩佬的ME TIME}有乜好得過麻甩女人星期六走咗去返工,然後一個麻甩佬可以去西貢自己遊吓電單車河🏍然後自己再鋸個靚扒食埋甜品,本麻甩同你講簡直就係爽歪歪!♦️ 加拿大法式豬鞍扒用上頂級嘅法式豬鞍,煎到八至九成熟,仍然保持肉質鮮嫩多,外層微微焦香,配合埋香濃蒜香炒意粉,成個餐真係豐富又滿足!♦️ 雪糕窩夫三重奏一個人真係要食盡佢,盡情享受我嘅me time! 食完個美味嘅豬安扒再叫多個豐富嘅甜品!雪糕窩夫三重奏,幾種唔同口味嘅雪糕配合仍然係熱辣辣嘅窩夫,來一個冰火交融!結果真係令我飽到R住肚腩揸電單車返屋企!食飽飽其實都唔捨得走,因為嗰度環境真係好舒服,令我好好咁樣享受咗一個星期六嘅me time!美味程度:😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍📍 #PandaCafe (西貢)西貢市場街23號地舖
{麻甩佬的ME TIME}

♦️ 加拿大法式豬鞍扒

♦️ 雪糕窩夫三重奏

美味程度:😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍

📍 #PandaCafe (西貢)
西貢市場街23號地舖
2024-05-11 40 views
難得放個假,同朋友入西貢玩一日,中午見到呢間cafe裝修好有特色,好多收藏品,每件都各有特別之處,所以大家就揀左呢間cafe休息同欣賞一下。蜂蜜玫瑰花茶成壺上,好靚好岩打卡,玫瑰淡淡花香撲鼻,唔會苦澀,仲可以跟自己口味落蜜糖,好貼心。美國安格斯牛肩胛肉眼好大塊,同朋友share都得,煮得岩岩好,唔會過生或過熟,牛味濃郁,口感軟腍,肥瘦均勻,冇乜筋位,肉質鮮嫩,一切肉汁已經標哂出黎。配合沙律,夠哂清新健康。📌Pan da Cafe地址:西貢市場街23號地鋪評語店員有禮環境有特色🐵推介🍌🍌🍌🍌🍌(5🍌為滿分)#foodie #美食 #外食 #知己相聚 #foodielife #foodiehk #hkfood #hkfoodlover #foodinhk #igfoodies #香港 #好去處 #吃貨 #吃貨人生 #香港美食指南 #相機食先 #香港旅行 #香港餐廳 #香港生活 #foodblogger #foodiegram #hongkong #西貢 #蜂蜜玫瑰 #美國安格斯 #牛肩胛肉眼 #PandaCafe #市場街

📌Pan da Cafe
地址:西貢市場街23號地鋪

評語
店員有禮
環境有特色

🐵推介🍌🍌🍌🍌🍌(5🍌為滿分)

西貢市場街嘅呢間cafe,開業已有23年,門口細細內有乾坤,店內每個角落都放滿老闆嘅私人珍藏,例如Vintage黑膠碟,古董玩具等等,好似一個懷舊收藏小型博物館咁,有別一般cafe,老闆友善健談,食得開心☺️同朋友嚟lunch,叫咗荷蘭豬斧頭扒,目測差唔多有4cm厚😂本身諗住咁厚嘅豬扒會好韌,點知勁易切,入口係鬆軟,肉質同脂肪比例適中,連住少少脂肪令到豬肉咬落更juicy😋煙肉白菌卡邦尼 🥓🍝意粉軟度啱啱好,口感唔錯,醬汁濃郁好掛汁布朗尼蛋糕朱古力味夠香濃,甜度數控制得宜,食完冇罪惡感🍫
布朗尼蛋糕朱古力味夠香濃,甜度數控制得宜,食完冇罪惡感🍫
2024-05-08 31 views
放假去西貢玩水,玩完喺市中心食完嘢先返屋企。見到呢間cafe嘅裝修好靚,懷舊風嘅擺設同設計勾起唔少童年回憶,一於就入去試吓。佢哋嘅食物選擇都好多。我哋叫咗一份美國和牛冧扒。肉質好嫩滑,充滿肉汁。大大塊好夠飽,仲有送埋意粉。蜜燒豬髀骨質素都唔錯。肉質好易咬,而且豬肉索晒啲香甜嘅醬汁,餸飯就最啱。甜品方面,我哋叫咗一份蘋果酥卷同埋一份檸檬撻。蘋果酥卷焗得好香脆,裏面嘅蘋果餡酸酸甜甜,仲有好香嘅玉桂味。檸檬撻唔會好甜膩,有陣陣檸檬嘅清香,大人細路都啱食。

2024-05-07 31 views
我最近去咗呢間咖啡店 (Pan da Cafe),真係覺得有趣又有味道!首先,我要講下白酒煮藍青口。呢個菜式真係特別!青口煮得剛剛好,肉質鮮嫩,再配上白酒煮,味道更加濃郁。每一口都帶來一種濃厚嘅海鮮香味,真係令人回味無窮。另外,我試咗一杯冷泡洛神花茶。呢個茶飲非常清新解渴。洛神花茶泡得剛好,香氣撲鼻,酸甜口感非常好,特別係夏天飲用最適合。一杯洛神花茶,真係可以帶嚟一陣陣涼意。而且,Pan da Cafe真係有獨特嘅設計。佢哋堆滿咗唔同種類嘅香港懷舊東西,包括舊電器、書籍、玩具等等。呢啲東西好似一個時光隧道,可以帶返我哋返去以前,讓小朋友認識一下以前嘅生活用品,好有趣呢!總括而言,Pan da Cafe係一個值得一試嘅地方。唔單止食物美味特別,茶飲清新解渴,而且環境充滿著懷舊氛圍,可以讓我哋回味以前嘅時光。如果你想品嚐美食同埋體驗一下香港懷舊文化,我推薦你嚟Pan da Cafe一試!