2022-12-07 49 views
👧🏻👨🏻成日食旺角合發💛知我地咩料啦😎今次梗係要幫襯埋姊妹店 @planb撞正仙女誕陳蕾正日生日➤蜜汁叉燒漢堡🍔西式漢堡包fusion中式叉燒,幾有創意🤪叉燒如果單食係普通味道,但肉質唔鞋口係半肥瘦,再加上個包烘過食落好脆,所以成件事係好夾😋➤西蘭花賽螃蟹意大利飯 🥦👨🏻係西蘭花控,一見到個名就欲罷不能🤣賣相好吸引,飯上面灑左芝士遮住左下面隻流心蛋黃,啖飯連埋蛋液一齊食果下真係尖叫左出黎👍🏻呢個真心推介➤蝶豆花牛奶 🦋如果你係為打卡 🫤 ok go ahead如果唔係真係麻麻地🧎🏻‍♂️(跪),蝶豆花本身無乜味,其實只係牛奶上面加cream,啲cream溶左變左一舊舊浮係度既cream + 奶水 ➤雲呢拿雪糕拿鐵 🍨正常Latte 之後雪糕溶左後杯啡再creamy啲
👧🏻👨🏻成日食旺角合發💛知我地咩料啦😎
今次梗係要幫襯埋姊妹店 @planb
撞正仙女誕陳蕾正日生日

➤蜜汁叉燒漢堡🍔
西式漢堡包fusion中式叉燒,幾有創意🤪

➤西蘭花賽螃蟹意大利飯 🥦

➤蝶豆花牛奶 🦋
如果你係為打卡 🫤 ok go ahead

➤雲呢拿雪糕拿鐵 🍨
正常Latte 之後雪糕溶左後杯啡再creamy啲
這次介紹一張距離佐敦地鐵站D出口只有3分鐘車程的Cafe,已是二訪了,食物質素依然高,店員熱情細心,非常值得推薦給大家! 餐廳的設計簡潔樸素,未白色為主調,樓底特別高,餐桌之間的距離寬闊,用餐環境舒適,更設有窗台位,感覺更休閒。今次試了:蜜汁叉燒漢堡 $138 你沒看錯,港式蜜汁叉燒是這個包的靈魂(≧∇≦)配上京蔥、洋蔥🧅、牛油生菜🥬、青瓜醬,酸酸甜甜10分開胃(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 叉燒的肥膏更是一絕,入口即溶,肥而不膩! 是一個很有特色,而且成功的 fusion burger 🍔 配有粗薯條🍟,揸得金黃香脆,而且有薯仔香!脆炸軟殼蟹滑蛋吐司 🦀🍞 $68這個吐司超給驚喜!賣相可愛,軟殼蟹炸得香脆而不油膩,滑蛋充滿蛋香,而且份量十足! (≧∇≦)重點是吐司,超級鬆軟! 趁熱食滋味無比,但是凍了,也不會影響口感!大推。羽衣甘藍紅菜頭藜麥沙律 $88 太多澱粉需要吃個沙律解解膩,看到這沙律的時候,只想到幾個字: 真係大件夾抵食呀! 材料非常豐富,而且很大碟,佛心店㗎,真的不用賺錢了嗎?(。ì _ í。) 羽衣甘藍和紅菜頭都非常新鮮,其實我不喜歡吃煮過的紅菜頭,但是新鮮的我很可以! 甜甜脆脆。本來

今次試了:
蜜汁叉燒漢堡 $138

配有粗薯條🍟,揸得金黃香脆,而且有薯仔香!

脆炸軟殼蟹滑蛋吐司 🦀🍞 $68

羽衣甘藍紅菜頭藜麥沙律 $88

本來還想多叫一個甜品,但是有時漢堡有時吐司的全都是澱粉,簡直是熱量爆炸,唯有叫個鬆餅,解解甜品癮(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)上次來的時候有試過法式多士配生果伴雪糕,也是非常推薦的一道甜品

英式鬆餅 $25 (配cream)
鬆餅大大個,充滿牛油香,性價比很高!
2022-11-18 60 views
大家凡事都會準備plan B嗎?今日來食Plan B Cafe,真係超級美味🤩由茶餐廳演變為Cafe,食物和飲品結合港式與西式料理特色。🤩蟹肉芝士焗大蘑菇🦀️:蟹肉新鮮軟嫩,沾取芝士裹絲,同大蘑菇一口咬下,滿口鮮香汁液🥳🤩蒜蓉牛油焗單骨雞翼:單骨雞翼真係好美味又方便,表皮酥脆金黃,雞肉咸香彈軟,外焦里嫩🥳🤩奄列配吐司🍞:奄列內呈微微流心,用刀切開流出蛋白與單片蘑菇,真心彈嫩之極,是我的最愛首選😇🤩草莓🍓抹茶鮮奶🍵:冬季不能少抹茶鮮奶啦,慢慢攪拌待抹茶草莓底與鮮奶充分碰撞再飲下,奶香濃郁代稍稍蛋白質地,好美味😍📍Plan B Cafe @planb_hk尖沙嘴山林道3號協榮商業大廈地舖 #planbcafe #旺角茶餐廳 #hkcafe #尖沙咀美食 #尖沙咀cafe
大家凡事都會準備plan B嗎?

今日來食Plan B Cafe,真係超級美味🤩
由茶餐廳演變為Cafe,食物和飲品結合港式與西式料理特色。

📍Plan B Cafe @planb_hk
  • 蒜蓉牛油焗單骨雞翼
  • 英式全日早餐
  • 蝶豆花牛奶
  • Tiramisu
2022-11-13 64 views
環境:店内樓底高, 空間感十足❤️,環境簡約舒適,以白色為主調,燈光明亮,非常啱打卡.特點:cafe餐牌行fusion港式風格,主打有港風特色意粉同意大利飯.//❤️‍🔥 麻婆豆腐意大利飯//完全諗唔到麻婆豆腐點樣同意大利飯crossover😂所以好奇叫咗來試🤣 估唔到又真係得啵🤣飯粒粒粒飽滿,盡吸麻婆豆腐麻、辣香嘅精華,個飯應該(戴定頭盔😌)加入咗意大利飯常用嘅忌廉同芝士,所以入口creamy濕潤。下次我都想試埋呢度嘅蜜汁叉燒漢堡同其他港式特色意大利飯同意粉.//❤️‍🔥班戟伴生果雪糕 //冷熱交融口感超幸福🤤 雪糕有幾款味道揀,我揀咗豆腐,入口會散發淡淡豆香又唔會好甜。班戟鬆軟份量多.//🌺冷萃洛神花茶//賣相成杯紅色靚靚❤️味道酸甜,開胃好送飯嘅飲品
環境:
//❤️‍🔥 麻婆豆腐意大利飯//
//❤️‍🔥班戟伴生果雪糕 //
//🌺冷萃洛神花茶//
賣相成杯紅色靚靚❤️味道酸甜,開胃好送飯嘅飲品
2022-11-08 52 views
打風特別少人返工可以靜靜地食lunch今日我又去左plan b cafe啦上次試唔到麻婆豆腐意大利飯今次終於都食到啦麻婆豆腐意大利飯口感真係好特別麻婆豆腐真係正常嘅麻婆豆腐麻麻辣辣好香口意大利飯非常煙韌原來兩者加埋一齊都好match 㗎飲品方面我就揀咗草莓抹茶鮮奶顏色好靚又紅又綠又白飲落唔會好甜最後當然要食埋甜品先走啦香蕉pancake提子冧酒雪糕提子冧酒雪糕好好味冧酒味好突出但係又唔會太overPancake亦煎到剛剛好似成個甜品都好好味總結每一次嚟都會有新驚喜無論環境,食物質素同埋員工嘅服務態度都係非常讚依度本身亦係主打特色意粉的cafe有機會就黎試試啦!
打風特別少人返工

每一次嚟都會有新驚喜
無論環境,食物質素
同埋員工嘅服務態度都係非常讚
依度本身亦係主打特色意粉的cafe
有機會就黎試試啦!

$200 (Lunch)
  • 麻婆豆腐意大利飯
2022-11-06 54 views
嚟到星期五lunch break🎉, 經過呢一間Plan B Cafe, 短髮女職員熱情招待✔️👍,感覺不錯🤞,立即掃code進場。坐下了,感到環境有點嘈吵🕳️,個場都full, 食物及飲品很快到了,賣相同味道都不錯🌠美中不足係另一女侍應收碟時略欠禮儀🕳️,同埋個湯只飲咗少少已經問係咪唔要啦!珍惜食物🥲
嚟到星期五lunch break🎉,
感覺不錯🤞,立即掃code進場。

美中不足係另一女侍應收碟時略欠禮儀🕳️,
同埋個湯只飲咗少少已經問係咪唔要啦!珍惜食物🥲
2022-11-05 49 views
位於山林道充滿本土特色嘅 Cafe,係間主打特色意粉同輕食專門店。除咗西式嘅主食,其他食物都加入左fusion 嘅元素,例如魚香茄子意大利飯、麻婆豆腐意大利飯 🤩🤩🥢 好特別~餐廳嘅燈光同設計都好特別,純白色嘅主調👍🏻 除咗有主食 (港式意大利飯)、特色飲品、仲有唔同款式嘅甜品🍮🍰!選擇都好多~今次叫咗兩個小食、一個甜品、兩杯特色飲品~.《脆炸軟殼蟹滑蛋多士》🦀 $68一上枱已經覺得個造型好得意🤣 配合埋個得意嘅盒仔!👀 大大嚿軟殼蟹😍 炸得好脆,仲食到啲蟹油味🤤 多士入面都幾多料,有滑蛋🥚同生菜🥬。《蒜蓉牛油焗單骨雞翼》🐔 $58蒜蓉 x 牛油係冇得輸!份量都幾多,加埋有成十隻單骨雞翼,雞翼唔會焗到好乾。單骨雞翼方便食😋《法式多士配生果伴雪糕》🍧🍰$70多士滿佈糖漿,側邊有香蕉片同藍莓 with cream。雪糕嘅選擇有 vanilla, chocolate, matcha and rum~ 見平時少 Rum 味嘅雪糕就揀咗!幾香甜,鍾意飲酒嘅你要試試。《維也納綠茶》🍵 $46(Viennese Matcha)用咗日本有機嘅綠茶粉,溝埋鮮奶,加埋一層甜忌廉🤤 三種味道,既甜又有苦澀味

《脆炸軟殼蟹滑蛋多士》🦀 $68

《蒜蓉牛油焗單骨雞翼》🐔 $58

《法式多士配生果伴雪糕》🍧🍰$70

《維也納綠茶》🍵 $46
(Viennese Matcha)

《特濃朱古力》☕️ $46
(Iced Chocolate)
賣相唔錯,面頭有好似蜘蛛網🕸️嘅朱古力絲,下面係特濃嘅朱古力奶🤤
2022-11-04 465 views
今天蒞臨位於佐敦,主打特色意粉的Plan B Café Chill一Chill,甫走到門口已看見不少為陳蕾慶祝生日的海報。店內環境光猛、寬敞,佈置亦頗為美觀。餐牌設計吸引,價錢相宜。😋蝶豆花牛奶 🌕🌕🌕🌕🌑 46hkd*2由於友人對奶類輕微過敏,我們選擇把牛奶轉了燕麥奶,職員亦主動提出可把內裏的煉奶也作轉換,不過友人說不用。蝶豆花加甜忌廉味道不錯。初嚐的燕麥奶味道也比想像中好。此為本人目前試過,唯一味道正常的蝶豆花飲品。😋蜜汁叉燒漢堡 🌕🌕🌕🌕🌑 158hkd漢堡包外脆內軟、牛油🧈味重,十分不錯。叉燒大件而調味洽好,新鮮熱辣,肉質尚可。值得一提的是,附送的薯條🍟雖然厚身,卻非常香脆,採用的炸油味道也屬上乘。😋法式多士配生果伴雪糕 🌕🌕🌕🌕🌕@70hkd*2雪糕有三款可供選擇,我們選擇了朱古力味。朱古力雪糕奶味香濃,內裏有大量朱古力碎粒,味道中上。配的藍莓🫐完全不酸,微甜。法式多士浸滿蜂蜜牛油醬汁,味道討好亦不會過甜。非常高質。👍🏻二人人均💰166.5hkd味道 🌕🌕🌕🌕🌑環境 🌕🌕🌕🌕🌕服務 🌕🌕🌕🌕🌕性價比 🌕🌕🌕🌕🌕每個餐點的份量都超大,而且價錢相宜!回頭率 🌕🌕🌕🌕🌕🎈Plan

😋蝶豆花牛奶 🌕🌕🌕🌕🌑 46hkd*2

味道 🌕🌕🌕🌕🌑
環境 🌕🌕🌕🌕🌕
服務 🌕🌕🌕🌕🌕
性價比 🌕🌕🌕🌕🌕
每個餐點的份量都超大,而且價錢相宜!
回頭率 🌕🌕🌕🌕🌕

🎈Plan B Cafe @planb_hk
蝶豆花牛奶
法式多士配生果伴雪糕
2022-11-02 34 views
📍Plan B Cafe📍💡尖沙咀今次又去到山林道搵好嘢食,經過見到呢間Cafe,用咗大玻璃嘅裝修,感覺上比較歐陸式風格,坐喺度嘆下真係好舒服😌入到嚟發現原來佢係主打特色意粉既cafe, 有啲比較港式味道嘅意粉🥰本來諗住試吓蜜汁叉燒漢堡,不過可惜我太晏嚟啦賣哂下次真係要再黎試😭🐥田園全日早餐每次食完All day breakfast都會好滿足,今次就唔叫肉喇,叫個素食嘅先。材料好豐富,有蕃茄仔、蘆筍、大啡菇、牛油果、黑松露炒蛋、同埋多士🥰我最愛就係黑松露炒蛋,黑松露味超級多,夠晒香蛋又夠滑。大啡菇多汁,配埋牛油果🥑一流😆🐥龍蝦汁帶子扁意粉🍝龍蝦汁好濃,完全融入咗意粉入面🥰淡淡龍蝦鮮味,帶子大大粒肉質爽口,放入口熱辣辣食更加滋味,不過估唔到份量都咁大,差啲食唔晒🤣😆📍Plan B Cafe @planb_hk尖沙嘴山林道3號協榮商業大廈地舖 #planbcafe #hkcafe #尖沙咀美食 #尖沙咀cafe#fusioncafe #意大利飯 #漢堡 #pancake #frenchtoast#burger #chill #metime #pasta #cafehopping#cafe
📍Plan B Cafe📍
💡尖沙咀

🐥田園全日早餐

🐥龍蝦汁帶子扁意粉🍝

📍Plan B Cafe @planb_hk
#cafelover #fusionpasta
呢間主打特色意粉嘅Cafe回訪左幾次 不過今次就冇食到意粉🍝呢到坐位好寬敞舒適 午市套餐又平 放lunch都可以chill吓😌最正係呢到甜品有好多花款 啱晒甜品控🍮.📌蜜汁叉燒漢堡 $138呢個餐除咗有漢堡包之外🍔仲配埋薯條🍟漢堡包夠晒fusion西式漢堡配中式叉燒都幾特別😆包身用咗蒜蓉同牛油去烘🧈食落好香脆 仲好濃蒜香味 啲似食緊蒜蓉包🧄兩塊叉燒都幾厚身🐷醬汁甜甜地 似平時ribs嘅bbq燒汁🍖入面仲配埋京蔥, 牛油生菜同青瓜醬🥒🥬成個漢堡配搭好清新🥰不過薯條就有少少淋身🤏🏻.📌芝士焗西蘭花 $68西蘭花好爽甜🥦焗完之後都唔會好淋😚加左好多芝士去焗🧀白汁味道就淡淡地 用嚟襯托返鹹香嘅芝士就最啱晒🤤.📌藍莓芝士蛋糕 $32食落香滑軟身 芝士鹹香味十足 唔係平時酸酸甜甜咁🧀藍莓醬唔會好甜 好開胃🫐.📌開心果果仁蛋糕 $32蛋糕面頭嘅cream奶味唔算好重 口感幾輕盈唔會好膩🥛開心果味cream cheese 個開心果味濃到好似食緊開心果咁💚中間仲有兩層海綿蛋糕同埋啲脆脆🍰食落口感好豐富 好有層次感👍🏻

📌蜜汁叉燒漢堡 $138

開心果果仁蛋糕
藍莓芝士蛋糕
開心果果仁蛋糕
2022-10-14 96 views
位於山林道充滿本土特色嘅 Cafe,係間主打特色意粉 & 手工意粉專門店。除咗西式嘅主食,其他食物都加入左fusion 嘅元素,例如魚香茄子意大利飯🤩🤩🥢 好特別~餐廳嘅燈光同設計都好特別,純白色嘅主調👍🏻 除咗有主食 (港式意大利飯 · 手工意粉)、特色飲品、仲有唔同款式嘅甜品🍮🍰!選擇都好多~我哋叫咗兩個主食、特色飲品~.《魚香茄子🍆意大利飯》🍛 $138入面有好多牛肉碎、茄子粒、辣椒🌶️,面頭仲布滿芝士碎🤤 一送來就聞到香香嘅芝士味!口感幾豐富,估唔到茄子同芝士都幾夾。《避風塘清酒蜆肉炒意粉》🍝🥚 $128雖然意粉被炒過,但都唔會好乾身,有啲蜆肉食下,一送過嚟嘅時候就聞到好香,好吸引😋《維也納綠茶》🍵 $46(Viennese Matcha)用咗日本有機嘅綠茶粉,溝埋鮮奶,加埋一層甜忌廉🤤 三種味道,既甜又有苦澀味。呢個配搭都唔錯👍🏻.*有 10%鍾意 fusion 菜/ 試新野嘅你有興趣去試吓~📸

我哋叫咗兩個主食、特色飲品~
《魚香茄子🍆意大利飯》🍛 $138

《避風塘清酒蜆肉炒意粉》🍝🥚 $128

《維也納綠茶》🍵 $46
(Viennese Matcha)
*有 10%
鍾意 fusion 菜/ 試新野嘅你有興趣去試吓~📸
2022-10-14 91 views
Plan B Cafe - 尖沙咀距離佐敦地鐵站D出口大約3分鐘,一間門面非常簡潔樸素的cafe,Lunch time時間都幾多人,今次經過見到未係有太多人的時間於事選擇入去試一試,餐廳以白色為主調,門口位置樓底特別高,店主很有心地整了一個大大高高的窗台給食客用餐Lunch time時間都幾多人,今次經過見到未係有太多人的時間於事選擇入去試一試,餐廳以白色為主調,門口位置樓底特別高,店主很有心地整了一個大大高高的窗台給食客用餐BBQ豬肋骨配意粉 (Pork Ribs with BBQ Sauce with Pasta) $75豬肋骨相當大塊,啖啖肉配上酸酸甜甜的醬汁,相當嘢味。意粉中配上的黃色瓜及粟米仔條 感受有點不合襯,但總算可以減省豬肋骨帶來的油膩感覺。意粉的份量雖然唔多,但係味道或是硬度都適中。羅宋湯 (Russian Soup)羅宋湯 內有大量的西芹及蘿蔔粒,口感非常豐富及飽滿,而且湯的溫度夠哂熱辣辣,所以值得一讚。味道方面就正正常常的味道吧樱花花茶(Cherry Blossoms tea)見到櫻花花茶所以叫來試一試,杯內有大量的冰粒,配合花茶味道都幾唔錯,可以一試。
Plan B Cafe - 尖沙咀

羅宋湯 (Russian Soup)

樱花花茶(Cherry Blossoms tea)

2022-10-11 108 views
昨天2022年10月10號,平日諗住普通食個晚餐,想叫個紅菜頭沙律,話冇紅菜頭,咁我Caesar Salad,同我講冇Caesar,我即時吓左一聲,羅馬菜啫都冇?咁我最尾要芝士焗西蘭花,侍應同事叫佢出惠康買西蘭花番黎煮?乜依家啲餐廳吾洗備貨架咩?星期一咋啵!我真係未試過咁樣既用餐體驗,野食普通就算,果日客又吾多,我入到去得一枱客,我要杯暖水,飲完之後叫加水,佢又斟番凍水比我,得兩枱客咁都記吾到?係我人生中食過最不知所謂既一餐,食茶餐廳都好過你,仲要比左$378食到我成肚火,建議大家唔好去幫襯,免得中伏!

2022-10-10
Type of Meal
Dinner
這晚在尖沙嘴做完facial,想吃意粉,就打算在附近找間西餐廳坐下來慢慢吃🍴,走着走着,看到有間挺有氣氛的西餐廳,門面有幾盞射燈,透著玻璃窗🪟看到餐廳內輕奢風的裝修,吸引了我,😍我看了看餐牌,這裡的意粉和意大利飯都很有特色,竟然有麻婆豆腐和魚香茄子意大利飯等等我從沒想過的fusion菜式😱,但fusion菜式還是留待下次和男友一起試吧,我最後都點了最傳統的卡邦尼溫泉蛋意大利粉($118)🍝🤣、還有蟹肉🦀芝士🧀焗大蘑菇($88)和草莓🍓抹茶🍵鮮奶($46)。這裡的卡邦尼溫泉蛋意大利粉🍝非常不錯👍🏻,半熟溫泉蛋🍳是另上,每條意粉都沾滿卡邦尼醬,本身creamy芝士味濃郁,再加上戳穿了的蛋汁,配上煙肉🥓,簡單美味,很邪惡但我很愛。😍😍我是一個很喜歡吃菇菌類的人,蟹肉芝士焗大蘑菇正合我意😙,新鮮蟹肉🦀鮮甜無比,大蘑菇肉厚多汁,蘑菇味濃,再加上芝士🧀,切開一小塊一啖,滋味無窮!🤤🤤至於飲品方面,我是第一次喝草莓🍓抹茶🍵鮮奶,兩樣都是我喜歡的食物🥰,賣相層次分明,先喝一口抹茶鮮奶,再把底下的草莓蓉攪拌在一起再喝,果蓉和甘香的配合,把鮮奶的層次昇華了!😋😋這一頓Metime晚餐我吃得十分滿足呢~☺️這

我是一個很喜歡吃菇菌類的人,

這一頓Metime晚餐我吃得十分滿足呢~☺️
這間cafe很適合一個人/兩個人靜靜的輕嘗食物的美味呢~🥳🥳

好好享受屬於自己的人生 把想像的都給實踐出來吧

Info
店名:Plan B Cafe
地址:尖沙嘴山林道3號協榮商業大廈地舖
營業時間:星期一至六 10:00-22:00 星期日 11:00-22:00
2022-10-04 264 views
今次去咗尖沙咀食Plan B Cafe,上次食完一次之後覺得好好食😋食過返尋味,所以就決定再食多次🤘🏻🍗蒜蓉牛油焗單骨雞翼 $58入邊有七隻單骨雞翼,每一隻都醃得好入味,好有蒜味☺️牛油味都好重,炸得非常香脆,呢個小食好抵食😃🍛 麻婆豆腐意大利飯 $148呢個飯唔係普通茶記嘅麻婆豆腐飯,佢係用咗中式餸菜同西式意大利飯嘅結合🤝 因為覺得好特別,所以就叫咗佢嚟試吓!食落同茶餐廳嘅麻婆豆腐飯有d分別,佢好食在個飯底同埋啲汁唔同,大家不妨一試✔️☕ 短笛拿鐵 $34第一次飲呢款嘅拿鐵,一上到枱原來係咁細杯嘅🙀兩三啖就飲晒,不過佢真係好濃嘅咖啡味,而且佢咁細杯都做到拉花,個咖啡師真係唔簡單👏🏻 以呢個價錢嚟講係值得飲嘅!🍵 維也納綠茶 $46因為個名好特別,所以就叫黎試吓!佢好似抹茶鮮奶咁,但係唔同嘅係佢最上面係奶蓋,下面係抹茶鮮奶🥛飲落好有層次感,呢個真心好飲!必飲🫶🏻總括而言 (5個❤️‍🔥係最高)好味指數 : ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤍服務態度 : ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤍環境打卡 : ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤍回頭指數 : ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤍📍Plan B cafe🏢尖沙咀山林道3號

🍗蒜蓉牛油焗單骨雞翼 $58

🍛 麻婆豆腐意大利飯 $148

☕ 短笛拿鐵 $34

🍵 維也納綠茶 $46

總括而言 (5個❤️‍🔥係最高)
好味指數 : ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤍
服務態度 : ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤍