一人一鍋澳洲🇦🇺和牛牛小排🥩120分鐘放題 🫕老公成日陪我食西餐,係時候陪佢食佢最愛既和牛放題啦!成日食火鍋放題既佢,對火鍋店都好有要求,今次就同佢黎呢間位於旺角TOP既一人一鍋日式放題一齊試試。澳洲🇦🇺和牛牛小排🥩火鍋放題最重要一定係肉類莫屬!澳洲既和牛無日本和牛脂肪咁多,但油脂分布十分分均勻,肉質肥瘦均勻,比較有口感,配唔同嘅火鍋都好好味。街係食呢個牛都回本!呢個套餐仲可以點埋安格斯牛小排,和牛胸腹眼,prime 牛肩肉等等!仲有雞肉,豬肉,羊肉等等。除左肉類,仲有6款海情同花膠,十分豐富!加上一人一鍋好方唔,唔怕幾個人share 一個鍋。除此之外。自助區都有提供多款蔬菜、丸類、熟食同飲品。最得意係甜品區,可以自製埋窩夫!🍽️大將(旺角店) 📍旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place地庫FoodYum R1號檔
一人一鍋澳洲🇦🇺和牛牛小排🥩120分鐘放題 🫕

老公成日陪我食西餐,係時候陪佢食佢最愛既和牛放題啦!

澳洲🇦🇺和牛牛小排🥩

加上一人一鍋好方唔,唔怕幾個人share 一個鍋。

🍽️大將(旺角店)

2023-05-02 51 views
朋友生日嚟呢度食飯,啲嘢食好正,服務亦都好好🫶🏻又方便去,喺地鐵站隔離行幾步就到😚生日嚟仲有神秘驚喜,除咗會送蛋糕,個氣氛都好好。我哋都食得好開心,尤其生日嗰個🫶🏻🫶🏻
2023-05-02
2023-04-29 54 views
任食澳洲和牛牛小排任食火鍋好少有牛小排旺角TOP 呢間大將火鍋竟然有牛小排任食仲要係澳洲和牛質素真係一流佢地嘅豬肉片係嚟自日本熊本嘅豬梅花肉肉質特別嫩滑除左和牛同日本豬呢個餐仲可以任食幾款海鮮當中最好食嘅係佢地嘅蝦滑爽口彈牙架仲有炸響鈴同炸午餐肉日式放題好罕見佢地仲有炸雞小食另外呢度嘅特色就係一人一鍋可以揀自己鍾意食嘅湯底之餘又比較衛生啲我就揀左蕃茄蝦湯蕃茄味好濃郁!配蔬菜好夾!食放題甜品都係重要嘅一環佢哋除咗有軟雪糕機可以自己拉雪糕之外另外仲可以自製窩夫好玩又好味!
任食澳洲和牛牛小排

好玩又好味!
  • 完熟蕃茄海老濃湯
  • 澳洲和牛
2023-04-27 38 views
【旺角•大將 】@taisyou.hk————————————————————————市中心被遺忘的地底日本放題,位於人氣商場 T.O.P 底層,主打和牛,座位寬敞,燈光光猛,環境乾淨,畀到你合符預期嘅享受。🍯|澳洲和牛小排放題|HKD 398星期一至四 150分鐘 五六日 120分鐘主打和牛 豚肉 雞件 擺盤精緻 肉質脂肪均勻 一人一鍋湯底選擇 我就揀左比較清甜嘅椰子雞湯 同埋 壽喜燒鍋 👍店鋪嘅職員都十分主動☺️ 個人推介建議叫帶子 沙白 花膠 呢啲海鮮 食落豐滿窩底 更為提鮮 。🙈餐廳設有自助吧 顧客可以自選唔同嘅蔬菜去點綴 比較欣賞有較多菌類 同埋有窩夫機可以自己DIY 另外甜品亦有雲呢拿味同朱古力味嘅雪糕 整體可以用合格黎形容😉
【旺角•大將 】@taisyou.hk
————————————————————————

🍯|澳洲和牛小排放題|HKD 398
星期一至四 150分鐘 五六日 120分鐘

2023-04-23 45 views
21/4晚上旺角收工諗住食咩好,路經top商場人有三急就落左去美食廣場既洗手間,點知比我發現左一間牛肉火鍋放題,咁就小解完就打算去食~準備入去食就要在門口揀餐企喺收銀冇帶頭帽既男同事就介紹120分鐘既餐比我,但係我又唔係食得多牛肉只係揀左安格C牛肉之後就安排左坐喺飲品雪櫃格離張2人枱,good攞野又近坐低左有個肥肥地男同事介紹左我揀昆布湯之後就又講埋枱面既用具用途,最後男同事講需要加肉就可以同同事講,終於可以出去攞嘢食應該有既食物都有除咗窩夫機係特別D之外,開飯啦頭一碟肉okok 正常之後出果D肉都還可以,服務正常起碼識加湯及見我食完牛盒就問我需唔需要加肉,時間過得特別快有另1位男同事提提我用餐大約重有15mins問我需唔需要加肉☺️☺️唔需要就截左單先之後重提我食咗窩夫🧇同雪糕🍦未?我同果位男同事講我太飽了之後就邊埋單滿足地走人下次要帶老豆老母黎開餐,因為有長者價錢幫我銀包慳少少
下次要帶老豆老母黎開餐,因為有長者價錢幫我銀包慳少少
  • 自製窩夫
大將係三訪既日式火鍋店 ,主要係一人一鍋方便衛生,環境裝修得好日式重點係食物種類多,有自助火鍋配料 ,丸類、蔬菜、小食、前菜、飲品、甜品等等,推介推介✨今次平日夜晚去食,一至四仲有150分鐘任食🔺澳洲和牛牛小排食之放題 $398 加一套餐肉類有六款牛兩款豬一款雞同一款羊肉澳洲和牛牛小排好推薦 勁高質,牛味濃,油花平均分佈 肉質嫩滑口感豐富西班牙五花肉片同雞肉肉質都唔差 全部都encore一次 ༘火鍋湯底有多達8款 簡咗麻辣味噌湯同椰子雞鍋+$10前者帶有辛香味同味噌醬油,湯汁微辣不嗆後者係椰子水加椰肉同雞件 好清甜,雞件嫩滑飲咗一碗湯先開始打邊爐 ~ 海鮮類都有唔少選擇 沙白幾大粒,蝦滑爽口 ,黑魚片嫩滑無骨 飲品有支裝飲品同自助汽水機斟,特別推薦自家製泡茶 - 冷泡茉莉綠茶同洛神花茶窩夫機可以自己動手整,加埋有朱古力同原味軟雪糕一冷一熱,醬汁同配料都好多選擇,超滿足喔ヾ(´ε`*)ゝ

今次平日夜晚去食,一至四仲有150分鐘任食

🔺澳洲和牛牛小排食之放題 $398 加一
套餐肉類有六款牛兩款豬一款雞同一款羊肉

澳洲和牛牛小排好推薦
勁高質,牛味濃,油花平均分佈
肉質嫩滑口感豐富

西班牙五花肉片同雞肉肉質都唔差
全部都encore一次 ༘

火鍋湯底有多達8款
簡咗麻辣味噌湯同椰子雞鍋+$10
前者帶有辛香味同味噌醬油,湯汁微辣不嗆
後者係椰子水加椰肉同雞件
好清甜,雞件嫩滑
飲咗一碗湯先開始打邊爐 ~

海鮮類都有唔少選擇
沙白幾大粒,蝦滑爽口 ,黑魚片嫩滑無骨

雖然近排天氣已經回暖左好多,但我仍然心郁都想打吓邊爐😆,咁啱行經 T. O. P見到呢間火煱放題,見價錢合理又多野食,就入左去試吓😙❤️澳洲和牛牛小排放題 $398🌟肉類澳洲和牛牛小排必推,牛肉油脂分佈平均,呈現雪花紋😉,顏色鮮紅,肉質嫩滑細緻😚,食落滿口牛味,肉汁四散😋!熊本豬梅花肉都好好食,豬味香濃,肥瘦適中😬~而昆布漬雞肉就軟滑細嫩,肉汁豐富☺️~除左以上三款,仲有多款肉類可揀,例如牛肩肉、五花肉、羊卷肉等等,全部都好高質嫁🤩!除左肉類,仲可以任點日本帶子、沙白、即炸五餐肉、蝦滑、花膠等等😬~蝦滑夠真材實料,口感Q彈唔粉口😍,而當中最有驚喜嘅係日本帶子,大粒又鮮甜🤤!🌟湯底蕃茄海老濃湯嘅蕃茄味好香淳,酸酸地,幾開胃🤗~椰子雞湯就好清甜,唔會遮蓋住d肉味,反而仲令 d牛肉更加香甜味美☺️!🌟配料自助區提供多款丸類😎~我自己比較推薦芝士豆腐,充滿芝士,好邪惡😁!福袋都唔錯,入面d年糕超煙韌🥰~除左丸類,仲有成廿幾款蔬菜可以拎😌,包括南瓜、芋頭、生菜,全部都新鮮清甜😜!🌟熟食有湯、炸餃子、炸雞等等😋,雖然小食都好高質,特別係d炸物夠熱辣辣、酥脆香口,但我地已經食到好飽,所以淨係試左幾款🤣~🌟

❤️澳洲和牛牛小排放題 $398

🌟肉類

🌟湯底

🌟配料

🌟熟食

🌟甜品

甜品選擇都幾多,有小巧精緻嘅泡芙、tiramisu🤩。。。最特別有自助雪糕機同有得自製窩夫,好食又好玩😚~

🌟飲品

除左平時成日見到嘅飲品,呢度仲有自家製樽裝茶,健康得黎又解膩☺️~

2023-04-19 84 views
🙋🏻‍♂️餓底探員今晚去咗旺角調查呢間日式火鍋店,佢係一人一鍋火鍋放題,120分鐘all you can eat,逢星期一至四多30分鐘時間,即係150分鐘任食,一個人獨食又想打邊爐嘅呢度係一個幾好嘅選擇🥩澳洲和牛牛小排 $398🍲黃金壽喜燒 (此湯底需加$10) 📸表示一開始會先提供一份肉類頭盤,有澳洲和牛牛小排,西班牙五花肉片同昆布漬雞肉,湯底㨂咗黃金壽喜燒,佢會配一隻雞蛋,呢個係其中一個人氣湯底🙋🏻‍♂️表示個湯底飲落好清甜,唔使點其他醬汁調味都有鮮甜味道,澳洲和牛牛小排食落口感鬆軟,充滿香濃牛味,西班牙五花肉片切到好薄,易熟食落爽口,昆布漬雞肉肉質鮮嫩,用昆布醃漬過,鮮甜入味🥩牛肉類📸表示個安格斯牛小排同嚴選和牛胸腹眼都有好靚嘅油花,比例平均🙋🏻‍♂️表示食落牛小排有咬口,牛胸腹眼口感鬆化,各有特色,但餓底偏好嚴選和牛胸腹眼🦐海鮮類📸表示海鮮有多款選擇,蝦滑,沙白,大蟹棒等等,真心推介個大蟹棒,好吸引🙋🏻‍♂️表示個蝦滑口感爽滑彈牙,沙白處理得乾淨,食落好有鮮味,大蟹棒好巨型,味道鮮甜,呢個係必食👍🏻🧇窩夫📸表示自助食品區有窩夫機可以自己動手做,整完仲可以自行加朱古力/焦糖/士多啤梨醬

🥩澳洲和牛牛小排 $398
🍲黃金壽喜燒 (此湯底需加$10)

🥩牛肉類

🦐海鮮類

🧇窩夫
📸表示自助食品區有窩夫機可以自己動手做,整完仲可以自行加朱古力/焦糖/士多啤梨醬或者碎朱古力/可可米/穀物脆片等配料,另外窩夫機旁邊仲有部雪糕機,可以加埋雪糕一齊食
🙋🏻‍♂️表示個熱焫焫嘅窩夫加上凍冰冰嘅呍呢拿雪糕,一冷一熱同時刺激住味蕾,感覺好正,另外仲加咗焦糖醬,成個窩夫好邪惡,有得玩又有得食,令呢餐非常圓滿
⚠️ 除咗肉類同海鮮,自助食品區亦有多款火鍋配料供應,另外仲有熟食,飲品同甜品,150分鐘all you can eat

📈吃貨指數
😋好味度 8/10
🔙返啅度 8/10
2023-04-18 2732 views
火鍋湯底多達八款, 餐廳設有自助火鍋配料, 丸類及蔬菜類多達四十多款, 材料非常新鮮, 另有小食及漬物, 還有甜品、自助汽水機及飲品櫃, 肉類是無限供應🥩, 主食需要叫服務員下單✨湯底選了麻辣味噌湯🌶️及雞白湯一人一鍋衛生又方便, 專屬個人口味麻辣味噌湯大量的辛香料跟味噌醬油底, 適合食小辣的朋友, 湯汁鮮、辣味香雞白湯純滑乳白濃縮精華, 味道香醇順滑今日點了澳洲和牛牛小排🐮可以任食以下配料澳洲和牛牛小排安格斯牛小排和牛胸腹眼特選美國牛肩肉嚴選ᴘʀɪᴍᴇ牛肩肉一口牛肉粒熊本豬梅花肉昆布漬雞肉特選羊卷肉西班牙五花肉片日本帶子杭州墨魚片大八爪魚大蟹棒沙白花膠蝦滑即炸午餐肉即炸響鈴澳洲和牛牛小排牛肉質素高, 牛魔王必食推介, 最喜歡牛小排夠肉汁、牛肉味濃、油花分布均勻、肉質軟嫩非常豐富😋蝦滑肉質夠爽口彈牙、口感十足新鮮沙白飽滿鮮甜、大蟹棒絲絲入扣的口感, 沾上湯汁一流👍🏻飲品櫃種類選擇多, 有特式自家製泡茶 - 冷泡茉莉綠茶及洛神洛神花茶, 150分鐘絕對有足夠時間可以慢慢食, 環境寬敞舒適、自助區域清晰整齊企埋, 設有多個卡座, 由帶位至用膳期間, 服務態度親切有禮, 上菜效率快又主動收碟,

湯底選了麻辣味噌湯🌶️及雞白湯
一人一鍋衛生又方便, 專屬個人口味
雞白湯純滑乳白濃縮精華, 味道香醇順滑

今日點了
花膠
蝦滑
即炸午餐肉
即炸響鈴

蝦滑肉質夠爽口彈牙、口感十足
新鮮沙白飽滿鮮甜、大蟹棒絲絲入扣的口感, 沾上湯汁一流👍🏻

150分鐘絕對有足夠時間可以慢慢食, 環境寬敞舒適、自助區域清晰整齊企埋, 設有多個卡座, 由帶位至用膳期間, 服務態度親切有禮, 上菜效率快又主動收碟, 非常細心加湯, 亦主動提供多對碗筷來分別生熟餐具, 值得再回顧💕
  • 自助食品區
  • 雪糕
  • 麻辣味噌湯
  • 澳洲和牛牛小排
2023-04-17 41 views
本人好鐘意食火煱,奈何本人唔食牛,就算一齊煮我都接受唔到,呢度好在一人一煱,乾淨又衛生點左個有海鮮既餐,有好多湯底選擇,點左沙白,好食,無沙夠肥,蝦膠超好食,美中不足係個大蟹捧,只不過係長左既蟹柳,帶子超鮮甜,其他野都好好食,超多種飲品,仲有我最愛既窩夫機同雪糕,出面食都要5,60蚊一個,即時心心眼環境真係坐得好舒服,推薦指數4.5星睇哂所有餐牌,中午仲有飯食,佢地話係即點即整,下次有機會可以試下
環境真係坐得好舒服,推薦指數4.5星
2023-04-14 50 views
慶祝朋友生日食哩間,叫左$188嘅set,有任叫牛豬雞肉。店員服務態度超好,幫手keep生日蛋糕唔收額外費用之餘,仲幫我地影大合照曬埋張相出黎俾我地,真係好貼心!當然最重要都係啲野食好正,基本上要咩邊爐食材都有。湯底都有好多選擇,我就食左昆布湯,都好濃郁!仲有好多甜品,最有特色就係有得自己當場整格仔餅!餐廳衛生都好好,坐落食落完全唔會有唔舒服嘅感覺。整體超高水準,係同朋友一齊食飯嘅好選擇,絕對會再黎!
餐廳衛生都好好,坐落食落完全唔會有唔舒服嘅感覺。
整體超高水準,係同朋友一齊食飯嘅好選擇,絕對會再黎!
  • 自助食品區
  • 澳洲和牛放題
2023-04-13 52 views
驚喜火鍋之選,而且食材都是靚嘢,是A5和牛😋我真係第一次食,而且服務員亦好好禮貌,不斷介紹每款牛的特點和推介好味之選,令第一次幫襯的我已經留下深刻印象,我一定會再幫襯
2023-03-31
$430 (Lunch)
Celebration
Birthday
Dining Offer
Coupon
2023-04-13 39 views
行完街,想大吃一餐?呢間係旺角同尖沙咀都有分店嘅放題有好多選擇~ 今次我揀咗澳洲和牛牛小排120分鐘放題($398),星期一至四仲有得食150分鐘添😋牛小排嘅肉質真係非常之好🤤見到雪花非常清晰,而且好新鮮!豬肉同雞肉都非常好食😍湯底分別揀咗雞白湯同埋麻辣味噌湯,無論鍾意食清淡定濃味嘅人都可以揀到自己鍾意嘅湯底!除咗自助區嘅各種菜同埋丸之外,呢個套餐仲有好多海鮮🦞超長嘅蟹棒同埋沙白就係我嘅最愛,沙白超大粒而且好鮮甜😆食飽飽,仲可以食埋甜品,有自己DIY格仔餅再放埋雪糕上去真係無敵啊🫡
2023-04-11 27 views
Service is good,waiter and waitress is so helpful , place is very nice, sofa comfortable, only the music a little bit loud.Food is great!!!! good quality of beef. so many kind of soup and beef. i like the tomato soup very much. lunch menu is not expensive.the waiter introduce me to try dinner set next time, i ll bring my family come and try in the future very soon!!!

2023-04-09 43 views
有朋友生日在店內慶祝,店員好熱情有心思,細心了解進度,仲準備咗有合照既生日卡,令全部人都非常驚喜,多謝全部店員的用心預備,很開心難忘,好特別既體驗,會介紹其他朋友幫襯