2021-11-06
首先一入到去個場好黑咁,好似十年無装修過咁。。。坐低左大概30分鐘先上菜。。。所謂嘅片皮鴨係同食燒鴨冇乜分別,只是平時d鴨肉多啲。。。跟住食蟹一開蓋只有極少蟹膏。。。一心諗住再接再厲,點知連續食4、5隻都極少,甚至沒有蟹膏大閘蟹只有大約3両大,訂位嘅時候個職員明明話有四両。。。其他食物可以唔使叫,唔好食丶最後響無last order通知嘅情況之下叫我地埋單⋯⋯問佢點解冇last order同埋未叫甜品,個類似經理嘅女侍應仲話我地已經夠鐘本來未食嘅係要每隻收返68蚊😨😨😨嘩!如果佢哋真係用呢招收錢真係擺明騙局⋯⋯上菜慢令人遲遲未有得食跟住就迫人埋單之餘仲聲稱所謂嘅食唔晒係因為時間問題而收錢而唔係因為浪費食物而收錢。。。最後雖然比我地食甜品但態度超差而且漏單⋯⋯以後咪使指擬我會再嚟!仲會幫佢宣傳佢嘅特別之處!