呢間餐廳深受新蒲崗人喜愛!星期日夜晚七點幾嚟到嘅時候都差唔多坐滿❤️食肉獸•厚批•千島醬呢個批材料有有牛肉、豬肉、雞肉、火腿、煙肉。肉嘅比例好多 !而且Pizza出色唔係好乾!完全對得住主打打pizza 餐廳嘅出品!香蒜大蝦炒意粉(無汁)散發出濃郁的蒜香味,配上新鮮的大蝦和彈牙的意粉。蒜香的香氣和大蝦的鮮甜相互融合,感覺健康不油膩!焦糖窩夫配芒果雪糕好出色!同出邊啲甜品舖有得媲美!焦糖窩夫的外層酥脆,內部柔軟,搭配上冰涼的朱古力味雪糕檸檬惹味烤雞是一道香氣撲鼻的美食。經過特殊的調味處理,烤雞散發出檸檬的清新香氣,肉質鮮嫩多汁。每一口都能品嚐到檸檬的酸甜和烤雞的鮮美招牌炸雞的外皮酥脆,肉質鮮嫩多汁!
呢間餐廳深受新蒲崗人喜愛!
星期日夜晚七點幾嚟到嘅時候都差唔多坐滿❤️

食肉獸•厚批•千島醬

香蒜大蝦炒意粉(無汁)

感覺健康不油膩!

焦糖窩夫配芒果雪糕

檸檬惹味烤雞是一道香氣撲鼻的美食。

招牌炸雞的外皮酥脆,
肉質鮮嫩多汁!
2023-12-30 32 views
今日行開啟德airside,所以就行咗去新蒲崗搵食,比我尋到寶!😍手製心形pizza超特別好靚,每日限量供應,好好彩食得到🥰我哋嗌咗怪獸多寶同埋吞拿魚特式,醬底分別係茄醬同埋千島醬。即叫即整,上餸都仲熱辣辣脆卜卜!怪獸多寶餡有青椒、辣肉腸、火腿、磨菇、菠蘿、牛肉、豬肉。吞拿魚特色有粟米、菠蘿、吞拿魚、煙肉。師傅焗得啱啱好,個皮好好好脆,但又唔會燶咗一忽忽,雖然佢係心形,但係脆嘅程度係每邊都一樣,皮上嘅餡料都好香,細批啱啱好,仲可以加小食。小食嗌咗檸檬烤雞、麻辣烤雞、BBQ雞翼。檸檬炸雞好開胃,啖啖肉,甜甜酸酸。麻辣炸雞就落咗辣椒油,辣椒油好香,同埋堅係辣,反而增添咗雞味,咬開啲肉汁仲保留咗。最後BBQ雞翼啲汁超正,好夾,下次會試埋芝士同甜酸!仲有一個焗煙肉薯蓉!面嗰浸芝士已經好香好正,薯蓉焗得好脆,下面嗰層仲係白沙配煙肉,份量又好多。特別要講下飲品。嗌咗個好特別嘅蜂蜜薄荷茶。真係落咗幾塊薄荷葉,一飲落口浸薄荷味好香好natural,食完飲埋呢杯薄荷茶,劃上完美句號。

2023-11-28 41 views
同朋友又黎到新蒲崗,朋友介紹左間餐廳,話係唔錯既小店,就試一試😆🟠泰式冬陰功墨魚pizza(細批)($73)好特別既味道,係期間限定版,而且仲係心型架🤩 Pizza細細個,但係餡料超多,有原隻墨魚、洋蔥、蘑菇同蕃茄,夠哂滿足。最有驚喜既係因為細批關係,只有厚批選擇,但一食真係要謙,厚批批邊唔會話好硬,,仲夠鬆軟,香口又唔乾👍🏻🟡葡汁雞皇焗飯($65)葡汁夠哂多,唔會話食到最後就無哂汁,雞肉肉質嫩滑,調味亦唔會話好咸😌🟢海鮮焗闊條麵($65)白汁夠濃,每條麵都沾滿白汁,有蟹柳、蜆、墨魚等材料,仲有少少菜鋪面。份量幾好,唔會好細兜😎以上3樣都係set,所以可以配野飲或湯,有一個餐就跟左湯,要提提既係,佢既意大利菜湯非常有誠意,有超多配料☺️🔵芝士焗西蘭花($63)呢兜西蘭花既性價比高,唔會話細兜,亦有拉絲效果,食少少蔬菜中和下,都係唔錯既選擇🤓環境方面,雖然係小店,但座位都夠闊同舒服,燈光氛圍都令人可以好好傾計😊服務方面,待應笑容好好,又好有耐性解答問題😇地址:新蒲崗仁愛街48號地舖

🟠泰式冬陰功墨魚pizza(細批)($73)
🟡葡汁雞皇焗飯($65)

🟢海鮮焗闊條麵($65)

🔵芝士焗西蘭花($63)

服務方面,待應笑容好好,又好有耐性解答問題😇

地址:新蒲崗仁愛街48號地舖
餐廳主打心形pizza,有多款特別既口味,另外,仲有皇牌炸/烤雞、小食。假日晚市到餐廳,好多人親臨買外賣/外賣apps落單。餐廳裝修新潮坐得舒服,qr code落單,有lunch及tea set添。曼克頓pizza($73),餐廳賣點必叫心形pizza,如果情人節食會好有feel。pizza細細個但餡料爆多,大量雞肉、青椒、洋蔥。芝士鹹香,一定滿足。細細份,就可以叫多幾款試~雖然細款只可以係厚批,但批底唔會硬到咬唔郁,仲鬆軟,同埋香口唔乾身。讚。黑椒無骨豬手拼香草腸($168),製作要30分鐘,但邊食邊等,時間好快過。送上枱熱辣辣,豬手皮脆卜卜,超香。豬手已起骨,一大塊,食個陣,自己切開,肉嫩,唔會烤到硬。而骨膠原非常黏,完全唔膩,食肉獸必點。香草腸有3條,香烤過後,外皮脆,爆汁。而薯條炸完唔會油。檸檬惹味烤雞($21),外皮烤完脆脆地,切開嫩滑,充滿肉汁,有蜜糖甜味。建議加錢食雞脾位,會更加惹味及滿足~~小食拼盤($92),唔駛諗可以一次過試哂幾款,另有美式拼盤可以選擇。雞翼甜甜惹味,一樣多汁,而炸物就算放耐左食,都一樣好脆,咬落去,chopchop聲。餐湯足料,大量蔬菜中和食完炸物

曼克頓pizza(細)

黑椒無骨豬手拼香草腸

香草腸有3條,香烤過後,外皮脆,爆汁。而薯條炸完唔會油。

檸檬惹味炸雞

小食拼盤

是日餐湯

餐湯足料,大量蔬菜中和食完炸物既罪惡感,湯底香辣,值得叫。

整體,價錢親民,食物即叫即製,熱辣辣食,而且用心煮,尤其pizza餡多,肉類處理出色,開party叫外賣/人多一齊食,jeng。細pizza就適合胃細既人~
2023-11-04
Type of Meal
Dinner
曼克頓pizza(細)
黑椒無骨豬手拼香草腸
檸檬惹味炸雞
小食拼盤
是日餐湯
2023-10-24 49 views
今日早放學可以去遠少少🤏🏻嚟到新蒲崗呢間新嘅pizza店🍕12點左右到無乜人😆門店裝修幾有特色仲有自助區可以自己拎水同調味料😝午餐CP值唔錯包小食同湯/熱飲都係$60上下~太多選擇樣樣都想食🤣每人各叫咗1個餐再叫啲小食同中批全部一齊分嚟食😝怪獸多寶心形pizza🧡size啱啱好,足料批底鬆軟😋肉醬熱狗餐配埋大大隻炸雞,肉都夠嫩夠汁!海鮮焗飯未食已經聞到好香椰汁味除咗魷魚蟹柳,仲有蜆😎秘製燒豬排骨竟然有2排比佢嚇一嚇😂不過肉夠軟好好食清哂😝薯條雖然無落鹽但炸得好脆薯仔味搭夠,唔會太重味咖🤩肉醬焗薯蓉薯蓉本身好綿入口即溶,正!但如果肉醬可以多返少少就更好啦😳食肉獸中批哇啲芝士漏哂出嚟😋😋pizza啲料真係好足,唔伏😜食飽飽就近近哋行埋啟德個新商場😎大滿足!
今日早放學可以去遠少少🤏🏻
嚟到新蒲崗呢間新嘅pizza店🍕

12點左右到無乜人😆
門店裝修幾有特色
仲有自助區可以自己拎水同調味料😝

午餐CP值唔錯包小食同湯/熱飲
都係$60上下~

太多選擇樣樣都想食🤣
每人各叫咗1個餐再叫啲小食同中批
全部一齊分嚟食😝

怪獸多寶心形pizza🧡
size啱啱好,足料批底鬆軟😋

肉醬熱狗餐
配埋大大隻炸雞,肉都夠嫩夠汁!

海鮮焗飯
未食已經聞到好香椰汁味
除咗魷魚蟹柳,仲有蜆😎

秘製燒豬排骨
竟然有2排比佢嚇一嚇😂
不過肉夠軟好好食清哂😝
薯條雖然無落鹽但炸得好脆
薯仔味搭夠,唔會太重味咖🤩

肉醬焗薯蓉
薯蓉本身好綿入口即溶,正!
但如果肉醬可以多返少少就更好啦😳

食肉獸中批
哇啲芝士漏哂出嚟😋😋
pizza啲料真係好足,唔伏😜

食飽飽就近近哋行埋啟德個新商場😎大滿足!
2023-10-24 54 views
平日成日都食慣連鎖舖頭,想試吓啲小店,所以食咗一間離地鐵站遠少少嘅Pizza舖頭。入邊有好多唔同口味嘅手工pizza。佢個lunch set仲好抵添。迷你批套餐 $59怪獸多寶套餐入邊包餐湯或者嘢飲,亦都有四款Pizza可以揀。pizza係細批所以指定係厚批。Pizza用咗蕃茄底入邊有洋蔥。入邊嘅配料都非常之多,有青椒、洋蔥、蘑菇、火腿、辣肉腸、菠蘿、牛肉、豬肉。呢個係餐廳嘅熱門pizza,果然好豐富。厚批好鬆軟,而且邊邊都鋪滿晒餡料同芝士。秘製燒豬排骨 $178豬排骨份量好多,有上下兩排,加埋都有十幾枝骨,隔離啲薯條份量都非常之多。薯條食落唔油,而且粗身。排骨上邊唔會有一大堆汁好濃味,但係醃得啱啱好而且有咬口。芝士肉醬焗薯蓉 $42薯蓉好滑,綿密,而且入邊加咗拉絲芝士。中間都加咗肉醬同埋芝士,好夾。

迷你批套餐 $59
怪獸多寶

秘製燒豬排骨 $178

芝士肉醬焗薯蓉 $42

2023-10-22 46 views
今日黎新蒲崗做野,係附近搵食,見到間鋪頭好吸引就入左去試,估唔到有驚喜就係呢間「pizza monster」,無論個名定係logo都咁得意顧名思義呢到主打pizza,但亦都有其他小食例如炸雞、炸洋蔥圏、咖哩角等。而家試業優惠堂食晚市仲有88折叫細pizza仲會附送羅宋湯,酸酸甜甜好開胃主打既pizza果然有驚喜,竟然係心形見到勁開心,手作餅底雖然係厚底但依然焗得卜卜脆炸雞同燒雞亦好吸引,全部都即叫即製,上枱熱辣辣香噴噴。烤雞有麻辣味同檸檬味,肉質軟身,食落辣得好過癮。炸雞外皮炸到勁香脆咬落有聲,調味好足夠晒咸,一啖咬落去啲雞汁滴晒出黎,勁正!小食拼盤,中意食炸野既人有福了,炸蝦、洋蔥圈、炸雞翼、炸蟹餅,配上泰式辣醬無得輸!

叫細pizza仲會附送羅宋湯,酸酸甜甜好開胃

主打既pizza果然有驚喜,竟然係心形
見到勁開心,手作餅底雖然係厚底但依然焗得卜卜脆

2023-10-22 685 views
講到香港人喜歡的食物,Pizza絕對可以佔一席位;除了於餐廳享用外,又可外賣到家或開Party時的好選擇,而且口味極多元化,保證有一款合你口味位於新蒲崗的「薄餅怪獸」堅持每日新鮮手製麵糰,選用最新鮮、最原汁原味的食材;更引進義大利百年工法打造的Pizza專用旋轉烤爐,維持現做Pizza品質餐廳裝修偏西式同時加入港式元素,環境衛生舒適==========🔹焗肉丸拼香草腸 (各3) $63肉丸軟滑細緻;香草腸鹹香適中==========🔹假日套餐:半月批 $69配飲品,凍奶茶+$5點選怪獸多寶批,材料有洋蔥、青椒、辣肉腸、火腿、蘑菇,菠蘿 、牛肉及豬肉薄餅為薄批,焗至脆口;多種材料加起來令口感及味道層次豐富==========🔹芝士焗西蘭花 $63份量充足,西蘭花翠綠新鮮,芝士及忌廉比例平衡==========🔹雞翼6隻 $53點選檸檬蜜糖味1雞皮具焦脆感,雞肉嫩滑保留豐富肉汁,檸檬中和了蜜糖的甜,不錯==========🔹檸檬惹味烤雞 (1件) $21烤雞外皮薄滑,雞肉軟嫩有彈性,檸檬香調較恰到好處==========🔹招牌炸雞 (1件) $20外皮香脆,雞肉雪白細緻,油膩感不重
餐廳裝修偏西式同時加入港式元素,環境衛生舒適
🔹焗肉丸拼香草腸 (各3) $63
肉丸軟滑細緻;香草腸鹹香適中
🔹假日套餐:半月批 $69
配飲品,凍奶茶+$5
薄餅為薄批,焗至脆口;多種材料加起來令口感及味道層次豐富
🔹芝士焗西蘭花 $63
份量充足,西蘭花翠綠新鮮,芝士及忌廉比例平衡
🔹雞翼6隻 $53
點選檸檬蜜糖味
🔹檸檬惹味烤雞 (1件) $21
烤雞外皮薄滑,雞肉軟嫩有彈性,檸檬香調較恰到好處
🔹招牌炸雞 (1件) $20
外皮香脆,雞肉雪白細緻,油膩感不重
2023-10-22
Type of Meal
Tea
2023-10-18 27 views
Pizza 店開到成行成市,標磅自己係意大利傳統既居多而Pizza Monster 行既路線就係一間好地道既港式pizza,價錢亦都好街坊價🤩所以都有佢既吸引之處,好適合帶一家大細去食Pizza 可以自選口味👍🏻包括: 蕃茄醬底、千島醬底同特色醬底再可以自己揀餡料同埋,有唔同既尺寸可以揀今次食左套餐,包中型薄餅、兩款食物及兩款飲品叫左Signature Pizza—怪獸多寶😝有洋蔥、青椒、辣肉腸、火腿、磨菇、菠蘿、牛肉、豬肉餡料好豐富而Pizza 既批底好易咬,但不失煙韌!材料亦唔會乾憎憎,very nice🤤 海鮮焗闊條麵 (白汁)醬料口味比較清淡,口感唔會太cream,係合適健康既香港人海鮮份量都適中,比較驚喜係有沙律菜😝肉丸拼香腸有三粒肉丸同三條香腸熱辣辣,好滋味😋最後,另外叫左個檸檬蜜糖雞翼雞肉咬落juicy檸檬醬酸酸甜甜,好開胃,雞皮好香脆滿足的一餐🥳
Pizza 店開到成行成市,標磅自己係意大利傳統既居多
所以都有佢既吸引之處,好適合帶一家大細去食

Pizza 可以自選口味👍🏻
包括: 蕃茄醬底、千島醬底同特色醬底
再可以自己揀餡料
同埋,有唔同既尺寸可以揀

今次食左套餐,包中型薄餅、兩款食物及兩款飲品

叫左Signature Pizza—怪獸多寶😝

有洋蔥、青椒、辣肉腸、火腿、磨菇、菠蘿、牛肉、豬肉
餡料好豐富
而Pizza 既批底好易咬,但不失煙韌!
材料亦唔會乾憎憎,very nice🤤

海鮮焗闊條麵 (白汁)

醬料口味比較清淡,口感唔會太cream,
係合適健康既香港人
海鮮份量都適中,
比較驚喜係有沙律菜😝

肉丸拼香腸

有三粒肉丸同三條香腸
熱辣辣,好滋味😋

最後,另外叫左個檸檬蜜糖雞翼
雞肉咬落juicy
檸檬醬酸酸甜甜,好開胃,雞皮好香脆

滿足的一餐🥳
2023-10-16 40 views
一般如果想食Pizza嘅話,都會選擇一啲連鎖嘅Pizza店,但質素就實在參差不齊。今日經過新蒲崗,就見到一間pizza小店,夜晚六點幾鐘入面已經有唔少食客,於是決定入去試一試!餐廳嘅環境非常舒服,因為樓底好高,所以空間好開揚,位置嘅安排都非常之嘅闊落,坐得幾舒服。我哋一行兩個人叫咗千島海鮮細pizza ,炸芝士年糕,檸檬蜂蜜雞翼,白汁海鮮意粉,同埋最尾叫咗一個雪糕窩夫🧇嘢食嘅份量都唔算大,兩個人食啱啱好仲可以試多幾樣唔同嘅嘢食。海鮮細pizza嘅餅底非常之嘅鬆軟,即使係厚皮都唔會覺得食落好有負擔,上面嘅海鮮餡料都鋪得滿滿。白汁意粉冇乜特別不失不過,闊條麵嘅煙韌。我幾鍾意炸芝士年糕,外皮炸得非常之酥脆,入面軟糯糯仲有芝士流心添!雪糕窩夫上面嘅雪糕口味可以自己揀,我哋就揀咗豆腐味,雪糕都幾大一球,豆腐味非常之嘅濃郁而且質感細膩。窩夫係即叫即整所以上到嚟仲係熱辣辣,配上凍冰冰嘅雪糕冰火兩重天係好神奇嘅口感,朋友非常之幾鍾意。

白汁意粉冇乜特別不失不過,闊條麵嘅煙韌。

2023-10-15 29 views
想吃披薩了,和朋友就近去了新蒲崗呢間披薩店店內裝修就比較簡單,但座位寬敞闊落,坐起來都嘅舒服千島海鮮細披薩心型披薩嘅得意,醬料可以任意搭配,好貼心細披薩是厚批,烤得酥脆,是我鍾意的,但海鮮就冇咩鮮味,整體不失不過炸芝士年糕炸的熱辣辣,不油不膩,好吃海鮮焗闊麵條味道好淡,闊麵沒吸收到醬汁冇味,吃不出焗的感覺,不建議雞翼檸檬蜜糖口味,賣相嘅好,味道一般,OK啦焦糖窩夫配芒果雪糕窩夫是即點即整的,表皮酥脆,內裏鬆軟,配的雪糕可以選,我們選的豆腐口味的,豆腐味道濃郁,不甜,配上甜膩的窩夫、焦糖,啱啱好宜家去有優惠
想吃披薩了,和朋友就近去了新蒲崗呢間披薩店
店內裝修就比較簡單,但座位寬敞闊落,坐起來都嘅舒服

千島海鮮細披薩
心型披薩嘅得意,醬料可以任意搭配,好貼心

炸芝士年糕
炸的熱辣辣,不油不膩,好吃

海鮮焗闊麵條
味道好淡,闊麵沒吸收到醬汁冇味,吃不出焗的感覺,不建議
雞翼
檸檬蜜糖口味,賣相嘅好,味道一般,OK啦
焦糖窩夫配芒果雪糕

宜家去有優惠
2023-10-12 25 views
原來新蒲崗都有好多好嘢食,今次嚟到薄餅怪獸同朋友食嘢😄📍 薄餅怪獸 (新蒲崗)新蒲崗仁愛街48號地舖裏面格局有少少工業風,旁邊設有自助吧🔻1. 香蒜大蝦炒意粉 $78有好多隻大蝦🍤 炒意粉乾身,但唔算油膩,所以好有𡁻口,吸收晒香蒜精華🔻2. 香濃鮮茄焗長通粉 $66喺電子落單嘅時候,原來有得揀長通粉/闊條麵/意粉,又可以揀份量!以上主食連餐湯/熱飲,凍飲就加幾蚊餐湯係羅宋湯,有好多雜菜喺裏面🔻3. 檸檬蜜糖雞翼 (6隻)$53雞翼除咗好Juicy之外,亦好香脆,雖然邪惡,但又有種好清新嘅感覺😃🔻4. 黑松露芝士大啡菇 $96一定要趁熱食!!!😀你見一切開,啲芝士似熔岩咁流出嚟🥰以上兩種小食都有配菜, 好滿足呀😌🔻最後發現呢間餐廳唔收+1 🥹✨真心好抵食
原來新蒲崗都有好多好嘢食,今次嚟到薄餅怪獸同朋友食嘢😄

📍 薄餅怪獸 (新蒲崗)
新蒲崗仁愛街48號地舖

裏面格局有少少工業風,旁邊設有自助吧

1. 香蒜大蝦炒意粉 $78

2. 香濃鮮茄焗長通粉 $66

以上主食連餐湯/熱飲,凍飲就加幾蚊
餐湯係羅宋湯,有好多雜菜喺裏面

3. 檸檬蜜糖雞翼 (6隻)$53

4. 黑松露芝士大啡菇 $96

一定要趁熱食!!!😀你見一切開,啲芝士似熔岩咁流出嚟🥰

以上兩種小食都有配菜, 好滿足呀😌

最後發現呢間餐廳唔收+1 🥹✨真心好抵食
2023-10-07 33 views
新蒲崗越嚟越多寫字樓,好彩附近都好多嘢食啫!呢間餐廳係新開嘅好近越秀!招牌炸雞拼田園沙律:炸雞外皮酥脆金黃,內部肉質鮮嫩多汁!炸雞的調味料恰到好處,讓人回味無窮。搭配上新鮮的田園沙拉,沙律菜的鮮甜和脆爽為整道菜增添了豐富的層次感!本來有胡麻醬同埋有啲醬嘅選擇!但係我就叫咗走醬,感覺更健康!(大)食肉獸:這份(大)食肉獸絕對是肉食愛好者的天堂。首先,肉塊的份量十分豐盛,每一口都能感受到肉的鮮味和彈性。這道菜的厚批裹著外脆內嫩的口感,讓你一咬下去就能感受到肉汁的迸發。配上香蒜汁的調味,使得整道菜更加濃郁和風味獨特。炒意粉套餐(鮮茄肉丸炒意粉)每根麵條都均勻地沾滿了醬汁,保持著彈牙的口感。鮮茄肉丸有啲似豬肉丸。$64仲有薄餅一件真係好抵!
新蒲崗越嚟越多寫字樓,好彩附近都好多嘢食啫!
呢間餐廳
係新開嘅好近越秀!

招牌炸雞拼田園沙律:
炸雞外皮酥脆金黃,內部肉質鮮嫩多汁!

(大)食肉獸:

炒意粉套餐(鮮茄肉丸炒意粉)

$64仲有薄餅一件
真係好抵!
2023-10-02 48 views
日去完新開張嘅啟德airside,打算係到食晚飯,但由於太多人所以過左去新蒲崗果面食,有條天橋直通新蒲崗真係方便左好多!呢間餐廳都係開左業唔係好耐,所以做緊現金支付有8折,真係抵食😆我地叫左二人餐,包一個中size pizza, 兩個主食,兩杯飲品都係二百幾蚊,8折後就$200都品洗😳。pizza叫左怪獸多寶,可以揀厚批定薄批,厚批好鬆脆,pizza超足料,有洋蔥、青椒、辣肉腸、火腿、蘑菇、菠蘿、牛肉、豬肉,口感好豐富,仲有濃郁嘅蕃茄醬😋主食揀左肉醬長通粉同焗薯,長通粉都夠入味,肉醬足料!焗薯有粟米、蘑菇,有香濃嘅奶味😛飲品本身送熱飲,可加錢upgrade,青檸薄荷梳打好飲👍🏻我地仲加左兩件雞,一件原味,一件烤雞,原味炸雞外脆肉嫰,仲好juicy,好好食👍🏻👍🏻😋烤雞好入味,肉質一樣嫰滑,必叫😆

• 怪獸多寶
  • 炸雞
2023-09-20 46 views
今天和同事往新蒲崗公幹,工作完畢正直下午又係搵地方醫肚嘅時候🍴行經仁愛街見一店舖門面幾吸引😍"Pizza Monster"一於入去一試.進入店舖感覺環境舒適🤩,店員又有禮.店舖採用手機apps落單非常方便.食品方面有:是日套餐、薄餅、焗飯、意粉、炸雞、小食和飲品等好多款選擇.我哋就點選了怪獸多寶(迷你批)🍕+羅宋湯套餐一份$59,黑松露芝士焗啡菇(兩隻)$96,黑松露雞柳炒意粉(無汁)$78,加多杯青檸梳打$15.店主很有心思,怪獸多寶迷你批以心形❤️圖案做餅底,(用來打卡📸比普通圓形pizza靚好多)餅上鋪上洋蔥🧅、青椒🫑、辣肉腸、火腿、蘑菇、菠蘿、牛肉和豬肉一起焗,,餅底厚度適中入口煙韌,加上咁多用料鋪面入口味道豐富😋😋,真的要比個讚👍黑松露芝士焗咖啡菇亦要推介畀大家一試,咖啡菇加上芝士和黑松露入口多汁,菇味濃香,正!👍👍👍黑松露雞柳炒意粉廚師炒得不錯,唔會太多油,意粉入口滿有黑松露和雞肉嘅香味,真的要慢慢咀嚼感受那濃郁味道啊!同事話食得唔夠喉,仲要加多個炸洋蔥圈一試,品嚐埋杯青檸梳打真的滿足了!"Pizza Monster"價錢優惠,食品有水準,客坐滿堂,值得推薦比大家!