2024-03-21 61 views
今晚約左朋友來將軍澳Table 食晚餐🍴店內裝修木系設計🪵開揚又光猛食物款式多:扒餐、烏冬、咖哩飯、意粉、薄餅跟餐仲可以優惠價加配小食、飲品同甜品性價好高~叫左好幾款食物味道唔錯😋🥗沖繩柚子油醋香烤雞肉南瓜沙律夠清新開胃🍴炭燒頂級封門牛柳 ~ 牛肉味濃香🍴西京燒挪威三文魚扒~魚扒微甜焦香佢地飲品同甜品都好有特色🍰意大利芝士蛋糕🍰開心果朱古力蛋糕🥤TABLE水果茶🥤西柚炭燒烏龍茶🍟美式炸薯條 ~ 即叫即炸夠哂香脆Table 📍將軍澳唐德街9號將軍澳中心G樓G87及G90號鋪
今晚約左朋友來將軍澳Table 食晚餐🍴

店內裝修木系設計🪵開揚又光猛
食物款式多:扒餐、烏冬、咖哩飯、意粉、薄餅
跟餐仲可以優惠價加配小食、飲品同甜品
性價好高~叫左好幾款食物味道唔錯😋

🍟美式炸薯條 ~ 即叫即炸夠哂香脆

Table
📍將軍澳唐德街9號將軍澳中心G樓G87及G90號鋪
2024-03-17 523 views
最近見好多人推薦里間係將軍澳中心嘅cafe,裝備好地中海,好多仙人掌橙橙地嘅色,感覺好舒服好chill😆人流非常之誇張,諗住1400無咩人過咗lunch time,點知都係要排隊,仲要啲人排隊排到3點😳2點去到仲有午餐食🤭正呀!!原條吉列魚柳北海道咖喱蛋蓋珍珠米 $88勁大條魚柳,唔會好油唔會好乾咼!最正係一大條,唔洗就住食😆咖哩偏甜,有幾舊薯仔,好好送飯👍🏼不過我至愛就係個蛋蓋!正到呢!好juicy!!勁香蛋味☺️加咗$14要咗個湯+香蒜牛油手工酸種包里個好抵🥹係有機南瓜湯勁香,好滑!!個酸種麵包都好好食🤤好香炭燒味炭燒安格斯西冷牛扒 $108里個價錢食到炭燒西冷牛扒😌性價比非常高!勁大塊!見到好多人都有點,所以我哋跟住點😂真係有炭燒味勁香!!薯條落咗啲辣粉,好食呀!!任點茄汁😍蜂蜜燕麥奶咖啡 $18跟餐半價加,普普通通😆但係滿足到咖啡引呀!Table 水果茶 $20跟餐加,好抵飲!有蘆薈添,又健康又滿足到口癮😍好飲!Table雪糕咖啡 $38都係跟餐加,所以好必試!!有雲呢拿雪糕同芝士蛋糕😍😍勁香呀!!

2點去到仲有午餐食🤭正呀!!

原條吉列魚柳北海道咖喱蛋蓋珍珠米 $88

加咗$14要咗個湯+香蒜牛油手工酸種包

炭燒安格斯西冷牛扒 $108

蜂蜜燕麥奶咖啡 $18
跟餐半價加,普普通通😆但係滿足到咖啡引呀!

Table 水果茶 $20
跟餐加,好抵飲!有蘆薈添,又健康又滿足到口癮😍好飲!

Table雪糕咖啡 $38
  • 炭燒西冷牛扒
2024-03-16 55 views
我經常行過將軍澳中心,見到呢間餐廳好多人食,今日終於忍唔住同朋友去試吓🤤我俾佢嘅裝修吸引住,因為餐廳成個氣氛都好chill,好似庭園嘅裝修咁🩷我哋叫咗幾樣嘢,分別有溫泉蛋巴馬火腿堅果沙律小食拼盤軟殼蟹蕃茄忌廉意大利炭燒頂級封門牛柳當然唔少得嘢飲啦西柚炭燒烏龍茶芒果燒酎全部啲食物質素都好唔錯,而且非常之大份😂尤其是係個小食拼盤,我哋兩個人真係食唔晒!而我就最欣賞佢嘅飲品,烏龍茶同埋燒酎整得相當有誠意,味道啱啱好,唔會太甜,果味都幾濃郁!平日就算下午喺度飲杯嘢飲,同朋友傾吓偈都唔錯㗎🩷

我哋叫咗幾樣嘢,分別有
溫泉蛋巴馬火腿堅果沙律

小食拼盤

軟殼蟹蕃茄忌廉意大利

炭燒頂級封門牛柳

當然唔少得嘢飲啦
西柚炭燒烏龍茶
芒果燒酎

2024-03-13 57 views
呢一家裝修日系既咖啡室,星期日去體驗左佢地既午餐。佢地冇得訂位,要排隊,我地等左大概20分鐘可以入座,由入座計起得70分鐘,而家好多都係咁上下。我點了一份牛扒,份量真的非常大,足夠填飽肚子。不過,講真,牛扒既肉質只能算係普通水準,並沒有給我帶來太大的驚喜。但係,他們的薯條都令我有驚喜既。薯條的外皮酥脆,內部卻保持著軟綿的口感,都會令我想繼續食。評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5除了牛扒,我地仲點左一份蕃茄辣肉腸意粉。然而,並冇給我留下太深的印象。味道普通,沒有太多的創新元素。評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5雖然食物一般, 不過,讓我感到滿意的是他們的齋啡。叫左一凍一熱都好好飲!咖啡的濃郁香氣和濃厚口感讓我回味無窮。總括來說,這家日系咖啡室的午餐可以一試,牛扒的肉質一般,意粉也沒有太多亮點。然而,佢地既薯條和齋啡絕對是值得一試的。整體而言,我對這次的用餐體驗還是很滿意的。整體味道指數:😋😋😋/5性價比:💰💰💰💰/5環境:❤️❤️❤️❤️/5服務:✅✅✅/5

評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5

評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5

整體味道指數:😋😋😋/5
性價比:💰💰💰💰/5
環境:❤️❤️❤️❤️/5
服務:✅✅✅/5
2024-03-10
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$130 (Lunch)
2024-03-12 43 views
太耐冇去將軍澳啦,今日入去行下,睇下風景,之後去附近商場搵食,我去左「Table 」食下午茶。下午茶餐牌有好多選擇,有燒春雞、沙律、意大利軟包、意粉、卷餅、窩夫、炸魚薯條等等,而且仲可以追加不同小食。百里香脆皮燒春雞燒春雞好大件,個皮燒得好脆,雞肉嫩滑,另外仲配上一小碗肉醬意粉,食完都好飽肚。南瓜忌廉湯+蒜香酸種包南瓜湯味道濃郁,酸種包食落煙煙韌韌,都幾濃蒜香味。榛子朱古力杏仁蛋糕朱古力味道濃郁,榛子朱古力蛋糕上鋪滿了好多杏仁,增添多重口感。熱特濃朱古力

百里香脆皮燒春雞

南瓜忌廉湯+蒜香酸種包
南瓜湯味道濃郁,酸種包食落煙煙韌韌,都幾濃蒜香味。

榛子朱古力杏仁蛋糕

熱特濃朱古力
2024-03-12 33 views
難得入將軍澳探朋友,朋友帶左我去Table 食下午茶,下午茶餐牌性價比高,又大份,而且仲可以追加沙律、甜品、薯條、甜品、咖哩飯等等。墨西哥辣牛肉芝士牛油果醬卷餅卷餅入面包住切好一條條的辣牛肉、芝士、牛油果、生菜,味道不辣,口感豐富惹味,配菜亦有辣粟米片和沙律。英倫紳士炸魚薯條份量十足,炸魚超大塊,魚肉好滑,薯條用上粗身薯條,食落有口感。楓糖堅果燕麥杯有驚喜,入面有好多堅果和燕麥,配搭一流,最緊要不會太甜。焦糖忌廉爆谷咖啡賣相吸引,味道相對比較甜,因為用了焦糖熱紅棗黑糖姜母茶冬天飲岩曬,飲完好暖笠笠

墨西哥辣牛肉芝士牛油果醬卷餅

英倫紳士炸魚薯條

楓糖堅果燕麥杯
有驚喜,入面有好多堅果和燕麥,配搭一流,最緊要不會太甜。

焦糖忌廉爆谷咖啡
賣相吸引,味道相對比較甜,因為用了焦糖

熱紅棗黑糖姜母茶
冬天飲岩曬,飲完好暖笠笠

2024-03-06 43 views
前幾日同朋友嚟到呢間新開的cafe食tea🤩🤩cafe主打西式料理,包括意粉、pizza、全日早餐、窩夫等!飲品有多款咖啡同特飲等選擇~~環境悠閒舒適,空間感十足!值得回訪呢🙌🏻🙌🏻🍗百里香脆皮燒春雞配輕盈牛肉醬意粉 $78✨燒春雞外皮香脆,肉質嫩滑juicy、啖啖肉!!跟餐有迷你肉醬意粉同沙律,份量啱啱好!食完都幾飽😋😋🥞焦糖香蕉比利時窩夫伴雪糕 $68✨窩夫外脆內軟,重蛋香!面頭有焦糖香蕉同朱古力雪糕~~焦糖香蕉味道香甜🍌,朱古力雪糕口感幼滑!整體配搭得唔錯👍🏻👍🏻🍟美式炸薯條 (+$18)✨套餐可以用優惠價加配小食,我地就叫咗份薯條share~~薯條偏粗身,炸得金黃酥脆,好香口🤤🤤☕️焦糖忌廉爆谷咖啡 (+$24)✨入口順滑,咖啡味道香濃!面層有脆卜卜的焦糖爆谷🍿,賣相好igable❤️❤️🍹Table水果茶 (+$20)✨茶底清甜,裡面有菠蘿、藍莓、火龍果、橙等多款水果~飲完好清爽!!
前幾日同朋友嚟到呢間新開的cafe食tea🤩🤩
環境悠閒舒適,空間感十足!值得回訪呢🙌🏻🙌🏻

🍗百里香脆皮燒春雞配輕盈牛肉醬意粉 $78✨
燒春雞外皮香脆,肉質嫩滑juicy、啖啖肉!!
跟餐有迷你肉醬意粉同沙律,份量啱啱好!食完都幾飽😋😋

🥞焦糖香蕉比利時窩夫伴雪糕 $68✨
窩夫外脆內軟,重蛋香!面頭有焦糖香蕉同朱古力雪糕~~

🍟美式炸薯條 (+$18)✨
套餐可以用優惠價加配小食,我地就叫咗份薯條share~~
薯條偏粗身,炸得金黃酥脆,好香口🤤🤤

☕️焦糖忌廉爆谷咖啡 (+$24)✨

🍹Table水果茶 (+$20)✨
1K
2024-03-04 35 views
朋友知道🐧 最鐘意食甜品,今日專程帶咗我黎將軍澳中心,試下依間都幾多甜品選擇嘅西餐廳😋❤️👍 餐廳都幾旺場,餐廳前排滿長長一條人龍😳 不過佢入座都算快(有限時用餐🥴 ) 所以等咗15分鐘左右就入到去食🥴👍 佢哋係用QR code 自助落單,好方便又易用😚 即刻睇下個甜品menu 先🤩 是日蛋糕一共有4 款精選😍❤️ 眼闊肚更闊嘅🐧 決定食曬佢地😈咁多款甜品入面,🐧 就最鐘意提拉米蘇😘 食落一D 都唔膩,甜度啱啱好👍 奶油層質感類似雪糕咁香滑🤩 真係好正😋 朋友未食晏就叫咗個扒餐🥩 西冷牛扒唔會太韌太難咬,軟身又嫩口,加埋個黑椒汁一齊食真係超惹味🤤 牛扒底仲有大量薯條😈 超邪惡勁美味🤤 飲品方面,我杯美式咖啡濃度啱啱好😌 唔會過苦過澀,中和甜品嘅膩感非常理想😇 朋友杯荔枝綠茶賣相幾靚仔,飲品夠清新😘

紐約芝士蛋糕

炭燒安格斯西冷牛扒
美式咖啡
荔枝綠茶
2024-03-03 569 views
將軍澳越嚟越多Cafe,同埋一啲有特色嘅餐廳。今日去呢間係喺將軍澳中心入面,佢哋嘅下午茶性價比都幾高,價錢唔貴,而且食物份量都好大😌排隊大概排咗20分鐘左右就入到去啦!下午茶餐牌選擇唔算好多,但係都有唔同嘅款式。今日我哋四個人叫咗五個餐,其中一個係甜品等我逐一介紹吓先!意式香烤雞肉凱撒沙律 $96成塊雞扒碎上,雞扒沙律係我至愛,清新得來又有啲肉食吓! 百里香脆皮燒春雞 $116成隻雞切開左上碟,雞扒嘅肉質好嫩,配上百里香烤焗,味道好好!英倫紳士魚炸薯條 $130顧名思義就係Fish and chips 魚柳大大塊,佢粉皮又唔厚,魚柳炸完唔會乾爭爭,魚柳都仲keep到水份。黑松露煙肉惹菌忌廉意大利粉 $107黑松露味好香濃,同埋最鍾意食係佢裏面大菇,好咬口。推介 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻焦糖香蕉比利時窩夫伴雪糕 $104香蕉面落咗一層焦糖再燒一燒,食落去特別甜。窩夫都好厚下,好飽肚。我哋仲加多咗一件tiramisu 🍰我哋仲加咗錢,叫咗啲升級食品楓糖堅果燕麥杯 $18裏面堅係多果仁同埋燕麥,唔係揸流攤,食落去唔甜,感覺好健康,覺得好有減肥嘅效果!是日餐湯+酸種麵包 $18麵包質地好軟熟,配埋

排隊大概排咗20分鐘左右就入到去啦!

下午茶餐牌選擇唔算好多,但係都有唔同嘅款式。

今日我哋四個人叫咗五個餐,其中一個係甜品等我逐一介紹吓先!

意式香烤雞肉凱撒沙律 $96
成塊雞扒碎上,雞扒沙律係我至愛,清新得來又有啲肉食吓!

百里香脆皮燒春雞 $116

英倫紳士魚炸薯條 $130
顧名思義就係Fish and chips

黑松露煙肉惹菌忌廉意大利粉 $107
黑松露味好香濃,同埋最鍾意食係佢裏面大菇,好咬口。
推介 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

焦糖香蕉比利時窩夫伴雪糕 $104

我哋仲加多咗一件tiramisu 🍰

我哋仲加咗錢,叫咗啲升級食品

楓糖堅果燕麥杯 $18

是日餐湯+酸種麵包 $18
麵包質地好軟熟,配埋蕃茄湯,係一個好好嘅配搭

飲品都係升咗級

焦糖忌廉爆谷咖啡
咖啡杯面有好多爆谷浮起左,好得意
咖啡都好creamy

特濃朱古力
顧名思義,朱古力的確真係特別濃厚

香果藍蝶花梳打
顏色好靚,味道又好清新

西柚炭燒烏龍茶(蘆薈)
好特別嘅飲品,烏龍茶茶味夠晒濃,再加上柚子嘅味道,一邊飲,仲一邊品嚐到蘆薈粒粒。
推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Table水果茶(蘆薈)
水果茶好多地方都有,但係我覺得呢個賣相都幾靚,好吸引,面頭嗰幾塊風乾咗嘅生果🍊,最好我都食埋落肚😂

2024-03-02
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$200 (Tea)
2024-03-02 45 views
今日去將軍澳探朋友,四個人聚一聚。去咗佢屋企樓下將軍澳中心嘅table Cafe。去到排咗一陣隊就入得喇。Cafe裝修感覺清雅。我哋四個人叫咗五個tea set share嚟食. 意式香烤雞肉凱撒醬沙律:沙律菜新鮮爽脆,雞肉份量好多。凱撒醬惹味。百里香脆皮燒春雞:出乎預期嘅好味。以為隻雞咁細會燒到好鞋,點知肉質嫩滑,調味唔會太濃,啱啱好。肉醬意粉細細兜,唔會食到太漏。英倫紳士炸魚薯條:薯條粗身,有薯仔味。炸魚嘅炸皮唔會好厚,而且炸得鬆脆。魚肉keep到Juice。黑松露煙肉野菌忌廉意粉:黑松露味好香,味道好出。野菌好厚肉,所以咬落口感好好。焦香香蕉比利時窩夫伴雪糕:賣相好靚。凍冰冰嘅雪糕加埋窩夫,好夾。是日餐湯加蒜香酸種麵包:今日係蕃茄湯,味道濃郁。酸種麵包質地好好,內面煙煙韌韌外面帶少少脆口。楓糖堅果燕麥杯:健康之選,有果仁同果乾。食到楓糖獨有嘅甜味。提拉米蘇蛋糕:有少少似食緊雪糕嘅質地。淡淡的咖啡味好香。Table水果茶:有新鮮嘅藍莓士多啤梨同青蘋果果肉。好Fresh.百香果藍蝶花梳打:打卡一流。自己將藍蝶花汁加入百香果梳打入邊,顏色由黃色漸變透明,轉為黃色紫色透明。味道酸酸地幾開

提拉米蘇蛋糕:有少少似食緊雪糕嘅質地。淡淡的咖啡味好香。

百香果藍蝶花梳打:打卡一流。自己將藍蝶花汁加入百香果梳打入邊,顏色由黃色漸變透明,轉為黃色紫色透明。味道酸酸地幾開胃。

忌廉焦糖爆谷咖啡,特濃朱古力,西柚炭燒烏龍茶:呢三個朋友叫,但聽佢哋話咖啡同朱古力都好飲。

2024-03-01 318 views
將軍澳中心又有新西餐咖啡店開張,Table半開放式設計,利用商場的空間,樓底高空間闊絡,淺灰色牆身、淺木色傢俱加綠色植物,令人有優閒感覺。沖繩柚子油醋香烤雞肉南瓜沙律雞扒肉質嫩滑,加上沙律菜南瓜粒,配柚子油醋,酸酸地十分開胃。三色醬雞翼三色醬雞翼賣相氣勢十足,雞翼即叫即炸,皮脆肉嫩。三色醬中有黑松露醬,帶有幽幽香氣。炭燒頂級封門牛柳 封門牛柳肉質細嫩肉味濃郁,已經切開一件件,內裡肉色粉嫩,賣相吸引。配菜有原個烤蒜頭、西蘭花苗及烤新薯,味道及份量均十分豐富。香煎西班牙杜洛黑毛豬鞍架 西班牙黑毛豬鞍油脂適中,入口味道濃郁爽口,配上豐富配菜,吃得賞心悅目。Table水果茶 西柚炭燒烏龍茶 主菜可以半價加配飲品,Table水果茶味道不太甜,果味與紅茶味很平衡。炭燒烏龍茶有一種炭烤香氣,加上西柚清新甜味,令人一飲難忘。榛子杏仁朱古力蛋糕 紐約芝士蛋糕 主菜同樣可以優惠價加配蛋糕,榛子杏仁朱古力蛋糕與紐約芝士蛋糕入口很細滑,有食甜筒的感覺。

沖繩柚子油醋香烤雞肉南瓜沙律

三色醬雞翼

炭燒頂級封門牛柳

Table水果茶 西柚炭燒烏龍茶

榛子杏仁朱古力蛋糕 紐約芝士蛋糕
2024-02-29
$350 (Dinner)
2024-02-29 43 views
將軍澳中心西餐廳「Table」門面採開放式設計,店內裝潢簡約,以大地色系為主調,配以場內嘅圓拱形卡座和四周嘅植物擺設,環境開揚雅緻。黑松露蛋黃醬美式炸薯條,薯條新鮮即炸,香脆又唔油膩,配黑松露蛋黃醬吃,滋味倍添。是日餐湯為蕃茄南瓜忌廉湯,湯身濃稠滑溜,酸種包外脆內軟熟,蒜蓉香味突出!京醬煙燻鴨肉榲桴青瓜薄餅,餅底好薄好脆,鴨肉軟嫩,入口帶陣陣煙燻香,搭配香濃嘅芝士和青瓜,口感非常豐富。招牌酒香脆燒雞賣相好靚,色水均勻,雞皮鬆脆,雞肉嫩滑Juicy,啖啖肉很滋味。飲品點咗杯焦糖忌廉爆谷咖啡同Table水果茶,咖啡香濃順滑,爆谷香脆!水果茶真材實料,入口帶微酸,挺開胃。甜品焦糖香蕉比利時窩夫伴雪糕,窩夫酥脆;香蕉有焦糖脆面,配搭朱古力雪糕,冰涼透心!

2024-02-29 43 views
收工過左朋友屋企附近食野,佢帶左我黎呢間小清新cafe!香煎西班牙杜洛黑毛豬鞍架-超讚,味濃郁肉嫩多汁,配以蘋果醬。配菜更有煎香長柄西蘭花、烤薯粒,分量頗多。北海道刺身帶子海膽汁意大利飯-帶子大粒厚肉,味道唔算好濃,又係大分量。胡麻醬秋葵-好食,無得輸。Tiramisu-口感較creamy,咖啡酒味比較少。玫瑰燕麥咖啡-玫瑰味啱啱好,賣相好靚。焦糖忌廉爆谷咖啡-朋友飲,但賣相又係打卡able 📸叫主菜就可以半價叫野飲🤭唔錯~
收工過左朋友屋企附近食野,佢帶左我黎呢間小清新cafe!

香煎西班牙杜洛黑毛豬鞍架

胡麻醬秋葵-好食,無得輸。

Tiramisu-口感較creamy,咖啡酒味比較少。

玫瑰燕麥咖啡-玫瑰味啱啱好,賣相好靚。

焦糖忌廉爆谷咖啡-朋友飲,但賣相又係打卡able 📸

叫主菜就可以半價叫野飲🤭唔錯~

2024-02-27
2024-02-26 55 views
這家位於將軍澳中心的開放式西餐餐廳提供了一系列精選菜式,每次經過都覺得很吸引。⭐️蕃茄湯這道湯品酸甜,酸味很突出。而配搭的香蒜牛油手工酸種包更是美味可口,質地鬆軟,是不錯的開胃小吃。⭐️65°C溫泉蛋巴馬火腿堅果沙拉這道沙律中加入了羽衣甘藍等蔬菜、雞蛋、提子和瓜子,口感很豐富。⭐️北海道刺身帶子海膽汁意大利飯這道意大利飯配上鮮美的刺身帶子和海膽汁,米飯入口軟綿綿,很有嚼勁,配上帶子,口感軟諗,很不錯。加配了胡麻醬秋葵,為整道菜帶來了豐富的口感和美味。⭐️西京燒挪威三文魚扒是非常推薦的一道菜。這道菜的三文魚扒搭配糙米飯和蘆筍,口感鮮嫩多汁,絕對能滿足你對於美味的期待。⭐️京醬煙燻鴨肉榲桴青瓜薄餅加上鴨肉和青瓜,入口鹹香。⭐️紐約芝士蛋糕味道不錯,入口香甜。⭐️雜莓批表面有不少雜莓,很足料。⭐️蘆薈蜂蜜洋甘菊花茶加上粒粒蘆薈,增添甜味。⭐️燕麥奶抹茶淡淡的燕麥味,很飽足。

⭐️蕃茄湯

⭐️65°C溫泉蛋巴馬火腿堅果沙拉

⭐️北海道刺身帶子海膽汁意大利飯

加配了胡麻醬秋葵,為整道菜帶來了豐富的口感和美味。

⭐️西京燒挪威三文魚扒

⭐️京醬煙燻鴨肉榲桴青瓜薄餅

加上鴨肉和青瓜,入口鹹香。

⭐️紐約芝士蛋糕

味道不錯,入口香甜。

⭐️雜莓批

表面有不少雜莓,很足料。

⭐️蘆薈蜂蜜洋甘菊花茶

加上粒粒蘆薈,增添甜味。

⭐️燕麥奶抹茶

淡淡的燕麥味,很飽足。
2024-02-26 53 views
將軍澳新開呢間《Table》西餐咖啡店,位置開放,裝修簡單自然。我叫咗酒香脆燒雞,同埋熱焦糖忌廉爆谷咖啡(唔加忌廉)同美式炸薯條。酒香脆燒雞燒雞皮金黃香脆,滿滿油香,份量都好足夠。熱焦糖忌廉爆谷咖啡,我揀咗走忌廉,爆谷香甜。另一個主菜我哋揀咗炭燒頂級封門牛柳五成熟,飲品叫咗士多啤梨炭燒烏龍茶。呢道牛肉有炭燒風味,表面微微炭燒。士多啤梨炭燒烏龍茶就係一杯清新嘅飲品,茶味香濃,士多啤梨味香甜。最後,甜品心太軟,朱古力味香濃仲配有雪糕同水果。

熱焦糖忌廉爆谷咖啡,我揀咗走忌廉,爆谷香甜。

最後,甜品心太軟,朱古力味香濃仲配有雪糕同水果。